Alle vacatures


Lijn operator

Vestiging Gouda | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur

Voor deze fulltime functie in de regio van Gouda ga jij machines bedienen en instellen. Daarbij ben je een echte aanpakker, heb je technisch inzicht en ben je resultaatgericht.

Als Operator motiveer, begeleid en geef je instructies aan de lijnmedewerkers in de productie. Daarbij ga je kwaliteitcontroles uitvoeren, toezicht houden en de gebruikte grondstoffen en verpakkingsmaterialen registreren.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Straler

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een straler. Dit bedrijf is actief in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het stralen in een 20m lange straalcabine en het gereed maken van industriële objecten. Je zult zowel zelfstandig werken als in teamverband. Heb jij ervaring met het spuiten van producten en/of constructies en woon jij in de omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geinteresseerd in deze functie? Lees snel of je aan de vereisten voldoet!

Heftruckchauffeur

Vestiging Gouda | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Productie , Transport

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur.

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je gaat met de heftruck laden en lossen, dit zullen voornamelijk containers zijn.

Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur? Reageer dan direct!

Industrieel Schoonmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij beschikbaar van 12.00 uur tot 21.00 uur en heb jij ervaring met de schoonmaken van machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een industrieel schoonmaker.

Je gaat schoonmaken bij een vleesproductiebedrijf. Hier zorg jij dat alle machines weer schoon zijn om de volgende dag in gebruik te nemen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Medewerker Groenvoorziening

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Heb jij al ervaring in de groenvoorziening, vind je het leuk om buiten te werken en ben je niet bang voor een beetje regen of kou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een medewerker groenvoorziening voor het onderhoud van onder andere parken en plantsoenen.

Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdracht aan het einde van de dag of aan het einde van het project netjes is afgerond. De opdrachten of projecten zijn in verschillende plaatsen. Flexibel werken hoort dus bij je baan! Ben je bekend met de bladblazer, bosmaaier enzovoorts? Solliciteer dan snel!

Stukadoor Zuid-Holland

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Bouw

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Stukadoor! Onze opdrachtgever heeft verschillende projecten in heel Zuid-Holland. Je gaat stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren en hierbij let je goed op de bescherming van het interieur.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten doet!

Allround inbouwers

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar allround inbouwers. Je vindt het leuk om onder de mensen te zijn en om in teamverband je werkzaamheden te verrichten. Een 9 tot 5 mentaliteit ken jij niet omdat je een echte aanpakker bent en graag resultaat ziet. Je dag zal nooit hetzelfde zijn met de werkzaamheden die je uitvoert. Denk hierbij aan het installeren van bedrijfswageninrichtingen, houtbewerking, imperiaal aanbrengen en diverse elektronica installaties. Je zal terecht komen in een positief ingesteld bedrijf, waarbij je de nodige ondersteuningen krijgt om een zo goed mogelijk resultaat te creëren.

Spreek dit je aan en sta je openen voor een nieuwe uitdaging? neem dan zo snel mogelijk met ons contact op!

Grondwerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Hovenier

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een grondwerker/opperman.

Als grondwerker doe je grond-en graafwerkzaamheden met de hand en met graafmachines. Jij legt als grondwerker de kabels en buizen aan, groen of wegen en bouw je woningen en gebouwen of reinig je de grond.

Je bent een aanpakker, flexibel en je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Grondwerker Funderingen

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO

Schrikt fysiek zwaar werk jou niet af en ben jij per direct beschikbaar? Vind jij het niet erg om alleen te werken en ben jij een ochtendmens? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Grondwerker Funderingen.

Je gaat de funderingen in huizen verstevigen. Je moet kunnen hakken, graven en scheppen. Het is fysiek zwaar werk en jij, als funderingsmedewerker, kan dit werk aan!

Je bent een aanpakker, flexibel en je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Voorman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in de regio van Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar voormannen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het aansturen en begeleiden van medewerkers, het zelfstandig uitvoeren van grond- en bouwwerkzaamheden en het invullen van werklijsten.Je bewaakt mede de planning en zorgt voor een goede voortgang van alle werkzaamheden. Daarbij heb je als Voorman veiligheid hoog in het vaandel staan.

Is dit echt een baan voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een hulp timmerman. Samen met je collega's ben je werkzaam op een project in Geervliet. Het is een project van twee weken waarbij je de timmerman ondersteunt met het aangeven van materialen. Uiteraard ben je zelf ook bezig met diverse timmerwerkzaamheden. Je werkt in een klein team en gaat door tot de klus is geklaard.

Kan je je vinden in de omschrijving? Check dan snel de functie eisen.

Allround Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Heb jij ervaring met aanleg- en onderhoudswerkzaamheden, plannen en rapporteren en ben je daarnaast goed met mensen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Allround Hovenier.

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanleg- onderhoudswerkzaamheden bij scholen/ kinderdagverblijven, bedrijven en instellingen. Je gaat speel-, school en bedrijfstuinen aanleggen en onderhouden, je gaat rapporteren en opnemen/inmeten van kleine werkzaamheden en je gaat aanleggen van hekwerken, speeltoestellen, schuttingen en overige bouwkundige bouwwerken.

Je gaat aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Winkelmedewerker Damesmode

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur | MBO , HBO | Commercieel

Ben jij mode bewust, commercieel ingesteld en combineer jij zelfs de kleinste accessoires met je kleding ? Ben je altijd bezig met de laatste trends voor dames en wil je graag werken in een kledingwinkel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een ontzettend leuke kledingzaak in de omgeving van Rotterdam Alexandrium zijn wij op zoek naar leuke commerciële dame, die houdt van aan pakken. Het gaat om een kleding en accessoires winkel van het hogere segment. In de omgeving staat de winkel bekend om de mooie en herkenbare kleding en accessoires, maar ook om het persoonlijke contact met klanten. Is deze vacature echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de functie eisen voldoet !

Magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Ben jij de komende maanden fulltime of parttime beschikbaar als oproepkracht? Wil je daarnaast graag aan de slag in een bouwmarkt? Check dan snel deze vacature! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Montfoort zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Wil je wat geld bijverdienen deze zomer? Solliciteer dan nu!

Je gaat aan de slag in het magazijn. Hier doe je allerlei klusjes die voorkomen in het magazijn. Denk hierbij aan de ontvangst van goederen en het verwerken van deze goederen, orderpicken, klanten helpen, maar ook eenvoudig zaagwerk.

Wil je wat geld bijverdienen deze zomer? Solliciteer dan nu!

Tekenaar Werktuigbouwkunde

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Administratief

Heb jij tekenervaring met SolidWorks 3D en 2D? Beschik je daarnaast ook over ervaring met machine- en/of apparatenbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een tekenaar werktuigbouwkunde?

Je ontwerpt complete vacuüm-druk installaties. Dit doe je op de afdeling Engineering. Je bent nauw betrokken bij het productieproces waarin het ontwerp wordt geproduceerd tot eindproduct.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Afbouw monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO , MBO | Techniek

Heb jij technisch inzicht en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij geïnteresseerd in een fulltime baan als afbouw monteur? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Voor een bedrijf in Rotterdam ga je afbouwwerkzaamheden uitvoeren aan industriële vacuüm-druk voertuigen. Het is belangrijk dat je zowel met collega’s als zelfstandig kunt werken. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de controle, meting en afstelling van deze voertuigen.

Zelfstandig Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Kun jij zelfstandig straten, schuttingen zetten en tekeningen lezen? En ben jij daarnaast per direct op zoek naar een fulltime baan? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een zelfstandig hovenier.

Als zelfstandig hovenier bij dit bedrijf krijg je een busje mee en ga je langs verschillende projecten. Het zijn voornamelijk particuliere klanten dus jij bent klantvriendelijk en servicegericht.

De werkzaamheden zijn o.a.: schuttingen zetten, schuren bouwen, tekeningen lezen, verlichting aansluiten en zelfstandig straten.

Enthouasiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt.

Makelaar

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Commercieel

Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de huizenmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een makelaar.

Je gaat aan de slag als zelfstandig makelaar. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je eigen omzet. Je houdt je bezig met de woningen in met name de particuliere markt. Er is voldoende begeleiding, waardoor een opleiding of ervaring niet persé noodzakelijk is.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Verkoopadviseur techniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Heb jij affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een commerciële uitdaging? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur techniek.

Je komt te werken in de buitendienst. Je bezoekt klanten die zich bezighouden met de verkoop van onder andere gereedschappen of andere hout, metaal en kunststofproducten. Je wilt graag deze klantenkring uitbreiden. Het is belangrijk om je technisch inzicht te koppelen aan jouw commerciële vaardigheden. Om aan het bedrijf te wennen en een goede productkennis op te doen start je in het logistieke proces van het bedrijf.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

ICT medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 24 - 32 uur | MBO | ICT
Heb jij net de opleiding ICT afgerond? En zoek je een leuke, uitdagende baan in deze richting? Lees dan snel verder!
Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een ICT medewerker.
Samen met jou collega's ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van diverse problemen betreft systemen, printers en diverse accounts.
Vind jij het een uitdaging om zelfstandig de problemen op te lossen? En zie je het wel zitten om zo nu en dan langs de klanten te gaan om ze op locatie te helpen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Administratief medewerker / financieel administratie medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 16 - 24 uur | MBO | Administratief

Bent u nog op zoek naar een uitdagende baan als administratief medewerker? En heb je affiniteit met vastgoed? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een (financieel) administratief medewerker. Dit zal gaan om een kleinschalig bedrijft gevestigd in Alphen aan den Rijn. Zij zijn op zoek naar iemand die minimaal 16 uur in de week beschikbaar is.

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je werk bestaat uit het verwerken van ontvangen facturen in het boekhoudpakket en de projectadministratie, het verwerken van de urenadministratie van de projectmedewerkers en de facilitaire zaken op het kantoor organiseren.

De dagen zijn flexibel in te delen.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Technisch Commercieel medewerker Binnendienst

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel
Ben jij technisch maar ook commercieel ? Zou jij graag voor een internationaal bedrijf willen werken? Ben je fulltime beschikbaar ? Lees dan snel verder! Voor een klant van ons in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar technisch maar ook een commercieel persoon. Je gaat aan het werk in het een internationaal bedrijf wat actief is inde scheepvaart. De producten van onze klant zijn dan ook complete machines en/of onderdelen, ook zorgt het bedrijf elf voor de logistieke afhandeling wereldwijd! Je gaat het technisch binnendienst team versterken, denk daarbij aan ; offertes en aanvragen , orders, die je uiteraard afhandelt met je commerciële en technische achtergrond. Zie deze vacature dan ook als een kans om je technische en commerciële vaardigheden te bundelen maar ook om ze in te zetten in een internationaal en dagelijks groeiend bedrijf. Spreekt deze vacature je echt aan ? Lees dan snel verder of je voldoet aan de functie eisen!

Airconditioning Monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij in het bezit van een F-Gassen certificaat en een VCA diploma? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Airconditioning Monteur.

In deze functie ga je zelfstandig VRF systemen en airconditioning installeren. Naast je vakkennis is klantgerichtheid hierbij een belangrijk onderdeel.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Junior Taxateur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Financieel

Heb jij ervaring met het uitwerken van taxaties in NWWI? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een junior taxateur.

Je gaat aan de slag als backoffice medewerker. Je houdt je bezig met het uitwerken van taxaties in NWWI. Hierbij kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. De betaling kan per taxatie en of je kunt ook thuis werken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Allround Graafkraanmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij in het bezit van een VCA en beschik jij over veel ervaring als kraanmachinist van een graafmachine? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround graafkraanmachinist.

De projecten vinden voornamelijk plaats in Noord- en Zuid-Holland. Je gaat aan de slag als allround machinist van een graafmachine. Hierbij werk je op verschillende projecten. Je verricht onder andere graafwerkzaamheden op het spoor, bij tunnels of bij nieuwbouwprojecten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Tegelzetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een tegelzetter die ervaring heeft met specie. Nauwkeurigheid en accuraat te werk gaan is voor jou vanzelfsprekend, daarbij ga je altijd voor het beste eindresultaat!

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf met een grote vaste klantenkring. Zij voeren vrijwel alle tegel-en natuursteen werken uit in Nederland en daarbuiten. Je kan daarbij denken aan: nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, particulieren, standbouw, gevelbekleding, zwembaden.

Je gaat werktekeningen lezen en interpreteren, wand- en vloertegels op maat snijden, sloopwerk uitvoeren, aanmaken van lijm, mortel of specie, voorstrijken van ondergrond met hechtmiddel, oppervlakken meten en markeren van het betegelen.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Operator Kaasbehandelingslijn

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij een harde werker en heb jij ervaring in het kaas? Is voor jou overwerken geen probleem en ben je per direct beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Operator Kaasbehandelingslijn.

Sta jij graag als verantwoordelijke voor het bedienen en controleren van kaas behandelingslijnen? Heb je ervaring met het zelfstandig verhelpen van kleine storingen? Dan zoeken wij jou!

Je gaat bij de belangrijkste handelspartner binnen de kaas aan de slag. Je gaat voornamelijk aan het werk in de vestiging in Moordrecht. Het is een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Interesse? Lees dan snel of je in aanmerking komt in de functie eisen.

Productiemedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij een harde werker en ben je per direct beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.

De opdrachtgever is een groot internationaal bedrijf wat gespecialiseerd is in verpakkingen.

De werkzaamheden zijn het klaarleggen van dozen, die door de machine worden opgevouwen. De dozen ga je dan stapelen en een vorkheftruckchauffeur komt ze ophalen en wegbrengen in het magazijn. Je gaat ook de jute zakken klaar leggen zodat ze bedrukt kunnen worden. Het is geen zwaar werk maar wel secuur.

Oktober, november en december zijn voor hen de drukste maanden. Je moet dan daarom ook willen overwerken in die maanden.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Verhuizer Vakantiekracht

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een harde werker en ben je per direct beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Verhuizer Vakantiekracht.

