Alle vacatures


Backoffice Medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Backoffice Medewerker.

Financieel Administratief Medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur

Wij zijn per direct op zoek naar een financieel administratief medewerker. Dit zal voor een bedrijf zijn in Alphen aan den Rijn.

Zij zijn op zoek naar iemand voor 20 tot 24 uur per week voor de financiële administratie.

Je zal je bezig houden met het verwerken van salarismutaties en de urenregistratie van het personeel. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de jaarrekening, debiteurenbeheer, afhandelen van registratie van ziek- en beter meldingen en zal je gaan assisteren bij de facturering.

Belader

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Transport

Vind jij het belangrijk dat Nederland schoon blijft en ben je fulltime beschikbaar? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Zuidplein zijn wij op zoek naar een belader. Je gaat werken op diverse locaties, waar afval opgehaald moet worden met de vrachtwagen. Het carpoolpunt is op Zuidplein en de starttijd is om 5.15 uur, lekker vroeg beginnen dus! Verder is het werk voor een aantal weken, maar als je goed werkt, wil het aannemersbedrijf jou voor verschillende klussen gaan inzetten. Dus hoe meer je je best doet, hoe groter de kans op een vaste baan voor 40 uur per week!

Is deze baan echt iets voor jou? Solliciteer dan snel !

Productiemedewerker / Vakantiebaan

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Productie

Heb jij net je examens afgerond, heb je een tussenjaar of ben je gewoon op zoek naar een leuke baan? Dan hebben wij iets leuks voor jou beschikbaar!

Voor een groot printbedrijf in de omgeving van Rotterdam West zijn we op zoek naar een gezellige productiemedewerker. Je komt te werken in een jong team waar je werkzaamheden uitvoert om de mooiste printprestaties te leveren. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van machines, inkt bijvullen, samenwerken etc.

Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke baan en zie jij het wel zitten om in een gezellig team aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op met Ruimbaan!

Evenement bouwer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, ben je gemotiveerd en ben je op zoek naar een uitdaging waar jij al je energie in kwijt kan? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een evenementen opbouwer. Als evenementen opbouwer help je met het voorbereiden, bouwen en afbreken op evenementen. De werktijden zijn afhankelijk van het evenement en het werk is onregelmatig. Het werk doe je met een stel leuke collega’s.

Ben jij die echt aanpakker waar wij naar op zoek zijn? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Administratief medewerker bouw (m/v)

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Administratief
["

Heb jij ervaring in de bouwsector (binnen of buiten), vind je het leuk om in de (financi\u00eble) administratie te werken \u00e9n ben jij heel nauwkeurig? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!<\/p>

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker (m\/v) die fulltime kan werken (40 uur). De opdrachtgever is een leuk Rotterdams aannemersbedrijf die bouwprojecten uitvoert. Jij gaat ervoor zorgen dat de volledige werkadministratie op orde is, denk aan het afrekenen van werkbonnen, opmaken van facturen maar niet het boekhouden zelf. Zo hoef je geen jaarrekeningen op te maken e.d. Tachtig procent van de tijd ben je bezig met het inboeken van uitgevoerde orders, 20% van de tijd ben je bezig met het contact met collega'","s over deze uitgevoerde orders, zo vraag je bijvoorbeeld hoe bepaalde kosten hebben ontstaan maar ook als er onjuistheden instaan. Je zit op kantoor samen met 3 andere collega'","s en nog een aantal collega'","s op de eerste verdieping. Daarnaast geef je ook gedeeltelijk ondersteuning aan de planning\/werkvoorbereiding.\u00a0<\/p>

Let op, je hoeft geen ervaring te hebben in de administratie, ervaring in de bouw is het belangrijkste. De opdrachtgever is bereid je al het administratieve werk te leren, zolang je wel ervaring hebt in de bouw.\u00a0<\/p>

Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!<\/p>"]

Leerling hovenier

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Agrarisch

Wil jij ervaring op doen in de hovenierswereld, vind je het leuk om fysiek werk uit te voeren en ben je graag buitent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar een leerling hovenier. Als leerling hovenier houd je je bezig met het uitvoeren van leuke projecten zoals het aanleggen of onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven of monumentale panden. Je assisteert de hoveniers bij het uitvoeren van deze leuke projecten. Denk hierbij aan het sjouwen van tegels, kruiwagens, mooie tuinmeubelen en nog veel meer.

