Alle vacatures


Commercieel Medewerker Contracten

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel , Juridisch

Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding in de technische, bouwkundige, facilitaire of juridische richting? Heb je daarnaast ervaring met callcenter of klantenservice werk en ben je werkzaam geweest bij een overheid gerelateerd bedrijf? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker contracten.

Je bel regelmatig met klanten om te zorgen dat alle contracten de juiste bijgewerkte informatie en regels bevatten. Je past de informatie in de contracten goed aan en zorgt ervoor dat er een up to date contractenoverzicht is. Ook moet alles natuurlijk kloppend blijven. Verder stel je rapportages op en informeer je managers wanneer er van afspraken wordt afgeweken. Tot slot zorg je dat de facturatie op tijd en volgens de gestelde eisen geschiedt.

Heb jij interesse? Solliciteer dan snel!

Junior Commercieel Medewerker Buitendienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel

Leg jij gemakkelijk contact en beschik jij over kennis van de (installatie)techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Commercieel Medewerker Buitendienst.

Je benadert nieuwe en bestaande klanten en bent continu op zoek naar nieuwe kansen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële vaardigheden en ondernemende karakter.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Baliemedewerker Technische Groothandel

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij op zoek naar een baan als baliemedewerker en beschik je over kennis van installatietechniek? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een baliemedewerker technische groothandel.

Aan de balie lever jij de service die de klant wilt krijgen. Zo ben je klantvriendelijk, kun je advies geven over verschillende onderdelen en hou jij de voorraad goed bij. Natuurlijk ben je ook enthousiast, iets wat de klant een extra prettige ervaring geeft.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Junior werkvoorbereider vastgoed

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Heb jij kennis van bouwactiviteiten, kan je projecten technisch en planmatig voorbereiden? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Junior Werkvoorbereider Vastgoed.

Als Junior Werkvoorbereider Vastgoed bereid je het project technisch en planmatig voor. Je vraagt offertes aan bij leveranciers ten behoeve van uitvoering of levering van materialen. Je bewaakt de planning tijdens de uitvoering en zorgt dat leveranciers tijdig leveren. Je wordt intensief begeleid en gecoacht, zodat je zelfstandig als werkvoorbereider kan functioneren.

Deze opdrachtgever is een frisse organisatie die verder wil groeien. Ze zijn regionaal actief in aankoop, verbouw, transformatie en verkoop van vastgoed. De projecten zijn gericht op stedelijk wonen in de regio rond Gouda.

Je gaat technische beslissingen afstemmen, bouwfouten tijdens de ontwerpfase elimineren, planningen opstellen, logistieke en technische conflicten oplossen en inkopen bij co-makers. Je hebt contact met alle leveranciers en investeerders en je draagt projecten richting uitvoering over.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Commercieel Medewerker Binnendienst Techniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel

Ben jij communicatief sterk en heb je daarnaast ook technische kennis? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst techniek.

In deze functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop, advies en administratie, maar houd jij je ook bezig met de inkoop, planning, offertes en afspraken plannen. Hiermee ondersteun je het team in het magazijn en zorg jij ervoor dat het in- en verkoop gedeelte goed verloopt.

Lijkt dit jou een leuke functie? Solliciteer dan nu!

Trekkerchauffeur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

Ben jij een echte aanpakker die het fantastisch vindt om op grote machines te rijden? Zoek dan niet verder en solliciteer direct!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij namelijk opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Tijdens de werkzaamheden is er veel grond- en groenafval dat afgevoerd moet worden met de trekker. Daarnaast zal je m.b.v. een maaiarm, maaiwerkzaamheden verrichten. Als het rustiger is met het trekkerwerk zal je ook ingezet worden op ander werk. Het zou kunnen zijn dat je aan het werk gaat als grondwerker of op een andere machine gaat rijden.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Hovenier

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Hovenier

Heb jij ervaring als hovenier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht is dan iets voor jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier. Deze opdrachtgever is op zoek naar een topper die hun team kan versterken. Jij zal zelfstandig of in teamverband aan grote of kleine projecten werken van zowel bedrijven als particulieren. Een afwisselende functie is het dus zeker!

Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Logistiek administratief medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Administratief

Heb je ervaring in de logistiek, heb je kennis van het programma SAP en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Logistiek administratief medewerker.

Je gaat aan de slag voor een timmerbedrijf, waarbij ze tuinhout ontwerpen, produceren en distribueren.

Je bent verantwoordelijk voor het administratief organiseren en het gereedmaken van alle dagelijkse in- en uitkomende orders en vrachten. Daarbij liggen je werkzaamheden in het magazijnbeheer. Denk hierbij aan voorraad locatie beheer, interne voorraadtransporten en cycle counting. Het magazijn wordt ondersteund door scanners en daarbij ga je opdrachten monitoren en prioriteren in de verschillende wachtrij en zorg je ervoor dat dit vlot verloopt. Deze orders verwerk je door het programma SAP te gebruiken. Bovendien heb je contact met de interne afdelingen: inkoop/planning en verkoop binnendienst en je rapporteert aan de logistiek manager.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Timmerman

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek waar een goede werksfeer, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek naar een Timmerman. Kies jij voor deze functie, dan krijg je een leuke afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wil jij jezelf naar de top timmeren? Solliciteer dan snel!

Junior Calculator / Engineer Elektrotechniek

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij een kei in het ontwerpen beheren en verbeteren van elektrotechnische installaties, kan jij zorgen voor de juiste engineering en calculatie? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Junior Calculator / Engineer Elektrotechniek.

Deze opdrachtgever zit in de elektrotechniek, beeld & geluid, domotica, verlichting, data en telefonie en beveiligingstechniek. Je gaat nauw samenwerken met de hoofdcalculator en de projectleider elektrotechniek. Je gaat projecten voorbereiden, je stelt alle aanbestedingsstukken op het juiste moment beschikbaar, je bewaakt de voortgang en je zorgt voor een vloeiende overdracht van de projecten.

Je maakt begrotingen, offertes en specificaties, je onderhoudt contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers, je calculeert werkbegrotingen en nacalculaties in samenwerking met de hoofdcalculator, je maakt materiaallijsten, je stelt projectmappen op en houdt de projectadministratie op orde, je geeft technische invulling aan het bestek en herkent risico's in het bestek.

Ben jij de geschikte kandidaat? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Magazijnmedewerker Installatietechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek , Techniek

Ben jij op zoek naar een baan in het magazijn en weet jij alles van de onderdelen in de installatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker installatietechniek.

Je bent ondersteunend aan het personeel dat werkzaam is bij het bedrijf. Zo doe jij allerlei hand- en spandiensten en verwerk jij onder andere ook het papierwerk en of de bonnetjes die binnenkomen. In het magazijn weet jij precies welke onderdelen nodig zijn voor jouw collega's en hou jij alles netjes en geordend bij.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Ben jij een harde werker en in het bezit van een vakopleiding als schilder? Ben je daarnaast flexibel en woon je in de omgeving van Gouda? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Schilder.

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een leuke opdrachtgever in Gouda. Samen met je collega's ga je aan de slag voor verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in de onderhoud- , renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Ambulante Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Schoonmaak

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een gemotiveerde, enthousiaste Ambulante Schoonmaker met ervaring en in het bezit van een rijbewijs B. Daarnaast ben je ook nog eens 38 uur per week beschikbaar. Woon jij in Den Haag en is voor jou zwaar werk geen probleem? Dan zoeken wij jou! Heb je interesse? Lees dan snel de functie omschrijving en solliciteer! Als Ambulante Schoonmaker voor deze klant rij je van A naar B om daar de schoonmaaktaken te volbrengen die je van te voren mee gegeven zijn. Het is daarom erg belangrijk dat je zowel werkervaring als een rijbewijs B hebt. Het gaat om zwaar werk; voornamelijk op het schoonmaken van trappenhuizen. Je kan goed samen werken maar uiteraard ook alleen. Voor deze functie ben je woonachtig in Den haag. Heb je interesse? Lees dan snel de functie eisen!

Functie: Fulltime

Voor meer info en vragen kunt u contact opnemen met 010-7410209

Koppel Stratenmakers

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Grondwerk

Als ervaren stratenmakers weten jullie de mooiste (sier)bestrating te leggen. Jullie kennis en ervaring in het vak zorgen ervoor dat geen enkele stratenmaker het beter weet te leggen dan jullie. Daarom zijn wij op zoek naar jullie als koppel!

Voor een opdrachtgever uit Leiden zijn we opzoek naar een Koppel Stratenmakers. Jullie gaan als stratenmakers bestratingen leggen bij diverse klanten. Zo kan het voorkomen dat jullie bij particulieren in de tuin sierbestrating leggen, maar ook dat jullie op grote schaal bij bedrijfsterreinen aan de slag gaan. Elke klant heeft zijn eigen wens en daar weten jullie goed op in te spelen. Een grote variatie aan werkzaamheden dus! Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat hecht hoge waarde aan kwaliteit, gelukkig sta jij hier als vakman voor garant.

Ligt dit helemaal in je 'straatje'? Solliciteer dan snel!

Projectleider / Monteur kozijnen

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij een ervaren kozijnen monteur, ben je zelfstandig en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zevenhuizen zijn we op zoek naar een Projectleider/Monteur Kozijnen.

Je gaat aan de slag met kunststof, aluminium en houten kozijnen. Je gaat zelfstandig naar de mensen thuis waar je het project van begin tot oplevering uitvoert. In de renovatie van kozijnen kom je verschillende probleemsituaties tegen en weet je overal een oplossing voor te verzinnen.

Je hebt ervaring in het renoveren/monteren van deuren, puien en kozijnen. Leiding geven op het project is voor jou geen probleem en je bent servicegericht.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan of je aan de vereisten voldoet!

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij altijd alles tot in de puntjes voorbereid, ben je flexibel en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Als werkvoorbereider ga je zorgen voor een goede projectvoorbereiding en zorg je ervoor dat de voortgang van de projecten vlekkeloos verloopt. De benodigdheden, technische tekeningen of registraties houd je netjes bij en stel je op het juiste moment beschikbaar.

Je gaat materiaallijsten maken, draagt bij aan tekenwerkzaamheden, signaleert meer- en minderwerk en je bent verantwoordelijk voor de uitwerking hiervan, je stelt de planning op, je bestelt de benodigde materialen en/of diensten, je houdt de administratie op orde en je vraagt offertes aan en beoordeelt deze.

Je gaat nauw samen werken met de projectleider, ook zal je veel afstemmen met de andere werkvoorbereiders. De opdrachtgever installeert en repareert elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie, domotica en laadpunten voor elektrisch vervoer.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan verder of je aan de vereisten voldoet!

Hulpmonteur kozijnen

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Werk jij graag met je handen, ben je een teamplayer en sta je aan het begin van je carrière? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zevenhuizen zijn we op zoek naar een Hulpmonteur Kozijnen.

Je gaat aan de slag met kunststof, aluminium en houten kozijnen. Je gaat in teamverband werken op project bij de klanten thuis. Je gaat het proces van begin tot oplevering uitvoeren. Je zal ook zelfstandig te werk gaan en je gaat de kneepjes van het vak leren.

Je hebt al enig ervaring in de bouw en/of kozijnen, kan zowel zelfstandig als in een team werken en je vindt het leuk om op vrijdag aanwezig te zijn voor de borrel.

Geinteresseerd? Lees dan verder of je aan de vereisten voldoet!

Portieken Schoonmaker

Vestiging Gouda | 24 - 32 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben jij zelfstandig en fysiek sterk? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Portieken Schoonmaker.

Als Portieken Schoonmaker verzorg je in teamverband het schoonmaakonderhoud aan de portieken, openbare ruimtes en trappenhuizen in het wooncomplex. Je gaat de hele dag trappen op en af dus een goede conditie is aan te raden. Je gaat aan de slag voor 30 uur in de week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Voorbewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Wij zijn op zoek naar een Voorwerker die woonachtig is in de omgeving van Gouda.

Als Voorbewerker zal jij ervoor zorgen dat de industriële objecten die gespoten, gestraald of afgeleverd moeten worden, voorbewerkt en voorbereid zijn.

Mogelijke werkzaamheden zullen bestaan uit het monteren of demonteren van objecten. Heb jij er zin in om met een mega team te werken aan grote projecten? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Leerling planner / administratie groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Wil jij graag aan de slag als leerling calculator / werkvoorbereider / planner in de groenvoorziening en heb je al enige ervaring/ affiniteit in het groen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurt van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een calculator die bewust zijn/haar steentje wilt bijdragen aan een meer ecologische werkwijze.

Je gaat als leerling calculator/werkvoorbereider aan de slag met het opstellen van calculaties voor aanbestedingen. Je maakt hierbij mooie plannen a.d.h.v. tekeningen. Je gaat aan de slag met het berekenen van personeelskosten, materiaal en apparatuur. Daarnaast zet je je in voor de flora en fauna en om meer ecologisch te werken. Je zet je in om de biodiversiteit te verbeteren en kijkt hoe er geïnvesteerd kan worden in verduurzaming. Je bent ondersteunend aan de projectleiders en werkt nauwkeurig en analytisch.

Onderhoudsschilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Houtbewerking

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem zo snel mogelijk contact met ons op om te werken bij een leuk schilders project.

Voor verschillende projecten zijn wij op zoek naar een leuke, gemotiveerde onderhoudsschilder.

Je hebt ruime ervaring met alle toebehorende werkzaamheden van een onderhoudsschilder. Tijdens je werk hou jij je bezig met schilderwerk, onderhoudswerk en renovatiewerk. Het werk is afwisselend door de verschillende werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met 010-7410209.

Objectleider

Vestiging Rotterdam Centrum | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur | MBO | Schoonmaak

Voor een prachtig gebouw in Rotterdam Centrum zoeken wij een ervaren Objectleider schoonmaak, meewerkend en leidinggevend. Je bent communicatief en representatief.

Tijdens jouw werk reinig je samen met je team een van de mooiste gebouwen van Rotterdam. Wat belangrijk is aan deze functie is dat er wordt meegewerkt aan de schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast geef je leiding aan het team op de betreffende locatie. We zijn opzoek naar iemand die sterk in zijn schoenen staat en anderen weet te motiveren.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via 010-7410209

Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier

Ben jij een buitenmens, heb je ervaring als hovenier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een vakbekwame hovenier.

Je gaat tuinen aanleggen in de particuliere sector en bedrijfsterreinen, werken met houtconstructies, je gaat leidinggeven en je bent een echte teamplayer.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Financieel Administratief Medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Financieel

Ben jij op zoek naar een financiële functie en fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker.

Je gaat je bezig houden met alle financiële zaken van het bedrijf. Denk hierbij aan de loonadministratie en salarisadministratie, crediteuren, debiteuren, inkooporders verwerken, belastingaangiftes, het verwerken van alle andere facturen en het opstellen van een balans. Er wordt verwacht dat je dit zelfstandig kan. Ook hoort de verzorging van de post bij je taken.

Lijkt dit jou echt een leuke baan? Solliciteer dan nu!

Loodsmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek

Ben jij fysiek sterk, kan jij reach- en heftruck rijden en ben je per direct beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in de transport en in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een loodsmedewerker!

Als loodsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de in- en uitgaande goederenstroom, het ompakken en de opslag. De inkomende zendingen los je op en zet je op locatie. Je zet uitgaande zendingen gereed, dit doe je door orders te picken en deze orders verzendklaar te maken. Vervolgens laadt je de orders in de vrachtwagen, dit doe je met een heftruck/reachtruck. Bovendien ga je de goederen controleren en ompakken.

Je bent dus veel met je handen bezig, maar je zorgt er ook voor dat je de administratieve afhandelingen van de in- en uitgaande zendingen en opslag op orde zijn.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Metselaar

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ervaren metselaar gezocht!

Voor onze opdrachtgever in omgeving Krimpen aan de Lek zijn wij op zoek naar een allround metselaar. Als een echte vakman weet jij aan de slag te gaan binnen verschillende projecten. Zowel nieuwbouw als herstelwerkzaamheden, jij kan alles aan. Je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren. Zie jij jezelf als een hard werkende pro binnen de metsel-wereld die veel meters maakt? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als metselaar heb je een afwisselde baan. De ene keer werk je aan een nieuwbouw project waar 150 huizen gerealiseerd moeten worden en de andere keer gaat het om de renovatie van een flat. Het is dus belangrijk dat je ervaring hebt met verschillende metselverbanden en soorten stenen. Nauwkeurig werken is belangrijk binnen deze functie! Het is voor jou geen probleem om vanaf een tekening te werken. Daarnaast weet je hoe je met lijnen en pointers werkt.

Monteur Gas/Water

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij een Gas/Water Monteur met enkele jaren ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Gas/Water Monteur.

Je gaat werkzaamheden uitvoeren als aanleggen, monteren, in werking stellen en het onderhouden van distributienetten. Ook ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen. Je bereidt onderhouds- en storingswerkzaamheden voor, je neemt gas-, water- en warmtedistributienetten uit bedrijf en vervangt en repareert onderdelen daarvan. Bovendien ga je aangelegde en gemonteerde distributienet gebruiksklaar maken en de aanleg- en montagewerkzaamheden administreren.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Kraanmachinist

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als kraanmachinist in de omgeving van Gouda? Ben jij per direct beschikbaar, gemotiveerd en heb jij ervaring als kraanmachinist? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

Onze opdrachtgever is werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Je gaat een minigraver van 2 a 2,5 ton besturen. Het project vindt zich plaats in de buurt van Alphen aan den Rijn en je gaat zelfstandig naar het project rijden. Je gaat je bezig houden met inmeten, graven en dichten van sleuven, graafwerk voor riolering, watergangen en kabelaanleg, bodemsanering, schadevrij graven tussen ondergrondse kabels en leidingen, klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Stukadoor

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Versta jij je vak en heb je ervaring met het plakken van isolatieplaten en gevelisolatie? Dan willen wij jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Stukadoor! Onze opdrachtgever heeft verschillende projecten in heel Zuid-Holland. Voor nu zijn ze op zoek naar een stukadoor voor een project in Den Haag en in Rhoon. Je gaat isolatieplaten plakken, stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren en hierbij let je goed op de bescherming van het interieur.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten doet!

Medewerker Timmerfabriek

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw , Overig

Op zoek naar een baan in de timmerfabriek? Ben je daarnaast ook in het bezit van een VCA? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Medewerker Timmerfabriek.

Bij deze opdrachtgever ga je aan de slag binnen een constant vernieuwende en groeiende timmerfabriek, waarbij het bedrijf dan ook marktleider is zijn product. Dit bedrijf produceert o.a. schuttingen, kozijnen, bekistingen en dakkapellen. Jij houdt je bezig net het maken van houten materialen. Daarnaast beschikt je technisch en ruimtelijk inzicht.

Je gaat werken binnen een hecht team en zijn ze op zoek naar een kandidaat voor langere tijd. Het werk is voor 40 uur in de week.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Shopmedewerker

Vestiging Gouda | 16 - 24 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en zelfstandig? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Shopmedewerker voor bij een tankstation.

Je gaat in wisseldiensten werken, ochtenden en middagen en je moet bereid zijn om op twee locaties te werken. Ook moet je bereid zijn om twee dagen in het weekend te werken. Je gaat in het tankstation werken, hierbij ga je kassadiensten draaien en de voorraden van de producten in de shop bijhouden en aanvullen waar nodig. Je moet met geld kunnen omgaan en met een elektronische kassa. Je hebt direct klantencontact en je staat alleen in de shop. Je moet dus ook zelfstandig kunnen werken. Daarbij zal je opgeleid worden tot gastvrouw.

Klinkt dit als de baan voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Ben jij een volwaardig hovenier of zou je dat graag willen worden? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Onze opdrachtgever in de buurt van Gouda is op zoek naar een (assistent) Hovenier.

Je gaat aan de slag met tuinen leeghalen, tuinen aanleggen van bestrating, beplanting, verlichting, bomen en houtwerk. Je gaat voorbereidingen treffen voor de aanleg van de tuin. Je gaat deze afgraven en zodra het zand gestort is ga je dit zand naar de tuin brengen en verspreiden. Ook komt onderhoudswerk voor, je gaat dan snoeien, schoffelen en maaien. Kortom een functie waarin je veel kunt leren. Mocht je deze ervaring al hebben is dat mooi meegenomen.

Ben je enthousiast geworden van de functie? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Servicemonteur beveiligingssystemen

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur

Ben jij zelfstandig, oplossingsgericht en woon je in de omgeving van Gouda. Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Servicemonteur beveiligingssystemen.

Binnen deze functie zal je 3 ochtenden per week op de zaak zijn en de rest van de week start je meteen met onderhoud en storingen oplossen. Je zal werken in storingsdiensten en bent verantwoordelijk voor het onderhoud aan inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen.

Je krijgt een tablet mee op pad met daarop jouw planning van de dag.

Binnen dit bedrijf heerst een informele werksfeer en kent ieder elkaar bij voornaam.

Interesse? Laat het ons dan weten!

Schoonheidsspecialiste

Vestiging Gouda | 16 - 24 uur | MBO | Overig

Ben jij in het bezit van een schoonheidsspecialiste diploma en ben je per direct beschikbaar? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is per direct op zoek naar een schoonheidsspecialiste.

Ze zijn op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden die klantgericht is, goed de Nederlandse taal spreekt, proactief en professioneel is. Je hebt je allround schoonheidsspecialiste diploma behaald en hebt daarnaast aanvullende specialisaties, opleidingen en cursussen behaald zoals PMU, Massagetechnieken en dergelijke. Je hebt ervaring met gellak en brazilian wax, babor, lycon en gelamour. Daarbij kan je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Het bedrijf zit in Gouda dus het zou fijn zijn als je ook in de omgeving woont.

Interesse? Bel dan snel!

Inspectiemonteur Technische Installaties

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Ben jij technisch ingesteld en geïnteresseerd in de industrie en procestechniek en heb je ervaring met technische installaties? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Inspectiemonteur van Technische Installaties.

Je gaat filterinstallatie inspecties uitvoeren door heel Nederland en België. Je gaat zelfstandig te werk en voert de inspecties uit in een technische industriële omgeving. Deze inspecties meet je met moderne meet - en regelapparatuur en de resultaten vul je in in een app via een digitaal hulpmiddel. Je rapporteert aan de Service Coördinator.

Voordat je aan de slag gaat ga je een training volgen op het gebied van luchttechniek, ontstoffing, meet- en regeltechnieken.

Echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Weekend chauffeur CE

Vestiging Gouda | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur | LBO | Transport

Heb jij je rijbewijs CE en ben je van vrijdag t/m maandag beschikbaar voor werk? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een weekendchauffeur.

Je gaat aan de slag met het laden en lossen van tankauto's, intern verplaatsen van auto's en korte transporten. Je voert chauffeur- en interne en logistieke werkzaamheden uit in opdracht van de planner. Je bent gewend om veel aan- en af te koppelen. Je hebt ervaring in tank transport. Wil je beginnen met afbouwen en minimaal 3 vaste dagen werken (vrijdag t/m zondag of zaterdag t/m maandag) en elke avond thuis zijn, dan is dit de juiste functie voor jou!