De opdrachtgever is een groot internationaal bedrijf wat gespecialiseerd is in verpakkingen.

Jouw werk is het uitrijden van pallets uit de vrachtauto's.

Het werk is voor de hele maand augustus.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider / Calculator

Vestiging Alphen a/d Rijn | 32 - 36 uur | MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als werkvoorbereider / calculator? En vind jij het leuk om in een hecht en betrokken team te werken? Dan is dit misschien wat voor jou! Wij zoeken voor een opdrachtgever in omgeving Alphen aan de Rijn een werkvoorbereider / calculator.

Je zal verantwoording dragen voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van kleinschalige opdrachten. En dit alles in een hecht en betrokken team waar jij je snel thuis gaat voelen!

Als bouwkundig calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen van onderhoud en/of renovatie projecten. Als er wijzigingen in overeenkomsten optreden ben jij de aangewezen persoon om kostprijseffecten hierin door te berekenen. Als calculator / werkvoorbereider verzorg je de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de uitvoeringsfase die zijn afgestemd op de specifieke situatie, prioriteiten en klantbelangen binnen het project.

Jouw taken bestaan o.a. uit klantcontact onderhouden en uitbouwen, verzorgen van opnames, opstellen van kostprijsberekeningen + advies, zorgdragen voor materiaal/materieel, begrotingen + meerwerk opstellen, bewaken van de voortgang en aansturing waar nodig.

Zie jij jezelf al de uitdagendste berekeningen maken voor de mooiste projecten in de randstad? Solliciteer dan snel!

Allround Bouwmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Kun jij zowel tegels zetten als schilderen? En ben jij overal in te zetten op de bouw? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Allround Bouwmedewerker in Delft!

Het bedrijf werkt in het vastgoedonderhoud. Zij hebben op dit moment een project in Delft en zijn daarvoor op zoek naar mensen die ervaring hebben op meerdere gebieden in de bouw waaronder tegels zetten, schilderen en timmeren. Met meerdere collega's ga jij aan de slag op deze locatie. Jij kunt dus ook goed samenwerken.

Ervaring in alle vakgebieden word dan ook gevraagd. Het zou heel handig zijn als je zelfstandig in Delft zou kunnen komen.

Enthousiast geworden van deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

Zelfstandige Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb jij kennis van hout en ben je een echte timmerman? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons in de buurt van Poortugaal zijn wij op zoeken naar een ervaren en zelfstandige timmerman. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en is gespecialiseerd in de timmerindustrie. Ze maken alles van hout, van het vernieuwen van ramen en deuren tot het uitvoeren van een aanbouw en/of uitbouw, ook doen ze een complete renovatie aan je huis ! Daarnaast maken ze zelf ook meubels voor ondernemingen maar ook voor particuliere. Dit bedrijf heeft erg veel ervaring en kennis met het restaureren van verschillende panden en locaties, denk daarbij aan monumenten, boerderijen maar ook kerken. Voor deze opdracht gever zijn we op zoek naar een timmerman die eigenlijk alles zelf al kan. Wat onze opdrachtgever erg belangrijk vind is dat je zelfstandig kan werken maar ook dat je ondernemend ben. Spreek deze vacature jou aan? Lees dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Montage medewerker interieur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij ontzettend handig, werk je graag in de montage, denk je helemaal mee out of the box en werk je graag met de mooiste producten in het hogere segment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een montage medewerker. Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door de architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Je komt te werken met de mooiste meubels en jij weet natuurlijk hoe je daarmee moet omgaan. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie.

De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Gevelreiniger

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Beschik je minimaal over een jaar werkervaring als gevelreiniger en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een gevelreiniger.

Jouw werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties binnen, maar ook iets buiten de regio Rotterdam. Je maakt hier de gevels schoon van diverse panden en objecten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Transportplanner grondverzet

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Ben je fulltime beschikbaar en beschik jij over ervaring als transportplanner? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een transportplanner grondverzet.

Als transportplanner hou jij je bezig met de dagelijkse logistieke werkzaamheden. Je schakelt snel en denkt in oplossingen. Ook werk je nauwkeurig, want fouten maken kost tijd en geld. Je schakelt met veel verschillende mensen om elke dag een topplanning af te leveren. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Kozijnmonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Heb jij affiniteit met het plaatsen van kozijnen en heb je daarnaast oog voor kwaliteit? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk zijn wij op zoek naar een kozijnmonteur.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen, plaatsen en monteren van kunststof en aluminium kozijnen bij mensen thuis of bij bedrijven. De werkzaamheden starten om 7 uur en vinden plaats tot 16 uur. Als het echter druk is vind je het geen probleem om extra uren te werken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Technisch medewerker buitendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij technisch onderlegd en ben jij per direct op zoek naar een nieuwe baan? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een technisch medewerker buitendienst. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder!

De kandidaat die zij zoeken is een servicegerichte kandidaat, kan tekeningen lezen, inmeten, problemen oplossen, is flexibel en moet zelfstandig op pad kunnen. Jij bezit dus over een rijbewijs B.

Daarnaast ben je ook per direct beschikbaar en spreek je de Nederlandse taal vloeiend.

Het is een groot dynamisch familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en jij geen nummer bent. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt reiskosten per dag.

Technisch medewerker binnendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij technisch onderlegd en ben jij per direct op zoek naar een nieuwe baan? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een technisch medewerker binnendienst. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder!

De kandidaat die zij zoeken heeft ervaring in het hout, is hoog technisch, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, kan tekeningen lezen, kan moeilijke leuningen frezen, is per direct beschikbaar en spreekt de Nederlandse taal.

Het is een groot dynamisch familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en jij geen nummer bent. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt reiskosten per dag.

Timmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Houtbewerking

Ben jij een timmerman en gespecialiseerd in het hangen van deuren? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman die fulltime aan de slag kan.

Tijdens je werkzaamheden moet je zelfstandig en in teamverband beveiligingen kunnen aanbrengen in woningen of panden van particulieren of bedrijven. Je zal je met name specialiseren in het hangen van deuren, waarna een collega de beveiliging verder kan monteren. Ongeveer één keer per maand zal je een week bouwkundige storingsdiensten draaien, waarbij je soms ook opgeroepen kan worden. Je kunt zo veel van beveiligingstechnieken leren, maar je gaat dus vooral als timmerman aan de slag.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Opperman Gouda

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Weet jij van aanpakken, werk je graag samen en vind je het fijn om buiten te werken? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Het gaat om een aannemersbedrijf in de omgeving van Gouda. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een opperman.

Je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn. Samen met de stratenmaker ga je aan de slag. Je bent zijn rechterhand en helpt hem waar nodig.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Inbedrijfsteller

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO , WO | Bouw , Techniek

Wij zoeken een Comissioning Engineer (Inbedrijfsteller / Operations technician) die goed toezicht kan houden en dagelijkse activiteiten kan beheren.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het plannen en analyseren van technische inbedrijfstellingsspecificaties, tekeningen, documentatie en testprotocollen
 • Het ontwikkelen van inbedrijfstellingsplannen
 • Het uitvoeren van inbedrijfstellings-, test- en kalibratieactiviteiten en / of operationele en / of reparatie- / onderhoudsactiviteiten, in overeenstemming met klantverzoeken, specificaties, kwaliteitsnormen en inbedrijfstellingsplanning, om veilige technische inbedrijfstelling en / of werking van apparatuur te garanderen, zowel lokaal op het terrein als op de locatie van de klant.

Als Commissioning / Operations Technician ga jij ook meerdere keren per jaar op sea tials, wat betekent dat je voor een aantal ononderbroken dagen weg van huis bent.

Groenvoorziener

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Hovenier

Wil jij de wijken weer netjes en toegankelijk maken voor de buurtbewoners? En kun je wel overweg met een heggenschaar en bosmaaier? Dan is deze vacature wat voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een groenvoorziener.

Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit bosmaaien en schoffelen. Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B, zodat de overige medewerkers mee kunnen rijden naar het project. De projecten zijn allemaal gelegen in de directe omgeving van Alphen aan den Rijn. Uiteraard krijg je een bus van het bedrijf mee om te zorgen dat je op het juiste project aankomt.

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan snel!

Onderhoudsschilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Als onderhoudsschilder in regio Zuid-Holland verzorg je het schilderwerk voor o.a. woningbouwverenigingen.

Jij werkt professioneel en klantgericht. Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden en werkt zelfstandig.

Sta jij voor kwaliteit en lever jij vakmanschap? Lees dan snel verder of jij aan de functie eisen voldoet.

CV Monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren CV monteur.

Als CV monteur bij dit bedrijf houd je je o.a.. bezig met storingen oplossen en ketels plaatsen. Hierin heb jij ook minimaal 1 jaar ervaring.

Jij gaat samen met een collega op pad onderweg naar klanten waar jij onderhoudswerkzaamheden uit gaat voeren.

Jij bent zelfstandig, klantvriendelijk en bent flexibel.

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Ga dan snel verder naar de functie eisen.

Hulp monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Heb je affiniteit met koeltechniek en airconditioning? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda op zoek naar een hulp monteur voor langere tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te komen.

Je assisteert en ondersteunt de eerste monteur met diverse montage werkzaamheden voor de airconditioning en koelingen. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met klanten, collega's en het kantoor.

Het harde werken wordt uiteraard beloond met een marktconform salaris, maar ook door mooie ontwikkelingskansen, een gezellig en hecht team (met leuke bedrijfsuitjes), ruimte voor eigen inbreng en korte lijnen.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Particulier Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Wij zijn voor onze klant in Gouda op zoek naar een Particulier Schilder.

Met jouw jarenlange ervaring als schilder werk je bij klanten thuis en kun jij volledig zelfstandig aan de slag.

Daarnaast ben jij in het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer en een VCA.

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Kijk dan snel of je in aanmerking komt voor deze vacature!

Allround timmerman

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw
Heb jij affiniteit met hout en heb je ervaring als timmerman? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een allround timmerman.
Samen met je team ga jij naar diverse projecten toe, van particulieren tot bedrijfspanden.
Het plaatsen van wanden, dakkapellen zullen onder andere je werkzaamheden zijn. Daarnaast voer je ook onderhoudswerkzaamheden uit.
Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Productiemedewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 24 - 32 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om producten verzendklaar te maken voor winkels en/of andere bedrijven? Voor diverse opdrachtgevers in omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar productiemedewerkers.

Je werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit controle van materialen en producten, het schoonhouden en opruimen van je werkplek. Ook het instellen en bedienen van machines hoort daar bij.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan snel!

Grondwerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 32 - 36 uur | LBO | Bouw

Ben jij graag buiten aan het werk en vind je het fijn om altijd samen te werken? Bekijk dan snel deze vacature! Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar grondwerkers.

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het grondwerk bij projecten. Je takenpakket bestaat uit het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden die voorkomen bij het bouw- en woonrijp maken, aanbrengen ondergrondse constructies, uitzetten, het aanleggen en repareren van straatwerken. Daarnaast zal je ook diverse rioolwerkzaamheden uitvoeren.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan snel!

Chauffeur C / CE

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Transport

Zit jij graag de hele dag achter het stuur en wil jij iets van Nederland zien? Dan is dit de ideale vacature voor jou!

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs binnenland.

Het betreffen diverse functies voor langere tijd voor zowel dagritten als nachtritten. Heb je voorkeur? Geef dit dan duidelijk aan in je sollicitatie.

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan snel!

Werkvoorbereider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Beschik jij over ervaring als werkvoorbereider en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onderstaande vacature!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. In deze functie ben je zowel op kantoor aan het werk als op pad naar diverse klanten.

Samen pak je met collega's de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor de projecten op. Als werkvoorbereider ben je betrokken van het voortraject tot aan de oplevering van een project. Je gaat aan de slag met projecten en zij zorgen ervoor dat je constant uitgedaagd wordt en stappen zet. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van contractstukken naar werktekeningen.

Samen met partners en leveranciers zorg jij ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de locatie aanwezig zijn zodat het proces daar ongestoord kan plaatsvinden.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Lasser

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Metaal

Ben jij graag met metaal bezig en hou jij er van om nieuwe producten aan elkaar te lassen? Lees dan snel verder want voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren lasser.

Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit slijpen, polijsten, walsen en tekeningen lezen. Ook het onderhouden van apparatuur valt onder 1 van jouw werkzaamheden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Metselaar

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw
Heb jij 2 rechterhanden en ben je fysiek sterk?
Voor diverse opdrachtgevers in omgeving Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een ervaren metselaar.
Als metselaar zullen je taken vooral zijn het verrichten van vies en schoonmetselwerk, het maken van scheidingswanden en wat eenvoudig voeg en raapwerk.
Je zal werkzaam zijn bij particulieren maar ook bij bedrijfspanden.
Ben jij de metselmeester die we zoeken? Solliciteer dan snel hier!

Meubelbezorger

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een meubelbezorger.

Vind jij het leuk om bij klanten een meubel of een heel nieuw interieur te leveren en vervolgens te monteren? Belangrijk is dan ook dat je sociaal, representatief en sterk bent om de meubels te verplaatsen.

Samen met je collega zal jij verantwoordelijk zijn voor het plaatsen en maken van diverse meubels bij particulieren klanten. Belangrijk is dat je technisch inzicht hebt zodat de meubels goed en vakkundig in elkaar gezet kunnen worden. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Stratenmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een kei in straten en vind je het leuk om zowel bij particulieren als voor overheidsinstanties te werken? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar stratenmakers. Samen met je team ben jij verantwoordelijk om een wijk mooier te maken.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Mobiele kraanmachinist

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw
Beschik jij over ervaring op een mobiele kraan en ben je een harde werker? Dan zijn we opzoek naar jou!
Voor een opdrachtgever in omgeving Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een mobiele kraanmachinist.