Kortom word je volledig ingewerkt om alles te leren en als volwaardig hovenier aan de slag te gaan. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Grondwerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Hovenier
Is buiten werken echt jouw ding en ben je niet bang voor vieze handen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Grondwerker.

Reachtruckchauffeur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO | Logistiek

- Je bent per direct of binnen enkele weken beschikbaar.

- Je bent fulltime beschikbaar.

- Je beschikt over een geldig reachtruck certificaat.

- Je hebt aantoonbare ervaring als reachtruck chauffeur.

- Je vindt het niet erg om twee ploegendiensten te werken.

- Je bent op zoek naar werk voor langere tijd.

Productiemedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Productie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een productiemedewerker.

Heb jij ervaring als productiemedewerker en ben jij flexibel ingesteld? Neem contact met ons op!

Calculator / Werkvoorbereider dakbedekking

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Bouw
["

Ben jij een echte regelaar, kun jij super goed met cijfers omgaan en ben jij bouwkundig ontzettend sterk? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je!\n\nVoor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam Alexander zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider \/ calculator.\nHet gaat om een mooi bedrijf die gespecialiseerd zijn in dakbedekkingen. Ze voeren mooie projecten uit voor hun klanten en werken samen met goede opdrachtgevers. Dit maakt het werk als werkvoorbereider \/ calculator erg uitdagend omdat je bezig bent met mooie projecten.<\/p>

Een dagelijkse dag ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:\nJe start de dag met een bakje koffie en praat even gezellig bij met je collega'","s. Je start de computer op en ziet een aanvraag vanuit een klant, die kun jij mooi gaan oppakken. Je gaat een offerte opmaken waar je op voorhand alles calculeert, hoeveel gaat het kosten, waar moet je rekening mee houden, welke materialen moeten er gebruikt worden etc..Hiervoor contact je leveranciers om bepaalde informatie op te halen.\n\nJe houdt ook rekening met weersomstandigheden, denk bijvoorbeeld aan bouwfysische- en windbelastingen, daar maak je bijvoorbeeld berekeningen en CAD- tekeningen voor. Wellicht wil jouw opdrachtgever ook wel zonnepanelen op het dak, dat neem je ook mee als optie. Los van het praktische, bekijk je alle technische en bouwkundige aspecten zorgvuldig zodat je een mooi, maar vooral ook veilig aanbod kunt doen. Je laat het voorstel even controleren door je collega, en je kunt het voorstel versturen. Na akkoord van de klant mag je alles doorzetten naar de uitvoerende afdeling en gaat het bouwen beginnen!\n\nPast deze functie helemaal bij jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!<\/p>"]

Chauffeur rijbewijs C

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij op zoek naar uitdagende functie, ben je flexibel in werktijden, vind je het leuk om in het binnenland te rijden en af en toe in het buitenland te rijden én wil je graag in de olie-industrie werken? Dan hebben wij een hele leuke uitdaging voor jou!

Voor een mooi bedrijf in Spijkenisse die werkt in de olie-industrie, zijn wij op zoek naar zeer betrouwbare en flexibele werknemers. Het bedrijf werkt in de olie-industrie en is op zoek naar een chauffeur rijbewijs C die de graag in de olie-industrie wil werken en alle kneepjes van het vak wil leren. Een dagelijkse dag zal er bijvoorbeeld als volgt uitzien: Vandaag ga je op pad om een bestelling af te leveren bij een vaste werklocatie, namelijk op Schiphol. Samen met je collega of alleen zorg je ervoor dat de bestelling klaargemaakt wordt voor de rit. Je gaat alles leren over hoe je een product klaarmaakt voor de rit. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen product, benzine of diesel, maar ook bijvoorbeeld verschillende mengsels. Deze chemische toevoegingen verzorg jij. Nu het mengsel gereed is, kun je op pad naar de klant. Eenmaal aangekomen ga je de bestelling afleveren. Hier verzorg je zelf het injecteren. Als je klaar bent ga je terug of naar de volgende klant, afhankelijke van de bestelling.