Ben je op zoek naar een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet.

Senior cleaning medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Ben jij sterk, flexibel en heb jij enkele jaren ervaring met het cleanen van tanken of als industrieel reiniger? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Senior Cleaning medewerker.

Je gaat dagelijks tankwagen/containers reinigen. Je werkt nauw samen met de terrein coördinator. Bovendien ga je BBL-ers en stagiaires begeleiden en opleiden, zodat zij hun opleiding met succes kunnen behalen. Daarbij ben je in bezit van een CE rijbewijs, VCA en heftruckcertificaat.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Sloper

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Hovenier , Grondwerk

Ben jij fulltime beschikbaar? En ben je fysiek sterk? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Hoofddorp zijn wij opzoek naar een Sloper. Dit bedrijf is een hoveniers en aannemersbedrijf die vooral in de renovatie en sloopwerk zitten. Zij zijn per direct opzoek naar iemand die hun team kan versterken.

Het hebben van je rijbewijs B is een must.

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan snel!

After Sales Engineer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | HBO | Marketing / Sales

Heb je ervaring binnen de Sales in combinatie met techniek? En beschik je over een goede communicatieve vaardigheid? Dan zijn we opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Zoeterwoude zijn we opzoek naar een After Sales Engineer.

In deze functie heb je een vrij divers takenpakket. Zo ben je o.a. het eerste aanspreekpunt wanneer de (internationale) klant een vraag of probleem heeft m.b.t. hun gekochte product. Tijdens en na dit gesprek analyseer je het technische probleem zo goed mogelijk om te achterhalen welke acties er eventueel ondernomen moeten worden. Je signaleert het probleem en overlegt met verschillende afdelingen om vervolgens met de klant te bespreken welke oplossing er geboden kan worden. Andere werkzaamheden zijn o.a.: Het bieden van ondersteuning binnen de afdeling Verkoop en het correct verwerken van de administratie.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor Sales en Projecten. Als After Sales Engineer ben je zowel technisch als commercieel bezig.

Leg je gemakkelijk contacten en weet je hiermee ingangen te creëren? Solliciteer dan snel!

Project QC Engineer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Wil jij de belangrijkste spil zijn binnen de uitvoering van projecten? En heb je affiniteit met pneumatiek en hydrauliek? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Zoeterwoude zijn we opzoek naar een project QC Engineer. Het is een leuke gecombineerde functie met ruimte voor eigen inbreng. Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne en externe kwaliteitszaken.

Eén van de kerntaken zijn het monitoren, begeleiden en verbeteren van de kwaliteit van inspecties en (uitgangs) controles binnen de projecten. Je bent nauwkeurig als het gaat om de juiste verwerking en controle van materiaal certificaten, test certificaten, las documentatie en NDE documentatie. Je zorgt voor een structurele oplossing door tijdig te signaleren, analyseren en neemt maatregelen. Als onderdeel van het team lever je een professionele bijdrage aan het realiseren van het kwaliteitsbeleid. Echter is dit een onderdeel van deze functie. Andere werkzaamheden zijn o.a. : Ondersteuning bieden binnen de projectenafdeling en het uitvoeren van de kwaliteitscontrole bij binnenkomst van goederen volgens de gestelde eisen.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je zult ook samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf zoals engineering en assemblage; vooral om de juiste informatie te verzamelen, te documenteren en te communiceren.

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke en uitdagende baan in een internationale omgeving, waar je doorgroeimogelijkheden hebt en teamspirit centraal staan, dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer snel!

Coronatester BIG geregistreerd

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Wil jij in deze tijd graag anderen helpen? Ben je daarnaast in het bezit van een rijbewijs B en BIG geregistreerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam / Den Haag zijn wij op zoek naar coronatesters.

Zoals gezegd ga jij helpen om corona sneltesten af te nemen bij mensen. Hierbij is het belangrijk dat jij goed de hygiëneregels in acht neemt, zodat jij en anderen niet besmet raken met het virus.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Bouwopruimer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, werk je het liefst lekker buiten, ben je fysiek sterk en zoek je per direct werk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar bouwopruimers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn werkschoenen en een boel motivatie. Een VCA certificaat is hierbij niet verplicht.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de bouwvakkers. Denk bijvoorbeeld aan materialen sjouwen, meehelpen met timmeren en andere ondersteunende werkzaamheden. Als de werkgever tevreden is over jouw verrichtte werk, kan het werk langer doorlopen.

Ben jij per direct beschikbaar en kan jij gemakkelijk in Rotterdam en omstreken komen? Solliciteer dan snel!

Magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek , Productie

Heb jij interesse in de vacature als magazijnmedewerker bij een leuk bedrijf in de food industry? Lees dan snel verder.

Voor een opdrachtgever in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een werknemer die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt en minstens 5 dagen per week beschikbaar is. Je gaat je bezig houden met het klaarzetten van zendingen en deze ook verzendklaar maken. Daarnaast help je bij het laden van producten en orders picken behoort ook tot je werkzaamheden.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Assistent dakdekker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Sta je net aan het begin van je loopbaan? Ben je handig, houd je van buiten zijn, wil je ervaren wat het mooie dakdekkers-vak inhoudt en zou je bij interesse het vak verder willen leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een assistent dakdekker.

Onder directe begeleiding van een ervaren voorman ga je meehelpen op allerlei soorten renovatieprojecten. Dit gaat om grote, bijzondere projecten zoals scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, woonwijken, appartementencomplexen en sportcomplexen.

Word je hier vervolgens helemaal enthousiast van en vinden we jou ook geschikt, dan bieden we jou een MBO BBL opleiding tot dakdekker aan !

Monteur Zonwering

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Heb jij ervaring met het plaatsen van zonwering en ga je klantgericht te werk? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk zijn wij op zoek naar een monteur zonwering.

Je gaat te werk in de buitendienst van de opdrachtgever. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen, plaatsen en monteren van binnen- en buiten zonwering, rolluiken en overkappingen bij mensen thuis of bij bedrijven. De werkzaamheden starten om 7 uur en vinden plaats tot 16 uur. Als het echter druk is vind je het geen probleem om extra uren te werken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Monteur Zonnepanelen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij affiniteit met elektrotechniek en geen last van hoogtevrees? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een monteur zonnepanelen.

Natuurlijk ga je je bezighouden met het plaatsen van de zonnepanelen. Hiervoor is het belangrijk dat je de bekabeling van en naar de zonnepanelen goed aanlegt. Hier komt de elektrotechnische ervaring van jou naar boven. Door het goed te installeren lever je kwalitatief een uitstekende zonnepaneelinstallatie af. Omdat dit op hoogte gebeurd moet je geen last hebben van hoogtevrees. Natuurlijk stem je alles goed af met de klant, zodat hij of zij ook helemaal tevreden is.

Heb je interesse? Lees dan de onderstaande functie eisen goed door!

Productiemedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Ridderkerk op zoek naar een productiemedewerker die ervaring heeft met de CNC freesmachine! Heb jij hier ervaring mee en wil jij graag aan de slag? Dan is dit wellicht een leuke vacature voor jou! Je komt te werken in een hecht en jong team en je werkzaamheden bestaan uit het produceren van balkon- en terrasbeglazing, windschermen en tuinkamers.

Monteur glasconstructies

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Techniek

Ben jij flexibel, enthousiast en klantvriendelijk? Beschik je over technische kennis en vaardigheden en heb je een timmermansoog? Weet je van aanpakken en heb je een oplossingsgerichte instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een leuke monteur in de montage van balkon- en terrasbeglazing, windschermen en tuinkamers.

Je gaat in een team van twee personen dagelijks op pad om bij de klanten beglazingssystemen en bijbehorende constructies te monteren.

Projectleider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij een ervaren projectleider en beschik je over genoeg kennis op het gebied van Arbo en Milieu (KAM)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Als senior projectleider geef je leiding aan interne en externe projecten. Je bent een duizendpoot, je hebt kennis van werkvoorbereiding en kunt goed werken met het programma SolidWorks. Je werkt als de rechterhand van de productiemanager en je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid. Je coördineert de planning en uitvoering van interne en externe projecten en stuurt op prioriteiten. Jij bent communicatief vaardig. Daarnaast ben je goed in het motiveren en aansturen van anderen.

Project Engineer Apparatenbouw

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Ben jij een ervaren engineer in de apparatenbouw en zijn de ontwerpcodes als; ASME, EN13445 jou niet vreemd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Project engineer in de apparatenbouw.

Als Project Engineer Apparatenbouw ben je verantwoordelijk voor het gehele proces op het gebied van apparatenbouw. De werkzaamheden die hieronder vallen zijn o.a. calculeren, engineeren en projectmanagement. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiding, sales en kwaliteitsdienst om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Junior interieurbouwer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij ontzettend handig, werk je graag met meubels, denk je helemaal mee out of the box en werk je graag met de mooiste meubels in het hogere segment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een interieurbouwer. Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door jouw collega architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Denk hierbij aan kasten, banken, gordijnen en nog veel meer. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Je hoeft nog niet veel ervaring in deze branche te hebben, alleen de wil om het te leren. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie. De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Voorman timmerwerkplaats

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij ervaring in leidinggeven en op het gebied van timmerwerkplaatsen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een voorman timmerwerkplaats.

In de werkplaats worden vloeren, wanden, daken en dakkappelen gemaakt. Hierbij krijg je de hulp van diverse machines. Steekproefsgewijs controleer je of alles zonder fouten de fabriek uit gaat. Ook neem je met de tekenaar nieuwe tekeningen door en overleg je of onderdelen nog beter gemaakt kunnen worden. Hiermee bezorg je de klant een prachtig huis. Jij stuurt rond de 10 personen aan en zorgt voor een goede taakverdeling. Je motiveert collega's en bewaakt de effectiviteit en kwaliteit. Ook bewaak je de voorraad.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een ervaren timmerman of juist iemand die het vak wilt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman of juist een leerling timmerman.

Je gaat onderhoud doen voor woningcorporaties. Je gaat hier timmerwerkzaamheden verrichten, denk hierbij aan nieuwe deuren hangen, keukens plaatsen, timmerwerk in de badkamer, constructies vernieuwen maar ook licht tegelwerk en licht loodgieterswerk. Het werk is voor een vaste periode met uitkijk op overname. En natuurlijk is het bij een mooie opdrachtgever die langdurige samenwerkingen heeft met woningcorporaties. Ze zijn heel menselijk en kijken erg naar de ontwikkeling van hun personeel.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Woningconsulent

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Juridisch

Ben jij helemaal thuis in de woningcorporatie wereld, zou je graag als woonconsulent willen werken en kun je gemakkelijk in Rotterdam, Rijswijk of Spijkenisse komen? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een woningconsulent in Spijkenisse, Rijswijk en Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Als woonconsulent voer je taken uit in de breedste zin van het woord. Jouw hoofdtaak is dat je ervoor zorgt dat bewoners in een prettige leefklimaat zijn. Zo zorg je ervoor bij signaleringen van een slecht leefklimaat dat dit aangepakt gaat worden. Maar je bent ook het aanspreekpunt voor huurders bij lastige situaties, denk bijvoorbeeld aan conflicten, huurachterstand ed. Jij als woonconsulent bent het aanspreekpunt voor deze huurders om dit op te lossen of aan te pakken. Daarnaast ben je ook betrokken in het proces van nieuwbouw, jouw afdeling zorgt ervoor dat er advertenties geplaatst worden, dat het huurproces gecoördineerd wordt, welke bruto huurprijs er gaat komen (hierin word je betrokken) en nog andere juridische zaken. Daarbij zorg je ook voor informatiebijeenkomsten voor bewoners wanneer er bijvoorbeeld verhogingen komen in de huurprijzen of als er ontwikkelingen zijn voor de woning. Kortom ben jij een hele belangrijke speler binnen de woningcorporatie. Kun jij goed omgaan met deze verantwoordelijkheid? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Allround Graafmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij in het bezit van een VCA en beschik jij over veel ervaring als kraanmachinist van een graafmachine? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround graafmachinist.

De projecten vinden voornamelijk plaats in Noord- en Zuid-Holland. Je gaat aan de slag als allround machinist van een graafmachine. Hierbij werk je op verschillende projecten. Je verricht onder andere graafwerkzaamheden op het spoor, bij tunnels of bij nieuwbouwprojecten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leerling graafmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je altijd al willen werken in het grondverzet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Barendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leerling graafmachinist die graag aan de slag wilt met het besturen van verschillende machines.

Wij zijn op zoek naar een leerling machinist die graag aan de slag wilt in het grondverzet. Er zijn verschillende (graaf)machines waar je mee om leert gaan. Ben je niet bang voor vieze handen? Beschik je over een VCA, een rijbewijs B en wil je graag nieuwe dingen leren? Reageer dan snel!

Medewerker groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

Heb jij al ervaring in de groenvoorziening, vind je het leuk om buiten te werken en ben je niet bang voor een beetje regen of kou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het onderhoud van onder andere parken en plantsoenen.

Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdracht aan het einde van de dag of aan het einde van het project netjes is afgerond. De opdrachten of projecten zijn in verschillende plaatsen. Flexibel werken hoort dus bij je baan! Ben je bekend met de bladblazer, bosmaaier enzovoorts? Solliciteer dan snel!

Verkoopmedewerker fietsen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Commercieel

Ben jij spontaan, heb jij een passie voor fietsen en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn we op zoek naar een spontane fietsenverkopers. Als verkoper voorzie je de klanten van deskundig advies en de beste service. Je doet dit in een leuk team in een mooie organisatie voor een prachtig merk. Naast het verkopen van fietsen test je ze ook zelf uit en woon je bijvoorbeeld evenementen bij!

Ben jij de spontane fietsverkoper die wij zoeken? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Zeecontainerchauffeur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Transport

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging als chauffeur en heb jij ervaring met het vervoer van zeecontainers? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn wij op zoek naar een zeecontainerchauffeur.

Je werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van spullen voor diverse klanten. Naast normaal zeecontainer transport kun je ook met gekoelde zeecontainers gaan rijden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Betontimmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Houtbewerking

Beschik jij over werkervaring als betontimmerman / timmerman / bekister en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een betontimmerman.

Je maakt bekostingen van hout of metaal. Dit doe je volgens de aangeleverde tekeningen. Ook plaats je prefab elementen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Badkamer monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij een goede werkmentaliteit en heb je ervaring met de renovatie van badkamers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Papendrecht zijn wij op zoek naar een badkamer monteur.

Je houdt je bezig met de renovatie van de volledige badkamer, of met het zetten van tegels in de badkamer. Ben jij een tegelzetter of juist sterk op andere punten in de badkamerrenovatie? Solliciteer dan nu!

Bouwopruimer / sloper

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij gemotiveerd en fysiek sterk? En heb je geen hoogtevrees? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar een bouwopruimer. Als sloper voor onze opdrachtgever word je ingezet op diverse projecten door heel Nederland. Geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf. In de vroege ochtend vertrek je vanaf het verzamelpunt met de collega's naar het project. De ene dag haal je alle dakbedekking van het dak en zorg je ervoor dat het op juiste wijze wordt afgevoerd. De andere dag leg je een mooi dakterras aan.

Spreekt dit je ook aan? Kijk dan snel of je aan alle functie eisen voldoet.

Loodgieter / installatiemonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring als loodgieter / installatiemonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Voor een middelgroot installatie bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren loodgieter / installatie monteur. Lees snel verder want wij hebben een leuke vacature beschikbaar!

Het werk varieert van kleine klussen, zoals de aanleg van water - en gasleidingen of andere technische installaties bij particulieren tot het aanleggen van compleet nieuwe installaties bij bedrijven. Hierbij werk je zelfstandig of in een team.

Het salaris wordt bepaald n.a.v. leeftijd en ervaring volgens CAO kleinmetaal. Overname door het bedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden! Ook wanneer je nog niet heel veel ervaring als loodgieter / installatiemonteur willen we je toch uitnodigen om te reageren op deze leuke vacature.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onderstaande eisen? Reageer dan snel!

Grondwerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Houd jij van werken in de buitenlucht, ben je fysiek sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een grondwerk.

In deze functie werk je met goed werkende machines en ben je bezig met handmatige grond- en graafwerkzaamheden. Het gaat om verschillende soorten grondwerk: sloopwerkzaamheden, waterwerken, baggeren en rioolwerk.

Je bent een harde werker en houdt ervan om een mooi resultaat te krijgen. Daarbij kan je zowel goed zelfstandig als samenwerken. Ben je geïnteresseerd in de functie? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Junior pijpfitter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij technisch ingesteld? Ben je een harde werker en sta je open voor een geheel nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een leerling pijpfitter.

Tijdens het werk zal je aan de slag gaan met het installeren en onderhouden van diverse soorten pijpen en pijpsystemen. Daarnaast zal je worden opgeleid tot een volwaardige pijpfitter. Je gaat vooral aan de slag in teamverband. Sta jij er voor open om een (nieuw) vak te leren? Solliciteer dan snel!

Verkeersregelaar

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Zoek jij werk in de buitenlucht, zónder negen tot vijf mentaliteit? Ben je verantwoordelijk en kan je snel handelen? En ben je in het bezit van een verkeersregelaarspas? Ga aan het werk als verkeersregelaar!

Wil jij zorgen voor een goede verkeersstroom rondom onder andere evenementen en bouwprojecten? Ben jij daarnaast gemotiveerd om deze projecten door heel Nederland uit te voeren, zowel overdag als in de nacht? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkeersregelaar.

Je voert verkeersregelwerkzaamheden uit bij onder andere evenementen en bouwprojecten. Deze projecten vinden plaats door heel Nederland. Je wordt altijd thuis opgehaald, waarna je gezamenlijk naar het project rijdt. Het kan daarbij ook voorkomen dat je in de nacht moet werken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Ervaren schoonmaker Roermond

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Woon jij in Roermond en ben je op zoek naar een parttime schoonmaakklus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Roermond zijn wij op zoek naar een schoonmaker die 2,5 uur per dag aan de slag wilt. Vanaf 1 januari kan je aan de slag en het is een functie voor langere periode. Je zal aan de slag gaan in de ochtenduren van 07:00 tot 09:30.

Ben jij diegene die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Allround beautyspecialist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg , Overig

Voel jij je helemaal thuis in de beauty wereld en ben je vanaf eind januari/ begin februari op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn wij op zoek naar beautyspecialisten. Het is voor een organisatie die op verschillende vlakken als schoonheidsspecialist fungeren. Je kunt in de salon terecht voor de zonnebank, tanden bleken, ontharen, laseren, huidbehandelingen, schoonheidsbehandelingen (wimper extension, wenkbrauwen etc.) en om je nagels te laten doen. Voor klanten is dit dus een salon waar alles mogelijk is en waar de klant daardoor dus helemaal in een nieuw jasje naar buiten stapt.

De opdrachtgever is hierdoor op zoek naar gespecialiseerde beautyspecialisten die of allround inzetbaar zijn, of gespecialiseerd zijn in een specifieke behandeling. Het is erg belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt in deze sector. De opdrachtgever is op zoek naar specialisten die uiteindelijk vast voor hem aan de slag willen gaan!

Past deze vacature helemaal bij jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Medewerker elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij technisch ingesteld, heb je een achtergrond in de elektro en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn voor een opdrachtgever in de buurt van Rotterdam op zoek naar een medewerker in de elektrotechniek.

Je gaat aan de slag met het installeren van laadpalen van elektrische auto's, het plaatsen van zonnepanelen en slimme meters. Je werkt in teamverband en gaat samen met je collega's op stap om bij particulieren en bedrijven aan de slag te gaan. Het is dus belangrijk dat je ook sociaal bent ingesteld en een echte teamplayer bent. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over je VOP of VP certificaat.

Ben jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan snel!

Magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Heb jij gevoel voor techniek en ben jij commercieel? Heb je daarnaast affiniteit met park-, tuin- en landbouwmachines en zoek je een baan als magazijnmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker.

Je zorgt dat de juiste artikelen aan de balie worden meegegeven aan de klanten of aan ze worden verstuurd per post. Daarnaast zorg je dat de winkel van het bedrijf er netjes bijstaat en verdeel je de artikelen op de juiste manier in de schappen. Je verzorgt hierbij ook lichte administratieve handelingen en vindt het leuk om klanten ook telefonisch te woord te staan.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Voorman elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek

Heb jij veel ervaring in de elektro en ben je toe aan een volgende stap? Beschik je over een niveau 4 diploma in de elektro? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in Rotterdam zijn wij op zoek naar een voorman in de elektrotechniek.

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de zonnepanelen. Jij bent verantwoordelijk voor het controleren van verschillende projecten en houdt in de gaten of alles goed verloopt. Daarnaast maak je ook planningen voor nieuwe projecten in de toekomst.

Ben jij de voorman die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Teamleider beautyspecialist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg , Overig

Heb jij ervaring in een schoonheidssalon en zit leidinggeven in jouw bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn wij op zoek naar beautyspecialisten en een leidinggevende die alles op rolletjes laat verlopen. Het is voor een organisatie die op verschillende vlakken als schoonheidsspecialist fungeren. Je kunt in de salon terecht voor de zonnebank, tanden bleken, ontharen, laseren, huidbehandelingen, schoonheidsbehandelingen (wimper extension, wenkbrauwen etc.) en om je nagels te laten doen. Voor klanten is dit dus een salon waar alles mogelijk is en waar de klant daardoor dus helemaal in een nieuw jasje naar buiten stapt.

De opdrachtgever is hierdoor op zoek naar gespecialiseerde beautyspecialisten die of allround inzetbaar zijn, of gespecialiseerd zijn in een specifieke behandeling en een leidinggevende die de salon in goede banen leidt. Het is erg belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt in deze sector en kunt aantonen dat je ervaring of de skills hebt van een leidinggevende. Jouw werkzaamheden bestaan uit het dagelijks leidinggeven, het maken van roosters, het oplossen van mogelijke klachten en je zult een rol spelen op het aannemen van personeel binnen het team. Kortom is het dus een hele uitdagende functie die voor langere tijd met uitkijk op vast is.

Past deze vacature helemaal bij jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Logistiek optimalisator

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Kom je uit Gouda en omgeving en ben je op zoek naar een baan in een dynamische omgeving? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Logistiek Optimalisator.

Je zal je bezig gaan houden met werkvoorbereiding, het bewaken van grote projecten en je houdt je bezig met de optimalisatie van processen.

Ze zoeken iemand die kritisch is, van aanpakken houdt, goed kan rekenen, stressbestendig is en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Interesse? Lees dan snel verder!

Hoofd verkoop binnendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij een ervaren verkoper binnendienst en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging om de verkoop afdeling naar een commercieel hoger plan te tillen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Hoofd Verkoop Binnendienst.

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben jij stressbestendig, leergierig, een echte aanpakker en heb jij geen 9-tot-5 mentaliteit.