Als machinist mobiele kraan bij een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn ga je aan de slag in de grond-, weg- en waterbouw. Je werkzaamheden bestaan uit het leggen van rioleringen en overige nutsvoorzieningen. Het uitgraven van sleuven, funderingen en egaliseren van bouwprojecten hoort daar ook bij.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Hovenier

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Hovenier

Heb jij ervaring als hovenier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht is dan iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier.

Deze opdrachtgever is op zoek naar een topper die hun team kan versterken. Jij zal zelfstandig of in teamverband aan grote of kleine projecten werken van zowel bedrijven als particulieren. Een afwisselende functie is het dus zeker!

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waar je fulltime en voor langere tijd aan de slag kan gaan? Solliciteer dan snel!

Schoonmaak medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 8 - 16 uur | Geen opleiding | Schoonmaak
Ben jij op zoek naar werk in de schoonmaak? En kan je goed zelfstandig werken? Dan zijn we op zoek naar jou!
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een schoonmaker.
Dit zal gaan om diverse vakantiehuizen, sportverenigingen, kantoren en particulieren huizen. Deze klanten liggen in de omgeving van Alphen aan den Rijn.
Van het bedrijf krijg je een auto mee met alle schoonmaakspullen.

Vind jij het niet erg om zelfstandig schoon te maken? Dan is dit wellicht een geschikte vacature voor jou!

Sjouwer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij sterk en een echte aanpakker? En vind je het niet erg om jezelf in het zweet te werken?

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een sjouwer. Jouw werkzaamheden zullen vooral bestaan in het helpen en ondersteunen van je collega's. En het sjouwen van zware voorwerpen.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 16 - 24 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Kan jij wel met een stofzuiger en dweil overweg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een schoonmaker.

Heb jij de kracht om vloeren en andere voorwerpen de laten blinken? En vind jij het belangrijk dat iedereen in een schone omgeving werkzaam is? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteer snel!

Groenvoorziener

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving Alphen aan den Rijn opzoek naar een groenvoorziener.

Vind jij het leuk om buiten te werken en heb jij groene vingers?

Voor deze functie zou jij voornamelijk bezig zijn met een bosmaaier en heggenschaar. Kan jij wel overweg met een schoffel? Dan zijn we opzoek naar jou!

IJzervlechter

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Metaal

Ben jij handig met ijzer en vind je het leuk om op locaties door heel Nederland te werken? Dan is dit de ideale vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een ijzervlechter. Voor deze functie ben je elke dag op pad en in de buitenlucht aan het werk.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor de basis van de nieuwbouw voordat het beton gestort word. Samen met een team van collega's maak jij de wapeningen voor funderingen, kolommen, wanden, vloeren en lateien.

Ook maak je de wapeningsstaven op de juiste afmeting door ze te knippen. Daarnaast buig je de staven in bochten om een stevig geheel te krijgen en er voor te zorgen dat het betonstaal op zijn plaats blijft tijdens het betonstorten.

Lijkt jou dit wat solliciteer dan snel!

Montage medewerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij twee rechterhanden ? En ben je bereid om meerdere werkzaamheden te verrichten waardoor je veel afwisseling heb? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons in de buurt van Dordrecht zijn wij op zoek naar een montage medewerker. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de onderhouds- en montage werkzaamheden aan de units. Door het hele land ga je op veilige en efficiënte wijze monteren en demonteren aan verschillende gebouwen. Je zal nauw moeten samen werken met zowel je leidinggevende als je team. Onze klant is op zoek naar een motiverende kandidaat die niet bang is om de handjes uit de mouwen te steken en die de kwaliteit en service naar de klant toe enorm belangrijk vind. Ook heb je een technische opleiding gedaan, het niveau hiervan is niet belangrijk als het maar technisch is, je hebt dus bij voorkeur enige bouwkundige kennis.

Zelfstandig Stratenmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een zelfstandige Stratenmaker. Als Stratenmaker moet je zelfstandig kunnen werken, leiding kunnen geven aan 2 a 3 man, daarbij moet je tekeningen kunnen lezen en zelf kunnen maatvoeren. Je gaat dus divers straat- en maatwerk uitvoeren, je gaat vleien, knippen en zagen, bestraten, aftrillen van bestrating, putten opmetselen en kolken en banden zetten.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Bankwerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Voornamelijke werkzaamheden zijn het samenstellen en installeren van machines en werktuigbouwkundige installaties aan boord van schepen.

Samenstellen/installeren
 • Samenstellen van werktuigbouwkundige componenten tot units (pompen, filters, appendages, e.d.)
 • Monteren van werktuigen, elektrische componenten en units aan boord van het schip
 • Controleren, uitlijnen eventueel corrigeren van aan boord aanwezige systemen (pompinstallatie, brandstof-, smeerolie-, koelwatersystemen, e.d.) en installaties (motoren, tandwielkasten, baggerpompen, e.d.).

Allround Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Overig

Ben jij een harde werker en in het bezit van een vakopleiding als schilder? Ben je daarnaast flexibel en woon je in de omgeving van Gouda? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Allround Schilder

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een leuke opdrachtgever in Gouda. Samen met je collega's ga je aan de slag voor verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in de onderhoud- , renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de infra/civiele techniek en zoek jij een baan met veel afwisselende werkzaamheden? Vind jij het leuk om in een team te werken en presteer je goed onder druk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een Stratenmaker. geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Je gaat zowel zelfstandig aan het werk als in teamverband. Je gaat verschillende straat- en maatwerk uitvoeren, je gaat vleien, knippen en zagen, bestraten, aftrillen van bestrating, putten opmetselen en kolken en banden zetten.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Werkvoorbereider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij degene die voor elk probleem een creatieve oplossing weet te vinden en heb je affiniteit met infratechniek? Kan jij tegen een hoge dosis verantwoordelijkheid en beschik jij over genoeg inzicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar Werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s. Een cruciale rol waarbij je het bouwproces meemaakt van tender tot aan ontwerp, uitvoering en onderhoud. Je hebt veel variëteit in je werk. Vandaag houd je je bezig met de tijdsplanning en financiën van een project, morgen richt jouw werk zich op kwaliteit en veiligheid. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Grondwerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Houd jij van werken in de buitenlucht, ben je fysiek sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een grondwerk.

In deze functie werk je met goed werkende machines en ben je bezig met handmatige grond- en graafwerkzaamheden. Het gaat om verschillende soorten grondwerk: sloopwerkzaamheden, waterwerken, baggeren en rioolwerk.

Je bent een harde werker en houdt ervan om een mooi resultaat te krijgen. Daarbij kan je zowel goed zelfstandig als samenwerken. Ben je geïnteresseerd in de functie? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Betonreparateur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben je leergierig, ben je een aanpakker, beschik je over een goed technisch inzicht en heb je 2 rechter handen, dan ben jij ook de kandidaat die we zoeken! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een Betonreparateur.

Je gaat schade repareren, beton afwerken, de reparatie/constructie beschermen tegen invloeden van buitenaf, daarbij zal je ook bouwkundige werkzaamheden uitvoeren zoals: timmerwerk, metselwerk, montage- en loodgieterswerkzaamheden.

Heb je werkervaring in de betonwereld opgedaan en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Metselaar

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een ervaren metselaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een Metselaar. Je gaat je bezig houden met het bestuderen van bouw- en werktekeningen, het leggen en bevestigen van onder andere bakstenen en betonblokken, het berekenen van hoeken en lagen en het afwerken.

Heb je al enige ervaring met metselwerk en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Medewerker tropisch planten

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier
Ben jij een duizend poot in de bloemen en planten? Geeft de sportschool je te weinig voldoening ? Ben je kieskeurig en een perfectionist ? Lees dan snel verder! Zou jij graag willen werken in een leuke en mooie kwekerij voor de mooiste tropische planten voor in huis en alles willen leren op het gebied van tropische planten en bloemen? Dan hebben wij een leuke openstaande vacature voor je. In de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een verkoop medewerker, Die bereid is om flink aan te poten. je gaat namelijk hard werken, gaat meer dan 10.000 stappen per dag zetten waardoor de sportschol eigenlijk overbodig word. Het gaat om een kwekerij waar de mooiste bloemen en planten gekweekt worden maar ook onderhouden worden vanuit de tropen. Je moet dan ook leiding kunnen geven, in een team kunnen werken maar ook goed zelfstandig, je bent dus in feiten de duizendpoot van het bedrijf !

Meewerkend voorman

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Schoonmaak
Beschik jij over ervaring als meewerkend voorman binnen de schoonmaak en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers uit Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een meewerkend voorman.
Dit bedrijf is een fabrikant in de voedsel industrie, dagelijks maken zij duizenden producten die te komen liggen in supermarkten door heel Nederland
Jij zal samen met je team verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van de productielijnen. Daarnaast hou je een digitaal handboek bij voor klanten en voor collega's.
Jij zal daarnaast ook verantwoordelijk zijn voor het aansturen van een team van 2 medewerkers.
Dit kan natuurlijk alleen gebeuren na werktijden. Dit houdt in dat je in drukke periode van 20:00 tot 04:00 uur aan het werk bent.
In de rustigere periodes zal je werkzaam zijn van 15:30 tot 23:30 uur.
Vind jij het niet erg om 's avonds/ 's nachts te werken en spreekt deze functie jou wat aan?
Solliciteer dan snel!

Constructie schilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij een ervaren constructie schilder en ben je in het bezit van een digitaal veiligheid paspoort (veilig werken langs het spoor)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om te werken bij een leuk project in de regio Noord-Brabant of Noord-Oost Holland.

Voor verschillende projecten in de regio Noord-Brabant en/of in Noord-Oost Holland zijn wij op zoek naar een leuke, gemotiveerde constructie schilder.

Je hebt ruime ervaring met alle toebehorende werkzaamheden van een constructieschilder. Je gaat werken op basis van werkschema's en koppelt terug aan de leidinggevende. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Tandarts

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | WO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd tandarts die BIG-geregistreerd is en in het bezit is van een auto en eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een tandarts.

Je werkt je dagelijks als tandarts samen met een team van assistenten, preventie-assistenten, mondhygiënisten en prothetici aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Indien nodig worden de cliënten naar een professionele praktijkomgeving gebracht.

In deze functie kun je aan de slag als ZZP'er of in loondienst.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Mondhygiënist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd en geregistreerd mondhygiënist, die in het bezit is van een auto en eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een mondhygiënist.

Je werkt je dagelijks aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Daarbij heb je nauw contact met de verpleging en ben je ook het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Tot slot verzorg jij de rapportages. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Preventie assistent mondzorg

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd tandartsassistent of preventie assistent of heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in deze branches? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een preventie assistent mondzorg.

Je werkt je dagelijks aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Daarbij heb je nauw contact met de verpleging en ben je ook het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Tot slot verzorg jij de rapportages. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Autoschadehersteller

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Ben jij een autoschadehersteller met ervaring én ben je op zoek naar een ontzettend leuke werkgever in de omgeving van Ridderkerk? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou beschikbaar! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Ridderkerk zijn wij op zoek naar een autoschadehersteller die al wat praktijkervaring heeft opgedaan. Je gaat bij een gezellig en sterk bedrijf aan de slag die gespecialiseerd is in autoschadeherstel. Jouw werkzaamheden bestaan uit auto's uitlezen, uitdeuken, carrosserie onderdelen uitlijnen, lassen etc. In de tussentijd houd je goed contact met verschillende afdelingen, zo heb je bijvoorbeeld nauw contact met de autospuiters. De opdrachtgever biedt jou verder goede arbeidsvoorwaarden aan, doorgroeimogelijkheden en een passend salaris n.a.v. jouw ervaring.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Tandartsassistent

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | MBO | Medisch / Zorg

Heb je altijd al in de mondzorg willen werken en heb je interesse in een leuke, uitdagende baan? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een tandartsassistent in omgeving Rotterdam/Den-Haag!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leuke kandidaat die in het bezit is van een diploma als tandartsassistent en ervaring heeft in de mondzorg. Als tandartsassistent ondersteun je de tandarts en je bent een aanspreekpunt voor patiënten. Je hebt verschillende werkzaamheden, zoals het klaarleggen van de benodigde instrumenten, het maken van röntgenfoto’s maar je verricht ook administratieve werkzaamheden. Daarnaast zal je samen met de tandarts naar verschillende locaties gaan om deze werkzaamheden uit te voeren. Vandaar dat je ook werkt in omgeving Rotterdam en Den Haag, de locaties zijn namelijk niet vast.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Tegelzetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Heb jij ervaring als tegelzetter en ben je op zoek naar een nieuwe baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Krimpen aan den IJssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste tegelzetter. Het gaat hierbij met name om de renovaties van badkamers en toiletten in de omgeving Rotterdam.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het lijmen van wandtegels in verschillende maten, het in specie tikken van vloertegels, maar ook het plakken van vloertegels van klein tot groot.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Loodgieter / installatiemonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring als loodgieter / installatiemonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Voor een middelgroot installatie bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren loodgieter / installatie monteur. Lees snel verder want wij hebben een leuke vacature beschikbaar!

Het werk varieert van kleine klussen, zoals de aanleg van water - en gasleidingen of andere technische installaties bij particulieren tot het aanleggen van compleet nieuwe installaties bij bedrijven. Hierbij werk je zelfstandig of in een team.

Het salaris wordt bepaald n.a.v. leeftijd en ervaring volgens CAO kleinmetaal. Overname door het bedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden! Ook wanneer je nog niet heel veel ervaring als loodgieter / installatiemonteur willen we je toch uitnodigen om te reageren op deze leuke vacature.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onderstaande eisen? Reageer dan snel!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een echte timmerman en heb je een rijbewijs en eigen vervoer? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman.