Je bent daarnaast oproepbaar, het kan dus zijn dat je een hele week een vaste planning hebt, maar het kan ook zijn dat je 2 uur van te voren wordt gebeld om naar Antwerpen te rijden. De ene week kun je 60 uur werken en de andere week 20 uur. Je moet het dus echt leuk vinden om onregelmatig te werken en flexibel te werken. Uiteraard wordt dit goed gecompenseerd met een uitstekend salaris, ook wanneer je minder uren werkt. Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet en of de arbeidsvoorwaarden aan jouw wensen voldoen.

Werkvoorbereider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een werkvoorbereider voor in de metaal branche.

Dit bedrijf is van een familiebedrijf uitgegroeid naar een familiebedrijf met meerdere filialen in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Vakmanschap, sociaal, positiviteit uitstralen is waar ze voor staan. Daarnaast zal je werkzaam zijn in een gezellig team.

Bijrijder olie industrie

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij op zoek naar uitdagende functie, ben je flexibel in werktijden en wil jij de kans krijgen om een vrachtwagenrijbewijs te behalen via jouw werkgever? Dan hebben wij een hele leuke uitdaging voor jou!

Voor een mooi bedrijf in Spijkenisse die werkt in de olie-industrie, zijn wij op zoek naar zeer betrouwbare en flexibele werknemers. Het bedrijf werkt in de olie-industrie en is op zoek naar een bijrijder die de graag opgeleid wil worden als chauffeur en alles van de olie-industrie wil leren. Een dagelijkse dag zal er bijvoorbeeld als volgt uitzien: Vandaag ga je op pad om een bestelling af te leveren bij een vaste werklocatie, namelijk op Schiphol. Samen met je collega zorg je ervoor dat de bestelling klaargemaakt wordt voor de rit. Jouw collega gaat je alles leren over hoe je het product gereed maakt. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen product, benzine of diesel, maar ook bijvoorbeeld verschillende mengsels. Deze chemische toevoegingen verzorg jij samen met je collega. Nu het mengsel gereed is, kunnen jullie op pad naar de klant. Eenmaal aangekomen gaan jullie de bestelling afleveren. Hier gaan jullie zelf het injecteren doen. Als jullie klaar zijn gaan jullie terug of door naar de volgende klant.

Je bent daarnaast oproepbaar, het kan dus zijn dat je een hele week een vaste planning hebt, maar het kan ook zijn dat je 2 uur van te voren wordt gebeld om naar Antwerpen te rijden. De ene week kun je 60 uur werken en de andere week 20 uur. Je moet het dus echt leuk vinden om onregelmatig te werken en flexibel te werken. Uiteraard wordt dit goed gecompenseerd met een uitstekend salaris, ook wanneer je minder uren werkt. Als je volledig bent ingewerkt en jezelf hebt bewezen, mag je je rijbewijs C gaan halen en kun je later aan de slag als volwaardig vrachtwagenchauffeur! Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet.

Office manager

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief

Je verwerkt opdrachten, offertes en houdt de termijnen van deze en aanbestedingen in de gaten. Je maakt digitale werkmappen en projectmappen.Daarnaast communiceer je met onderaannemers . Je ondersteunt de projectleiders en bent verantwoordelijk voor interne en externe audits.

Een stukje HR , bestellen kantoorartikelen, onderhouden handboek.

Administratief medewerkster

Vestiging Rotterdam Centrum | 16 - 24 uur | MBO , HBO | Administratief

Je zit aan de balie, neemt de telefoon op en ontvangt gasten en cursisten.

Administratieve voorbereiden en afhandeling cursussen en andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

Stratenmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een stratenmaker.

Schoonmakers

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 16 - 24 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Poetsen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken opruimen. Klinkt dit jou bekend in de oren en wil je meer uurtjes of fulltime aan de slag? Let us know!

Voor diverse opdrachtgevers in o.a. Rotterdam, Den Haag, Drechtsteden, Maassluis, Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar hardwerkende schoonmakers. Het zijn allemaal verschillende projecten op fulltime of parttime basis. Wil je maar tijdelijk aan de slag voor een aantal weken (tijdens de vakantie) of juist voor langere tijd? Alles is mogelijk!