Je woont bij voorkeur in de omgeving van Gouda en beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Adviseur Buitendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij technisch aangelegd, ben je graag op pad en woon je daarnaast in de directe omgeving Gouda? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Adviseur Buitendienst.

Onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in isolaties, is op zoek naar iemand die goed advies kan geven over isolaties, goed in de omgang is, een rijbewijs B heeft en staat te popelen om aan de slag te gaan als adviseur in de buitendienst.

Jij wil graag advies geven in de buitendienst en je bent flexibel ingesteld. Je gaat ter plaatste bekijken wat de de mogelijkheden voor isolatie van een woning. Je stelt een plan op en legt dit duidelijk uit aan de opdrachtgever. Je zorgt voor de offerte en je bent bereid om de vragen te beantwoorden van de opdrachtgever.

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan of je aan de vereisten voldoet!

Isolatiemonteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Wil jij aan de slag als isolatie monteur, heb jij spierballen en kan je goed samenwerken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze klant in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Isolatie monteur.

Onze opdrachtgever, die gespecialiseerd is in isolaties, is op zoek naar iemand die isolatie gaat aanbrengen bij kruipruimtes en bij spouwmuren. Ook ga je de goederen die daarvoor nodig zijn vervoeren van locatie naar locatie. Je bent communicatief vaardig, je hebt een rijbewijs BE heeft en je staat te popelen om aan de slag te gaan als isolatiemonteur.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Schoonmaker Gouda en omgeving

Vestiging Gouda | 8 - 16 uur | Voortgezet onderwijs | Schoonmaak

Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Gouda zijn wij regelmatig op zoek naar schoonmakers die parttime aan de slag kunnen.

Met regelmaat hebben wij diverse schoonmaakopdrachten openstaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen, verzorgingstehuizen, gymzalen en zorginstellingen. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Planner

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wil jij de spin in het web zijn van het bedrijf en denk jij de meest effectief mogelijke planning te kunnen maken voor onze werknemers?

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zoeken wij iemand die communicatief en organisatorisch sterk is en die het overzicht kan bewaren tussen al onze bouwtechnische opdrachten en werknemers. Jij bepaalt welke werknemer geschikt is voor welke opdracht zodat de planning zo soepel mogelijk verloopt.

Je komt te werken in een prachtig bedrijf waar nog veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne sfeer heerst.

Je hebt een gevoel voor mensen, maar ook voor techniek en je bent analytisch en communicatief sterk.

Spreekt deze functie jou aan en denk de functie eisen te beheersen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Werkvoorbereider/Calculator

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | HBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als Werkvoorbereider/Calculator? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn is op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator voor de hei afdeling.

Je verzorgt alle calculatie en voorbereidende werkzaamheden op het gebied van fundering- en betonwerken. Je belt offertes na en sluit deals met de opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en volledige administratieve ondersteuning van het logistiek proces inclusief, rapportages, analyses en facturatie. Voor jou is het lezen en begrijpen van grondmechanische en paaltechnische berekeningen geen probleem.

Kan je je hierin vinden? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Bedrijfsleider

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | HBO | Management

Heb jij een ondernemershart, sta je sterk in je schoenen en krijg jij energie van afwisselende werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider.

Als bedrijfsleider ben je een duizendpoot, moet je beslissingen durven nemen en heb je een ondernemersmentaliteit. Je gaat aan de slag met het opstellen van facturen, het afhandelen van vragen en orders van klanten, je gaat orders binnen halen, ook zal je af en toe inspringen op diverse afdelingen. Je zal leiding geven aan de logistiek. Je draait je handen er niet voor om om mee te helpen in de logistiek. Bovendien ga je je bezig houden met marketing en verkoop afdeling. Content bedenken is geen probleem voor jou en je krijgt energie van processen optimaliseren.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een harde werker en in het bezit van een vakopleiding als schilder? Ben je daarnaast flexibel en woon je in de omgeving van Gouda? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Schilder.

Samen met je collega's ga je aan de slag voor verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in de onderhoud- , renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Enthousiast geworden? Lees dan of je aan de vereisten voldoet!

Medewerker groenvoorziener

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier
Ben jij een echt buitenmens met ervaring in de groenvoorziening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Delft zijn wij op zoek naar een groenvoorziener. Samen met een leuk team zal je aan de slag gaan met het onderhoud van een grote begraafplaats. Jullie zorgen ervoor dat de begraafplaats er netjes bij ligt en dat dit zorgvuldig wordt onderhouden. Ben jij de groenvoorziener waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel!

Monteur Heimachines

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij een monteur die verstand heeft van heimachines en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een Monteur Heimachines.

Je gaat aan de slag in de werkplaats. Je reviseert, assembleert en controleert de heimachines. Kennis van elektro, pneumatiek en hydrauliek is uiteraard een pré maar als je als lasser of draaier met enige kennis van elektro, pneumatiek en hydrauliek een stap wilt maken wordt je zeker uitgenodigd. Elke dag is anders en je vindt het zeker geen probleem om ook buiten op de bouwplaats je service te verlenen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Particulier Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een particuliere schilder met een aantal jaar ervaring en zoek je per direct werk? Wij zijn op zoek naar een particulier schilder in de omgeving van Gouda.

Wij zijn voor onze klant in Gouda op zoek naar een Particulier Schilder. Met jouw jarenlange ervaring als schilder werk je bij klanten thuis en kun jij volledig zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben jij in het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer en een VCA.

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Kijk dan snel of je in aanmerking komt voor deze vacature!

Betontimmerman Gouda

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een betontimmerman. Ben jij proactief en ben je in bezit van een VCA diploma? Neem contact met ons op!

De opdrachtgever is op zoek naar een betontimmerman die een afgeronde timmeropleiding heeft, bekend is in de funderingswereld en bouwkundig inzicht heeft.

Bij dit bedrijf willen ze investeren in jouw loopbaan en geven ze je kansen om te groeien.

Spreekt dit jou aan? Kijk dan snel of je in aanmerking komt en wellicht kunt u snel aan de slag!

Kwekerij medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met je handen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Kwekerij medewerker.

Je zal werkzaam zijn in een boomkwekerij, zij hebben meer dan 1.000 soorten bomen in hun assortiment.

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de netheid van de kwekerij en zet je de bestellingen klaar.

Daarvoor heb je wel wat kracht voor nodig, daarom is het handig als je weet van aanpakken.

Je bent beschikbaar om te werken in de periode van 2 jun t/m 1 september.

Interesse? Lees dan snel verder!

Zelfstandig Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Kun jij zelfstandig straten, schuttingen zetten en tekeningen lezen? En ben jij daarnaast per direct op zoek naar een fulltime baan? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een zelfstandig hovenier.

Als zelfstandig hovenier bij dit bedrijf krijg je een busje mee en ga je langs verschillende projecten. Het zijn voornamelijk particuliere klanten dus jij bent klantvriendelijk en servicegericht.

De werkzaamheden zijn o.a.: schuttingen zetten, schuren bouwen, tekeningen lezen, verlichting aansluiten en zelfstandig straten.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt.

Medewerker Groenvoorziening

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Heb jij al ervaring in de groenvoorziening, vind je het leuk om buiten te werken en ben je niet bang voor een beetje regen of kou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een medewerker groenvoorziening voor het onderhoud van onder andere parken en plantsoenen.

Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdracht aan het einde van de dag of aan het einde van het project netjes is afgerond. De opdrachten of projecten zijn in verschillende plaatsen. Flexibel werken hoort dus bij je baan! Ben je bekend met de bladblazer, bosmaaier enzovoorts? Solliciteer dan snel!

Zelfstandig Stratenmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een zelfstandige Stratenmaker. Als Stratenmaker moet je zelfstandig kunnen werken, leiding kunnen geven aan 2 a 3 man, daarbij moet je tekeningen kunnen lezen en zelf kunnen maatvoeren. Je gaat dus divers straat- en maatwerk uitvoeren, je gaat vleien, knippen en zagen, bestraten, aftrillen van bestrating, putten opmetselen en kolken en banden zetten.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Straler

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een straler. Dit bedrijf is actief in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het stralen in een 20m lange straalcabine en het gereed maken van industriële objecten. Je zult zowel zelfstandig werken als in teamverband. Heb jij ervaring met het spuiten van producten en/of constructies en woon jij in de omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geinteresseerd in deze functie? Lees snel of je aan de vereisten voldoet!

Uitvoerder

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel , Grondwerk

Ben je commercieel ingesteld? En heb je ervaring als uitvoeder? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een uitvoerder. Samen met de binnendienst begeleid je een project binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting met als doel deze succesvol en naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

Je bent de schakel tussen de werkvoorbereiding en de uitvoering van het project.

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om de commerciële kanten van deze functie te benutten. Je snapt hoe je met hun mensen om gaat waardoor zij het beste in zichzelf naar boven halen.

Wil jij het aanspreekpunt zijn? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Planner / projectbegeleider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Grondwerk

Voel je je thuis in de agrarische sector? En ben je technisch? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een planner / projectbegeleider. Je wordt samen met de planners het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en het personeel. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de werkzaamheden van je ca. 60 collega's zo soepel mogelijk verlopen. Om dit te bereiken heb je veel contact met uitvoerders, klanten en collega's.

Het is belangrijk dat je technisch bent en houdt van machines. Ook is het van belang dat je je verantwoordelijk voelt en dat je wilt dat alles goed geregeld is.

Het zal een combinatie zijn van op kantoor en buiten werken.

Sta jij stevig in je schoenen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is deze functie iets voor jou!

Elektromonteur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Heb je affiniteit met elektronica? En heb je ervaring met elektronica in je privéomgeving of bij een andere werkgever? Dan zijn we opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Ter Aar zijn we opzoek naar een elektromonteur. Je zal verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en reparaties aan tuin - parkmachines. Je zal naast de reparaties en installaties van de robotmaaiers ook kleine elektra moeten kunnen aanleggen. Zoals bijvoorbeeld; Kabeltjes en stopcontacten.

Ook het oplossen van storingen en service op locatie hoort hierbij. Je zal bij de mooiste tuinen langs gaan, het is dus erg belangrijk dat je representatief en klantgericht bent.

Het hebben van je rijbewijs B is een must.

Ben je enthousiast en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou!

Verkoopadviseur tuinmaterialen

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel , Hovenier

Heb jij affiniteit met tuinen en hout? En vind je het leuk om klanten te adviseren en te helpen? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Bodegraven zijn we opzoek naar een verkoopadviseur tuinmaterialen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het adviseren van klanten qua materialen maar ook is het mogelijk dat je de klanten moet helpen met het uitrekenen hoeveel ze van bepaalde materialen nodig hebben bijvoorbeeld zand of grind. Een goede rekenvaardigheid qua oppervlaktes en inhoud is dus erg belangrijk.

Ook zal je als het wat rustiger is moeten bijspringen in het magazijn om de net bestelde orders klaar te zetten.

Een erg uitdagende functie dus!

Heb je de ambitie om steeds beter te worden in je job? En ben je daarnaast ben je ook praktisch ingesteld en help je mee daar waar nodig is? Dan zijn we opzoek naar jou!

Administratief / commercieel medewerker met WFT Schade Zakelijk

Vestiging Alphen a/d Rijn | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Commercieel

Ben jij de gedreven Commercieel medewerker Verzekeringen Binnendienst, in bezit van WFT Schade Zakelijk, die in staat is zelf adviezen uit te brengen en een voorstel te maken dat aansluit bij de wensen van een klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een Administratief / commercieel medewerker met WFT Schade Zakelijk. Je zal verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van het contact met de klanten, adviezen uit brengen en voorstellen maken, ondersteunen van de buitendienst en je zal ook een campagne opzetten en uitregelen.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een WFT Schade Zakelijk. Voor deze functie is het ook belangrijk dat je stressbestendig en collegiaal bent. En dat je de nodige dosis humor hebt.

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan snel!

Junior calculator / werkvoorbereider groen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Ben jij een ervaren calculator in de groenvoorziening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een calculator die bewust zijn/haar steentje wilt bijdragen aan een meer ecologische werkwijze.

Je gaat als calculator/werkvoorbereider aan de slag met het opstellen van calculaties voor aanbestedingen. Je gaat aan het slag met het berekenen van personeel, materiaal en apparatuur. Daarnaast zet je je in voor de flora en fauna en om meer ecologisch te werken. Je zet je in om de biodiversiteit te verbeteren en kijkt hoe er geïnvesteerd kan worden in verduurzaming. Je bent ondersteunend aan de projectleiders en werkt nauwkeurig en analytisch.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief , Commercieel

Ben jij een kei in het te woord staan van klanten? Betreft orders en advies over bepaalde producten. Eventuele klachten neem je in behandeling en handel je keurig af. Zit het bieden van hoge service in je bloed, dan is deze baan wellicht iets voor jou. Voor onze klant in de omgeving Zoetermeer / Lansingerland zijn wij opzoek naar een Commercieel Medeweker Binnendienst. Geïnteresseerd? Lees dan vooral verder!

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt binnen de commerciële administratie en dat je affiniteit hebt met raamdecoratie. Je moet overzicht kunnen houden, snel kunnen schakelen en je kan goed werken in team verband. Tenslotte voel je je verantwoordelijke voor je werk.

Deze functie betreft een fulltime baan. Voor meer informatie betreft deze vacature kan je contact opnemen met 010-7410209.

Medewerker snijder gordijnstoffen

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Wil jij werken in een overzichtelijke en fijne omgeving werken? Voor in de omgeving Zoetermeer / Lansingerland zoek wij een stofsnijder die secuur te werk gaat. Het is belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Je zorgt gezamenlijk dat targets behaald worden door knippen van gordijnstoffen op de juiste lengtes. Daarnaast is er een veel voorkomende controle op de kwaliteit van de stoffen. Het secuur nagaan van de stoffen op eventuele weeffouten en gaatjes is hier een belangrijk onderdeel van het werk.

De functie betreft een fulltime baan. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met 010-7410209.

Medewerker Cirkelmaaier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor op de cirkelmaaier. Je gaat aan de slag bij een groot groenvoorzieningsbedrijf die in omgeving Lansingerland zit. Op deze maaier ga je tweewegs maaien. Ook verwachten we dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat of bereid bent om deze binnen drie maanden te behalen.

Als maaimachinist ga je op pad met een maaimachine om groenonderhoud te plegen in diverse wijken. Dit kunnen werkzaamheden zijn aan gazons, taluds en sportvelden. Als maaimachinist kun je overweg met verschillende machines. Zo ga je ook aan de slag met een onkruidbrander. Daarnaast neem je de veiligheid in acht en ga je verantwoordelijk te werk. Je rijdt elke dag met een BE combinatie waarop je de machines vervoert. Heb je na het lezen van de vacature zin gekregen om naar buiten te gaan en aan de slag te gaan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Uitvoerder beton

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de lopende projecten. Je volgt de gang van zaken en checkt of de projecten binnen de bestekeisen en volgens worden uitgevoerd. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgevers, los je problemen op, plan je het personeel in, verwerk je de administratie van de projecten en zorg je er voor dat de bouwplaats voldoet aan alle kwaliteits,arbo- en milieueisen.

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit, werk je doelgericht en bezit je een VCA VOL certificaat? Kijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet.

Stratenmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Grondwerk

Houd je van buitenwerken, ben je fysiek sterk en heb je ervaring met straatwerk? Dan hebben wij de juiste uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Statenmaker!

Samen met je team en je verantwoordelijk van het bestraten. Je gaat aan de slag met de mooiste projecten. Zo ga je hoogtes uitzetten, de baan voorbereiden, vleien, knippen en zagen, bestraten, de bestrating aftillen en putten opmetselen en kolken en banden zetten. Het is afwisselend werk waarbij het belangrijk is dat je mooi resultaat wilt boeken.

Is dit echt iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Boomverzorger

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

Rijd jij weleens op een trekker, ben je handig met machines en ervaren in het zagen van bomen? Dan zij we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Boomverzorger!

Je gaat aan de slag met het onderhoud, rondwerk uitvoeren, straatwerk aan leggen en beplanten. Dit ga je doen bij sport- en recreatieterreinen, natuurgebieden, golfbanen, openbaar groen bij gemeentes, bedrijventerreinen en speelplekken. De projecten zijn in verschillende plaatsen, daarom zal je flexibel moeten zijn. Daarbij heb je ervaring met het verzorgen van bomen en bij behorende machines. Voor de bosmaaier en bladmaaier etc. draai jij je handen niet voor om. Je gaat de bomen knippen, zagen, snoeien en versnipperen.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt!

Gevelreiniger

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig

Geen last van hoogtevrees, ervaring als gevelreiniger en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Gouda? Wij hebben het! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een gevelreiniger.

Als gevelreiniger heb je een afwisselende en zelfstandige baan waar je nauwkeurig te werk gaat op verschillende locaties rondom Gouda. Mocht het dan nog niet uitdagend genoeg zijn heb je altijd nog de mogelijkheid om door te groeien.

Als gevelreiniger kom jij overal en ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je bent representatief en je houdt ervan om een praatje te maken. Je werkzaamheden bestaan uit het reinigingen van gevels van de gebouwen van de klant. Dit kan het reinigen van beton, baksteen, wandpanelen en dergelijke zijn. Ook ga je gevels conserveren door hydrofoberen. Je gaat waslagen of gespecialiseerde coatings aanbrengen. Je moet geen hoogtevrees hebben voor deze functie!

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Teeltmanager

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Heb jij groene vingers, ervaring met leidinggeven of ambitie om leidinggevende te worden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Teeltmanager!

Je gaat zorg dragen voor een optimale kwaliteit van onze planten, uitvoeren van dagelijkse gewasverzorging, controleren van het gewas, herkennen van groeiverstoringen veroorzaakt door ziekten of plagen, uitvoeren van gewasbescherming en ziektebestrijding.

Naast de teeltwerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de oppotwerkzaamheden én werk je nauw samen met jouw collega’s die de producten afleveren aan onze klanten. Zodat de juiste aantallen planten van topkwaliteit altijd voor hen klaar staan!

Werk jij graag zelfstandig, weet je wel raad met verantwoordelijkheid en wil jij samen met ons groeien? Reageer dan direct!

Kunststofkozijnen monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Ben jij kundig met kozijnen, heb je geen hoogtevrees en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Kunststofkozijnen monteur.

Je gaat aan de slag met het plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, voornamelijk in de particuliere sector. De werkzaamheden ook zeer divers en is geen dag is hetzelfde. Of het nu om monteren of het afstellen gaat, kozijnen kennen voor jou geen geheimen! Je controleert de uitgevoerde werkzaamheden. Je staat klanten en opdrachtgevers netjes te woord. Je plaatst kunststofkozijnen en draai- en kiepramen.

Ben je enthousiast geworden en heb je ervaring als kunststof kozijnmonteur? Kijk dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Rioolinspecteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Heb je ervaring in de riooltechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Rioolinspecteur.

Je gaat aan de slag met het herstellen, repareren, aanleggen en vervangen van rioolstelsels. Je gaat met een collega op pad met een volledig ingerichte bedrijfswagen vol topgereedschap en materialen. Je zorgt altijd voor een mooi stuk vakwerk. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken en dat je als team ervoor zorgt dat de klant tevreden is. Ook laat je de werkplek netjes achter. Als er gegraven is zal je dit weer opruimen.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Allroundmedewerker Groen & Cultuurtechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij opzoek naar een ervaren Allround medewerker Groen & Cultuurtechniek. Je komt te werken in een klein maar vooral gezellig familiebedrijf. Waar het hebben van groene vingers een zekere must is. Wij zoeken iemand die al ruime ervaring heeft binnen groen en cultuurtechniek. Binnen het bedrijf wordt jouw mening en ideeën gewaardeerd. Begin jij liever vandaag dan morgen? Lees dan vooral verder.

Jouw dagelijkse werkzaamheden, naast het poolen, zijn het verbeteren van de grond en bodem. Je zorgt voor het onderhouden en aanleggen van verhardingen en paden. Je plaatst inrichtingsonderdelen en recreatievoorzieningen, bomen en planten. Tevens voer je seizoensgebonden groenwerkzaamheden uit. Tenslotte is het ook belangrijk dat je gereedschappen en materieel kan besturen.

Voor meer informatie over deze vacature kan je bellen naar 010-7410209.

Het betreft een fulltime functie met een salaris conform CAO.

Ervaren fiets monteur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Draai jij hand niet om voor ingewikkelde reparaties aan e-bikes? maar ook een racefiets of traditionele stadsfiets kennen voor jou geen geheimen meer? Dan is dit de nieuwe uitdaging die je zoekt!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar ervaren fiets monteur. Je begint de dag gezamenlijk met een bak koffie en daarna ga je aan de slag. De eerste klanten komen hun fiets afleveren voor een reparatie of onderhoud van de fiets. Naast deze reparaties en onderhoudsbeurtjes staan er ook wat meer uitdagende reparaties op de planning. Een reparatie aan een racefiets of e-bike is voor jou geen probleem. Tussendoor zullen er ook wat spoedklusjes zijn die er gedaan moeten worden. Even snel een binnenbandje vervangen doe jij zonder moeite en met een glimlach.

Het is hier belangrijk dat je de basis kennis hebt, alles valt te leren! Samenwerken en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.

Ben je op zoek naar afwisselend werk, met voldoende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Machine beheerder

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Productie

Kan jij zeer nauwkeurig werken? En ben je daarnaast ook nog eens een aanpakker? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een Machine beheerder. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de machine.

Door specifieke producten te recyclen kan er door middel van deze machine een nieuw product van gemaakt worden. De machine waar dit product mee gemaakt wordt moet nauwkeurig bediend worden. De Machine beheerder zorgt hiervoor.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het in de gaten houden, afstellen en schoonmaken van de machine. Deze opdrachtgever is opzoek naar iemand die er de komende jaren wilt werken.

Ben jij opzoek naar vastigheid en is dit de job die je zoekt? Solliciteer dan snel!

Leerling service monteur scheidingswanden

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Techniek

Heb jij technisch inzicht en vind je het niet erg om op hoogte te werken? Dan is wellicht deze vacature iets voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een leerling service monteur scheidingswanden.

Jij zal samen met een collega naar diverse projecten gaan in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Daar zal je reparatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden uitvoeren aan voornamelijk scheidingswanden.

De eerste periode zal je als leerling service monteur aan de slag gaan, als dit je goed afgaat kan je zelfstandig op pad. Je hoeft nog geen ervaring te hebben als service monteur zij willen jou laten doorgroeien tot een zelfstandig service monteur.

Het is belangrijk dat je leergierig, klantvriendelijk bent en twee rechterhanden hebt.

Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Magazijn medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek

Heb jij al ervaring als magazijnmedewerker? En ben je fysiek sterk? Lees dan snel verder!

Voor een internationale opdrachtgever uit Aalsmeer zijn wij opzoek naar een magazijnmedewerker.

Jij zal samen met je collega's verantwoordelijk zijn voor het gehele magazijn.