De werkzaamheden vinden vooral plaats in de nieuwbouw, waar je alle diverse timmerwerkzaamheden zal uitvoeren die daarbij komen kijken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Allround Hovenier

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier

Heb jij groene vingers en ervaring met alle aspecten van de groenvoorziening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Den Haag zijn we op zoek naar een Allround Hovenier. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanleg- onderhoudswerkzaamheden bij projecten. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn: bestraten van terreinen, tuinen en parkeervlakken, achtertuinen tot hele woonwijken aanplanten, maaien van gazons, onderhoud aan groenvoorziening en boomverzorging.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Eerste monteur elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als eerste monteur utiliteit of eerste monteur industrie in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar eerste monteurs die gespecialiseerd zijn in utiliteit of industrie. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als eerste monteur industrie of eerste monteur utiliteit zijn met name kwaliteit leveren. Jij zorgt ervoor dat de klant niks te kort komt op gebied van kwaliteit en kan zelfstandig installaties maken en prioriteiten stellen. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als eerste monteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Het mooie is dat jij in de ochtend direct in de werkbus van de zaak kunt vertrekken naar deze mooie klussen, met een volgevulde auto. In de avond komt er namelijk een bedrijf langs om jouw werkbus aan te vullen, dat hoef je dus lekker niet zelf te doen! Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Installatiemonteur elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als installatiemonteur utiliteit of installatiemonteur industrie in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar installatie monteurs die gespecialiseerd zijn in utiliteit of industrie. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als installatie monteur industrie of installatie monteur utiliteit zijn met name kwaliteit leveren. Jij zorgt ervoor dat de klant niks te kort komt op gebied van kwaliteit en doet dit samen met het team. Werken in teamverband vind jij dus echt leuk. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als installatiemonteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Servicemonteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als servicemonteur in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar servicemonteurs die gespecialiseerd zijn in de beveiliging. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als servicemonteur zijn met name kwaliteit leveren. Jij doet onderzoek aan beveiligingsinstallaties, voert herstelwerkzaamheden uit en lost storingen op. Ook draai je mee in het storingsdinestrooster. Je doet dit samen met het team. Werken in teamverband vind jij dus echt leuk. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als storingsmonteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Leidinggevend Elektromonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een functie als leidinggevend monteur in de industrie of utiliteit binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor een elektrobedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar deze leidinggevende monteurs.

Als leidinggevend monteur utiliteit of industrie stel je prioriteiten, stuur je teamleden aan en bewaak je de kwaliteit en voortgang van een project. Je komt ook met verbeterpunten en maakt deze bespreekbaar. Je hebt een passie voor techniek, voert je werk met plezier uit en bent trots op je eigen vakmanschap. Maar het belangrijkste.... Je motiveert en stimuleert je teamleden.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid van het management, maar ook van de directie en een hele informele werksfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO kleinmetaal ligt.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Kraanmachinist

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch
Heb jij recente ervaring als kraanmachinist en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek naar een kraanmachinist.
Je zal diverse werkzaamheden uitvoeren van kleine tot grote projecten in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Het opgraven rioleringen, sloten en diverse sloopwerkzaamheden is voor jou geen probleem.
Ben jij de machinist die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Schilder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar schilders. Deze schilderbedrijven zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, glas- en behangwerk, houtwerkinspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering. Je gaat aan de slag in de renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Je gaat aan de slag met diverse projecten in diverse steden. De klanten van de opdrachtgever bestaan uit overheden, corporaties, instellingen en andersoortige eigenaren van vastgoed.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Medewerker Slagerij

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Productie

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel en heb jij ervaring met werken in een (keur) slagerij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar een medewerker slagerij.

Naast het helpen van klanten, het bereiden van gerechten en het helpen klaarmaken van vlees voor de verkoop kun je je ook bezighouden met catering en bezorging aan huis die de slagerij als extra service verzorgd.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Zeecontainerchauffeur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Transport

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging als chauffeur en heb jij ervaring met het vervoer van zeecontainers? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn wij op zoek naar een zeecontainerchauffeur.

Je werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van spullen voor diverse klanten. Naast normaal zeecontainer transport kun je ook met gekoelde zeecontainers gaan rijden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Salarisadministrateur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 16 - 24 uur | LBO | Administratief

Ben jij erg precies en heb je ruime ervaring in de salarisadministratie? Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur.

Zij zijn op zoek naar iemand die al ruime ervaring heeft in de salarisadministratie, jij vindt het dan ook fijn om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor de personeelsdossiers en zorg dat ze compleet zijn, verzorgt de urenregistratie en zorgt voor een correcte salarisverwerking.

Dit bedrijf werkt met het programma Unit4, wellicht dat je hier al ervaring mee hebt?

Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Kraanmachinist

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Voor onze opdrachtgever, werkzaam in de groenvoorziening en gebiedsbeheer, zijn wij op zoek naar een kraanmachinist in de omgeving van Gouda. Je gaat een rupskraan besturen.

Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring op de kraan.

Het is een groot professioneel bedrijf met fijne collega's en een prettige werksfeer.

Onze klant zoekt iemand die geen 7 tot 4 mentaliteit heeft, zichzelf wil ontwikkelen en iemand met ervaring in de GWW.

Kun jij je een beetje vinden in deze omschrijving? Lees dan snel verder.

Heftruckchauffeur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

Ben jij op zoek naar een functie als heftruckchauffeur en beschik jij al over ervaring in het rijden met een plant vork? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur die in het bezit is van een heftruckcertificaat.

Je gaat aan de slag in een kwekerij. Hier zorg je ervoor dat je met een plant vork aan de heftruck planten in de kas vervoert en op vastgestelde plaatsen netjes in de kas neerzet en ophaalt voor verwerking.Daarbij kun je goed sturen, want het is op sommige locaties erg druk in het magazijn en zijn sommige doorgangen erg smal.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Bouwopruimer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw
Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de bouwplaats er netjes en veilig bij ligt, zodat iedereen veilig te werk kan gaan? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor een project in Den Haag op zoek naar een bouwopruimer
Jij zal verantwoordelijk zijn voor het opruimen van de bouw. Dit kan zowel zelfstandig zijn maar ook in een team verband.
Je zal om 07:00 uur aanwezig in Den Haag moet zijn, belangrijk is dat je hier zelf kan komen.
Voor dit project ga je €11,05 bruto per uur verdienen.
Lijkt jou dit wat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Projectleider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Vind jij geen enkel probleem om meerdere ballen in de lucht te kunnen houden en heb je al ervaring als projectleider? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een projectleider voor in de omgeving van Alphen aan den Rijn.
Dit bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn en hebben ongeveer 20 werknemers in dienst. Je zal terecht komen in een klein maar gezellig en werkwillig team.
Je werkzaamheden zullen gaan bestaan uit; het begeleiden van bouwprojecten, het bewaken van de planning, contact onderhouden met opdrachtgevers. Daarnaast zal je lichte calculatiewerkzaamheden moeten verrichten en in overleg de werkvoorbereiding.
Voor dit bedrijf zijn zij op zoek naar iemand die al aantoonbare ervaring heeft als projectleider.
Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel?

Assistent Manager

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel , Techniek

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, waarbij je zowel technisch als leidinggevend aan de slag kan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een assistent manager.

Voor een deel vervang je de filiaalmanager en de rest van de tijd ben je bezig met het sleutelen aan auto's in de werkplaats. Je motiveert werknemers en zorgt voor een veilige werkplek. Ook geef je klanten waar nodig uitleg en doe je onderhoud aan diverse auto's.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een (leerling) automonteur.

Je doet het onderhoud van allerlei merken auto's. Hierbij kun je later nadat je dit hebt geleerd ook de complexere werkzaamheden uitvoeren. Het doel is de klanten blij te maken met jouw service.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een (leerling) automonteur.

Je doet het onderhoud van allerlei merken auto's. Hierbij kun je later nadat je dit hebt geleerd ook de complexere werkzaamheden uitvoeren. Het doel is de klanten blij te maken met jouw service.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Trappensteller

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw
Heb jij al ervaring met het stellen van trappen en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een trappensteller in de omgeving van Alphen aan den Rijn.
Deze opdrachtgevers is met spoed op zoek naar een trappensteller.
Elke trap is weer anders waardoor het erg belangrijk is nauwkeurig bent tijdens het werk. Of het nu gaat om een open of dichte trap, korte of lange trap of rechte of gebogen trap. Voor jou is dat geen enkel probleem.
Omdat je bij veel bedrijven en particulieren over de vloer komt is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent.
Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Stukadoor

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar en stukadoor.

Je gaat stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je kunt zelfstandig als stukadoor werken en krijgt als je in loondienst komt een werkbus ter beschikking. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Gibo bouwer

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een gibobouwer voor door heel Zuid-Holland.

Heb jij ervaring als gibobouwer en sta je te springen om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Als gibobouwer bouw je de wanden op die bestaan uit gipsbeton. Je zet gips beton wanden, inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals het verzagen van blokken, het lijmen van de blokken en het gladstrijken van den naden tussen de blokken. Een gibobouwer kan met losse blokken een wand bouwen of met hele elementen een wand opbouwen.

Het is belangrijk dat je als gibobouwer ook de tekening kunt lezen.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt!

Calculator GWW

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur
Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider/calculator. Als werkvoorbereider/calculator zorg jij o.a. voor het calculeren, het ondersteunen en het voorbereiden van alle werkzaamheden. Ook hou jij je bezig met de inkoop, het maken van planningen en het bijwonen van vergaderingen.

Loodgieter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Loodgieter? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Loodgieter.

Als Loodgieter ben je verantwoordelijk voor dat elke klus, storing of lekkage op tijd en naar wens wordt verholpen. Je gaat onder andere sanitair, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallatie plaatsen, onderhouden en repareren.

De opdrachtgever vindt het belangrijk om plezier te hebben tijdens het harde werken. Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke baan en zie jij het wel zitten om in een gezellig team aan de slag te gaan? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Gevelreiniger

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding

Als gevelreiniger heb je een afwisselende en zelfstandige baan waar je nauwkeurig te werk gaat op verschillende locaties rondom Gouda. Mocht het dan nog niet uitdagend genoeg zijn heb je altijd nog de mogelijkheid om door te groeien.

Als gevelreiniger kom jij overal en ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je bent repsresentatief en je houdt ervan om een praatje te maken. Je werkzaamheden bestaan uit het reinigingen van gevels van de gebouwen van de klant. Je moet geen hoogtevrees hebben voor deze functie!

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Bouw
Je gaat aan de slag op diverse projecten, voornamelijk in Rotterdam en Den Haag. Denk hierbij aan het schilderen binnen de renovatie, woningbouw en nieuwbouwprojecten.

Pedagogisch Medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur | MBO | Onderwijs

Ben jij op zoek naar een parttime baan en in het bezit van een MBO of HBO diploma die volgens de CAO kinderopvang benodigd is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die aan de slag gaat bij een buitenschoolse omvang.

Tijdens je werkzaamheden onderhoud je het contact met ouders en zorg je natuurlijk voor de opvang en begeleiding van kinderen. Je zorgt voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich goed kunnen ontplooien en ontwikkelen. Je ben creatief in de dagelijkse activiteiten en stimuleert met deze activiteiten ook de ontwikkeling van de kinderen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Torenkraan (Wipkip) machinist

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

Als wip kip machinist ga jij een mobiele kraan van 5 Ton bedienen in de bouwloods.

Machinaal Meubelmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Onze opdrachtgever in Gouda is per direct op zoek naar een Machinaal Meubelmaker.

De kandidaat die zij zoeken heeft ervaring in het hout en als meubelmaker, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, is per direct beschikbaar en spreekt de Nederlandse taal.

Het is een groot dynamisch familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en jij geen nummer bent. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt reiskosten per dag.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Kraanmachinst TTS Dekkraan

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO | Transport

Ben jij een ervaring kraanmachinist en wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Als de bediener van de TTS Knuckleboom Dekkraan ga je aan boord van schepen werken.

Het is een 50 Ton Offshore Knuckle Boom Crane Uitvoering.

Algemeen medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch
Wil jij weer re-integreren op de arbeidsmarkt en ben je graag buiten aan het werk? Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar iemand die toezicht kan houden bij een project.
Dit bedrijf zal zelf bezig zijn met een project waar de straat voor opgehaald moet worden. Jij zal dan verantwoordelijk zijn voor het toezicht op bewoners van de straat, voertuigen die de straat in willen rijden. Wellicht dat je ook wel een dame kan helpen met het uitruimen van haar boodschappen.
Zij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om buiten te werken en met diverse mensen in contact te zijn.
Daarnaast is het belangrijk dat je wat hand-en spandiensten kan verrichten.
Lijkt jou dit wat? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Solliciteer snel bij Ruimbaan Uitzendbureau!

Magazijnmedewerker / Verkoop medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie richting magazijn/verkoop, ben jij een echte duizendpoot die graag alles aanpakt én heb je een passie voor automaterialen, dan hebben wij een ontzettend leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een alleskunner. Het bedrijf zit in de automaterialen. Denk bijvoorbeeld aan dakkoffers, specifieke onderdelen of fietsdragers. Je kunt het zo gek niet bedenken en zij hebben het voor je auto. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van binnenkomende goederen (magazijnwerk), het verkopen van producten, adviseren van klanten, producten monteren (bijvoorbeeld een dakkoffer) en je staat de klant via de chat, mail en telefoon te woord. Kortom doe jij alles voor de klant om een goede klantbeleving mee te geven.

Is dit de afwisselende functie die jij zoekt? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Uitvoerder beton

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de lopende projecten. Je volgt de gang van zaken en checkt of de projecten binnen de bestekeisen en volgens worden uitgevoerd. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgevers, los je problemen op, plan je het personeel in, verwerk je de administratie van de projecten en zorg je er voor dat de bouwplaats voldoet aan alle kwaliteits,arbo- en milieueisen.

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit, werk je doelgericht en bezit je een VCA VOL certificaat? Kijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet.

Leerling Opperman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Weet jij van aanpakken, werk je graag samen, vind je het fijn om buiten te werken en zoek jij een nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Leerling Opperman.