Soort projecten: - Trappenhuizen (fulltime) - Scholen (parttime) - Kantoren (parttime) - Openbare ruimtes (fulltime of parttime) - Zorginstellingen (parttime)

Hulpmonteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek , Overig
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een monteur voor de buitendienst zonder hoogtevrees.

Calculator

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een calculator/werkvoorbereider.

Behanger

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw , Overig
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren behanger.

Koerier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Transport , Overig
Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een koerier die ervaring heeft met een bakwagen. Daarnaast vragen ze een aanpakker die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.

Lijmbankmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Houtbewerking , Productie , Overig

Bedieningsmedewerker

Vestiging Gouda | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding | Horeca / Festival , Overig
Ben jij een echte horecatijger en is klantvriendelijkheid voor jou een van de belangrijkste eigenschappen binnen een horecazaak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Magazijnmedewerker/heftruckchauffeur

Vestiging Gouda | 16 - 24 uur

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker/heftruckchauffeur. Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Schilder

Vestiging Gouda

Ben jij een harde werker en in het bezit van een vakopleiding als schilder? Ben je daarnaast flexibel en woon je in de omgeving van Gouda? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een leuke opdrachtgever in Gouda. Je gaat aan de slag voor verschillende projecten.

Schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 8 - 16 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO | Schoonmaak

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar werk in de schoonmaak?

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nieuwveen zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaker.

Dit zal gaan om een kantoorpand in de omgeving van Nieuwveen voor 2 uur per avond. Er zal schoongemaakt moeten worden tussen 18:00 en 22:30 uur.

Vind jij het niet erg om zelfstandig een kantoorpand schoon te maken? Dan is dit wellicht een geschikte vacature voor jou!

Groenvoorziener

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO | Agrarisch

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving Alphen aan den Rijn opzoek naar een groenvoorziener.

Vind jij het leuk om buiten te werken en heb jij affiniteit met het groen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je zal je voornamelijk bezig houden met de groenvoorziening van bedrijven, instellingen en gemeentes. Je werkzaamheden zullen bestaan uit, schoffelen, bladblazen, maaiwerkzaamheden en het onkruidbestrijden.Voor dit bedrijf is het niet nodig dat je al de werkzaamheden al zelfstandig kan uitvoeren. Hier in willen ze je begeleiden en opleiden.

Zuigwagen chauffeur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO | Bouw

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een chauffeur C.

Voor dit snel groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur voor op de zuigwagen.

Als chauffeur van de zuigwagen ben je verantwoordelijk voor het besturen van de vrachtwagen welke het riool van buitenuit zal reinigen. Dit zal je in teamverband uitvoeren.

Heb je nog geen ervaring met het besturen van een zuigwagen? Dan is dit geen enkel probleem, dit bedrijf wil je daar in begeleiden.

Inkoper

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Agrarisch , Commercieel , Marketing / Sales

Bent u een ervaren inkoper, een ster in onderhandelen en daarnaast een teamplayer?

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek naar een ervaren inkoper van tuinplanten. Je zal werkzaam zijn in een klein enthousiast team.

Logistiek medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij een echte fietsfanaat en per direct beschikbaar? Ben je daarnaast een echte aanpakker met een oog voor het picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen en het versturen van pakketten? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Het is voor een leuk logistiek bedrijf die volledig gespecialiseerd is met fietsen. Iedere dag ben jij mede verantwoordelijk voor het correct picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen, het versturen van pakkettten naar dealers en het netjes houden van het magazijn.

Uiteraard zijn er ook mooie arbeidsvoorwaarden zoals leuke bedrijfsuitjes, korting op je sportschoolabonnement en een fiets van de zaak!

Ben jij de logistieke fietsfanaat die we zoeken? Kijk snel of je aan de vereiste voldoet!

Glazenwasser

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Schoonmaak
["

Heb jij ervaring als glazenwasser, vind je niks leuker dan ramen spik en span maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!<\/p>

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een glazenwasser.<\/p>

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van onder andere","kantoren, bedrijven, scholen, woningen, horecagelegenheden en sportaccomodaties.<\/p>"]

Logistiek medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO | Logistiek

Voel jij je snel verantwoordelijk, flexibel ingesteld en weet je van aanpakken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker.