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

- Het laden en lossen van vrachtwagens - Binnenkomende artikelen controleren - Het verzendklaar maken van bestellingen - Het schoonhouden van het magazijn

Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Montage medewerkers gevels

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Vind jij het leuk om het uiterlijk van bedrijfspanden een nieuwe uitstraling te geven. Dan is dit wellicht de geschikte vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Zijn wij op zoek naar een montage medewerker.

Jij zal samen met je collega's beplatingen en isolatie monteren bij bedrijfspanden. Werken op hoogte is voor jou geen probleem, je zal voornamelijk werkzaam zijn vanuit een hoogwerker enkele meters boven de grond. Daarnaast is het erg belangrijk dat je handig bent.

Wellicht heb je nog geen werkervaring als montagemedewerker, dit is ook geen enkel probleem. Dit bedrijf zoekt voornamelijk nieuwe collega die leergierig zijn, weten van aanpakken en twee rechterhanden hebben.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Glazenwasser

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Heb jij ervaring als glazenwasser, vind je niks leuker dan ramen spik en span maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een glazenwasser.

Jij zal samen met een groep glazenwasser er voor zorgen dat iedereen weer goed uit de ramen kunnen kijken. Dit zijn voornamelijk projecten in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Belangrijk is dat je ervaring hebt in de glazenwasserij en bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs B.

Zij zijn op zoek naar een glazenwasser voor langere tijd.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van onder andere; kantoren, bedrijven, scholen, woningen, horecagelegenheden en sportaccommodaties.

Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Kraanmachinist

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Grondwerk

Heb jij recente ervaring als kraanmachinist en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek naar een kraanmachinist. Ze werken hier alleen met kleine kranen / graafmachines van 5 tot 8 ton. Ervaring is wel handig maar een certificaat is niet vereist.

Het is wel vereist dat je in het bezit bent van je VCA Basis. Ook het hebben van je rijbewijs B en eigen vervoer is een must.

Ben jij de machinist die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Meewerkend Voorman / Voorvrouw

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Schoonmaak

Heb jij al ervaring in de schoonmaak? En vind je het leuk om leiding te geven? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een Meewerkend Voorman / Voorvrouw! Je zal grotendeels meewerken op de vloer en daarnaast ga je leidinggeven over 6 tot 8 personen.

Dit gaat om een fulltime functie.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

ICT medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 24 - 32 uur | MBO | ICT

Heb jij net de opleiding ICT afgerond? En zoek je een leuke, uitdagende baan in deze richting? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een ICT medewerker. Samen met jou collega's ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van diverse problemen betreft systemen, printers en diverse accounts.

Vind jij het een uitdaging om zelfstandig de problemen op te lossen? En zie je het wel zitten om zo nu en dan langs de klanten te gaan om ze op locatie te helpen? Dan is deze vacature iets voor jou!

IJzervlechter

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Metaal

Ben jij handig met ijzer en vind je het leuk om op locaties door heel Nederland te werken? Dan is dit de ideale vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een ijzervlechter. Voor deze functie ben je elke dag op pad en in de buitenlucht aan het werk.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor de basis van de nieuwbouw voordat het beton gestort word. Samen met een team van collega's maak jij de wapeningen voor funderingen, kolommen, wanden, vloeren en lateien.

Ook maak je de wapeningsstaven op de juiste afmeting door ze te knippen. Daarnaast buig je de staven in bochten om een stevig geheel te krijgen en er voor te zorgen dat het betonstaal op zijn plaats blijft tijdens het betonstorten.

Lijkt jou dit wat solliciteer dan snel!

Chauffeur CE

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Transport

Heb jij passie voor je vak? En vind jij het leuk om veel km te maken op een dag? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een chauffeur CE.

Voor deze opdrachtgever lever je bouwmaterialen bij de bouwplaatsen, ook is het belangrijk dat je een kooiaap kan besturen. Je werktijden zullen van 05.30 uur tot ongeveer 17.30 uur zijn, ook zal het wel eens voorkomen dat je een nacht moet rijden.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | MBO | Schoonmaak

Opzoek naar een leuke en afwisselende baan binnen de schoonmaak? Wij zijn namelijk voor onze opdrachtgever in Breda opzoek naar een enthousiaste en hardwerkende collega! Lees snel verder!

Heb jij ervaring met schoonmaakwerk en ben jij parttime beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Logistiek

Voor deze uitdagende baan in een internationaal warehouse zijn wij opzoek naar een magazijnmedewerker. Naast de standaard magazijnwerkzaamheden ben jij ook degene die verantwoordelijk is voor het algehele proces binnen dit magazijn. Dit maakt de baan uitdagend en divers. Je controleert de binnengekomen producten en checkt de nummers. Voorraadbeheer behoort ook tot je taken.

We zijn opzoek naar iemand die nauwkeurig en gefocust kan werken. Onze opdrachtgever is een internationaal handelsbedrijf. Voertaal binnen het bedrijf is Engels. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling binnen de organisatie.

Voor meer inhoudelijke informatie betreft de functie kan je bellen naar 010-7410209.

Hulpmonteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Heb jij twee rechterhanden, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Hulpmonteur.

Geen dag is hetzelfde, iedere dag ga je een andere keuken monteren samen met je collega. Je gaat bijvoorbeeld een cooker aansluiten, kookplaten aansluiten, gasslang monteren en leiding werk doen. Je maakt een praatje met de klant en beantwoord hun vragen. Het is een buitendienst functie, dus je rijdt van locatie naar locatie om daar de keuken te monteren bij de klant. Je gaat dit allemaal leren, het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt en graag de handen uit de mouwen steekt.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Beton timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Heb jij je vakopleiding timmerman afgerond en heb je ervaring als betontimmerman? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een Betontimmerman.

Je gaat voorbereidingen treffen voor de aan te brengen nieuwe fundering, wanden en palen. Het noodzakelijke grondwerk, egaliseren en controleren. Stellen afstorten van de bekisting, inclusief sparingen. Zorgdragen voor het storten van werk- en betonvloeren en het aanbrengen van bouwkundige aanpassingen in hout, staal en steen.

Is dit echt iets voor jou? Kijk dan of je aan de vereisten voldoet!

Werkvoorbereider

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Heb jij ervaring in de schilder branche, een passie voor onderhoud en kan je alles uitvoeringstechnisch gereed maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider.

Je gaat aan de slag met het opstellen en bewaken van de voorbereidingsplanning. Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers, co-makers en onderaannemers, je beoordeelt de offertes, plaatst bestellingen en beheert de contracten. Je stelt uitvoeringsplanningen op en signaleert problemen in de uitvoering, indien nodig stuur je bij. Je bent verantwoordelijk voor de berekening van de benodigde hoeveelheid manuren en materialen. Je werkt nauw samen met de accountmanager en of projectleider.

Je werkt het werk voor iedereen ruim op tijd voor en zorgt ervoor dat de teamleider een week voor start van de werkzaamheden een complete instructie en werkmap ontvangt. Je bent op de hoogte van de wettelijke regelgeving van het KAM-beleid en neemt dit mee in het offerte traject. Je ziet knelpunten en komt met verbeterpunten om de kwaliteit van de processen te verbeteren.

Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Logistiek medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Ben jij nauwkeurig, technisch en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Het bedrijf zit in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten. Je gaat laden en lossen van vrachtwagens, je gaat de producten inpakken, verpakken en ook deze producten monteren en demonteren. Ook zal je op de heftruck gaan rijden, het bezitten van een certificaat hiervoor is een pré. Je moet technisch inzicht hebben en kunnen sleutelen.

Klink dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Bouwopruimer regio Amsterdam

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, werk je het liefst lekker buiten, ben je fysiek sterk en zoek je per direct werk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar bouwopruimers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn werkschoenen en een boel motivatie. Een VCA certificaat is hierbij niet verplicht. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de bouwvakkers. Denk bijvoorbeeld aan materialen sjouwen, meehelpen met timmeren en andere ondersteunende werkzaamheden. Als de werkgever tevreden is over jouw verrichtte werk, kan het werk langer doorlopen.

Ben jij per direct beschikbaar en kan jij gemakkelijk in Amsterdam komen? Solliciteer dan snel!

Productiemedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Productie

Wil jij graag aan de slag in de productie, ben je fulltime beschikbaar en ben je per direct beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een productiemedewerker.

De fabriek waar je gaat werken heeft vijf afdelingen. Je zal op de brei- en rek/krimpafdeling te werken. Je bent verantwoordelijk voor de procesbewaking, je zorgt voor de machinewissel en grijpt in als er een storing is. Bovendien zal je vastgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren. Bij de rek/krimpafdeling werk je nauw samen in een team van vier personen. Samen ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole: van den netten, reparaties, rekken en krimpen, balen maken en tot slot het verzendklaar maken!

Bij deze functie heb je diverse taken en geen eentonig werk. Echt iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Witgoed monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij technische kennis, heb je ervaring met het installeren van witgoed en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Monteur.

Je gaat aan de slag met het bezorgen en installeren van witgoedapparaten. Je repareert bij de klanten thuis. Je bent resultaatgericht en komt je afspraken na.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan of je aan de vereisten voldoet!

Technisch verkoopmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Commercieel

Ben jij sociaal en commercieel? Heb je daarnaast veel verstand van gereedschap en ijzerwaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een technisch verkoopmedewerker.

Je verkoopt de producten zowel aan particulieren als aan bedrijven. Daarbij geef je de juiste informatie en advies mee voor het gebruik van deze gereedschappen en ijzerwaren. Bij de balie help je ook klanten met diverse uiteenlopende vragen over deze producten. Tot slot zorg je dat de winkelvoorraad goed op orde is en vul je schappen bij waar dit nodig is, zodat er geen lege vakken in de winkel ontstaan.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

CNC Frezer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Per direct zijn wij op zoek naar een CNC Frezer/Steller. Voor onze opdrachtgever in Schiedam zijn wij op zoen naar een collega die met plezier en nauwkeurig weet te werken.Via een tekening en planning programeer en bedien je de CNC-freesmachines. Je maakt onspanningen en je bepaalt verspaningscondities. Je helpt mee bij het creëren van een kwalitatief goed product. Je zorgt voor een nette werkplek, machine en gereedschap.

Eerstelijns auto monteur met APK

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij goede kennis van autotechniek? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Amstelveen zijn we opzoek naar een eerstelijns auto monteur met APK. Bij dit bedrijf werken ze voor de merken: Honda, Mazda en Nissan en verkopen en onderhouden daarnaast occasions van alle merken!

Jij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor onderhoudsbeurten, APK, reparaties, monteren van accessoires, aflevering klaar maken, storingen verhelpen, etc. Je staat er natuurlijk niet alleen voor! De chef werkplaats helpt je om wegwijs te worden en zal ook later altijd je back-up blijven.

Je werkt samen met ervaren automonteurs waarmee je veel samen kunt doen en overleggen. Je werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Een afwisselende en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid.

Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van een technisch team? Solliciteer dan snel!

Meewerkend voorman dakdekker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Vind je het leuk om een klein team aan te sturen? En ben je enthousiast? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Leiden zijn we opzoek naar een meewerkend voorman dakdekker. Je zal hier verantwoordelijk zijn voor het aansturen van een klein team. Ook bestaan je werkzaamheden uit het zetwerk inmeten en bestellen, aftimmeren en natuurlijk montage van daken en gevels.

Het is een pré als je in het bezit bent van een VCA certificaat.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en bij voorkeur BE.

Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team.

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel!

Ervaren boom kwekerij medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier

Weet jij van aanpakken? En heb je ervaring in de boomkwekerij? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Boskoop zijn we opzoek naar een ervaren boom kwekerij medewerker. Het is bij deze opdrachtgever belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kan, dus ervaring in de boomkwekerij hebt.

Het is ook erg belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Ervaring op de heftruck is een pré.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Crediteuren Administrateur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Administratief

Ben jij pietje precies, een echte teamplayer en houd je graag overzicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Je gaat aan de slag met bankmutaties, crediteuren en debiteuren actueel houden, tussenrekeningen controleren ter voorbereiding van de maandafsluiting, inkoopfacturen controleren en registreren. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van bankmutaties en verbetertrajecten. Je gaat werken in een commerciële en dynamische omgeving. Je werkt nauw samen met je collega's van de crediteurenadministratie en de andere afdelingen.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Leerling loodgieter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Leerling Loodgieter.

Je gaat aan de slag bij particulieren. Je werkzaamheden bestaan uit het afmonteren van sanitair, gas- en waterleidingen en vloerverwarming aanleggen en tenslotte ga je afvoerputten en radioteren plaatsen. De opdrachtgever wil je graag helpen om de kneepjes van het vak te leren. De opdrachtgever zit in de woningbouw en hierdoor zal je ook weleens een ander klusje uitvoeren, zoals het bedekken van een dak. Als je ervaring hebt met de voorkomende werkzaamheden is dat een pré.

Houd jij van divers werk en steek je graag je handen uit de mouwen? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 8 - 16 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Ben jij een schoonmaker in hart en nieren? En ben je bereid om verschillende dagdelen te werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar ervaren schoonmakers. Je zal schoonmaken op diverse scholen en kantoren in de omgeving van Alphen aan den Rijn. De tijden zijn als volgt: 07:00 tot 09:00 uur 15:00 tot 17:00 uur 15:30 tot 17:30 uur

Bij deze opdrachtgever ga je €10,77 bruto per uur verdienen. Dit zal bij een leeftijd zijn van 21 jaar en ouder.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Machinist Groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Heb jij als machinist in de groenvoorziening en hou jij er van op buiten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk / Zoetermeer zijn wij op zoek naar een machinist groenvoorziening.

Je kan aan het werk gaan met verschillende machines, zoals een maaimachine, borstelmachine, maar ook heetwaterbranders en strooiwagens. Je bedient de machine en pleegt ook onderhoud aan deze machine indien nodig. Wanneer de machine niet ingezet hoeft te worden voer jij ook gewone werkzaamheden als groenvoorziener uit, zoals schoffelen, maaien en snoeien.

Heb jij ervaring als machinist in de groenvoorziening? Pak dan deze kans en solliciteer snel!

Voorman Groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Heb jij ervaring als leidinggevende in de groenvoorziening en hou jij er van op buiten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk / Zoetermeer zijn wij op zoek naar een voorman groenvoorziening.

Je bent de rechterhand van de uitvoerder. Je geeft leiding aan een team groenvoorzieners en zorgt dat zij de werkzaamheden op tijd uitvoeren door middel va een goede planning. Ook controleer jij of er veilig wordt gewerkt, je controleert het materiaal waarmee gewerkt wordt en de verkeersafzettingen.

Zie jij dit als een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Medewerker Groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Heb jij ervaring in de groenvoorziening en hou jij er van om buiten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk / Zoetermeer zijn wij op zoek naar groenvoorzieners.

Je houdt je bezig met het echte onderhoudswerk. Van schoffelen tot maaien en snoeien. Dit doe je met name met bosmaaiers, een heggenschaar en een schoffel.

Kan jij goed overweg met deze middelen? Solliciteer dan snel!

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | MBO | Schoonmaak

Opzoek naar een leuke en afwisselende baan binnen de schoonmaak? Wij zijn namelijk voor onze opdrachtgever in Ridderkerk opzoek naar een enthousiaste en hardwerkende collega! Lees snel verder!

Heb jij ervaring met schoonmaakwerk en ben jij parttime beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Monteur Buitendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij twee rechterhanden en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? We zijn voor onze opdrachtgever in Gouda op zoek naar een Monteur Buitendienst.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur die niet bang is voor vieze handen, sociaal is en ervaring heeft in een technische industrieel georiënteerde omgeving. Jij gaat zelfstandig aan de slag en stuurt de assistent monteur aan. Geen enkele uitdaging ga jij uit de weg en je hebt een brede interesse in de industrie. Jij kunt storingen oplossen, verbeteringen opsporen en je bent bereid om cursussen te volgen om je kennis te verbreden.

Enthousiast geworden? Kijk dan of je aan de vereisten voldoet!

Leerling dakdekker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je 2 rechterhanden? Dan zoeken wij jou!

Voor een opdrachtgever uit Hazerswoude-dorp zijn wij opzoek naar een leerling dakdekker. Voor deze functie hoef je niet persé ervaring te hebben! Het belangrijkste is dat je enthousiast en leergierig bent!

Als je 2 rechterhanden hebt, kunnen ze je het vak altijd leren. Daarnaast is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Meewerkend voorman dakdekker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Vind je het leuk om een klein team aan te sturen? En ben je enthousiast? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit hazerswoude-dorp zijn we opzoek naar een meewerkend voorman dakdekker. Je zal hier verantwoordelijk zijn voor het aansturen van een klein team. Ook bestaan je werkzaamheden uit het zetwerk inmeten en bestellen, aftimmeren en natuurlijk montage van daken en gevels.

Het is een pré als je in het bezit bent van een VCA certificaat.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en bij voorkeur BE.

Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team.

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel!

Dakdekker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij ervaring als dakdekker en kun je zelfstandig EPDM en bitumen aanbrengen. Ben jij daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Spijkenisse zijn wij op zoek naar een dakdekker of een voorman dakdekker.

Je gaat aan de slag bij verschillende projecten in met name Zuid-Holland en Noord- Brabant. Hierbij is het belangrijk dat je zelfstandig EPDM en bitumen kunt aanbrengen. Je gaat samen naar een klus. Om goed te kunnen communiceren is de beheersing van de Nederlandse taal ook belangrijk.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Telefoon reparateur / Verkoopmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | MBO | Administratief , ICT

Heb jij verstand van de technische aspecten van onder andere smartphones en laptops? Kun jij deze ook repareren en ben je daarnaast goed in het klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op naar een Telefoon reparateur / Verkoopmedewerker.

Je gaat aan het werk in de winkel waar je klanten te woord staat met hun problemen aan bijvoorbeeld hun mobiele telefoon of laptop. Dit kan zowel via de mail, als via de telefoon of face to face. Je adviseert mensen wat ze kunnen doen om de problemen te verhelpen. Al zijn deze problemen niet gemakkelijk te verhelpen dan komen de klanten langs met hun product en zorg je ervoor dat deze gerepareerd gaat worden. Waar mogelijk verzorg je deze reparatie zelf.

Geinteresseerd? Solliciteer dan nu!

Telefonisch marktonderzoeker \'Estonian\'

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur | MBO , HBO | Callcenter

We are currently looking for qualified telephone marketeers for the Estonian language. We have projects for B2C and B2B.

You are NOT selling products.

If you don't have any experience, we will give you an E-learning course. You can work from your home.

Allround Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij opzoek naar een baan waarbij jij verantwoordelijk bent voor onderhoudswerkzaamheden? En ben jij gespecialiseerd in het oplossen van storingen? Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving Pijnacker opzoek naar een Allround Onderhoudsmonteur. Wellicht is dit voor jou een leuke nieuwe uitdaging.

Naast het oplossen van allerlei storingen denk je ook actief mee over lange termijn oplossingen en kom je met mogelijke verbeteringen. Samen met jou collega-monteur ga je deze dagelijkse uitdagingen aan. Tijdens deze energieke baan wordt jij deel van een snel groeiend plantenkwekerij bedrijf.

Het is belangrijk dat je verstand hebt van elektronica, mechanica en watertechniek voor deze afwisselende en uitdagende baan.

Voor meer informatie en vragen over deze vacature kun je contact opnemen met 010-7410209.

Functie: Fulltime, marktconform salaris.

Marketingmedewerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Marketing / Sales

Voor onze bloemrijke-opdrachtgever in de omgeving van Pijnacker zijn wij opzoek naar een creatieve Marketingmedewerker. Jouw doel is de verkoop stimuleren doormiddel van originele marketing. Ben jij een kei in innovatief denken en weet jij actuele trends om te zetten naar concrete acties met het gewenste resultaat? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Binnen jouw functie ga je actief op zoek naar trends en ontwikkelingen binnen relevante branches. Doormiddel van het bestuderen van trends creeer je kansen binnen jouw markt. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het onderhouden van de website en social media. Je zorgt van de juiste presentatie van de juiste artikelen.

Het is belangrijk dat je kennis en ervaring hebt in de sierteeltketen. Daarnaast sta je communicatief sterk in je schoenen. Je moet willen werken met mooie en duurzame producten op een constant ontwikkelende markt.

Voor meer vragen of info kan je contact opnemen met 010-7410209. Functie: parttime/fulltime.

Medewerker Verkoop

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Marketing / Sales

Heb jij affiniteit met bloemen en planten? Sta jij communicatief sterk in je schoenen en heb je ervaring in de verkoop? Lees dan snel verder voor meer informatie en details over deze uitdagende functie. Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker in de omgeving van Pijnacker.

Als medewerker verkoop help je jouw collega's op de verkoopafdeling met de dagelijkse taken. Je houdt het huidige aanbod in de gaten en stuur je gericht op de klanten betreft verkoop. Je beheert de website naar aanleiding van de aan te bieden producten en tevens zorg je voor de juiste presentatie hiervan. Tevens maak je offertes, maak je aanbodlijsten en ga je aan de slag met gemaakte orders.

Het is voor de functie belangrijk dat je flexibel bent en dat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel staat. Orderlijsten weet jij keurig bij te houden en bij te werken wanneer dit nodig is. Tenslotte beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden.

Functie: Fulltime & Parttime. Uitzicht op vast dienstverband.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 010-7410209.

Meubelmaker / interieurbouwer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Werk je graag met je handen en wil je altijd iets moois afleveren? Ben je creatief en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Nieuw-Vennep zijn wij opzoek naar een meubelmaker / interieurbouwer. Jij zal hier verantwoordelijk zijn voor het maken van het eindproduct wat naar de klant gaat. Dit kan verschillen van vitrinekasten tot stoelen. Niks is voor jou te gek!

Het is belangrijk dat je een ervaren meubelmaker / interieurbouwer bent, zodat je geheel zelfstandig kan werken!

Is deze vacature precies wat je zoekt? Solliciteer dan snel!

Werkvoorbereider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Techniek

Ben jij, als werkvoorbereider, op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb je ervaring met Autocad? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Nieuw-Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren werkvoorbereider. Het gaat hier om een interieurbouw bedrijf. Je voornaamste taken zullen bestaan uit het tekenen van interieur, inkoop van de benodigde materialen, plannen van eigen werkzaamheden en overleg voeren met toeleveranciers over uitvoering en prijzen.

Is dit de nieuwe uitdaging die je zoekt? Solliciteer dan snel!

Leerling monteur koffiezetapparaten

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Heb je 2 rechterhanden? En vind je het leuk om bij klanten langs te gaan? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een leerling monteur koffiezetapparaten. Je zal bij klanten langs gaan om technische problemen op te lossen.

Je hoeft hier niet persé ervaring mee te hebben, want ze willen je helemaal gaan opleiden en alles leren zodat je uiteindelijk zelfstandig op pad kan. Het is vooral belangrijk dat je handig en representatief bent. Ook is het erg belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel!