Je gaat onder begeleiding het vak van topt tot teen leren. Je gaat de stratenmaker assisteren bij het uitvoeren van alle voorkomende bestratingswerkzaamheden. Je kunt daarbij denken aan het aanvoeren van zand en stenen, kleinere stukken leggen, knippen, assisteren in het uitzetten van hoogtes, het plaatsen van putdeksels, straatgoten en stoepranden, etc. Je gaat werken met een vaste collega, zodat je aan elkaars werkwijze kunt wennen.

Geinteresseerd? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Vind jij het leuk om buiten te werken en fysiek werk te doen en heb je ervaring als stratenmaker of wil je dit vak graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Stratenmaker.

Je gaat aan de slag met de mooiste projecten, van terminals tot aan parkeerterreinen. Zo ga je hoogtes uitzetten, de baan voorbereiden, vleien, knippen en zagen, bestraten, de bestrating aftillen en putten opmetselen en kolken en banden zetten. Het is afwisselend werk waarbij het belangrijk is dat je mooi resultaat wilt boeken.

Is dit echt iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Facturatiemedewerker

Vestiging Gouda | 16 - 24 uur | MBO | Administratief

Hoe ziet jouw werkdag als Facturatiemedewerker eruit?

Als Medewerk(st)er Facturatie zorg je voor een vlotte, adequate en betrouwbare financiële administratie en de boekhoudkundige verwerking van uitgaande facturen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het correct toepassen van afgesproken tarieven, het opstellen en controleren van uitgaande facturen en het per telefoon en email te woord staan van klanten over de facturen. Daarnaast ben je proactief in het optimaliseren van het facturatieproces.

Je verwerkt en maakt (correctie) facturen, je bepaalt en controleert voorschotbedragen, je beantwoord vragen of onduidelijkheden omtrent facturen van klanten binnen de afgesproken termijn, je signaleert mogelijkheden voor verbeteringen van processen en procedures, je zet (in- en externe) vragen uit en volgt deze op en je verwerkt binnenkomende disputen en dient uitgaande disputen in.

Kun jij je in deze omschrijving vinden? Check dan snel de functie eisen!

Badkamer monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Heb jij een goede werkmentaliteit en heb je ervaring met de renovatie van badkamers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Papendrecht zijn wij op zoek naar een badkamer monteur.

Je houdt je bezig met de renovatie van de volledige badkamer, of met het zetten van tegels in de badkamer. Ben jij een tegelzetter of juist sterk op andere punten in de badkamerrenovatie? Solliciteer dan nu!

Chauffeur Perswagen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Voel jij je thuis in het ophalen van afval en ben jij in het bezit van een rijbewijs BC samen met een chauffeursdiploma CCV-B of code 95? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een chauffeur perswagen die helpt met het ophalen van afval.

Je voert dagelijkse controle uit aan het voertuig, denk hierbij aan het tanken en de controle van de dagelijkse documenten. Daarnaast controleer je de aard en de hoeveelheid afval. Je houdt je aan de veiligheidsregels, milieuvoorschriften en toegestane tijden dat je kunt rijden en rusten. Je zorgt daarbij dat de vrachtwagen netjes en op orde is.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Verkeersregelaar

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding | Overig

Zoek jij werk in de buitenlucht, zónder negen tot vijf mentaliteit? Ben je verantwoordelijk en kan je snel handelen? Ga aan het werk als verkeersregelaar!

Wil jij zorgen voor een goede verkeersstroom rondom onder andere evenementen en bouwprojecten? Ben jij daarnaast gemotiveerd om deze projecten door heel Nederland uit te voeren, zowel overdag als in de nacht? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkeersregelaar.

Je voert verkeersregelwerkzaamheden uit bij onder andere evenementen en bouwprojecten. Deze projecten vinden plaats door heel Nederland. Je wordt altijd thuis opgehaald, waarna je gezamenlijk naar het project rijdt. Het kan daarbij ook voorkomen dat je in de nacht moet werken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Glazenwasser

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij een glazenwasser en woon je in de nabije omgeving van Maassluis? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je hebt geen problemen met de hoogtes die je bereikt met de ladder of hoogwerker bij het schoonmaken van de ramen. Naast glasbewassing doe je ook de gevelreiniging. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

IT support / Technisch support medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | ICT

Is IT jouw passie, heb je twee jaar werkervaring in de IT én vind je het leuk om klanten telefonisch te helpen met technische problemen als support medewerker? Beschik je daarnaast over kennis van van helpdesk (registratie) en remote tools (Teamviewer) en heb je voldoende kennis van Windows server 2008+, Exchange server 2007+, Windows Clients (recente jaren) en Active Directory? Dan is dit de uitgelezen baan voor je!

Voor een IT bedrijf in de omgeving van Den Haag zijn we namelijk op zoek naar een eerstelijns IT’er die klanten te woord kan staan en kan helpen met technische storingen of vraagstukken. Je beantwoordt storingsmeldingen, wijzigingsverzoeken, voert patchmanagement uit en richt computers en laptops in.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Schoonmaak bouwketen

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak
Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar werk in de schoonmaak?
Voor een project in de omgeving van Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaker bouwketen.
Dit zal gaan om diverse bouwketen, die dagelijks schoongemaakt moeten worden. Zodat de bouwvakkers in een schone keet pauze kunnen houden.
Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in verband met veiligheidsregels op de bouw.

Bouwopruimer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij gemotiveerd en fysiek sterk? En heb je geen hoogtevrees? Lees dan snel verder! Als sloper voor onze opdrachtgever word je ingezet op diverse projecten door heel Nederland. Geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf. In de vroege ochtend vertrek je vanaf het verzamelpunt met de collega's naar het project. De ene dag haal je alle dakbedekking van het dak en zorg je ervoor dat het op juiste wijze wordt afgevoerd. De andere dag leg je een mooi dakterras aan.

Spreekt dit je ook aan? Kijk dan snel of je aan alle functie eisen voldoet.

Schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 0 - 8 uur | Geen opleiding | Schoonmaak
Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar werk in de schoonmaak?
Voor een opdrachtgever in Noordwijk zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaker.
Dit zal gaan om diverse bouwketen, die 3 keer in de week schoon gemaakt moeten worden.
Onze opdrachtgevers is op zoek naar een schoonmaker die al enige ervaring heeft in de schoonmaak branche.
Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in verband met veiligheidsregels op de bouw.

Bouwopruimer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de bouwplaats er netjes en veilig bij ligt, zodat iedereen veilig te werk kan gaan? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor een project in Rotterdam op zoek naar een bouwopruimer

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het opruimen van de bouw. Dit kan zowel zelfstandig zijn maar ook in een team verband.

Je zal om 07:00 uur aanwezig in Rotterdam moet zijn, belangrijk is dat je hier zelf kan komen.

Lijkt jou dit wat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Eerstelijns medewerker ICT

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | ICT
Wij zijn per direct op zoek naar een eerstelijns medewerker ICT.
Ben jij helemaal thuis in de ICT branche en ben je op zoek naar een functie met uitzicht op een vast contract?
Voor een bedrijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn, zijn wij per direct op zoek naar een eerstelijns medewerker ICT.
Jij zal verantwoordelijk zijn voor het aannemen van de eerstelijns telefoontjes.
Je maakt vervolgens de opdracht aan en verzend het naar de juiste collega. Of wellicht kan je het probleem zelf gelijk oplossen.
Daarnaast beheer je de 1 of 2 mailboxen met vragen en/ of problemen.
Spreekt deze functie jou wel aan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op!

Glazenwasser

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak
Kan jij streeploos ramen zemen en heb je geen hoogtevrees? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een glazenwasser. Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn.
Voor dit schoonmaak bedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser. Zij richten zich voornamelijk op zakelijke klanten.
Je zal voornamelijk diverse kantoren, winkels en verdiepingen schoonmaken.
Zij zijn het liefst op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft als glazenwasser. Mocht je dit nog niet hebben is dat ook geen probleem zou willen je daar graag in opleiden.
Ben jij onze ideale kandidaat? Solliciteer dan snel bij Ruimbaan Uitzendbureau!

Dakdekker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Beschikt jij over twee rechterhanden en heb jij geen last van hoogtevrees? Voor een van onze opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een dakdekker.

Je zal werkzaam zijn binnen een klein team van dakdekkers uit de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Jij zal onder andere bezig zijn met het installeren en isolatiemateriaal voor dakbedekking. Daarnaast vervang je het zink- loodwerk en koper, vervang of verplaats je dakpannen en voer je reparaties en onderhoud uit aan daken.

Ben jij diegene die wij zoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Programmeur Metaal

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Wil jij ervoor zorgen dat verschillende materialen met verschillende diktes zo efficiënt mogelijk worden gesneden? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een programmeur metaal.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van plannen om verschillende materialen zo efficiënt mogelijk te snijden. Op kantoor worden deze plannen gemaakt en vervolgens ingepland bij de snijafdeling. Je zorgt er zo voor dat er zo min mogelijk materiaal wordt verspild.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Werkvoorbereider / Calculator Metaal

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider en lijkt het je fantastisch om dit in de metaalindustrie te gaan uitvoeren voor een goede werkgever? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een werkvoorbereider / calculator. Het bedrijf maakt producten op maat voor klanten in bijvoorbeeld de chemie, foodindustrie, transport en nog veel meer. Voorbeelden van producten die ze maken zijn ramen en kozijnen, hekwerken, plaatwerken, trappen, constructiewerk etc. Het bedrijf heeft service hoog in het vandaal staan, waardoor jouw werk als werkvoorbereider ontzettend divers en uitdagend is. Jij als werkvoorbereider gaat er binnen het bedrijf voor zorgen dat de opdracht die jij binnenkrijgt volledig in goede banen wordt geleid. Zo heb je contact met de klant, maak je offertes, verzorg je tekeningen op maat (via Autocad), maak je calculaties en verzorg je de inkoop zodat de productie aan de slag kan met de opdracht. Kortom beheer je het proces van A tot Z. Hiertegenover staan mooie arbeidsvoorwaarden zoals een uitzicht op een vast contract en opleidingsmogelijkheden.

Deskundig Technisch Trainer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Onderwijs

Ben jij een trainer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb je kennis en ervaring met voertuigen en machines? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alpen aan den Rijn op zoek naar een deskundig technisch trainer.

Voor deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het geven van diverse trainingen.
Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in het geven van technische trainingen. Dit kan bijvoorbeeld een training zijn voor het veilig werken langs de weg, werken met ondergrondse containers en werken met diverse shovels en graafmachines.
Bij voorkeur zoeken ze iemand die al ervaring heeft al trainer. Wellicht dat je op zoek ben naar een nieuwe uitdaging en heb je een soort gelijke functie gehad? Alles is mogelijk!
Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Metselaar

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie als metselaar? Voor een van onze opdrachtgevers zij wij per direct op zoek naar een ervaren metselaar voor in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Voor dit familiebedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar. Jij als metselaar zal verantwoordelijk zijn voor het juist aanleggen van een nieuwbouwproject of een aanbouw. Daarnaast kan het ook zijn dat je een tuinmuur, kademuur of rioolput moet metselen. Tekeningen lezen en alles juist uitmeten zal dan voor jou ook geen enkel probleem zijn.

Bent u al enthousiast geworden? Solliciteer dan snel bij Ruimbaan Uitzendbureau.

Helpende zorg / Thuiszorgmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij in het bezit van een helpende zorg niveau 2 diploma en wil jij een stapje verder maken in jouw carrière? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Spijkenisse / Hoogvliet, zijn wij op zoek naar helpende thuiszorg. Het is voor een opdrachtgever die jou na enkele maanden een opleiding aanbiedt voor verzorgende in de zorg. Je kunt dus werken en in de praktijk leren. Maar hoe ziet die praktijk er dan precies uit? Allereerst start je gewoon met de werkzaamheden die je altijd uitvoerde als helpende. Denk hierbij aan het verzorgen en begeleiden van de cliënten op basis van de afspraken in het zorg-leefplan. Daarnaast voer je taken uit zoals de pols tellen, temperatuur meten, medicatie toedienen, wonden verzorgen en steunkousen aantrekken. Dit doe je in wijken in Hoogvliet of Spijkenisse. Uiteraard word je niet ingedeeld op twee steden en krijg je een goede en duidelijke planning vooraf toegestuurd. Daarbij is de planning de planning, je wordt niet opeens afgezegd en afspraken zijn afspraken.

Als je na een aantal maanden je kennen en kunnen bewezen hebt, kun je meedoen aan de opleiding die de opdrachtgever aanbiedt voor VIG niveau 3. Zoek jij echt een baan in de wijkverpleging en zet jij je voor de volle 100% in? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Gehandicapten begeleider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij goed in de omgang met gehandicapte kinderen en vind jij het leuk om activiteiten voor hen voor te bereiden? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een gehandicapten begeleider voor kinderen.

Je houdt je bezig met de begeleiding van gehandicapte kinderen. Je bereidt activiteiten voor die specifiek gericht zijn op deze kinderen. Het is belangrijk om duidelijkheid en structuur bij hen aan te brengen, omdat ze over het algemeen veel moeite hebben met overgang. Als er geen voorspelbaarheid is ontstaat er bij hen angst en spanning. Dit moet jij weten te voorkomen door een vertrouwensband te creëren. Daarbij is geduld en improvisatie erg belangrijk. Je biedt daarnaast ook hulp bij school voorbereidend werken, verzorging en bij het oefenen met gebaren tot het leren omgaan met de probleem situaties die bij de kinderen speelt.

Is dit jouw ideale baan? Lees hieronder aan welke eisen je moet voldoen!

Pedagogisch Medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur | HBO | Onderwijs

Kun jij goed met jonge kinderen omgaan en beschik jij over kennis van jonge kinderen, ontwikkelingsstimulering en ouderbetrokkenheid. Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die bijdraagt aan de ontwikkeling van deze jonge kinderen.