Voor dit bedrijf zal je werkzaam zijn op twee productielocaties. Je zal onder andere gaan laden en lossen, het testen van producten, het gereed maken van orders en het maken van pakbonnen.

Commercieel medewerker buitendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief

Jij bent het aanspreekpunt en het gezicht van het bedrijf. Dagelijks bezoek je klanten of mogelijke klanten om ze te te enthousiasmeren voor de dienstverlening of producten van het het bedrijf. Je werkt veel zelfstandig, met veel eigen verantwoordelijkheden. Wij zijn dus op zoek naar dé perfecte kandidaat! Zie jij het helemaal zitten om het bedrijf te vertegenwoordigen en heb je een technische achtergrond? Dan is dit wat voor jou! Het bedrijf is gevestigd in Moerkapelle maar je zal vaak door heel Zuid-Holland rijden.

IT support / Technisch support medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | ICT

Is IT jouw passie, heb je twee jaar werkervaring in de IT én vind je het leuk om klanten telefonisch te helpen met technische problemen? Dan is dit de uitgelezen baan voor je!

Voor een IT bedrijf in de omgeving van Den Haag zijn we namelijk op zoek naar een eerstelijns IT’er die klanten te woord kan staan en kan helpen met technische storingen of vraagstukken. Je beantwoordt storingsmeldingen, wijzigingsverzoeken, voert patchmanagement uit en richt computers en laptops in.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Magazijnmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , MBO | Productie
Wij zijn voor onze opdrachtgever in Maasdijk op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Ze zijn dé specialist en totaal leverancier op het gebied van irrigatie oplossingen in de tuinbouw.

Medewerker Timmerfabriek

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Overig
Ben jij timmerman in hart en nieren en wil je graag aan de slag? Dit is jouw kans!

Elektricien

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Heb jij verstand van elektro ben jij fulltime beschikbaar? Ben je daarnaast ook in het bezit van een VCA certificaat? Zoek dan niet verder.

Loodgieter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Ben jij iemand die zich het liefst bezighoudt met het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallaties? Dan zoeken wij jou!

Badkamermonteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Techniek
Voor onze opdrachtgever in Gouda zijn wij per direct op zoek naar een allround badkamermonteur.

Medewerker groenvoorziening

Deegmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Productie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een deegmaker/bakker.

Wil jij graag met je handen werken? Heb jij inzicht en ben jij leergierig? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Schoonmaker

Vestiging Gouda | Voortgezet onderwijs
Voor de vakantieperiode zijn we op zoek naar meerdere schoonmakers. Het gaat om diverse panden in de omgeving van Gouda. Interesse? Bel ons.

Spuiter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Productie

Voor onze opdrachtgevers in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een spuiter.

Je houdt je onder andere bezig met het spuiten, het voorbereiden en het gereed maken van industriële objecten.

Ben je gemotiveerd en is je doel om mooi werk neer te zetten? Dan zoeken wij jou!

Receptioniste

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Administratief

Ben jij communicatief sterk en heb je ervaring als receptioniste? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een receptioniste.

Installatie Monteur Beveiligingsinstallaties

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een fulltime monteur beveiligingsinstallaties.

Heb jij een afgeronde opleiding in de elektrotechniek en ben je in het bezit van een MBV diploma? Neem contact met ons op!

Productiemedewerker

| 36 - 40 uur | Productie
Voor onze opdrachtgever in de buurt van Gouda zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.

Vakantiewerk / vakantiebaan zomerperiode

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

Voor je het weet staat de zomervakantie alweer voor de deur of zijn . Ben jij ouder dan 17 jaar en wil je alvast jouw zomerbaan geregeld hebben? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je!

Voor een opdrachtgever in de zonwering zijn we op zoek naar vakantiekrachten die het leuk vinden om als assistent zonweringsmonteur aan de slag te gaan op fulltime basis voor in ieder geval 4 aansluitende weken.

Wat ga je doen? Als assistent zonweringsmonteur ga je op pad samen met een volwaardige monteur of monteurs. Samen ga je van maandag tot en met vrijdag op pad naar opdrachten van verschillende klanten. Klinkt goed toch? Lees snel verder om te kijken of je voldoet aan de functie-eisen!