Productie medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Productie

Ben jij nauwkeuring? En vind je het niet erg om zelfstandig te werken? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een productie medewerker. Dit is een recycling bedrijf, ze recyclen de materialen en produceren isolatiemateriaal van de herbruikbare grondstoffen.

Ze zoeken iemand die de zaagmachine beheert, je zal hier verantwoordelijk zijn voor het op maat maken van het isolatiemateriaal. Dit wordt grotendeels gedaan door een machine, maar jij moet zorgen dat het isolatiemateriaal goed op de machine ligt zodat de juiste maat gezaagd wordt.

Het is bij deze functie dus belangrijk dat je nauwkeurig bent. Je zal hier voornamelijk alleen werken, dit moet voor jou dus geen probleem zijn!

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Junior Signmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Ben jij fysiek sterk en wil je graag meer leren in de wereld van signmakers? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een junior signmaker die in drukke periodes kan assisteren bij onze opdrachtgever.

Je houdt je vooral bezig met het zwaardere werk en het assisteren van de ervaren signmakers. Je helpt met het plaatsen van bouwborden en gevelreclame. Hiervoor moet je geen hoogtevrees hebben.

Geïnteresseerd? Kijk dan hieronder naar de functie-eisen.

Signmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over kennis van installatietechniek en weet je goed met onverwachte situaties om te gaan? Beschik je daarnaast over ervaring in de signmaking? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een signmaker. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Je gaat de bouwborden en gevelreclame plaatsen. Dit kun je zelfstandig. Hiervoor moet je geen hoogtevrees hebben.

Geïnteresseerd? Kijk dan hieronder naar de functie-eisen.

Zelfstandige schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 0 - 8 uur | Voortgezet onderwijs | Schoonmaak

Kan jij goed zelfstandig werken? En vind je het leuk om te zorgen dat alle ruimtes weer spik en span worden? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Nieuwkoop zijn wij opzoek naar een zelfstandige schoonmaker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van de praktijkkamers en de toiletten. Het gaat hier namelijk om een verloskundigenpraktijk.

Je zal hier iedere vrijdag vanaf 18.00 uur ongeveer 1,5 uur zelfstandig schoonmaken. Het is erg belangrijk dat je zelf in Nieuwkoop kan komen.

Ervaring in de schoonmaak is een must.

Ben jij de schoonmaak topper die we zoeken? Solliciteer dan snel!

Monteur - Industrie

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij een ervaren monteur binnen de elektrotechniek en hou je van afwisseling in je werk? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij opzoek naar een monteur voor de industrie. Je zal voor diverse opdrachten in Rotterdam Europoort worden ingezet. Je werkt voornamelijk zelfstandig aan klussen. Je hebt verstand van zaken. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent niet vies van hard werken. Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de op dat moment geldende normen.

Je takenpakket bestaat uit kleine aanpassingen en uitbreidingen van de installaties. Daarnaast verricht je onderhoud en los je mogelijke storingen op. Naast de installaties is het ook belangrijk om ervaring te hebben met noodverlichting en brandmeldsystemen.

Je gaat fulltime aan de slag en je bent bereid om storingsdiensten te draaien.

De opdrachtgever biedt jou een goed salaris (en storingsdienstvergoeding), bedrijfsauto, telefoon en tablet. Daarnaast geven ze je veel mogelijkheden tot het volgen van cursussen.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met ons via 010-7410209.

Interieurbouwer

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Weet jij van aanpakken en ben je technisch aangelegd? En vind je het daarbij leuk om in teamverband je werkzaamheden te verrichten? Dan hebben wij een perfecte baan voor je! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een interieurbouwer Geïnteresseerd?

Je vindt het leuk om onder de mensen te zijn en om in teamverband je werkzaamheden te verrichten. Een 9 tot 5 mentaliteit ken jij niet omdat je een echte aanpakker bent en graag resultaat ziet. Je dag zal nooit hetzelfde zijn met de werkzaamheden die je uitvoert. Je gaat werken met o.a aluminium, je gaat kasten inbouwen en je moet handig zijn met houtwerk. Ook ga je houten vloeren, wanden en dubbele bodems in bouwen. Je hoeft niets met elektra te doen.

Je zal terecht komen in een positief ingesteld bedrijf, waarbij je de nodige ondersteuningen krijgt om een zo goed mogelijk resultaat te creëren.

Spreek dit je aan en sta je openen voor een nieuwe uitdaging? neem dan zo snel mogelijk met ons contact op!

Kwaliteitsinspecteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alblasserdam zijn wij opzoek naar een ervaren kwaliteitsinspecteur / quality controller. Je controleert de installatie, producten en systemen voor schepen. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de geleverde diensten en producten. Jouw technische en communicatieve vaardigheden zijn ruim in orde om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te behalen. Uiteindelijk is een blije klant waar jij het voor doet.

Het is als kwaliteitsinspecteur belangrijk dat je doortastend bent betreft de door jou gemaakte keuzes. En dat je flexibel bent, Je makkelijk weet aan te passen aan de situatie en omgeving. Tevens streeft je naar de beste oplossingen van de nodige verbeteringen. Daarnaast ben jij een voorbeeld voor je collega's en heb je affiniteit met automatisering en de maritieme industrie.

Je hebt ervaring binnen elektronica en automatisering en het lezen van diagrammen en handleidingen. Je bent fulltime beschikbaar en bereid om binnen en buiten kantoorlocatie te werken.

Leerling timmerman

Vestiging Gouda | 32 - 36 uur | MBO | Bouw

Heb jij een passie voor houtbewerking, zoek jij een plek waar je veel ervaring kan opdoen en volg je een timmerman opleiding? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een leerling timmerman!

Je gaat onder begeleiding aan de slag met het monteren, demonteren en afwerken van houten, aluminium en kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. Je gaat meten, afstellen, tekeningen lezen en gereedschappen en materialen aanvoeren en afvoeren.

Ben jij enthousiast geworden en heb je twee rechterhanden? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Spackspuiter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij ervaring als Spackspuiter en wil je dit graag doen voor een nieuwe en veelbelovende werkgever en wil jij het bedrijf versterken met jou ervaring en kennis? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Spackspuiter!

Je gaat je bezighouden met het afwerken van wanden en plafonds door het toepassen van spack. Zo sta je de ene week te werken in een nieuwbouwcomplex, terwijl je de andere week druk bezig bent met het renoveren van een woonhuis. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag.

Ben je gemotiveerd om mooi werk af te leveren? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Glaszetter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Heb jij technisch inzicht, heb je ervaring als glaszetter en ben jij op op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda op zoek naar een Glaszetter. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Jij hebt als glaszetter ervaring met afkitten en afmessen van de kit en je hebt diverse soorten glas geplaatst en vervangen.

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat, communicatief vaardig is en in het bezit is van een rijbewijs B en in het bezit is van een VCA.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Spackspuiter

Onderhoud en renovatie klus als spack spuiter voor woningbouw in Leiden

Logistiek diepvries medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Productie

Ben jij secuur, kan jij tegen de kou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Medewerker! Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker!

Je gaat je bezig houden met de opslag in het magazijn. Je gaat pallets uithalen en terugzetten en met de EPT stapelaar rijden. Je gaat de goederen ontvangen, opslaan en verzendklaar maken. Je controleert de voorraad, houdt de werkplek schoon, verplaatst de goederen op een veilige manier en houdt overzicht over de werkplek.

Je zal voornamelijk zelfstandig werken en je moet van aanpakken weten. Je gaat werken in een koude omgeving, omdat het bedrijf in de vleesindustrie zit.

Geinteresseerd? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

KAM Medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | HBO | Administratief

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren KAM medewerker. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je veel op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu.

Deze internationale opdrachtgever opereert al jaren in de olie- en gasindustrie. Naast de engineering doen zij zelf ook de productie, installatie en service van de systemen. Ook hebben zij andere locaties in het buitenland.

Zij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het bewaken van kwaliteitsnormen, controles uitvoeren, rapportages uitschrijven, documenten in orde maken, beheert, onderhoud en archiveert de kwaliteitsdocumenten.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met veel uitdaging. Wellicht is dit de geschikte vacature voor jou!

Leerling Opperman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij een tussenjaar of leer je voor opperman en ben je fysiek sterk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op naar een leerling opperman.

Je gaat e de stratenmaker assisteren, zodat hij zijn werk goed en snel kan uitvoeren. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het kruien van zand, graafwerkzaamheden en het aanvoeren van stenen. De stratenmaker aan wie je gekoppeld wordt geeft jou instructies over hoe jij je werk het beste kan doen. Ervaring als opperman is niet nodig. Deze baan kun je ook prima met een BBL opleiding combineren of in de praktijk jezelf verder ontwikkelen.

Echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Loods medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Werk je graag met bomen en planten, kan je zelfstandig werken maar ook in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Boskoop zijn we op zoek naar een Loods medewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verzendklaar maken van de orders. Het laden en lossen van de vrachtwagens en zorgen voor de kwaliteitscontrole.

Dit bedrijf heeft een moderne loods, waar ze werken met een geavanceerd scansysteem.

Ze zijn hier opzoek naar iemand die ervaring heeft op de heftruck maar een certificaat is niet vereist. Het is hier belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Rijbewijs BE is een pré.

Is dit de baan die je zoekt? Solliciteer dan snel!

Service monteur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een technische functie met afwisseling in werkzaamheden en werklocatie? En heb jij affiniteit met besturingstechniek? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever uit Bodegraven zijn wij opzoek naar een service monteur warmte-krachtkoppeling. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het verlenen van service en onderhoud aan verbrandingsmotoren, storingen oplossen en je voert revisiewerkzaamheden uit.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een MBO diploma, in de richting van Autotechniek, Elektrotechniek of Mechatronica. Ook is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en woonachtig bent binnen een straal van 25/30 km van Bodegraven.

Ben je bekend met besturingstechniek, (bedrijfs)auto's, landbouwmechanisatie? Dan heb jij in deze functie zeker een streepje voor!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Waar geen dag hetzelfde is? Dan komen wij graag met jou in contact.

Productie / magazijn medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Logistiek

Ben je nauwkeurig? En ben je flexibel? Dan is dit iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Nieuwkoop zijn we opzoek naar een flexibele productie / magazijn medewerker. Dit bedrijf levert en produceert voornamelijk producten die gebruikt worden op de bouw.

Op de woensdag en vrijdag zullen je werkzaamheden plaatsvinden in het magazijn. Jij zal dan voornamelijk vrachtwagens laden en lossen, verzendingen klaar zetten en het magazijn netjes houden.

De overige dagen: maandag, dinsdag en donderdag zullen je werkzaamheden in de productie plaatsvinden. Je zal dan bij de inpak afdeling of achter de machine werkzaam zijn. Het is erg belangrijk dat je nauwkeurig bent en weet van aanpakken.

In het magazijn ga je met een heftruck en/of reachtruck aan de slag. Het is dus belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig heftruck en/of reachtruck certificaat. Ben je nog niet in het bezit van één of beide certificaten maar je hebt hier al wel ervaring mee? En je bent bereid deze te halen? Dan is dat ook mogelijk.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En vind je variatie in je werk prettig? Neem dan snel contact op!

Telefonisch marktonderzoeker

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur | MBO , HBO | Callcenter

We are currently looking for qualified telephone marketeers for different languages. We have projects for B2C and B2B.

You are NOT selling products.

If you don't have any experience, we will give you an E-learning course. You can work from your home.

Leerling vloerenlegger - Betuwe

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij woonachtig in de Betuwe en vind jij het geen probleem om 7 uur in de ochtend te beginnen met werken? Ben je daarnaast een ervaren vloerenlegger of juist iemand die dit vak wilt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat met name kunststof vloeren leggen bij bedrijven. Als je nog geen ervaring hebt loop je de eerste periode mee met een ervaren man om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

BIM Modelleur / Bouwkundig Projectleider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Bouw

Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding bouwkunde en heb jij minimaal 3 jaar ervaring met het uitwerken van opdrachten in de utiliteitsbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een BIM modelleur / bouwkundig projectleider.

Je werkt aan de vertaling van ontwerpen naar bouwkundige Revit modellen en modelleert een gebouw vanaf het architectonisch ontwerp tot en met het uiteindelijke ontwerp in Revit DRS (ILS). Je voert vanuit jouw bouw- en uitvoeringstechnische kennis een belangrijke rol in de verschillende fases in het ontwerpproces en leidt ook zelfstandig kleine projecten. Hierbij controleer je ook modelleerwerk van derden via BIM protocollen. Je werkt samen met een architect en/of projectmanager, maar je hebt ook contact met opdrachtgevers en leveranciers.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Logistiek Medewerker / Chauffeur C

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek , Transport

Ben jij in het bezit van een rijbewijs C en code 95? Ben je daarnaast fysiek sterk en zoek je een functie met diverse werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn wij op zoek naar een Chauffeur C die ook logistieke werkzaamheden kan verrichten.

Je levert luxe badkamerartikelen en tegels af bij consumenten met een vrachtwagen. Daarnaast zet je bestellingen klaar in het magazijn en hou je alles goed bij in het administratiesysteem.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Technisch medewerker binnendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij technisch onderlegd en ben jij per direct op zoek naar een nieuwe baan? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een technisch medewerker binnendienst. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder!

Je hebt ervaring in het hout, je bent hoog technisch en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarbij kan je tekeningen lezen, moeilijke leuningen frezen en je bent per direct beschikbaar.

Het is een groot dynamisch familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en jij geen nummer bent. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt reiskosten per dag.

Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan of je aan de vereisten voldoet!

Assemblage medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Heb jij technisch inzicht en wil je graag met je handen aan de slag? Heb jij affiniteit met de glastuinbouw en ben jij bereid om ook magazijnwerkzaamheden uit te voeren? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Maassluis op zoek naar een assemblagemedewerker met elektrotechnische kennis. Je houdt je bezig met het samenstellen van afsluiters en het afstellen van bepaalde producten. Daarnaast kan het voorkomen dat je watermeters programmeert en dat je aanpassingen doorvoert in filters. Je gaat zelfstandig aan de slag in je eigen werkplaats. Wanneer er even wat minder werk is, vind je het geen probleem om mee te helpen in het magazijn.

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je meer informatie ontvangen? Bel ons dan zo snel mogelijk!

Voorman groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch , Hovenier

Ben jij een Voorman in het groen, of ben je toe aan de stap naar Voorman? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Voorman in de groenvoorziening.

Als Voorman zorg je met je teams voor de uitvoering van meerdere bestekken. Je stuurt de teams binnen deze bestekken aan en bent eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever.

Timmerman Daken

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij ervaring als timmerman en ben jij bekend met de constructies van daken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman daken. Dit kan zowel in loondienst als projectmatig op ZZP basis.

Je gaat het werk doen voordat de dakdekker het dak gaat beplaten en dichtbranden. Je timmert zo dakconstructies en gevels in elkaar.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leerling fietsenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek
Heb jij een passie voor fietsen en vindt je het leuk om van je hobby je werk te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar (leerling) fietsenmakers in de buurt van Rotterdam en Utrecht. Ben jij de kandidaat waar wij naar zoeken? Reageer dan snel! Je wordt door het bedrijf intern opgeleid tot een allround fietsenmaker. Het is belangrijk dat je technisch sterk bent en graag met je handen werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je sociaal bent en open staat voor een praatje met de klanten. We zijn op zoek naar een kandidaat die fulltime aan de slag kan bij een leuk bedrijf!

Brander Daken

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij ervaring als brander op daken en ben jij in het bezit van een rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een brander daken.

Met name in de winterperiode is het belangrijk dat er een waterkerende laag op de daken wordt aangebracht, zodat lekkage wordt voorkomen. Als brander zorg jij ervoor dat deze waterkerende laag op de daken komt. Daarnaast moet je ook regelmatig dakpannen leggen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leering service monteur scheidingswanden

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Techniek
Heb jij technisch inzicht en vind je het niet erg om op hoogte te werken? Dan is wellicht deze vacature iets voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een leerling service monteur scheidingswanden.
Jij zal samen met een collega naar diverse projecten gaan in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Daar zal je reparatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden uitvoeren aan voornamelijk scheidingswanden.
De eerste periode zal je als leerling service monteur aan de slag gaan, als dit je goed afgaat kan je zelfstandig op pad.
Je hoeft nog geen ervaring te hebben als service monteur zij willen jou laten doorgroeien tot een zelfstandig service monteur.
Het is belangrijk dat je leergierig, klantvriendelijk bent en twee rechterhanden hebt.
Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Montage medewerker gevels

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Vind jij het leuk om het uiterlijk van bedrijfspanden een nieuwe uitstraling te geven. Dan is dit wellicht de geschikte vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Zijn wij op zoek naar een montage medewerker.

Jij zal samen met je collega's beplatingen en isolatie monteren bij bedrijfspanden. Werken op hoogte is voor jou geen probleem, je zal voornamelijk werkzaam zijn vanuit een hoogwerker enkele meters boven de grond. Daarnaast is het erg belangrijk dat je handig bent.

Wellicht heb je nog geen werkervaring als montagemedewerker, dit is ook geen enkel probleem. Dit bedrijf zoekt voornamelijk nieuwe collega die leergierig zijn, weten van aanpakken en twee rechterhanden hebben.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Allround Timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een timmerman in hart en nieren en wil je graag aan de slag? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een allround timmerman!

Je gaat servicegericht te werk, je gaat namelijk onderhoudswerkzaamheden en opknapwerkzaamheden uitvoeren van meubelen. Dit alles binnen de gestelde tijd en volgens kwaliteit. Je gaat onderhouden opknapwerkzaamheden verrichten van alle voorkomende timmer- en deels ook overige werkzaamheden in de vakgebieden kleuren, hang en sluitwerk. Je zorgt voor het goed op orde houden en opruimen van de werklocaties. Je controleert samen met collega’s of het eindproduct gereed is om geleverd te worden. Je geeft in voorkomende gevallen ondersteuning bij alle overige werkzaamheden in het bedrijf.

Ben jij de vakman de we zoeken? Solliciteer dan nu!

Meewerkend voorman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Schoonmaak

Ben jij graag werkzaam in een industriële omgeving, maak je graag schoon en beschik je over leidinggevende skills? Dan is dit wellicht een interessante baan voor jou.

Je zal als meewerkend voorman een aantal industrieelreinigers en schoonmaakmedewerkers gaan aansturen. Daarnaast vallen de reguliere werkzaamheden schoonmaak tot jouw takenpakket. Wat belangrijk is binnen jouw werkzaamheden is dat je eigen initiatief toont. Je ontlast de klant met de constante werkzaamheden. Daarnaast zal jij het centrale aanspreekpunt zijn voor de klant. Aansluitend behoren de werkplanning en -roosters tot jouw administratieve taken. Het voorraad beheer valt ook onder jou verantwoordelijkheid.

Je komt te werken in een industrieel bedrijf. Het is een divers en snel groeiend bedrijf. De functie betreft een fulltime-job.

Bouwopruimer

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij fysiek sterk, houd je van de buitenlucht en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een bouwopruimer!

Je gaat samen met je collega's bij een nieuwbouwproject opruimen en het werk klaar maken. Daarnaast assisteer je bijvoorbeeld de timmerlieden, metselaars of waar nodig op aanwijzing van de uitvoerder.

We zoeken een bouwopruimer voor een nieuwbouwproject in Gouda. Je draagt hierbij zorg voor je eigen veiligheid op de werkplek en je bent in staat zowel zelfstandig als assisterende werkzaamheden te verrichten. Je hebt een goede fysieke gesteldheid en beschikt bovendien over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook als je nog geen enkele ervaring hebt in de bouw kun je aan de slag als bouwopruimer.

Dus heb je passie voor de bouw en wil je graag veel leren? Dan is dit een hele goede eerste stap om je carrière in de bouwsector te beginnen.

Echt iets voor jou? Lees dan of je aan de vereisten voldoet!

Servicemonteur Machines

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij een servicemonteur die helemaal blij wordt van het inbedrijfstellen, onderhouden en repareren van machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Ridderkerk zijn wij op zoek naar een servicemonteur machines.

Je gaat diverse kunststof- en hout­bewerkings­machines onderhouden en storingen hieraan traceren en oplossen. Hiervoor ga je naar de klanten toe om de oplossing te verzorgen of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Echter, soms vinden je werkzaamheden ook plaats in de werkplaats van het bedrijf. Tot slot hou jij de eenvoudige administratie bij van de verrichte werkzaamheden en voer je je werk uit volgens alle veiligheidsregels die er gelden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | MBO | Schoonmaak

Opzoek naar een leuke en afwisselende baan binnen de schoonmaak? Wij zijn namelijk voor onze opdrachtgever in Maasdijk opzoek naar een enthousiaste en hardwerkende collega! Lees snel verder!

Heb jij ervaring met schoonmaakwerk en ben jij parttime beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 8 - 16 uur | MBO | Schoonmaak

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde en enthousiaste schoonmaakmedewerker in de omgeving van Best, Noord-Brabant.

Wil jij je helpen bij het schoonmaken van kantoorpanden? En ben je twee dagen per week in de ochtenden beschikbaar? Solliciteer dan snel!

Kabelwerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Grondwerk

Ben jij in het bezit van een VCA certificaat en voer je graag kabel- en graafwerkzaamheden uit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een kabelwerker.

Je gaat kabels aanbrengen in de daarvoor bestemde goten en sleuven. Daarvoor voer je ook regelmatig graafwerkzaamheden uit. Je zorgt dat je veilig de werkzaamheden uitvoert en laat de werkplek opgeruimd achter. en als de werkzaamheden zijn afgerond de werkplek opgeruimd achter te laten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Servicemonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben je erg geïnteresseerd in werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Ben je daarnaast representatief en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een servicemonteur.

Met een compleet uitgeruste bus ga je dagelijks langs diverse klanten in de regio Rotterdam. Zo kom je regelmatig in een dierentuin, bij Defensie of de Maasvlakte. Soms doe je dit alleen, soms samen met een collega. Met jouw technische vaardigheden zorg je ervoor dat klanten altijd kunnen vertrouwen op hun kranen, installaties en op veilig hijs- en hefgereedschap.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Spuiter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Productie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste spuiter.

Je houdt je onder andere bezig met het spuiten, het voorbereiden en het gereed maken van industriële objecten. Ben je net als alle collega’s betrokken, gemotiveerd, is je doel om een mooi werk neer te zetten en heb je hart voor de zaak?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, heb je twee rechterhanden en heb je ervaring als timmerman? Dan ben jij de geschikte kandidaat! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Timmerman.

Je gaat aan de slag bij een jong en energiek bouwbedrijf. Je gaat aan de slag met diverse projecten, waaronder schuren, pannendaken, dakkapellen, overkappingen en badkamers. Je gaat dus aan de slag met nieuwbouw, verbouw en uitbreiding.

Heb jij zin om samen aan de weg te timmeren? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Loodgieter

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Vanwege uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een hard werkende loodgieter. Ben jij op zoek een nieuwe uitdaging?