Jij weet de optimale ontwikkelmogelijkheden voor deze doelgroep te creëren en betrekt de ouders hierbij. Je maakt hen attent op hun rol. Ook leg je de voorgang van de ontwikkeling vast en stelt plannen voor de kinderen op om de ontwikkeling te bevorderen. Dit doe je door een aantrekkelijke omgeving te creëren, goed samen te werken met collega's, maar ook ouderbijeenkomsten te organiseren. Ook blijf je jezelf ontwikkelen en coach en motiveer je andere collega's.

Is dit jou ideale baan? Lees dan aan welke eisen je moet voldoen!

Bouwopruimer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de bouwplaats er netjes en veilig bij ligt, zodat iedereen veilig te werk kan gaan? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor een project in Amsterdam op zoek naar een bouwopruimer

Jij zal diverse bouwketen gaan schoonmaken en daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opruimen van de bouw.

Je zal om 07:00 uur aanwezig in Amsterdam moet zijn, belangrijk is dat je hier zelf kan komen.
Als het van beide kanten bevalt is dit werk voor langere tijd!
Voor dit project ga je €11,05 bruto per uur verdienen.
Lijkt jou dit wat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

CNC Kanter / CNC Zetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal
Kun jij tekeningen lezen van plaatwerk en heb jij ervaring met plaatwerk in het algemeen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC Kanter / CNC Zetter. Je houdt je als CNC kanter / CNC zetter bezig met het zetten van verschillende plaatwerkproducten met een CNC kantbank van merken zoals Durma en LVD. Je kunt de machines zelfstandig programmeren en in- en omstellen aan de hand van tekeningen die je krijgt van het bedrijfsbureau. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Junior Taxateur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het vastgoed, maar heb je nog geen ervaring in de branche? Dan hebben wij een hele interessante vacature openstaan voor jou! Voor een opdrachtgever in het vastgoed zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoed topper. Maar wat ga je nou precies doen als vastgoedtopper? Het bedrijf zoekt een HBO afgestudeerde collega die affiniteit heeft met vastgoed / verhuur. Hun business is namelijk het taxeren van zakelijke panden. Denk hierbij aan grote kantoorpanden of de bakker op de hoek. Jouw taak wordt uiteindelijk ook het taxeren van deze panden. Voordat je dit gaat doen, krijg je een uitgebreide inwerkperiode om dit te leren en werk je mee met de ervaren taxateurs. Hierbij hoort ook een opleiding als bedrijfstaxateur die je aangeboden krijgt vanuit de opdrachtgever. Als taxateur ziet jouw dag er ontzettend divers uit. Je komt in contact met verhuurders, investeerders, gemeentelijke instellingen etc. Daarnaast ben je veel bezig met het opmaken van rapporten, werk je veel met cijfers en ben je administratief onderlegd bezig. Het is dus een mooie combinatie van werk waar je in contact bent met mensen en back office werkzaamheden uitvoert.

Ben jij analytisch en ontzettend communicatief vaardig? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet!

Operator Lasersnijmachines

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Metaal

Beschik jij over kennis van RVS, staal en aluminium en ben jij op zoek naar een baan? Stop dan met zoeken. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een operator lasersnijmachines. Als operator lasersnijden voer je werkzaamheden uit aan de hand van een orderformulier. Je laadt en lost zendingen en controleert de kwaliteit van de producten. Ook zorg je dat alles klaarstaat voor transport en zorg je dat de lasersnijmachine in optimale conditie blijft. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Hovenier Aanleg & Onderhoud

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een vakbekwame Hovenier Aanleg & Onderhoud. Je gaat aan de slag met verschillende projecten zowel bij particulieren als bedrijven.

Je gaat projecten uitvoeren conform bestek, opdracht en checklist, de opdrachtgever ontzorgen, de kwaliteit en uren bewaken van het project, projectregistraties bijhouden, aansturen en geleiden van collega's, contact onderhouden met de opdrachtgevers. Aanlegwerkzaamheden, zoals het aanleggen van tuinen, vijvers en terreinen van particulieren en bedrijven. Daarbij ga je ook bestraten, schuttingen en tuinhuisjes plaatsen en beplanten.Voor het stukje onderhoud ga je bladblazen, bosmaaien, onkruid bestrijden, hagen scheren en snoeien.

Klinkt dit als de baan voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Vrachtwagenchauffeur (CE)

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Transport

Heb jij je vrachtwagen rijbewijs CE met code 95? Ben je ook in het bezit van een heftruck certificaat? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een vrachtwagen chauffeur die op z'n minst 3 jaar werk ervaring heeft. Je verzorgt het laden en lossen op een verantwoordelijke en zorgvuldige manier volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Je zorgt dat de goederen op tijd bij de klanten aankomen. Je vult daarnaast ook de bijbehorende dagstaten en administratie in. Lijkt dit jou een leuke vacature? Solliciteer dan snel!

Hulpmonteur zonwering

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij technische ervaring, of interesse in de techniek, ben je een echte aanpakker en op zoek naar een leuk bedrijf om voor een lange periode tot vast te werken? Stop dan met zoeken want wij hebben de ideale baan voor je!

Voor een leuke opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag worden ingewerkt als monteur in de zonwering. Het bedrijf werkt voor de zakelijke en particuliere markt en verkoopt mooie producten. Denk bijvoorbeeld aan zonweringsbesturingen, terrasschotten, rolluiken etc. Doordat ze verschillende klanten hebben, is het erg afwisselend werk, van projecten tot losse klussen.

Wat ga je doen? Als hulpmonteur ga je op pad samen met een volwaardige monteur. Samen ga je van maandag tot en met vrijdag op pad naar opdrachten van verschillende klanten. De monteur leert je alle kneepjes van het vak waardoor je in de toekomst ook zelfstandig op pad kan. Klinkt goed toch? Lees snel verder om te kijken of je voldoet aan de functie-eisen!

Pas jij helemaal binnen het profiel? Solliciteer dan snel of neem contact op met 010-2206539 voor meer informatie.

Medewerker groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

Heb jij al ervaring in de groenvoorziening, vind je het leuk om buiten te werken en ben je niet bang voor een beetje regen of kou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het onderhoud van onder andere parken en plantsoenen.

Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdracht aan het einde van de dag of aan het einde van het project netjes is afgerond. De opdrachten of projecten zijn in verschillende plaatsen. Flexibel werken hoort dus bij je baan! Ben je bekend met de bladblazer, bosmaaier enzovoorts? Solliciteer dan snel!

Bouwopruimer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, werk je het liefst lekker buiten en ben je fysiek sterk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alblasserdam zijn wij op zoek naar een bouwopruimer.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn werkschoenen en een boel motivatie. Een VCA certificaat is hierbij niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de bouwvakkers. Denk bijvoorbeeld aan materialen sjouwen, meehelpen met timmeren en andere ondersteunende werkzaamheden. Als de werkgever tevreden is over jouw verrichtte werk, kan het werk langer doorlopen.

Ben jij per direct beschikbaar en kan jij gemakkelijk in de omgeving van Alblasserdam komen? Solliciteer dan snel!

Inside Sales Representative

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel

Geniet je van het werk in de IT branche en ben je communicatief en commercieel? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een inside sales representative. In deze rol is acquisitie voor jou geen probleem. Wil jij je graag door blijven ontwikkelen en met plezier werken bij een mooi bedrijf in een commerciële functie? Dan is dit de baan voor jou!

Tijdens je werk ligt de focus op het groeien in jouw functie, maar natuurlijk ook zorgen voor de groei bij het bedrijf. Jij geniet ervan om voor klanten en collega’s de spin in het web te zijn met betrekking tot de commerciële trajecten. Je verbetert het verkoopproces en bouwt een eigen klantenkring op. Je haalt nieuwe klanten binnen en bent niet bang om de telefoon op te pakken. Je hebt commercieel talent en acquisitie is geen probleem voor jou.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Technicus automatisering

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over een afgeronde MBO 4 opleiding elektrotechniek, elektronica of mechatronica en ben je analytisch sterk waardoor je een storing snel weet te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een technicus in de industriële automatisering. Je zorgt ervoor dat storingen snel worden opgelost, zodat machines niet te lang stilstaan. Je bent de specialist op het gebied van elektronica en mechatronica.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Schoonmaker Gouda en omgeving

Vestiging Gouda | Voortgezet onderwijs

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in de omgeving van Gouda? Lees snel verder! Wij hebben diverse schoonmaakopdrachten openstaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen, verzorgingstehuizen, gymzalen en zorginstellingen. Het kan fysiek zwaar werk zijn en gaat daarbij €11,05 per uur verdienen. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Woningstoffeerder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Heb jij ervaring als woningstoffeerder / projectstoffeerder? Ben jij daarnaast op zoek naar een baan met goede doorgroeimogelijkheden? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een woningsstoffeerder / projectstoffeerder.

Tijdens dit werk houd jij je bezig met het leggen van vloerbedekking, linoleum en laminaat. Dit betreft ook het snijden van deze vloerbedekking en linoleum.

Ben je geinteresseerd? Solliciteer dan nu!

Commercieel medewerker binnendienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij communicatief vaardig, servicegericht en een held in de commerciële wereld? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Voor een verzekeringsbedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar commercieel talent. Jij komt op de afdeling sales te zitten en gaat ervoor zorgen dat er nieuwe (auto)verzekeringen worden afgesloten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het benaderen van huidige en nieuwe zakelijke relaties om een afspraak in te plannen voor de accountmanager. Daarnaast werk je de planning bij en zorg je voor de voorbereiding en uitwerking van de bezoeken van de accountmanager. Ook maak je polissen en offertes op, en ben je potentiële klanten op om een verzekering af te sluiten.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Winkelmedewerker fietsen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij spontaan, heb jij een passie voor fietsen, woon je in de nabije omgeving van Veenendaal en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Veenendaal zijn we op zoek naar een spontane fietsenverkopers. Als verkoper voorzie je de klanten van deskundig advies en de beste service. Je doet dit in een leuk team in een mooie organisatie voor een prachtig merk. Naast het verkopen van fietsen test je ze ook zelf uit en woon je bijvoorbeeld evenementen bij!

Ben jij de spontane fietsverkoper die wij zoeken? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Magazijnmedewerker

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een magazijnmedewerker.

Je zal samen met 3 andere collega's werkzaam zijn binnen dit magazijn. Samen gaan jullie de vrachtwagens laden en lossen met een pompwagen of met de heftruck.

De werktijden voor deze functie zullen van 13:00 uur tot ongeveer 20:30 uur zijn.

Deze functie is fulltime voor langere tijd. Ideaal als je dus werk zoekt met uitzicht op een vast contract!

Verkoopmedewerker fietsen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij spontaan, heb jij een passie voor fietsen en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn we op zoek naar een spontane fietsenverkopers. Als verkoper voorzie je de klanten van deskundig advies en de beste service. Je doet dit in een leuk team in een mooie organisatie voor een prachtig merk. Naast het verkopen van fietsen test je ze ook zelf uit en woon je bijvoorbeeld evenementen bij!

Ben jij de spontane fietsverkoper die wij zoeken? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Scheepsinterieurbouwer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek , Overig

Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een scheepsinterieurbouwer die gister al kon beginnen!

Als de ingenieur ben jij verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van de mechanische installaties aan boord van schepen. Jij gaat de verschillende machines en systemen testen om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert. Jij gaat de systemen overdragen aan classificatiebureaus en aan de klanten. Verder ben je veel in contact met andere afdelingen van het bedrijf en andere (internationale) bedrijven.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Heb jij technisch inzicht en ben je commercieel ingesteld? Dan hebben wij een te gekke baan voor jou. Voor een ambitieus en landelijk opererend bedrijf zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het bedrijf biedt goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, zodat je mooie stappen vooruit kan maken. Ben jij geïnteresseerd? Lees snel verder.

Tijdens een werkdag stel je offertes op voor de accountmanagers en doe je het offerte beheer. Daarnaast voer je bestellingen in en werk je bestellingen van fabrikanten uit. Tot slot stel je rapportages voor onderhoud op en zorg je voor de digitalisering van werkbonnen.

Spreekt deze baan jou aan? Solliciteer dan snel!

Juniorfunctie Bouwkundig Adviseur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda, zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Adviseur die een juniorfunctie ambieert. De werkzaamheden zijn vooral gericht op renovatie, ver- en nieuwbouw.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn het assisteren bij zowel bouwkundige inspecties als NEN-metingen, toezicht houden en directievoeren tijdens projecten en assisteren bij visuele woningsopnames. Verder ga jij assisteren bij het geven van algemeen bouwkundig en onderhoudsadviezen. Ook vind jij veiligheid heel belangrijk en inspecteer en verzorg je brandscans.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Werkvoorbereider/Calculator

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een functie als Werkvoorbereider/Calculator binnen een dakdekkersbedrijf waarbij je verschillende projecten in renovatie, onderhoud en reparatie op je neemt? En vind je het leuk om in een kleine organisatie te werken en de verantwoording te nemen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Werkvoorbereider/Calculator zijn: het calculeren van projectaanvragen en daarbij het uittrekken van tekeneingen. Je gaat windlast- en bouwfysische berekeningen uitvoeren samen met collega's, hiervoor zal je een interne opleiding volgen. Je gaat tekeningen ten behoeve van veiligheidssystemen en afschot maken. Je gaat nauw samenwerken met collega's op hetzelfde gebied en hierbij bereid je samen de werkzaamheden voor.

Geinteresseerd in deze functie? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Glazenwasser

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Heb jij geen hoogtevrees en ben jij beschikbaar voor een langere periode? Voor een schoonmaakbedrijf in Gouda zijn wij op zoek naar een glazenwasser. Geen enkele dag is hetzelfde en jouw werk wordt zeer gewaardeerd!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Operator Buigmachine

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

In de regio van Sliedrecht zijn wij op zoek naar een operator buigmachine.