Pas jij helemaal binnen het profiel? Solliciteer dan snel of neem contact op met 010-2206539 voor meer informatie.

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Hou jij het liefst alles zo schoon mogelijk? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou. Wij hebben diverse schoonmaakopdrachten openstaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor fulltime schoonmaakwerk kun je bij ons terecht. De opdrachten die momenteel openstaan zijn te vinden in:

- Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs - Schiedam - Zoetermeer - Rotterdam

Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen en verzorgingstehuizen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Allround timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Bouw , Houtbewerking , Overig

Heb jij een VCA, ben je per direct beschikbaar en heb je ruime ervaring als allround timmerman? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interieurbouwer

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Bouw , Houtbewerking , Productie , Overig

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een interieurbouwer.

Heb jij twee rechterhanden en ben je bereid om in het buitenland te werken? Neem contact met ons op.

Schoonmaker trappenhuizen fulltime

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime schoonmaak baan voor een langere periode? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je beschikbaar!

Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker die in de nabije omgeving woont van Maasluis. Je gaat aan het werk in opdracht van een schoonmaakbedrijf bij verschillende werklocaties, een rijbewijs is hierdoor wel een vereiste. Daarentegen ga je fulltime aan de slag en kun je vast blijven werken.

Zou jij dit wel aan willen pakken? Lees dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Schoonmaker Airconditioning / Onderhoudsmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Vind je het leuk om samen te werken en onderhoud te plegen? Dan is deze klus iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaker van aircosystemen.

Als onderhoudsmedewerker / schoonmaker airco pak je een bak koffie en stap je samen met je collega de bus in. Vervolgens leg je een route af, werk je op verschillende locaties en pleeg je onderhoud aan aircosystemen. Denk dan aan onderhoud plegen en schoonmaken van de roosters. De eerste 2 weken zul je meegaan met een monteur. Wanneer goed werk wordt geleverd is er een optie tot vast dienstverband.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct!

Loterij medewerker / Callcenter medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO | Callcenter

Wil jij graag iemand een miljonair maken, vindt je het fantastisch om resultaten te behalen en werk je graag in een gezellig team? Dan hebben wij een perfecte baan voor je!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Den Haag zijn we op zoek naar spontane loterij medewerkers. Het aantal uren dat jij gaat werken mag je zelf bepalen dus je kunt lekker flexibel werken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bellen van particulieren voor de verkoop van loterijkaarten. Je wordt volledig ingewerkt en krijgt een week intensief training om jouw werkzaamheden uit te gaan voeren.

Het bedrijf heeft zeer goede arbeidsvoorwaarden namelijk: - Directe overname - Een salaris van €12,50 per uur en €13,50 als je meer dan 24 uur gaat werken

Past dit helemaal bij jou? Bekijk dan snel of je aan de arbeidsvoorwaarden voldoet!

Glazenwasser

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Schoonmaak , Overig
Binnen deze functie ga je voor een mooi schoonmaakbedrijf aan de slag in de omgeving van Gouda. Het is een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Handige Bouwhulp

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw
["

Ben jij op zoek naar een leuke fysieke baan en kun jij perfect handleidingen lezen (zoals die van de IKEA)?\nDan hebben wij een leuke bouw vacature voor je!<\/p>

Voor een mooi bedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar mensen die graag bouwpakketten in elkaar zetten. De bouwpaketten die je in elkaar gaat zetten zijn niet zomaar bouwpaketten, namelijk sauna'","s! Je gaat werken op verschillende locaties om zowel bij bedrijven als particulieren sauna'","s te bouwen. Je komt bijvoorbeeld bij mensen thuis, bij sportscholen of wellnesscenters. Het mooie van deze functie is dat je niet perse ervaring moet hebben in de bouw\/techniek maar echt als starter kunt beginnen!\u00a0<\/p>

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder om te kijken of je aan de functie eisen voldoet!\u00a0<\/p>

Ben jij per direct beschikbaar en was je het liefste gisteren al aan de slag? Neem dan snel contact met ons op via 010-2206539 of solliciteer snel!\n\u00a0<\/p>"]

Glazenwasser

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Ben jij een glazenwasser en woon je in de nabije omgeving van Maasluis? Dan hebben wij een zeer leuke baan voor je!

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!