Wat jij gaat doen als loodgieter bij onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel is het uitvoeren van diverse installatiewerkzaamheden. Tevens verhelp je de reparatieverzoeken. Je vertelt hierbij dan ook de tijdsduur en eventuele consequenties. Tijdens de werkzaamheden zorg je ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de voortgang en geef je updates hierover. Je zorgt ervoor dat de werkplek op orde en opgeruimd is. Je controleert tevens of klanten daadwerkelijk tevreden zijn met het eindresultaat. Je ondersteunt je collega's waar nodig.

Functie: Fulltime

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Gezocht: Enthousiaste en zelfstandig werkende timmerman. Binnen deze functie ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren en onderhouden van klussen rondom woningen.

Als timmerman bij onze opdrachtgever zal je tevens aan de slag gaan om schetsen te maken of neem je de maten op van onder andere deuren, kozijnen etc. Je zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de werkzaamheden die verricht gaan worden. Je vertelt hierbij dan ook de tijdsduur en eventuele consequenties. Tijdens de werkzaamheden zorg je ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de voortgang en geef je updates hierover. Je zorgt ervoor dat de werkplek op orde en opgeruimd is. Je controleert tevens of klanten daadwerkelijk tevreden zijn met het eindresultaat. Je ondersteunt je collega's waar nodig.

Functie: fulltime.

Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij die klantvriendelijke onderhoudsmonteur en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Je gaat voor onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel aan de slag als onderhoudsmonteur. Je voornaamste werkzaamheden zijn onderhouds- en reparatiewerk van alle kleinere klussen rondom woningen. Dit kan variëren van het afstellen van keukenkastjes tot aan het vernieuwen van deurbeslag. Oftewel ben je een echt manusje van alles. Je weet overal wat van af en bent een klusjesman in hart en nieren. Je zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de werkzaamheden die verricht gaan worden. Je vertelt hierbij dan ook de tijdsduur en eventuele consequenties. Tijdens de werkzaamheden zorg je ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de voortgang en geef je updates hierover. Je zorgt ervoor dat de werkplek op orde en opgeruimd is. Je controleert tevens of klanten daadwerkelijk tevreden zijn met het eindresultaat. Indien nodig ondersteun je jou collega's op de werkvloer.

Functie: Fulltime

Projectleider Bouw

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Bouw

Ben jij een ervaren projectleider die projecten van A tot Z financieel kan begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider bouw.

Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je begeleidt de projecten financieel van A tot Z. Je hebt een goede overall planning en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Ook signaleer je kansen voor het bedrijf.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Projectleider (RGS)

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Projecten van het begin tot het eind begeleiden en wil je aan de slag voor een snel groeiend en dynamisch bedrijf? Dit misschien wat je zoekt!

Als projectleider (RGS), bij onze opdrachtgever in Capelle aan den IJssel, ben je verantwoordelijk voor de gehele projecten van voor tot het eind. Dit zijn er meerdere tegelijk inclusief de calculatie hiervan. De projecten worden geheel door jou aangestuurd. Het project-team varieert qua grootte per project. Mocht je ervaring hebben met RGS is dit zeker een pre. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het project voor opdrachtgevers. Daarnaast adviseer je klanten tot onderhoud. Jij bent als projectleider (RGS) verantwoordelijk voor het behalen van het gewenste resultaat. Je werkt daarom nauw samen met je collega's; project-team, onderaannemers, en leveranciers. Je werk in samenwerking met andere projectleiders en rapporteert aan de bedrijfsleiding. Kortom is dit een interessante en diverse functie met een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met bijpassend salaris.

Functie: Fulltime

Uitvoerder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wegens uitbreiding van het team is onze dynamische opdrachtgever in Capelle aan den IJssel op zoek naar een gemotiveerde uitvoerder. Begeleid jij graag projecten binnen het mutatieproces van het begin tot het einde? Dan past deze baan bij jou!

Je zal aan meerdere onderhoudsprojecten tegelijk werken. De projecten vinden voornamelijk plaats binnen woningcorporaties. Je zorgt voor de juiste voorbereidingen en werkt deze projecten geheel van het begin tot het einde uit. Je zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt. Je begeleid het project tot het gewenste eind resultaat. Dit is ook een onderdeel waar je veel verantwoording voor voelt. Je bent het middelpunt van het project als het neerkomt op contact. Je onderhoud contact met opdrachtgevers, opzichters, leveranciers en vaklieden. Je zorgt dat je het de betrokkenen van het project op de juist manier worden aangestuurd. Een belangrijk onderdeel van je werk is het bestellen van de nodige materialen en het regelen van eventuele vergunningen. Daarnaast neem je het initiatief tot verbetervoorstellen. Om een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering te stimuleren. Tenslotte zorg je voor de juiste facturatie.

Je zal komen te werken in een prettige werk sfeer. Het bedrijf hanteert goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris. Functie: Fulltime

Heb je interesse in deze leuke en diverse baan? Solliciteer dan snel!

Tegelzetter/Stukadoor

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Enthousiaste en klantvriendelijke tegelzetter/stukadoor gezocht! Ben jij opzoek naar nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Voor onze hard groeiende opdrachtgever in Capelle aan den IJssel zijn wij opzoek naar een representatieve en zelfstandige stukadoor/opdrachtgever. Je zal werkzaam zijn binnen de afdelingen: Service & Onderhoud en Mutatie & Projecten.

Gedurende de dag is je werk afwisselend tot het stuken van een plafond tot aan verschillende soorten wand- en vloertegels plakken. Daarnaast zal je herstelwerkzaamheden uitvoeren. Je zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de werkzaamheden die verricht gaan worden. Je vertelt hierbij dan ook de tijdsduur en eventuele consequenties. Tijdens de werkzaamheden zorg je ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de voortgang en geeft je updates hierover. Jij bent als elektricien verantwoordelijk voor een nette werklocatie en een tevreden klant. Je controleert tevens of klanten daadwerkelijk tevreden zijn met het eindresultaat. Tenslotte ondersteun je je collega's met het werk indien dit nodig is.

Je zal komen te werken in een prettige werk sfeer. Het bedrijf hanteert goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris. Functie: Fulltime

Heb je interesse in deze leuke en diverse baan? Solliciteer dan snel!

Elektricien

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektricien? Solliciteer dan snel!

Voor een snel groeiend bedrijf gevestigd te Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek voor de service- en onderhoudsafdeling. Wij zoeken een representatieve, zelfstandige en hardwerkende elektricien.

Jouw takenpakket bestaat uit het verrichten van onderhoud en verhelpen van storingen. Dit kan variëren tussen storingen in de intercom tot aan het vervangen van een wandcontactdoos. Je zorgt ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de werkzaamheden die verricht gaan worden. Je vertelt hierbij dan ook de tijdsduur en eventuele consequenties. Tijdens de werkzaamheden zorg je ervoor dat klanten op de hoogte zijn van de voortgang en geef je updates hierover. Jij bent als elektricien verantwoordelijk voor een nette werklocatie en een tevreden klant. Je controleert tevens of klanten daadwerkelijk tevreden zijn met het eindresultaat. Indien nodig ondersteun je jou collega's op de werkvloer. Kortom is dit een veelzijdige functie met een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met bijpassend salaris.

Functie: Fulltime

Mutatietimmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een breed-inzetbare timmerman en ben jij een kei in het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een mutatietimmerman die op een project in Leiden aan de slag kan! Geïnteresseerd?

Je gaat aan de slag met mutatieprojecten, daarbij ga je onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden zijn divers, dit varieert van het strippen van de woningen, het stellen van kozijnen, maken van vloeren, scheidingswanden en plafonds, het afhangen en monteren van ramen en deuren tot het plaatsen van keukens.

Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder of je aan de eisen voldoet!

Senior/Leidinggevend Servicemonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij opzoek naar een senior/leidinggevende servicemonteur. Naast de reparatie werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld lekkage of defect sanitair, ben jij het aanspreekpunt van de regio voor jou collega's. Daarbij moet je denken aan hulpvragen, stimuleren en begeleiden van collega monteurs.

Bij de werkzaamheden die je als leidinggevende uitvoert moet je denken aan het stimuleren van doorgroeien van collega's. Tevens begeleid je nieuwe collega's zodat zij zich snel thuis voelen binnen het werk. Daarnaast verdiep jij je in de zaken waar jou collega-monteurs niet uitkomen. Je denkt niet op problemen, maar in oplossingen. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Binnen je rol als servicemonteur los jij de storingen op aan verwarmingstoestellen, warmtepompinstallaties, ventilatiesystemen. Ook verricht je het nodige onderhoud aan deze systemen. Je zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bij de klanten aankomt. Je gaat op pad met een auto van de zaak. Welke gevuld is met modern en goed gereedschap. Dit om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Je komt te werken in een echt familie bedrijf met passie voor het vak. Hierdoor zijn er korte lijnen binnen het bedrijf. Plezier en veiligheid staat voor dit bedrijf centraal. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en in ruil voor het harde werken krijg je een goed salaris aangeboden volgens de CAO.

Zie jij jezelf binnen deze rol aan de slag gaan? Solliciteer dan snel!

Functie: Fulltime.

Accountmanager auto verzekeringen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel

Beschik jij over een WFT Basis en WFT Schade en ben je daarnaast helemaal thuis in de autoverzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een accountmanager auto verzekeringen.

Je hebt dagelijks contact met je collega's van de binnendienst om de laatste stand van zaken te bespreken. Daarnaast ga je na het contact met deze collega's regelmatig langs bij autobedrijven. Hier geef je aan hoe de verzekeringen, van jouw toekomstige bedrijf, autobedrijven verder kunnen helpen. Je zorgt ervoor dat de klanten enorm enthousiast worden en zij deze producten graag willen gaan gebruiken. Je hebt weer een tevreden nieuwe klant en maakt na het bezoek een bezoekverslag. Tot slot informeer jij jouw collega's, zodat de afspraken met de klant worden opgepakt.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Servicemonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij opzoek naar een servicemonteur. Die reparatie werkzaamheden uitvoert, zoals bijvoorbeeld lekkage of defect sanitair.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Tevens los jij de storingen op aan verwarmingstoestellen, warmtepompinstallaties, ventilatiesystemen. Ook verricht je het nodige onderhoud aan deze systemen. Je zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bij de klanten aankomt. Je gaat op pad met een auto van de zaak. Welke gevuld is met modern en goed gereedschap. Dit om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Je komt te werken in een echt familie bedrijf met passie voor het vak. Hierdoor zijn er korte lijnen binnen het bedrijf. Plezier en veiligheid staat voor dit bedrijf centraal. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en in ruil voor het harde werken krijg je een goed salaris aangeboden volgens de CAO.

Functie: Fulltime.

Werkvoorbereider Staalbouw

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Metaal

Ben jij de regelaar binnen staalbouw-projecten die wij zoeken? Zit problemen oplossen en snel weten te schakelen in jouw DNA? Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste werkvoorbereider die verantwoordelijkheid neemt voor de werkzaamheden en zowel zelfstandig als in teamverband (projectteam) kan werken.

Jouw werkdag zal bestaan uit allereerst een heerlijke bak koffie bij binnenkomst. Vervolgens duik je in het werk, omdat er veel te doen is vandaag. Je zorgt ervoor dat de voormannen en supervisors de volledige werkinstructies ontvangen d.m.v. deze beschikbaar te stellen. Je checkt of er wellicht materiaal, zoals kranen, ingepland of besteld moeten worden voor een van de projecten die eraan komen. Daarnaast zorg je dat daarvoor ook de nodige materialen beschikbaar zullen zijn.

Je stelt instructies op en voegt deze samen als kwaliteitsdocumenten tot een 'handover' dossier. Je zorgt voor de juiste samenwerking met onderaannemers en dat je aanwezig bent bij de ingeplande werk/planningsmeetings.

Wat je kan verwachten van onze opdrachtgever in Roosendaal is een projectcontract, een ruim aantal vrije dagen, goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris en pensioenregeling. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij deze werkgever dus de mogelijkheden hierin zijn altijd bespreekbaar. Daarnaast worden er cursussen en opleidingen aangeboden door de organisatie.

Werkvoorbereider Bouw

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Bouw

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider binnen de bouw? Wil je jou kennis delen binnen een bedrijf waar kunde, kennis en kwaliteit een zeer belangrijk onderdeel is van de door jou te leveren diensten/producten? Voel jij je verantwoordelijk voor jou werk en wil je jou steen bijdragen aan het 'bouwen' van de toekomst voor een bedrijf. Dan is deze functie iets voor jou.

Het bedrijf, gevestigd in Roosendaal, waar je werkzaam zal zijn vindt ontwikkeling en ontplooiing een zeer belangrijk aspect naast de uit te voeren werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het beoordelen en verwerken van verkregen bouwinformatie. Je zult instructies opstellen en deze samenvoegen tot een 'handover' dossier. Je bereidt de inkoop van materialen bij leveranciers voor. Betreft het leveren van de benodigde materialen. Tevens behoren uitbestedingen, afroepen van tijdelijke gereedschappen, factuur-controle en het bijwonen van werkoverleggen tot het takenpakket. Kortom bevat dit dus een uitdagende en vooral diverse baan.

Grondwerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier

Is buiten werken echt jouw ding en vind je het fijn om samen te werken? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een grondwerker/opperman.

Als grondwerker doe je grond-en graafwerkzaamheden met de hand en met graafmachines. Jij legt als grondwerker de kabels en buizen aan, groen of wegen en bouw je woningen en gebouwen of reinig je de grond.

Je bent een aanpakker, flexibel en je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Loodgieter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een baan als Loodgieter? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar jou!

Als loodgieter ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van water- en gasleidingen, sanitair en cv installaties. Daarnaast ga je lekkages opsporen en verhelpen en leidingwerk aanpassen ten behoeve van keuken, badkamer- toiletonderhoud/renovaties.

Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Process Operator B

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Productie

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam op zoek naar een process operator B. Heb jij ervaring met het gehele process? Laat het ons weten want wie weet wordt jij hun nieuwe collega!

Je houdt je bezig met het controleren van de gehele lijn en het oplossen van kleinere storingen. Daarnaast kan het zijn dat je wat werkzaamheden verricht op de heftruck. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de lijn. Ze gaan het hoogseizoen tegemoet waardoor er ook weekenddiensten gedraaid moeten worden. De werktijden variëren van een ochtend, middag tot een avondploeg. Dit wordt elke drie weken gerouleerd. Ondanks de drukke periode heerst er een goede sfeer op de werkvloer.

Heb jij technisch inzicht, ben jij flexibel in je werktijden en heb jij ervaring binnen de foodsector? Laat het ons snel weten!

Allround timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Heb jij ervaring als allround timmerman en ken jij alle ins en outs van het vak? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een allround timmerman!

Je gaat aan de slag voor een groeiend aannemingsbedrijf die voornamelijk klussen heeft in de nieuwbouw en renovatie voor kantoren, winkels, woningen en bedrijfsruimtes. Hierbij kan het zijn dat je de gebouwen gaat uitbreiden met een aanbouw of dat de verdeling intern wordt verbouw. Al met al diverse projecten met genoeg uitdaging!

Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan nu!

Leerling Dakdekker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Kom je net (of een paar jaar) van school, ben je handig, houd je van buiten zijn, wil je ervaren wat het mooie dakdekkers-vak inhoudt en zou je bij interesse het vak verder willen leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een leerling dakdekker.

Je gaat verschillende dakbedekkingswerkzaamheden uitvoeren. Je zorgt voor een goede kwaliteit van het afgeleverde werk en controleert deze ook. Daarnaast volg je de aanwijzingen van leidinggevenden op en zorg je dat jezelf en anderen veilige kunnen werken

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Machine operator houtbewerking

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , MBO | Techniek

Heb jij ervaring als machine operator en vind je het niet erg om in ploegendiensten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurten van Rotterdam zijn wij op zoek naar een machine operator die het leuk vindt om aan de slag te gaan in de houtbewerking.

Als machine operator bedien je de nieuwe computergestuurde productielijn van de opdrachtgever. Binnen deze functie ben jij dagelijks bezig met de processen rondom het bewerken van hout. Binnen de werkplaats staan hier een aantal volledig geautomatiseerde lijnen waarmee het hout voor verschillende klanten wordt gemaakt. Je komt te werken met zaagstraten, afkort- en schaafmachines.

Commercieel medewerker binnendienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij communicatief vaardig, servicegericht en een held in de commerciële wereld? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Voor een verzekeringsbedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar commercieel talent. Jij komt op de afdeling sales te zitten en gaat ervoor zorgen dat er nieuwe (auto)verzekeringen worden afgesloten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het benaderen van huidige en nieuwe zakelijke relaties om een afspraak in te plannen voor de accountmanager. Daarnaast werk je de planning bij en zorg je voor de voorbereiding en uitwerking van de bezoeken van de accountmanager. Ook maak je polissen en offertes op, en ben je potentiële klanten op om een verzekering af te sluiten.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Teler

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Ben jij een ervaren teler die al heeft gewerkt met gewassen of planten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar een ervaren teler.

Jij gaat ervoor zorgen dat het moment van afleveren en de stadia waarin de gewassen zich bevinden goed worden afgestemd. Hierbij let je onder andere op de hoeveelheid water, bemesting, gewasbescherming en belichting van deze gewassen. Door jouw kennis over het vak is dit geen probleem voor je. Je zorgt dat de planten op het juiste moment kunnen worden afgeleverd bij klanten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Ervaren medewerker demontage

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur | Geen opleiding nodig | Metaal

Ben jij een ervaren sloperij medewerker? Kan jij goed inschatten wanneer een auto aan het einde van zijn latijn is en of er nog werkende onderdelen in de auto's te vinden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren sloperij medewerker!

Constructieschilder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een ervaren constructieschilder die ervaring heeft met industriële, on-en off-shore installaties, opslagtanks, (spoor)infrastructuur objecten en kantoorgebouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een constructieschilder!

Klanten waar de werkzaamheden plaatsvinden zijn onder andere vastgoedbeheerders, vereniging van eigenaren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en woningbouw verenigingen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Teamleider / meewerkend voorman tuinbouw

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Heb jij ervaring als leidinggevende in de tuinbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar een teamleider / meewerkend voorman in de tuinbouw.

Je gaat allereerst leidinggeven aan andere medewerkers en zorgt dat de kwaliteit van de arbeid en de uitvoering naar behoren plaatsvinden. Daarnaast houd je je bezig met het zaaien, oppotten, uitzetten en afleverklaar maken van de planten en gewassen. Ook het schoonmaken en bedienen van machines tot je takenpakket.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Monteur keukens en inloopkasten

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Heb jij twee rechterhanden, ben je zelfstandig en word je blij van monteren? Dan zijn we op zoek naar jou! Onze opdrachtgever in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een monteur keukens en inloopkasten!

Als monteur keukens en inloopkasten ga je zelfstandig ( of met collega ) op pad om keukens en inloopkasen te installeren. Daarbij kunnen werkzaamheden voorkomen zoals verwijderen bestaande keuken of kast, verleggen van leidingen, stroompunten en extra timmerwerkzaamheden zoals koven, kolommen en het eventueel verbouwen van geleverde kasten. Nadat de keuken of inloopkast is geïnstalleerd, vraag je aan de klant of ze tevreden zijn en vul je het opleverformulier in voor de binnendienst.

Heb je soortgelijke ervaring en ben je enthousiast geworden? Kijk dan of je aan de vereisten voldoet!

Glazenwasser

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Schoonmaak , Overig

Zien jouw ruiten er altijd glimmend uit, omdat jij over jarenlange ervaring als glazenwasser beschikt? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Glazenwasser.

Binnen deze functie ga je voor een mooi schoonmaakbedrijf aan de slag in de omgeving van Gouda. Het is een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je hebt geen problemen met de hoogtes die je bereikt met de ladder of hoogwerker bij het schoonmaken van de ramen. Naast glasbewassing doe je ook de gevelreiniging. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Interesse? Lees dan snel verder!

Interieurtekenaar 3D / verkoopadviseur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Overig

Ben jij dé expert in Vectorworks en ben jij helemaal thuis in het maken van 3D tekeningen met Vectorworks? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een interieurtekenaar. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van 3D aanzichten voor prachtige merken in de interieurbranche. Je tekent een mooi plan, houdt rekening met de wensen van de klant, gebruikt de nieuwste trends en gaat het plan volledig uitwerken tot een mooi 3D plan. Bij de uitwerking kijk je naar de meubels, de gordijnen die daarbij passen, rekening houdend met materialen, welke onderdelen vereist zijn voor jouw plan en het maken van een lichtenplan. Je gaat dus erg gedetailleerd aan de slag en werkt het plan van top tot teen uit. Dit doe je met fantastische producten en hoogwaardige kwaliteit meubelen. Daarnaast kun jij jouw creatieve plannen goed vertalen naar de klant, zodat zij precies weten wat er gaat komen.

Daarbij vind je het leuk om de commerciële wereld te leren kennen. Je gaat alle kneepjes van het verkopen/adviseren leren en kan naast een fantastische 3D tekening ook nog eens meubels verkopen, of juiste mede door jouw 3D plan! Kortom is dit een erg diverse functie waarin je vast aan de slag kan gaan, werkt met mooie merken en een mooie kans krijgt om alles te leren van de interieurbranche. Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Machine operator

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij een ervaren machine operator die het niet erg vindt om met ploegendiensten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren machine operator met leidinggevende capaciteiten.

Als operator ben je verantwoordelijk voor het verpakken van allerlei soorten groenten en fruit. Jij bent dé voorman bij de machine en stuurt de productiemedewerkers aan die aan de machine werken. Je werkt hierbij voor 80% mee in de productie en voor het verwisselen van folies en stickers of storingen aan de machines, word jij ingeschakeld. Ook informeer je de productiemedewerkers over de voortgang van de productie, controleer je hun werkzaamheden en spreek je hen indien nodig aan op hun werkhouding.

Onderhoudsschilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Bouw

Ben jij een onderhoudsschilder en heb je minstens acht jaar ervaring en zoek je per direct werk? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een onderhoudsschilder in de omgeving van Utrecht!

Je gaat aan de slag als onderhoudsschilder in een leuk allround schildersbedrijf. Je gaat aan de slag met binnen- en buitenschilderwerk en dit ga je uitvoeren bij particulieren, kantoren, winkels en bedrijven. Woon jij in de omgeving van Utrecht en ben je in bezit van een VCA certificaat? Dan is dit een baan voor jou!

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Kijk dan snel of je in aanmerking komt voor deze vacature en kan je snel aan de slag!

Behanger

Vestiging Gouda

Ben jij een ervaren behanger in renovlies-, glasvlies- en vliesbehang met passie voor het werk? Of een schilder die het vak behangen verstaat. Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een behanger. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Je gaat aan de slag bij onze leuke opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam. Je hebt al enkele jaren ervaring als behanger en je wilt graag aan de slag.

Klinkt dit interessant? Lees snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Reachtruckchauffeur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek

Ben jij een ervaren reachtruckchauffeur met ervaring in de AGF wereld, ben je goed in zelfstandig aan de slag gaan en vind je het niet erg om in koude ruimtes te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur die openstaat voor een nieuwe uitdaging! We zijn op zoek naar een leuke kandidaat met een Reachtruckcertificaat met ervaring in de logistieke wereld.