De voornamelijke werkzaamheden zijn het buigen van buizen door de juiste bediening van machines en het juiste gebruik van gereedschap. Je gaat isometrische tekeningen lezen, je gaat tussentijdse controles uitvoeren en eindcontroles op maatvoeringen.

Je gaat de machines en het gereedschap bijhouden en onderhouden.

Werkvoorbereider Utiliteit

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider utiliteit binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf waarbij je projecten in de woningbouw en utiliteit op je neemt? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor een elektrobedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar deze werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider utiliteit ben jij verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding van projecten in de utiliteit. Je werkt hierbij samen met de projectleider. Je komt met initiatieven voor verbeteringen en schakelt tussen de betrokken partijen. Overzicht en plezier zijn belangrijk bij deze baan.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid van het management, maar ook van de directie en een hele informele werksfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO kleinmetaal ligt.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

(Junior) Accountmanager Elektro

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel , Techniek

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging als (junior) accountmanager en heb jij interesse in de elektrotechnische branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een (junior) accountmanager die het ontzettend leuk vindt om in de elektrotechnische branche aan de slag te mogen gaan. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt. De functie de je gaat uitvoeren is met name gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten. Je zal veel acquisitie gaan bellen, bezoeken gaan doen, betrokken zijn met offertes en aanbestedingstrajecten en uiteraard het stukje relatiebeheer. Je werkt hierbij met de mooiste klanten en aanbestedingsprojecten samen en zorgt ervoor dat alles goed voorbereid wordt zodat de monteurs de kwaliteit kunnen waarborgen van het plan. Kortom ben jij een spil tussen verschillende afdelingen en zorg jij voor duidelijke afspraken.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Monteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een geldig VCA certificaat. Je beheerst de Engelse taal om ook instructies en elektrotechnische tekeningen te kunnen lezen in het Engels. Je bent in staat om de juiste keuze te maken op het gebied van draaddiameters en draadkleuren en andere operationele elektrogebonden zaken.

Je hebt je eigen overall, veiligheidsschoenen, veiligheidshelm en veiligheidsbril.

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur elektrotechniek. Je voornamelijke werkzaamheden zijn het aanleggen en onderhouden van de verlichting, elektroverdelers, de lasdampafzuigers, menggasverdelers en de gas- en zuurstofverdelers op de diverse projecten van dit bedrijf. Verder ga jij tijdelijke voedingen op de installaties van schepen aansluiten.

Leerling Grafisch Drukker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO | Productie

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de grafische wereld? Let dan goed. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Leerling Grafisch Drukker.

Als grafisch afwerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het drukwerk en van de machine. Je zorgt ervoor dat de machine op de juiste snelheid en met de juiste druk werkt. Waar nodig stel je de instellingen bij om de beste kwaliteit te garanderen. Je zorgt er daarnaast voor dat de drukwerkzaamheden tijdig en correct worden uitgevoerd. Natuurlijk zorg je ook voor een goede overdracht van de ploeg die de dienst overneemt, meld je problemen direct bij de teamleider , maar houd je ook de drukpers schoon.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Projectleider elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Management , Techniek

Bezit jij over een berg kennis in de elektrotechniek, heb je ervaring als projectleider of leidinggevende én wil jij het aanspreekpunt worden voor jouw zakelijke klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar een projectleider in de zakelijke branche. Het bedrijf voert grote projecten uit in met name de zakelijke branche. Ze zijn een grote speler in de markt en hebben daarom een ontzettend leuke werksfeer gecreëerd. Denk hierbij aan een lekker Rotterdamse mentaliteit, flauwe grapjes op de werkvloer, leuke borrels en uitjes en vooral veel plezier met elkaar.

Jouw werkzaamheden als projectleider voor dit leuke bedrijf zijn het in goede banen leiden van projecten. Jij zorgt voor goed contact met de klant, duidelijke afspraken, een goede aansturing van het team en natuurlijk dat alle projecten tip top uitgevoerd worden. Dit doe je door de voortgang en kwaliteit te bewaken en de financiën in de gaten te houden.

Herken jij jezelf hier helemaal in? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Accountmanager Techniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel , Techniek

Beschik jij over een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding? Wil je daarnaast als accountmanager of sales engineer aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een accountmanager techniek.

Tijdens je werkzaamheden zorg jij ervoor dat de afnemers goed en gericht worden geadviseerd. Daarnaast kun je zelfstandig een klimaatinstallatie ontwerpen en berekenen. Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Hulpmonteur Airconditioning

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij iemand die wel van een beetje verkoeling houdt op warme dagen en verwarming op koele dagen? Ben je daarnaast technisch aangelegd, leergierig, vindt je airco's, warmtepompen en klimaatsystemen interessant en ben je bereid om het F-Gassen certificaat te gaan behalen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een hulpmonteur airconditioning.

Tijdens deze functie repareer en monteer je met een ervaren monteur airconditioningsystemen bij particulieren en bedrijven. Je gaat op pad door heel Nederland. Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Woningconsulent(e)

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Overig , Juridisch
Ben jij helemaal thuis in de woningcorporatie wereld, zou je graag als woonconsulent willen werken en kun je makkelijk in de Hoeksche Waard komen? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een woonconsulent. Als woonconsulent voer je taken uit in de breedste zin van het woord. Jouw hoofdtaak is dat je ervoor zorgt dat bewoners in een prettige leefklimaat zijn. Zo zorg je ervoor bij signaleringen van een slecht leefklimaat dat dit aangepakt gaat worden. Maar je bent ook het aanspreekpunt voor huurders bij lastige situaties, denk bijvoorbeeld aan conflicten, huurachterstand ed. Jij als woonconsulent bent het aanspreekpunt voor deze huurders om dit op te lossen of aan te pakken. Daarnaast ben je ook betrokken in het proces van nieuwbouw, jouw afdeling zorgt ervoor dat er advertenties geplaatst worden, dat het huurproces gecoördineerd wordt, welke bruto huurprijs er gaat komen (hierin word je betrokken) en nog andere juridische zaken. Daarbij zorg je ook voor informatiebijeenkomsten voor bewoners wanneer er bijvoorbeeld verhogingen komen in de huurprijzen of als er ontwikkelingen zijn voor de woning. Kortom ben jij een hele belangrijke speler binnen de woningcorporatie. Kun jij goed omgaan met deze verantwoordelijkheid? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Opzichter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | MBO , HBO | Bouw

Ben jij een ster in plannen, heb jij alle touwtjes in handen en heb jij ervaring (of soortgelijke) als opzichter in de woningbouw / aannemersbedrijven? Dan hebben wij een zeer uitdagende functie voor je!

Voor woningcorporaties in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar allround opzichters. Als allround opzichter houd je je bezig met het voorbereiden, begeleiden en toezichthouden op planmatige onderhoudsprojecten. Ook houd je bezig met geplande tijd, budgetten, kwaliteitseisen en een klantgerichte werkwijze. Zo ben je dus verantwoordelijk voor de planning, begroting en werkvoorbereiding.

Is dit een functie wat echt bij jou past? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Verkoopmedewerker techniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Administratief , Techniek

Beschik jij over kennis van klimaatinstallaties, airconditioning en warmtepompen? Ben jij daarnaast toe aan een nieuwe uitdaging. Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker techniek!

Tijdens je werkzaamheden houdt je je bezig met het verkopen van de diverse systemen die het bedrijf aanbiedt. Hierbij heb je veel telefonisch contact. Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Autospuiter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring als autospuiter, wil je graag een baan waar je vast kan blijven werken en zou je het liefste in de omgeving van Ridderkerk willen werken? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou! Voor een autoschadebedrijf in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een autospuiter/ voorbewerker. Samen met je team ga jij afwisselende taken uitvoeren in de voorbewerking en als autospuiter. In de ochtend spuit je bijvoorbeeld auto’s en in de middag doe je voorbewerkers werkzaamheden, zodat het werk lekker afwisselend blijft en niet te zwaar wordt. Het bedrijf is een gezellig Ridderkerks bedrijf die mooie partners heeft waardoor jij als autospuiter mooie klussen gaat uitvoeren. Daarnaast groeien zij mee met de tijd en zorgen zij ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën en bieden zij ook scholingen hiervoor aan.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Supervisor Ijzerwerk

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek

Voor deze fulltime functie in de regio van Krimpen aan den Ijsel ga jij leiding geven aan jouw ploeg ijzerwerkers en/of supervisors. Als supervisor heb jij een hele nauwe samenwerking met las supervisors en natuurlijk ook andere afdelingen.

Jij gaat instructies en uitleg geven, jij gaat controles uitvoeren, toezicht houden, de uren en materialen bijhouden en jij bent bereid om incidenteel werkzaamheden buiten de eigen locatie te doen.

Mechanisch Assembleur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Je voornamelijke werkzaamheden zijn het lezen van tekeningen en daarop gebaseerd de onderdelen monteren tot het gewenste eindproduct. Tijdens de montage controleer je je eigen werk, de tekeningen, materialen en het gereedschap en meldt afwijkingen aan de meewerkend montage voorman mocht je deze tegenkomen.

Je gaat deelnemen aan Toolbox meetings en bent verantwoordelijk voor het correct dragen van de juiste PBM. Je zorgt ervoor dat het gereedschap en de machines in de juiste staat zijn om gebruikt te worden en meldt het aan de meewerkend montage voorman als dit niet zo is. Jij gaat preventief onderhoud verrichten aan de machines en gereedschap.

QC Coördinator

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Techniek

- Zorgen voor de naleving van huidige reglementen

- Het toezicht houden en rapporteren van alle activiteiten en procedures

- Het ontwikkelen, implementeren en rapporteren van interne audit instrumenten

- Oplossingen vinden en het implementeren van kwaliteitsverbetering plannen

- Regelmatige inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat werknemers zich houden aan de kwaliteits- en veligheidsbeleid

- Je gaat assisteren bij de ontwikkeling van bedrijfsbeleid, processen en procedures

- Ondersteuning bieden bij de kwaliteitsplanning van verschillende afdelingen

- Het uitvoeren van trainings- en kwaliteitstrainingsessies

- Het opstellen en onderhouden van kwaliteitsmanagementdocumentatie

QC Coordinator

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Techniek
 • Ensuring compliance with current regulations.
 • Monitoring and reporting on all activities, processes, and procedures.
 • Developing internal auditing tools and conducting internal audits and reports.
 • Determining data-driven solutions and implementing quality improvement plans.
 • Performing regular inspections and reviews to ensure employees adhere to quality and safety policies.
 • Assisting with the development of company policies, processes, and procedures.
 • Providing departments with quality planning and support.
 • Conducting or assisting with regulatory and quality training sessions.
 • Preparing and maintaining quality management documentation.

Shopfitter

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Bouw , Techniek
Werkzaamheden
 • Het zelfstandig fabriceren en monteren van pijpstukken;
 • Het fabriceren van pijpstukken en/of beugeling;
 • Hey monteren van pijpstukken, appendages, beugels en overige benodigdheden;
 • Bewerken, schoonslijpen en vetvrij maken van lasnaden (branden, slijpen);
 • Hechten van pijpstukken volgens richtlijnen;
 • Het transporteren van pijpstukken, appendages en/of componenten naar en van werkplek;
 • Afmelden van pijpstukken, appendages en/of componenten volgens richtlijnen;
 • Signaleren van afwijkingen in het pijpmateriaal, componenten en/of tekeningen en het hierover inlichten van de leidinggevende;
 • Verrichten van onderhoud aan de machines en gereedschap waarmee men werkzaamheden verricht en het schoonhouden van de werkplek;
 • Het rapporteren van storingen aan machines en gereedschappen aan de leidinggevende;
 • Voert tussentijdse controles en eindcontrole op maatvoeringen uit;
 • Het controleren (punchen) en afpersen van leidingsystemen.

Verantwoordelijkheden
 • aanhouden van juiste maatvoering en kwaliteit van het gefabriceerde en/of gemonteerde pijpstuk en/of leidingwerk;
 • Is verantwoordelijk voor de tussentijdse controles en eindcontroles op maatvoeringen;
 • Het efficiënt fabriceren en/of monteren van pijpstukken en/of leidingwerk;
 • Het zorgdragen voor het afgesloten (afgedopt) houden van pijpstukken;
 • Het schoon houden van de eigen werkplek;
 • Het werken volgens vastgestelde Veiligheid-, Gezondheid- en Milieunormen (zoals het volgen van toolbox meetings);
 • Juiste bediening van machines en gebruik van gereedschap;
 • Bijhouden van het onderhoud aan de machines en gereedschap;
 • Vrijgave van product voor de lasser en/of voorman;
 • Bewaken kwaliteitseisen van pijpmateriaal en componenten.

Allround Transporteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Transport

Voor onze opdrachtgever in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround transporteur die vrachtwagens en schepen gaat laden en lossen. Je gaat heftrucks tot 10T bedienen en sectiewagens tot 200T bedienen om grote secties te verplaatsen.

Verder ga je de de hijswerkzaamheden van Sarenskranen begeleiden en je gaat werken als hoogwerker.

Software engineer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de regio van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een software engineer die enthousiast en gemotiveerd is, die gelijk aan de slag kan gaan!

De voornamelijke werkzaamheden zijn het ontwikkelen en in bedrijf stellen van besturingssoftware (PLC en Scada) voor industriële installaties. Je houd je bezig met het ontwerpen, schrijven en testen van verschillende applicaties. Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Aangezien je op verschillende locaties werkt moet je flexibel inzetbaar zijn.

Je gaat technische documenten opstellen (FDS of gebruikershandleiding), acceptatie testen uitvoeren (FAT) en applicaties in bedrijf stellen op de locatie (SAT). Je moet eventuele storingen kunnen lokaliseren en kunnen verhelpen. Verder ga je I/O lijsten opstellen en hardware ontwerp begeleiden.

Monteur paneelbouw

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een monteur paneelbouw.

Je voornamelijke werkzaamheden zijn het assembleren en bedraden van besturingspanelen. Dit doe je gebaseerd op het ontwerp en de schema's/tekeningen die erbij horen. Omdat je veel ervaring hebt en precies weet waar je mee bezig bent controleer je je eigen werkzaamheden en je bewaakt je eigen planning.

Piping Perser

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

In de regio van Kinderdijk zijn wij opzoek naar een piping perser die snel kan beginnen!

Werkzaamheden

 • Het maken en opbouwen van vereiste meetopstelling voor het testen (manometers, luchtpomp, hoge drukunit, afregelcomponenten en andere componenten wat nodig is)
 • Het nalopen van het systeem op juistheid conform schema en installatie voorschriften (controle flow appendage’s, juist gebeugeld, lengte bouten, etc.)
 • Afwijkingen ten opzichte van het schema terugkoppelen aan de voorman
 • Afwijkingen op aangeven van voorman zelf herstellen
 • Het onder druk zetten van het leidingwerk
 • Het controleren op lekkages
 • Afname rapport maken, conform test protocol
 • Registeren van progress op schema en overzicht tekeningen (3D) of in software programma
 • De voormannen terugkoppelen welke gedeeltes ontbreken van het systeem zodat ze actie kunnen ondernemen om het compleet te maken
 • Het zelf fitten en lassen van spools of andere benodigde materialen voor het completeren van een systeem
 • Het spoelen van leiding systemen

Schoonmaker

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur | Schoonmaak
Onze opdrachtgever is op zoek naar een representatieve, gezellige schoonmaakster/er die de showroom er top uit laat zien. Een meubelzaak in het hogere segment, je maakt een praatje met de klanten en je poetst de meubels en accessoires met zorg.

General Ledger Accountant

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Administratief

Voor onze opdrachtgever in Vlaardingen / Rotterdam zijn wij op zoek naar een GL Accountant (General Ledger Accountant) die per direct kan beginnen.

Je werkt samen in een team van andere GL accountants. Je werkt op een zelfstandige manier in de grootboek- en vaste activa administratie in het ERP-systeem Oracle 11i. Je helpt met het maken van het maandafsluitingsproces, waar je analyses maakt van de balans en winst- en verlies rekening. Je gaat meerdere interne en externe wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse rapportages maken. Je maakt maandelijkse balans reconciliaties en je gaat controles voorbereiden door de interne en externe accountant.

Je neemt deel uit meerdere verbeter projecten en rapporteert altijd aan de Teamlead GL.

Chauffeur Autolaadkraan

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Transport

Voor onze opdrachtgever in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een chauffeur of machinist met een autolaadkraan certificaat. Als chauffeur autolaadkraan zorg je iedere dag voor het transport van constructiewerken, bouwmaterialen, kunstwerken en veel meer.

Je bent heel voorzichtig en nauwkeurig met de werkzaamheden die je moet kunnen verrichten.

Service & Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek , Overig

Voor onze opdrachtgever in de regio van Barendrecht zoeken wij een service- en onderhoudsmonteur die graag opdrachten uitvoert die van Customer Support binnenkomen.

Je werkt op een zelfstandige manier want je hebt kennis en ervaring op het gebied van telecom en beveiligings-systemen.

Hiernaast ben je natuurlijk ook onderhoudsmonteur, dus jij realiseert preventief en correctief onderhoud voor het gehele beveiligingspakket.

Luchtkanalen monteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

De voornamelijke werkzaamheden zijn het produceren, installeren en het monteren van luchtkanalen.

Je gaat de luchtkanalen plaatsen en je gaat ervoor zorgen dat de kanalen goed verbonden zijn met elkaar.

Winkelmedewerker slagerij

| 8 - 16 uur | Commercieel

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke en gemotiveerde kandidaat. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zoals het aanvullen van de voorraden, vleeswaren snijden/verpakken en je adviseert klanten. Aan het eind van de dag zorg je met drie andere collega's dat de winkel er netjes uit ziet voor de volgende werkdag.

De maandag is een vaste werkdag van 08.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. De weekenden zijn op oproepbasis.

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Houtbewerking

Voor onze opdrachtgever in Vlaardingen zoeken wij een allround timmerman die ervaring heeft met al de verschillende soorten timmerwerk. Je neemt projecten aan met je team in het particuliere sector, dus is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Je hebt timmer ervaring in de bouw. Ook wordt het van je verwacht dat je ervaring hebt in elektrotechniek en installatietechniek. Dit betekent dat jij bijvoorbeeld een wasmachine en kabels kan aanleggen.

Houtrot timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Den Haag een houtrot timmerman die snel aan de slag kan gaan! Jij bent gespecialiseerd in het repareren van hout, jij kan het weer tot leven brengen. De belangrijkste werkzaamheden zijn het verwijderen en herstellen van houtrot.

Manager Ontwerp & Calculatie

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Bouw , Management

Je voornamelijke taak als manager is de afdeling van 3 fte aansturen, jij bent ook een actief lid van het MT. Als manager van het team ben jij verantwoordelijk om prioriteiten te stellen en plannen maken voor het team. Jij gaat calculaties en tekeningen optimaliseren en controleren, jij bepaalt de impact van wet- en regelgeving op de diensten en de verschillende producten van het bedrijf.

Als er veranderingen komen in de wet ben jij verantwoordelijk om nieuwe voorstellen te introduceren en je moet zorgen voor productverbetering. Je gaat de certificering van het bedrijf begeleiden. Omdat jij een expert bent in ontwerp, technische kennis en advies geven, ga jij al de klantbezoeken afleggen. Als laatste, je gaat ondersteuning bieden wanneer een ontwerp complex is op technisch gebied.

Schoonmaker

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaker die het pand spic en span achterlaat.

Woon jij in de regio van Zoetermeer of Bleiswijk? Kon jij gister al beginnen met werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zelfstandige timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een zelfstandige timmerman in de regio van Alblasserdam.

Je moet een allround timmerman zijn die alles kan leren aan een leerling timmerman. Je neemt verschillende projecten aan en bent bekend met al de werkzaamheden van een timmerman.

Steigerbouwer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | LBO | Bouw , Overig

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar steigerbouwers op verschillende locaties: - Rotterdam (Zuid-Holland) - Amsterdam (Noord-Holland) - Gasselternijveen (Drenthe) - Breda (Noord-Brabant) - Farsum (Groningen) - Geleen (Limburg) Woon je niet in de omgeving van bovenstaande plaatsen vraag uiteraard naar de mogelijkheiden, wellicht hebben we binnenkort toch een project bij jou in de buurt!

Keuze uit: Industrie en/of Bouw

Senior B2B Marktonderzoekers

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | MBO , HBO | Callcenter

Als marktonderzoeker ga jij verschillende organisaties en bedrijven telefonisch benaderen en ervoor zorgen dat zij na het gesprek voldoende geïnformeerd, inventariseert en geïnteresseerd zijn. Je gaat contact opnemen met nieuwe klanten, oude klanten en online leads. Als eind doel is het belangrijk dat de relatie een nuttige en gekwalificeerde bezoekafspraak in zijn agenda heeft staan!

De bedrijven waarmee jij contact gaat opnemen komen voornamelijk uit de financiële dienstverlening, consultancy, industrie en ICT. Het zijn allemaal gerenommeerde partijen.

Wees er zeker van dat je een uitdaging kan vinden in deze baan! Vind jij het leuk én makkelijk om contact te maken met de persoon aan de andere kant van de lijn? Ben jij proactief met het stellen van interessante vragen? Kan jij goed luisteren en communiceren op hoog niveau (ook C-level)? Heb jij ook nog eens inzicht in koopprocessen en koopmotieven? Dan heb jij zojuist jou match gevonden!

Neem snel contact op!!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Renovatie timmerman, bij voorkeur een koppel, die diverse projecten in en rondom Rotterdam gaat opnemen!

Je gaat bij particulieren en bedrijven werken en ervoor zorgen dat ieder uniek project tot in de puntjes is afgewerkt. Als renovatie timmerman ga jij bouwwerken en constructies repareren of monteren, bouwtekeningen lezen, bestaande elementen betimmeren of vervangen en veel meer!

IJzerwerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Techniek

Als IJzerwerker ga jij o.a. werken aan paalwagens, ladders en constructies. Je gaat je vooral bezighouden met het voorbereiden en lezen van tekeningen, las instructies en de situatie analyseren om inzicht te krijgen in vorm en afmetingen van de naden en de gewenste kwaliteit.

Je gaat ook werkstukken controleren om er zeker van te zijn dat de voorbewerking voldoet aan de tekening voor wat betreft vorm, afmetingen en reinheid. Tenslotte ga je diverse constructieverbindingen maken.

Uitvoeren van het lassen Je gaat lassen met diverse methoden (elektrisch, CO2 (ook gemechaniseerd), MIG/MAG) en materialen (staal en RVS). Hierbij aandacht besteden aan bijvoorbeeld, het verwijderen van slakresten, aanhouden van de juiste voorwarmtemperatuur, voorkomen van kraterscheuren, scherpe overgangen tussen de rupsen, bindingsfouten en inbrandkerven. Overige werkzaamheden
 • Verplaatsen en opspannen van werkstukken
 • Gutsen en naslijpen van naden
 • Verwijderen van lasspetters en borstelen van de las
 • Controleren van de las op uiterlijk en voorgeschreven afmetingen
 • Visueel controleren van de las op vervorming

Stagiaire HR bij Ruimbaan Rotterdam

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | MBO , HBO | HR

Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO stagiair(e) voor onze vestiging in Rotterdam Centrum, in het hart van Rotterdam.

Werkzaamheden zullen zijn: telefoonaanname, eerste intakes voeren met kandidaten, contact onderhouden met kandidaten, afhandeling van de algemene e-mail en correspondentie, administratieve ondersteuning en bijkomende administratieve werkzaamheden.

DAV\'er

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO | Bouw , Asbestsanering / Steigerbouw

Of het nu gaat om complete woningbouwrenovaties, nieuwbouw, restauratie, kleinschalige verbouwingen of onderhoud. Ze zijn van alle markten thuis. Ze werken voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

- Asbestverwijderaars - Timmerlieden - Metselaars Alle voorkomende werkzaamheden in de bouw!

Tankenperser

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek

Werkzaamheden: De tankenperser wordt door middel van lucht de tank op druk zetten. Daarna wordt de tank getest op lekkage. Eventuele gaatjes moeten uitgeslepen en opgelast worden, zodat er geen lekkages meer zijn in de tank. De tankenperser vraagt in overleg met zijn collega zelfstandig een afname aan en begeleidt de klant tijdens de afname. Ook draagt de tankenperser zorg voor het ondertekenen van het afname protocol en herstelt eventuele gebreken die tijdens de afname zijn gesignaleerd .

Werkvoorbereider / Tekenaar

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief , Techniek , Overig

Beschik jij over ervaring met tekenprogramma's en vindt je het daarnaast leuk om de klant van A tot Z te helpen met het ontwerpen van sprinklersystemen, lees dan snel verder!

Je werkzaamheden zullen voor 50% bestaan uit het ontwerpen, uittekenen en calculeren. De overige tijd zul je besteden aan intern/extern overleg en bijbehorende administratieve taken. Je werkt nauw samen met een team van technische medewerkers en projectleiders.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Aluminium samensteller

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een aluminium samensteller.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het bewerken, op maat maken en het samenstellen van aluminiumplaten.

Voor deze functie is het belangrijk dat je tekeningen kan aflezen, nauwkeurig en netjes kan werken.

Sloper

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een sloper die graag in projecten werkt. Je gaat aan de slag bij verschillende klanten waar je sloopwerkzaamheden uitvoert en sjouwwerk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebouwen die volledig gestript moeten worden en waar vervolgens het puin ook geruimd moet worden. De meeste klussen zijn in gebouwen of op bouwplaatsen in verschillende steden van Zuid-Holland.

DAV\'er

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Asbestsanering / Steigerbouw

Onze opdrachtgever in Rotterdam is op zoek naar asbestverwijderaars voor heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Utrecht, en Limburg. Houd jij van een informele gezellige sfeer op het werk, elke vrijdag patatdag en andere leuke dingen doen met je collega's? Reageer dan snel!

We hebben (langdurige) projecten in zowel de bouw als de industrie. Keuze genoeg!

Constructieschilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

-Poetsen

-Stofzuigen

-Dweilen

-Prullenbakken opruimen

Telefonisch Marktonderzoeker

Vestiging Rotterdam Centrum | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Callcenter

Wij zijn momenteel op zoek voor onze klant naar gekwalificeerde telefonische marktonderzoekers voor verschillende talen en tijdens verschillende werktijden. Gesprekken worden gevoerd met bedrijven en particulieren (B2C en B2B). Het is geen verkoop, maar onderzoek per telefoon.

Als je geen ervaring hebt met telefonisch marktonderzoeken binnen in een Call Center dan kunnen we de juiste mensen voorzien van een volledige opleiding.

Commercieel medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker. Voor dit bedrijf zijn ze op zoek naar iemand die verkoopafspraken kan maken met potentiële klanten. Dit zal voornamelijk outbound bellen gaan.

Daarnaast zal je het CRM-systeem up-to-date moeten houden.

Je zal een onderdeel zijn binnen een klein, gezellig en enthousiast team.

Schoonmakers

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 16 - 24 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Poetsen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken opruimen. Klinkt dit jou bekend in de oren en wil je meer uurtjes of fulltime aan de slag? Let us know!

Voor diverse opdrachtgevers in o.a. Rotterdam, Den Haag, Drechtsteden, Maassluis, Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar hardwerkende schoonmakers. Het zijn allemaal verschillende projecten op fulltime of parttime basis. Wil je maar tijdelijk aan de slag voor een aantal weken (tijdens de vakantie) of juist voor langere tijd? Alles is mogelijk!

Soort projecten: - Trappenhuizen (fulltime) - Scholen (parttime) - Kantoren (parttime) - Openbare ruimtes (fulltime of parttime) - Zorginstellingen (parttime)