Klinkt dit voor jou interessant? Reageer dan nu!

Chauffeur CE

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Transport

Ben jij fysiek sterk, heb jij je rijbewijs CE en zit jij graag achter het stuur en wil jij iets van Nederland zien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeur CE die al ervaring heeft in de grond-, weg- en waterbouw.

Het werk bestaat uit het laden van klein materiaal, hulpstukken en grote machines. Je gaat deze afleveren bij de klant. Deze machines zullen soms deels uit elkaar gehaald moeten worden, bij het uitladen zal je deze weer in elkaar moeten zetten. Je zal dus fysiek sterk moeten zijn. Jij bent flexibel inzetbaar en je hebt dus geen 9 tot 5 mentaliteit.

Enthousiast geworden? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Transport

Heb jij een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechnicus, heb je ervaring met Amerikaanse auto's en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren automonteur.

Je houdt je vooral bezig met het onderhoud, monteren en repareren van auto's. Daarnaast kom je terecht in een heel gezellig team waar 'niet lullen maar poetsen' het motto is.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

Bouwketen schoonmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Schoonmaak

Ben jij een echte schoonmaker, maar ook wel een type voor in de bouw en op korte termijn beschikbaar? Ben je in het bezit van een Rijbewijs B en vind je het niet erg om veel kilometers te maken? Dan hebben wij een super leuke baan voor jou ! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een handige schoonmaker die op de bouw de ketens schoon gaat maken. Aangezien je het op verschillende locaties zal doen, maak je veel kilometers, je moet dat dus ook niet erg vinden. Uiteraard krijg je een auto van de zaak mee, zodat je veilige km's kan maken. Je dag ziet er verschillend uit, je krijgt elke vrijdag een planning opgestuurd waar een verschillende route opstaat. De ene dag heb je route Utrecht, de andere dag route Zuid-Holland etc. Lijkt dit je iets? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Onderhoudsschilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij goed in onderhoudswerk en ben jij per direct beschikbaar? Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een Onderhoudsschilder.

Als onderhoudsschilder in regio Zuid-Holland verzorg je het schilderwerk voor o.a. woningbouwverenigingen. Jij werkt professioneel en klantgericht. Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden en werkt zelfstandig.

Sta jij voor kwaliteit en lever jij vakmanschap? Lees dan snel verder of jij aan de functie eisen voldoet.

Shopfitter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Heb jij ervaring als shopfitter? Ben je nauwkeurig, zelfstandig en ben je niet iemand die de kantjes ervan afloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren shopfitter die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Je gaat als shopfitter aan de slag met het prefabriceren van leidingen van diverse diameters en materialen. Het is belangrijk dat je overweg kan met het lezen van isometrische tekeningen, schetsen en aanwijzingen. Je stelt verschillende delen van de pijpen en buizen samen. Daarnaast zorg je ervoor dat de leidingen accuraat zijn samengesteld en gehecht. Dit moet erg secuur gebeuren, zodat je collega's verder kunnen met het vervolg van het proces.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Junior bouwhulp wellness

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een leuke fysieke baan en kun jij perfect handleidingen lezen (zoals die van de IKEA)? Dan hebben wij een leuke bouw vacature voor je!

Voor een mooi bedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar mensen die graag bouwpakketten in elkaar zetten. De bouwpaketten die je in elkaar gaat zetten zijn niet zomaar bouwpaketten, namelijk sauna's! Je gaat werken op verschillende locaties om zowel bij bedrijven als particulieren sauna's te bouwen. Je komt bijvoorbeeld bij mensen thuis, bij sportscholen of wellnesscenters. Het mooie van deze functie is dat je niet perse ervaring moet hebben in de bouw/techniek maar echt als starter kunt beginnen!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder om te kijken of je aan de functie eisen voldoet!

Ben jij per direct beschikbaar en was je het liefste gisteren al aan de slag? Neem dan snel contact met ons op via 010-2206539 of solliciteer snel!

Administratief Medewerker Bouw

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Administratief

Ben jij op zoek naar een fulltime, administratieve baan en beschik jij over werkervaring in de bouw als administratief medewerker? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een administratief medewerker bouw.

Je houdt je onder andere bezig met de planning en het inboeken van facturen. Daarnaast zorg je er ook voor dat de facturen op tijd worden betaald, en hou je je bezig met alle administratieve taken die verder in de bouw plaatsvinden op kantoor.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Werkvoorbereider

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Houtbewerking

Kom je uit de interieurbouw en ben jij een echte regelneef? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Werkvoorbereider.

Dit snelgroeiende bedrijf is op zoek naar iemand die organisatorisch sterk is, graag samen werkt en concrete werkervaring heeft in de houtbewerking.

Je gaat offertes verwerken, je doet meer- en minderwerk, je werkt zelfstandig projecten uit, je bewerkt tekeningen in Autocad en Revit en je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers.

Jij kunt goed omgaan met tijdsdruk en bent per direct fulltime beschikbaar.

Interesse? Lees dan snel verder.

Machinaal Houtbewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Houtbewerking

Ben jij in het bezit van een VCA diploma en heb je ervaring met machinaal hout bewerken? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Machinaal Houtbewerker.

Deze trappenfabriek in de omgeving van Gouda is op zoek naar een machinaal houtbewerker die zich wil ontwikkelen in binnen het proces en in de houtbranche.

Je bent in het bezit van een vakdiploma, hebt ervaring op het gebid van CNC en je bent flexibel inzetbaar.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Automonteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Zijn auto's en vrachtwagens jouw passie en wil jij groeien in je vak en jouw ambities waarmaken? Dan is deze vacature voor monteur echt wat voor jou! Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio van Rotterdam en is een goedlopende garage waar zowel personenwagens, campers als vrachtwagens komen. Van APK keuringen, tachografen keuren, onderhoud, renovatie tot nieuwbouw. Wat je als monteur doet weet je natuurlijk als geen ander! Er is voldoende mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Is dit niet met klussen die nieuw voor je zijn, dan wel met cursussen of scholingen.

Teeltmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

We zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda op zoek naar een ervaren teeltmedewerker. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en is het werken in de teelt helemaal jouw ding? Kijk dan snel verder!

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe aanwinst. Je komt te werken in een team waarbij passie voor het vak en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat. Binnen deze functie houd je je voornamelijk bezig met gewasbescherming, het besturen van de beregeningscomputer en de bewateringscomputer.

Ben je geinteresseerd in deze vacature? Kijk dan snel naar de functie eisen of je hiervoor in aanmerking komt!

Medewerker klantenservice en sales

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio van Gouda op zoek naar een Medewerker Service & Verkoop. Zou jij graag het team willen versterken en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van het Verkoop & Service team is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe medewerker. Wil jij een team van 10 komen versterken? Dan is dit een leuke uitdaging voor jou! De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden van contacten met bestaande klanten en het leggen van contacten met nieuwe klanten. Het gaat om de verkoop van standaard en speciale trappen. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren van servicemeldingen en je stuurt het serviceproces intern en extern aan.

Leidinggevend constructiebankwerker/lasser

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda op zoek naar een leidinggevend constructiebankwerker/lasser. Heb jij de juiste kennis van verschillende lastechnieken en beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Lees dan gauw verder!

Onze opdrachtgever is actief in de metaalbewerking en houden zich onder andere bezig met constructiewerkzaamheden, laswerkzaamheden en plaatwerk. Ter uitbreiding van het team, zijn ze op zoek naar jou! Naast het opleiden van de medewerkers ben je zelf ook werkzaam in de werkplaats. Ben je kwaliteitsbewust met oog voor detail, kun jij goed technische tekeningen lezen en ben je voor 40 uur in de week beschikbaar?

Laat het ons snel weten want wie weet is dit wat voor jou!

CV Monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren CV monteur.

Als CV monteur bij dit bedrijf houd je je o.a.. bezig met storingen oplossen en ketels plaatsen. Hierin heb jij ook minimaal 1 jaar ervaring.

Jij gaat samen met een collega op pad onderweg naar klanten waar jij onderhoudswerkzaamheden uit gaat voeren.

Jij bent zelfstandig, klantvriendelijk en bent flexibel.

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Ga dan snel verder naar de functie eisen.

Kraanmachinist

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Voor onze opdrachtgever, werkzaam in de groenvoorziening en gebiedsbeheer, zijn wij op zoek naar een kraanmachinist in de omgeving van Gouda. Je gaat een rupskraan besturen.

Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring op de kraan.

Het is een groot professioneel bedrijf met fijne collega's en een prettige werksfeer.

Onze klant zoekt iemand die geen 7 tot 4 mentaliteit heeft, zichzelf wil ontwikkelen en iemand met ervaring in de GWW.

Kun jij je een beetje vinden in deze omschrijving? Lees dan snel verder.

Glaszetter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Heb jij technisch inzicht en ben jij op op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Glaszetter.

Jij hebt als glaszetter ervaring met afkitten en afmessen van de kit en je hebt diverse soorten glas geplaatst en vervangen.

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat, communicatief vaardig is en in het bezit is van een rijbewijs B en in het bezit is van een VCA.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Prothesetechnicus

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | HBO | Overig

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een prothesetechnicus. Streef je altijd naar het beste resultaat en heb je aantoonbare werkervaring als prothesetechnicus? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van het team en vanwege de achterstallige werkzaamheden i.v.m. corona, is onze opdrachtgever met spoed op zoek naar een prothesetechnicus. In deze rol wordt er van je verwacht dat je kwaliteit moet leveren en secuur werkt. Je beheerst alle processen van begin tot eind en je kan zelfstandig een prothese vervaardigen. Het betreft een vaste aanstelling.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Servicemonteur Koffiemachines

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een baan als servicemonteur in de koffiemachines? En ben jij in het bezit van een rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een servicemonteur koffiemachines.

Jouw werkzaamheden vinden plaats in de Randstad. Je gaat technische problemen oplossen en technisch onderhoud uitvoeren bij koffiemachines. Je bent snel ter plaatse met jouw goed uitgeruste servicewagen en lost zo de problemen op een klantvriendelijke manier op.

Geinteresseerd? Solliciteer dan nu!

DAV\'r in Apeldoorn

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Asbestsanering
Ben jij woonachtig in Apeldoorn en werkzaam in de asbest, als ZPP'R of in loondienst ? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een DAV'R in de omgeving van Apeldoorn. Je zal met je collega's verantwoordelijk zijn voor alle werkzaamheden rondom het verwijderen van asbest, waaronder het afzetten en saneren van het asbestgebied. Uiteraard doe je ook het uitvoeren van de sloopwerken en het schoonmaken van de werkplek. Heb je interesse, lees dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Betonreparateur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben je leergierig, ben je een aanpakker, beschik je over een goed technisch inzicht en heb je 2 rechter handen, dan ben jij ook de kandidaat die we zoeken! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een Betonreparateur.

Je gaat schade repareren, beton afwerken, de reparatie/constructie beschermen tegen invloeden van buitenaf, daarbij zal je ook bouwkundige werkzaamheden uitvoeren zoals: timmerwerk, metselwerk, montage- en loodgieterswerkzaamheden.

Heb je werkervaring in de betonwereld opgedaan en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Uitvoerder Bouw

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde? En heb je daarnaast ervaring als uitvoerder in de bouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem zijn wij op zoek naar een uitvoerder bouw.

Je zorgt ervoor dat alle dagelijkse taken op de bouwplaats worden uitgevoerd. Je bewaakt de voortgang, veiligheid en gezondheidsregels van de werkzaamheden op de bouwplaats. Je kan goed communiceren en bent organisatorisch sterk. Tot slot voer je controle uit op de kwaliteit van het materiaal en de prestaties en bewaak je de kosten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Stukadoor

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Kun je daarnaast zelfstandig werken met dun en dik stucwerk en ben je op zoek naar werk voor een langere tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar en stukadoor.

Je gaat stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je kunt zelfstandig als stukadoor werken en krijgt als je in loondienst komt een werkbus ter beschikking. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Helpende zorg / Thuiszorgmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij in het bezit van een helpende zorg niveau 2 diploma en wil jij een stapje verder maken in jouw carrière? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Spijkenisse / Hoogvliet, zijn wij op zoek naar helpende thuiszorg. Het is voor een opdrachtgever die jou na enkele maanden een opleiding aanbiedt voor verzorgende in de zorg. Je kunt dus werken en in de praktijk leren. Maar hoe ziet die praktijk er dan precies uit? Allereerst start je gewoon met de werkzaamheden die je altijd uitvoerde als helpende. Denk hierbij aan het verzorgen en begeleiden van de cliënten op basis van de afspraken in het zorg-leefplan. Daarnaast voer je taken uit zoals de pols tellen, temperatuur meten, medicatie toedienen, wonden verzorgen en steunkousen aantrekken. Dit doe je in wijken in Hoogvliet of Spijkenisse. Uiteraard word je niet ingedeeld op twee steden en krijg je een goede en duidelijke planning vooraf toegestuurd. Daarbij is de planning de planning, je wordt niet opeens afgezegd en afspraken zijn afspraken.

Als je na een aantal maanden je kennen en kunnen bewezen hebt, kun je meedoen aan de opleiding die de opdrachtgever aanbiedt voor VIG niveau 3. Zoek jij echt een baan in de wijkverpleging en zet jij je voor de volle 100% in? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Glazenwasser

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Schoonmaak
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een gemotiveerde, enthousiaste glazenwasser met ervaring en in het bezit van een rijbewijs B. Heb je interesse? Lees dan snel de functie omschrijving en solliciteer! Als glazenwasser voor deze klant rij je van A naar B om daar de taken te volbrengen die je van te voren mee gegeven zijn. Het is daarom erg belangrijk dat je zowel werkervaring als een rijbewijs B hebt. Je kan goed samen werken maar uiteraard ook alleen. Het liefst ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Den haag. Heb je interesse? Lees dan snel de functie eisen!

Woningstoffeerder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Heb jij ervaring als woningstoffeerder / projectstoffeerder? Ben jij daarnaast op zoek naar een baan met goede doorgroeimogelijkheden? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een woningsstoffeerder / projectstoffeerder.

Tijdens dit werk houd jij je bezig met het leggen en thermisch lassen van pvc en linoleum, net als het egaliseren van de vloer.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Voorman Steigerbouw

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Klinkt verzorgen van een project van A tot Z als Voorman Steigerbouw als jouw wereldbaan? Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb je ervaring als steigerbouwer binnen de industrie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Je zal werkzaam zijn voor een van onze opdrachtgevers in de Rotterdamse Botlek. Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast ben jij als leidinggevende het eerste aanspreekpunt voor jouw werknemers. Je zorgt voor een optimale inzet van het personeel en dagelijks zal je de taken van je werknemers controleren. Je vind het leuk om in contact te zijn met klanten en collega's omtrent de lopende projecten. Ook werk je graag samen met je team om het beste resultaat te kunnen realiseren. Wanneer er zich een probleem voordoet is dit voor jou geen probleem. Want een van jou eigenschappen is het denken in oplossingen. Je zal op meerdere locaties werkzaam zijn. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

Voorman Isolatiemonteurs

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Ben jij de voorman isolatiemonteur die we zoeken? Heb je ervaring als isolatiemonteur en ben je opzoek naar een baan met uitzicht op vast ? Zorg jij voor optimale inzet en staat veiligheid bij jou voorop ? Lees dan snel verder !

Als Voorman Isolatiemonteur ga jij aan de slag voor onze opdrachtgever van de Botlek in Rotterdam. In deze functie gaat het vooral om koude Isolatie binnen de industrie. Geen dag is hetzelfde. Met jouw leidinggevende capaciteiten schakel je snel en beschik je over een oplossingsgericht vermogen. Veiligheid gaat volgens jou boven alles. Je bent een leidinggevende die centraal staat voor jouw team. Waardoor je zorgt voor een optimale inzet van jou medewerkers. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden van jou team dagelijks gecontroleerd word. Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid materiaal en gereedschappen. Daarnaast bestaat jou dag uit meetwerkzaamheden en het signaleren van meer- en minderwerk. Je vindt het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. Dat komt goed van pas aangezien interne opleidingen dan tot jou mogelijkheden behoren. Wanneer de uitzendtermijn afloopt wordt je overgenomen door de opdrachtgever.

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Ben jij een kei in straten en vind je het leuk om aan de slag te gaan bij o.a. particulieren in de tuin? Dan kan je nu direct solliciteren! Samen met de hovenier en timmerman ga je aan de slag om de tuin om te toveren naar de droomplek van alle klanten. Of het nu gaat om herinrichting, renovatie of een hele nieuwe tuin? Jij gaat hier voor zorgen!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier
Heb jij ervaring als timmerman en vind jij het héérlijk om in het groen te werken? Dan is dit de perfecte match voor jou! Samen met de hovenier ga je aan de slag om de mooiste tuinen aan te leggen. Tuinhuisjes, schuttingen etc. zijn hier dan ook een onderdeel van. Je moet dus goed kunnen samen werken maar ook dus goed alleen. Het is belangrijk dat zowel de functie timmerman als het stukje groen jou beide aanspreken. Voel jij je helemaal aangesproken door deze vacature en was je liever gisteren al begonnen in plaats van vandaag? Solliciteer dan snel!

Hovenier

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier

Heb jij groene vingers, vind je het fijn om o.a. particulieren helemaal blij te maken met hun nieuwe tuin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij DE baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in van Breda zijn wij op zoek naar hoveniers. Als hovenier houd je je bezig met het uitvoeren van leuke projecten zoals het aanleggen of onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven of monumentale panden. Daar buiten moet je goed in teamverband kunnen werken maar ook goed alleen. Aangezien je door heel Breda heen moet, is een rijbewijs een must. Geïnteresseerd?! Lees dan snel de functie eisen door !

Orderpicker / productiemedewerker bloemen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek

Voor een lang bestaande en groeiende opdrachtgever in omgeving Westland zoeken wij een orderpicker/productiemedewerker. Elke maandag en woensdag ga je de producten van de lopende band bij de juiste regio box plaatsen. Je zorgt ervoor dat je de bloemen en planten controleert op kwaliteit en deze klaar maakt om te verzenden.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet?

Gevelreiniger

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Beschik je minimaal over een jaar werkervaring als gevelreiniger en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een gevelreiniger.

Jouw werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties binnen, maar ook iets buiten de regio Rotterdam. Je maakt hier de gevels schoon van diverse panden en objecten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Autoschadehersteller

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Ben jij een autoschadehersteller met ervaring én ben je op zoek naar een ontzettend leuke werkgever in de omgeving van Ridderkerk? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou beschikbaar! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Ridderkerk zijn wij op zoek naar een autoschadehersteller die al wat praktijkervaring heeft opgedaan. Je gaat bij een gezellig en sterk bedrijf aan de slag die gespecialiseerd is in autoschadeherstel. Jouw werkzaamheden bestaan uit auto's uitlezen, uitdeuken, carrosserie onderdelen uitlijnen, lassen etc. In de tussentijd houd je goed contact met verschillende afdelingen, zo heb je bijvoorbeeld nauw contact met de autospuiters. De opdrachtgever biedt jou verder goede arbeidsvoorwaarden aan, doorgroeimogelijkheden en een passend salaris n.a.v. jouw ervaring.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Leerling monteur dakramen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw , Techniek

Vind jij het leuk om een nieuw vak te leren in de bouw / techniek, heb je geen problemen met buiten werken én sta je te popelen om vast aan het werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling dakraammonteur! Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Je hoeft geen ervaring te hebben want het bedrijf zorgt ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert. Het bedrijf is gespecialiseerd in dakramen en kozijnen plaatsen, en doet dit vooral bij particulieren thuis. Elke dag ga je (samen) op pad naar verschillende klanten om hen te voorzien van de mooiste dakramen en kozijnen.

Is dit nou echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Allround Bouwmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Kun jij zowel tegels zetten als schilderen? En ben jij overal in te zetten op de bouw? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Allround Bouwmedewerker in Delft!

Het bedrijf werkt in het vastgoedonderhoud. Zij hebben op dit moment een project in Delft en zijn daarvoor op zoek naar mensen die ervaring hebben op meerdere gebieden in de bouw waaronder tegels zetten, schilderen en timmeren. Met meerdere collega's ga jij aan de slag op deze locatie. Jij kunt dus ook goed samenwerken.

Ervaring in alle vakgebieden word dan ook gevraagd. Het zou heel handig zijn als je zelfstandig in Delft zou kunnen komen.

Enthousiast geworden van deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

Leerling timmerman interieur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij handig? Heb je een passie voor houtbewerking? En ben je daarnaast ook sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling timmerman interieur die ook magazijnwerkzaamheden verricht.

Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door de architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Je komt te werken met de mooiste meubels en jij weet natuurlijk hoe je daarmee moet omgaan. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie.

De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Bouwvakhelper

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een baan als Bouwvakhelper en ben je in het bezit van een VIAG certificaat? Onze opdrachtgever is op zoek naar een Bouwvakhelper in Gouda.

Onze opdrachtgever werkt volgens de richtlijnen van de VIAG (Veiligheids Instructie AardGas) je hebt verschillende gradaties en hij zoekt iemand voor de VOP (Voldoende Onderricht Persoon).

Ook ben jij in het bezit van een geldig BHV certificaat.

Voldoe jij aan dit profiel? Lees dan snel verder.

Medewerker Front Office

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Administratief

Voor onze opdrachtgever in de verzekeringsbranche in de omgeving van Gouda, zijn wij op zoek naar leuke en spontane Front Office medewerker.

Wat zijn je werkzaamheden? Je bent het eerste aanspreekpunt en beantwoordt alle vragen over zakelijke verzekeringen: opstal, goederen, aansprakelijkheid, verzuim, cyber en werkmaterieel. Je kent de meest gestelde vragen en staat de relaties snel te woord of brengt ze in contact met een schadebehandelaar of adviseur. Je gaat bezoeken voorbereiden van de adviseurs en werkt deze later uit. Je assisteert de adviseur met het omzetten van contacten naar contracten. Je kan goed in een team werken maar ook zelfstandig.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Gibo bouwer

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een gibobouwer voor door heel Zuid-Holland.

Heb jij ervaring als gibobouwer en sta je te springen om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Als gibobouwer bouw je de wanden op die bestaan uit gipsbeton. Je zet gips beton wanden, inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals het verzagen van blokken, het lijmen van de blokken en het gladstrijken van den naden tussen de blokken. Een gibobouwer kan met losse blokken een wand bouwen of met hele elementen een wand opbouwen.

Het is belangrijk dat je als gibobouwer ook de tekening kunt lezen.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt!

Hulp monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Heb je affiniteit met koeltechniek en airconditioning? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda op zoek naar een hulp monteur voor langere tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te komen.

Je assisteert en ondersteunt de eerste monteur met diverse montage werkzaamheden voor de airconditioning en koelingen. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met klanten, collega's en het kantoor.

Het harde werken wordt uiteraard beloond met een marktconform salaris, maar ook door mooie ontwikkelingskansen, een gezellig en hecht team (met leuke bedrijfsuitjes), ruimte voor eigen inbreng en korte lijnen.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Vakantiepark medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier

Ben jij op zoek naar een chille vakantiebaan en wil jij makkelijk geld bijverdienen deze zomer? Check dan nu de volgende vacature! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zoeken wij een vakantiepark medewerker!

Je bent vooral lekker buiten aan het werk. Komt dat mooi uit deze zomer! Je gaat grasmaaien en je zorgt ervoor dat ook de struiken er goed bij blijven staan op dit vakantiepark.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan nu!

Glazenwasser

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Ben jij een glazenwasser en woon je in de nabije omgeving van Maassluis? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je hebt geen problemen met de hoogtes die je bereikt met de ladder of hoogwerker bij het schoonmaken van de ramen. Naast glasbewassing doe je ook de gevelreiniging. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Ervaren schoonmaker Maassluis

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak
Woon jij in de buurt van Maassluis, heb jij heel veel schoonmaakervaring, kun jij fulltime werken en ben je op zoek naar een vaste baan? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Maassluis zijn we op zoek naar een schoonmaker die wat zwaarder schoonmaakwerk kan verrichten. Denk hierbij aan het schoonmaken van trappenhuizen, ramen zemen, portieken schoonmaken en het hekwerk schoonmaken. Het is voor 36,5 uur (5 dagen) in de week waarvan je de vrijdag wat eerder klaar bent met werken. Het kan fysiek vrij zwaar zijn, maar je kunt wel lekker vast blijven werken op deze locatie met een uurloon van €11,27 per uur. Je komt vooral zelfstandig te werken en af en toe ook in teamverband. Het bedrijf is een leuke opdrachtgever om voor te werken, met leuke collega's! Zij geven jou duidelijke taken met een vaste structuur, perfect voor als jij op zoek bent naar een vaste baan! Heb jij veel ervaring in de schoonmaak en lijkt deze functie jou wel wat? Lees dan snel verder!

Industrieel / Handmatig Schoonmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

Ben jij beschikbaar van 12.00 uur tot 21.00 uur en heb jij ervaring met de schoonmaken met een hogedrukspuit en handmatig schoonmaakwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een industrieel schoonmaker.

Je gaat schoonmaken bij een vleesproductiebedrijf. Hier zorg jij dat alle machines weer schoon zijn om de volgende dag in gebruik te nemen. Je begint om 12.00 uur met wat handmatig schoonmaakwerk. Denk hierbij aan de kantoren schoonmaken, klein schoonmaakwerk met een poetsdoek, toiletten reinigen, vloeren dweilen etc. Vanaf 17.00 uur ga je aan de slag met de hogedrukspuit in de productieomgeving en zorg je ervoor dat alle machines schoon zijn.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Bouwkundig projectleider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Heb jij ervaring als planner in de bouw? Ben je goed in het behandelen van aanvragen voor bouwopdrachten en vind je het leuk om offertes op te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren planner die aan de slag wilt in de bouw.

Je taken zullen vooral gericht zijn op het behandelen van aanvragen voor bouwprojecten. Je maakt een offerte en kijkt naar het gehele kostenplaatje. Voordat het project wordt aangenomen bekijk je welke materialen er nodig zijn, hoeveel personeel er moet worden ingezet en of het allemaal rendabel is.

Daarnaast bezoek je de verschillende projecten om het werk te bekijken en om nieuwe inschattingen te maken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Grondwerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier

Ervaren grondwerker gezocht! Ben jij handig met het werken met een laser, het lezen van ontwerptekeningen en bezit jij genoeg kennis over de infra. Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zoeken wij een ervaren grondwerker.

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht waarbij je het ene moment zelfstandig aan de slag gaat en het andere moment samenwerkt in teamverband? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Dordrecht zoeken wij een ervaren grondwerker. Je gaat aan de slag bij verschillende klussen en er wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. Daarnaast ben je flexibel en heb je geen probleem met eventuele langere werkdagen.

Proces Operator

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Productie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voor onze opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een Procesoperator.

Dit grote internationale bedrijf in Gouda heeft een team vol gepassioneerde en enthousiaste mensen en zijn op zoek naar net zo iemand.

Als Proces Operator begeleidt en ondersteun jij het team van productiemedewerkers en zorg jij voor het optimaliseren van het productieproces van de jute zakken.

Wil je meer weten? Lees dan snel de functie eisen!

Allround Hovenier

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , MBO | Hovenier

Heb jij ervaring als hovenier en wil je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Dordrecht zijn wij op zoek naar een allround hovenier met ervaring binnen het vakgebied.

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht waarbij je het ene moment zelfstandig aan de slag gaat en het andere moment samenwerkt in teamverband? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Dordrecht zoeken wij een ervaren allround hovenier. Je gaat aan de slag bij verschillende klussen en er wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. Daarnaast ben je flexibel en heb je geen probleem met eventuele langere werkdagen.

Graafmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier

Heb jij ervaring als graafmachinist en vind je het leuk in de buitenlucht aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een machinist voor graafmachines. Klinkt dit voor jou interessant? Solliciteer dan nu!

Je gaat aan de slag met het coördineren en mede uitvoeren van diverse werkzaamheden in de groene buitenruimte. Daarnaast ga je ook aan de slag met verschillende graafmachine werkzaamheden en sta je in contact met de opdrachtgevers. Er wordt van je verwacht dat je de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren, flexibel kent en ook goed kan samenwerken in teamverband. Uitlopende werkdagen zijn voor jou geen probleem

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Trainer / Rijinstructeur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Onderwijs

Ben jij een trainer / Rijinstructeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb je kennis en ervaring met voertuigen en machines? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alpen aan den Rijn op zoek naar een Trainer / Rijinstructeur. Je bent verantwoordelijk voor het overbrengen van theorie en praktijk (Zowel kennis als veiligheid) naar de deelnemers.

Ze zoeken een trainer die instructies en cursus kan geven aan beroepschauffeurs binnen de sector AMBOR(Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte) Hiervoor dient de trainer in het bezit te zijn van een WRM certificaat (bij voorkeur categorie C)

Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Elektriciën

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de Installatietechniek en in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Elektricien.

Als Elektricien ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektrische installaties, die nodig zijn om elektriciteit veilig te kunnen gebruiken. Je zorgt er dan ook voor dat gebruikers op een veilig manier gebruik kunnen maken van stroom.

Je gaat installaties installeren volgens de juiste voorschriften en met de juiste materialen, zodat er geen kortsluitingen of andere storingen kunnen ontstaan. Tevens moet je een bouwtekeningen goed kunnen lezen en kunnen bepalen waar de bedrading moet lopen en waar de stopcontacten en lichtschakelaars geplaatst moeten worden.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Vind jij het leuk om buiten te werken en fysiek werk te doen en heb je ervaring als stratenmaker of wil je dit vak graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Stratenmaker.

Je gaat aan de slag met de mooiste projecten, van terminals tot aan parkeerterreinen. Zo ga je hoogtes uitzetten, de baan voorbereiden, vleien, knippen en zagen, bestraten, de bestrating aftillen en putten opmetselen en kolken en banden zetten. Het is afwisselend werk waarbij het belangrijk is dat je mooi resultaat wilt boeken.

Is dit echt iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Voorman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Heb jij twee rechterhanden, ben je een aanpakker en vind je het leuk om mensen te begeleiden en aan te sturen in het werk en daarbij zelf mee te werken? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze functie!

Voor onze opdrachtgever in de regio van Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar voormannen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het aansturen en begeleiden van medewerkers, het zelfstandig uitvoeren van grond- en bouwwerkzaamheden en het invullen van werklijsten.Je bewaakt mede de planning en zorgt voor een goede voortgang van alle werkzaamheden. Daarbij heb je als Voorman veiligheid hoog in het vaandel staan.

Is dit echt een baan voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Orderpicker Bloemen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek

Ben jij een fan van bloemen en een ster in orderpicken en sorteren van deze bloemen ? Voor onze opdrachtgever, een kwekerij in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een orderpicker bloemen ! Wil jij aan de slag in de tuinbouw?

Je bent verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de productiewerkzaamheden bloemen sorteren. Je verwerkt binnenkomende orders en controleert of de specificaties van de klant juist zijn verwerkt door de bon goed te lezen. De bloemen moeten op de juiste kwaliteit zijn en volgens de eisen van de klant worden verpakt. Dit alles verloopt soepel omdat jij prioriteiten stelt en mensen aanstuurt.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Tegelzetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een tegelzetter die ervaring heeft met specie. Nauwkeurigheid en accuraat te werk gaan is voor jou vanzelfsprekend, daarbij ga je altijd voor het beste eindresultaat!

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf met een grote vaste klantenkring. Zij voeren vrijwel alle tegel-en natuursteen werken uit in Nederland en daarbuiten. Je kan daarbij denken aan: nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, particulieren, standbouw, gevelbekleding, zwembaden.

Je gaat werktekeningen lezen en interpreteren, wand- en vloertegels op maat snijden, sloopwerk uitvoeren, aanmaken van lijm, mortel of specie, voorstrijken van ondergrond met hechtmiddel, oppervlakken meten en markeren van het betegelen.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Schilder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar schilders. Deze schilderbedrijven zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, glas- en behangwerk, houtwerkinspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering. Je gaat aan de slag in de renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Je gaat aan de slag met diverse projecten in diverse steden. De klanten van de opdrachtgever bestaan uit overheden, corporaties, instellingen en andersoortige eigenaren van vastgoed.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Allround klusjesman renovatie

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een klusjesman die allround is en zelfstandig allerlei werkzaamheden op het gebied van elektra, timmeren, tegelzetten en loodgieterswerkzaamheden kan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround klusjesman renovatie. De werkzaamheden bestaan met name uit renovatiewerk in de eerder genoemde gebieden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Callcenter Medewerker Outbound

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur | Voortgezet onderwijs | Callcenter

Vind jij het leuk om koude acquisitie te bellen en ben jij commercieel en telefonisch erg sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Delft zijn wij op zoek naar een callcenter medewerker outbound die het leuk vindt om bedrijven te bellen om extra klanten voor bedrijven binnen te halen.

Je gaat koude acquisitie bellen voor diverse klanten zoals uitzendbureaus, verzekeraars, bedrijven in de installatietechniek, schoonmaakbedrijven. Het is echt B2B contact. Je probeert andere bedrijven als klant binnen te halen voor de eerder genoemde klanten. Dit doe je door jouw commerciële en telefonische kwaliteiten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Financieel Adviseur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Heb jij een afgeronde opleiding in accountancy, boekhoudkunde, bedrijfseconomie of ervaring als financieel adviseur bij een bank of verzekering? Ben je daarnaast ook sociaal aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Krimpen aan den Lek zijn wij op zoek naar een financieel adviseur die opgeleid wilt worden tot hypotheek adviseur.

Als hypotheekadviseur begeleidt je kopers met de aankoop van hun woning. Je hebt contact met banken voor prijsopgaven, bent een vraagbaak voor de kopers, bewaakt de deadlines waar nodig, je plant hypotheekgesprekken in en houdt contact met makelaar, notarissen en andere partijen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Pracownik produkcji mięsa

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Productie

Szukasz dobrej pracy jako pracownik produkcyjny, czy chcesz ciężko pracować i nie masz problemów z pracą w chłodni? Czytaj dalej! Poszukujemy dla naszego klienta kandydatów, którzy chcieliby pracować przy mięsie !

Jako pracownik produkcji współpracujesz w zespole, pakujesz i przetwarzasz produkty oraz zamówienia w sposób jak najbardziej wydajny. Robisz to w taki sposób, aby mogły być dostarczone do wszystkich klientów na czas. Na tym stanowisku jesteś odpowiedzialny za pewną część procesu produkcji / pakowania. Chociaż pracujesz niezależnie, praca w zespole jest również bardzo ważna. Razem zapewniasz, że wszystko działa płynnie!

Czy ta funkcja Ci się podoba? Reaguj szybko !

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur | LBO | Schoonmaak

Hou jij het liefst alles zo schoon mogelijk en ben je een echte aanpakker ? Woon je daarnaast in de directe omgeving van Rotterdam Alexander / Nesselande / Capelle aan den IJssel / Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn regelmatig op zoek naar schoonmakers die parttime aan de slag kunnen voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor fulltime schoonmaakwerk kun je bij ons terecht. Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen en verzorgingstehuizen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Heb jij ervaring met het onderhouden en repareren van auto's of is dit jouw grote hobby? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Spijkenisse zijn wij op zoek naar een automonteur.

Bij het werk van automonteur horen natuurlijk de werkzaamheden, zoals het onderhoud aan auto's, de reparaties van auto's en het vervangen van de banden. Maar ook zorg je ervoor dat het wagenpark schoon wordt gehouden doordat je de auto's wast en de werkplaats goed opgeruimd en schoon houdt. Tot slot ontvang je ook klanten en voer je eventuele baliewerkzaamheden uit.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Teamleider Verpakkingen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Ben jij communicatief sterk en goed met leidinggeven in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een teamleider verpakkingen.

Tijdens jouw werk zorg jij ervoor dat de juiste producten op het juiste moment worden verpakt. Je moet hier snel kunnen schakelen en ook de planning snel kunnen omgooien. Je werkt op een afdeling met machines die veel herrie maken. Onder deze omstandigheden stuur jij mensen aan en motiveert hen waar nodig. Ook neem jij soms taken over als de omstandigheden hier om vragen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Medewerker technische dienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring met elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor een perfect functionerend machinepark op de productieafdeling. Je pleegt preventief onderhoud, verhelpt storingen en draait storingsdiensten. Je signaleert technische problemen, je stelt verbeteringen voor, maar bestelt en voert ook werkzaamheden uit in het bedrijfsmiddel onderhoudsprogramma. Je leeft daarnaast de technische wet en regelgeving en procedures op het gebied van veiligheid en milieu na. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Service Monteur Logistiek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring met mechanische en elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een service monteur in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor de correctieve en preventieve werkzaamheden aan systemen en zorgt ervoor dat er geen storingen komen. Als deze er wel zijn dan ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het onderhoud. Je houdt de installaties in topconditie door zowel mechanische, elektrotechnische en bestuurstechnische reparaties te verhelpen. Je handelt dit ook administratief af.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Machine Operator Kratten

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek , Productie

Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en heb jij affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een machine operator kratten in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het draaiende houden van de krattenwasmachine. Ook maak je deze machine regelmatig schoon en voer je de kratten in met behulp van een palletwagen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leerling Vloerenlegger

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij woonachtig in Rotterdam en vind jij het geen probleem om 7 uur in de ochtend te beginnen met werken? Ben je daarnaast een ervaren vloerenlegger of juist iemand die dit vak wilt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een vloerenlegger.

Je gaat met name kunststof vloeren leggen bij bedrijven. Als je nog geen ervaring hebt loop je de eerste periode mee met een ervaren man om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Teamleider Productie

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Productie

Ben jij communicatief sterk en goed met leidinggeven in de productie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een teamleider productie.

Tijdens jouw werk ben jij met je team verantwoordelijk voor het verpakkingsproces. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan 25 tot 40 medewerkers, waardoor het verpakken van producten aan de lopende band, de controle, het opstapelen en klaarzetten van deze producten voor de vrachtwagens op een juiste manier verloopt. Daarnaast hou jij functioneringsgesprekken, waardoor je werknemers een ontwikkeling laat doormaken en zie je toe op een correcte naleving van de huis- en gedragsregels. Tot slot bekijk je ook waar de werkprocessen verbeterd kunnen worden waar nodig, zodat je door hard te werken het beste resultaat behaald. Je rapporteert alles aan de teammanager.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Teamleider Warehouse

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Ben jij communicatief sterk en goed met leidinggeven in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een teamleider warehouse.

Tijdens jouw werk ben jij verantwoordelijk voor de direct operationele aansturing in dit logistieke bedrijf. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan zo'n 50 medewerkers, waardoor de uitvoer van het proces van inslag, opslag en uitslag op een juiste manier verloopt. Daarnaast hou jij functioneringsgesprekken, waardoor je werknemers een ontwikkeling laat doormaken en zie je toe op een correcte naleving van de huis- en gedragsregels. Tot slot bekijk je ook waar de werkprocessen verbeterd kunnen worden waar nodig, zodat je door hard te werken het beste resultaat behaald. Je rapporteert alles aan de teammanager.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Machine Operator

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb jij affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een machine operator in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor het verpakken van allerlei groente en fruit. Je stuurt productiemedewerkers aan, helpt mee met de productie, maar verhelpt ook storingen aan de machines en vult voorraden op de machine. Je controleert de werkzaamheden van de productiemedewerkers, ook op de veiligheids- en hygiëne regels en geeft de voortgang van de productie aan hen door. Ook zoek je constant naar verbeteringen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Medewerker Control Room

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Ben jij handig met ICT en heb je kennis van een Warehouse Management Systeem (WMS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een medewerker Control Room.

Tijdens jouw werk monitor je de logistieke processen en zorg je ervoor dat op de werkvloer alles soepel verloopt. Je vindt het belangrijk dat het logistieke proces steeds beter verloopt en organiseert dan ook vergaderingen met de betrokken partijen om dit te verbeteren. Verder is het werk divers en kun je goed zelfstandig uit de voeten. Werkprocessen vernieuwen is geen probleem voor jou! Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Projectleider Meet- en Regeltechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider in de meet- en regeltechniek? Heb je daarnaast ervaring met kleine en grote utiliteitsprojecten en het aansturen van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een projectleider meet- en regeltechniek.

Je bent verantwoordelijk voor eigen projecten en betrokken bij engineering en het schrijven of aanpassen van de benodigde software. Je analyseert meldingen die binnenkmen en verzorgt aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties. Daarnaast voorkom je storingen en ondersteun je service-engineers. Je houdt daarbij intensief contact met opdrachtgevers en signaleert en adviseert proactie voor oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het budget van een project en verzorgt calculaties van contracten en het installatiewerk. Ook zie je toe op het naleven van de richtlijnen op de werkvloer.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Verkoopmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Heb jij affiniteit met food, ben je een echte verkoper en bereid om ook in het weekend te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de detailhandel in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker.

In de zaak ben jij een van de verkoopmedewerkers. Je hebt veel contact met de klanten en hebt gevoel voor verkopen. Als iemand een product afneemt wil jij er graag nog wat extra drinken bij verkopen, zonder dat dit irritant overkomt bij de klant.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vloerverwarmingsmonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een expert in het aanleggen van een vloerverwarming en op zoek naar een baan als uitzendkracht of ZZP'er? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een vloerverwarmingsmonteur, het liefst ook met ervaring als tegelzetter.

Je gaat leidingen aanleggen voor de vloerverwarming, Wanneer er tegels liggen, moeten deze eerst eruit worden gesloopt. Daarna moeten er groeven worden gemaakt voor de vloerverwarming. Daarnaast komt het mooi uit als je de tegels ook weer netjes kunt leggen. Is dit niet zo? Geen probleem dan wordt dit werk door iemand ander gedaan. De werkzaamheden zijn bij grote projecten in bedrijfspanden en mooie woningen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Latexspuiter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij werkervaring als latexspuiter en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als ZZP'er of als uitzendkracht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een latexspuiter.

Je moet tijdens de werkzaamheden goed kunnen afplakken en kitten voordat er latex gespoten wordt. Je gaat aan de slag bij grote projecten in bedrijfspanden of mooie woningen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over minimaal 3 jaar werkervaring als onderhoudsmonteur? Heb je daarnaast een afgeronde MBO4 opleiding in de richting van installatietechniek of werktuigbouwkunde? Dan zijn wij op zoek voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.

In deze rol ga jij je bezighouden met het oplossen van storingen en voer je onderhoud uit bij gebouwen die installatie gebonden zijn. Je werkt conform de planning en voert in de ingeplande tijd alle voorkomende reparatie werkzaamheden uit aan kleinere installaties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het werk wat jij aflevert.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Productiemedewerker Vlees

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Productie

Zoek je een leuke baan als productiemedewerker, ben je bereid om hard te werken en heb je geen problemen met het werken in een koude ruimte? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een productiemedewerker vlees. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Als productiemedewerker vlees werk je samen in een team om zo efficiënt mogelijk de producten en bestellingen in te pakken en te verwerken. Dit doe je zodat ze op tijd kunnen worden bezorgd bij alle klanten. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een bepaald gedeelte in het productie/inpak proces. Ondanks dat je zelfstandig werkt is het werken in teamverband ook erg belangrijk. Samen zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel!

Project leider / Tekenaar Tekla

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wij zijn opzoek naar een Project Leider / Tekenaar Tekla in Rotterdam.

In een team van 40 gemotiveerde medewerkers ben jij in staat om samen, of op zelfstandige basis te werken aan gebouw- en gebouw gebonden staalconstructies, industriële- en offshore constructies, ankerplannen, merkenoverzichten, detail- en werkplaatstekeningen en constructieoverzichten met details. Je werkt in een team of leidt je eigen projecten, dat wil zeggen: doorspreken, voorcalculatie, eventueel inmeten, modelleren, uitleveren, het bijhouden van meer- of minderwerk en nacalculatie.

Er wordt vooral getekend in (3D) TEKLA, maar heb je ervaring met andere pakketten daar leer je Tekla ''on-the-job''. Je hebt overleg met opdrachtgevers, architecten en constructeurs. Natuurlijk is er altijd overleg met de overige leden van het team.

Werkvoorbereider / Calculator Metaal

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider en lijkt het je fantastisch om dit in de metaalindustrie te gaan uitvoeren voor een goede werkgever? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een werkvoorbereider / calculator. Het bedrijf maakt producten op maat voor klanten in bijvoorbeeld de chemie, foodindustrie, transport en nog veel meer. Voorbeelden van producten die ze maken zijn ramen en kozijnen, hekwerken, plaatwerken, trappen, constructiewerk etc. Het bedrijf heeft service hoog in het vandaal staan, waardoor jouw werk als werkvoorbereider ontzettend divers en uitdagend is. Jij als werkvoorbereider gaat er binnen het bedrijf voor zorgen dat de opdracht die jij binnenkrijgt volledig in goede banen wordt geleid. Zo heb je contact met de klant, maak je offertes, verzorg je tekeningen op maat (via Autocad), maak je calculaties en verzorg je de inkoop zodat de productie aan de slag kan met de opdracht. Kortom beheer je het proces van A tot Z. Hiertegenover staan mooie arbeidsvoorwaarden zoals een uitzicht op een vast contract en opleidingsmogelijkheden.

Airconditioning Monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij in het bezit van een F-Gassen certificaat en een VCA diploma? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Airconditioning Monteur.

In deze functie ga je zelfstandig VRF systemen en airconditioning installeren. Naast je vakkennis is klantgerichtheid hierbij een belangrijk onderdeel.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Inbedrijfsteller

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO , WO | Bouw , Techniek

Wij zoeken een Comissioning Engineer (Inbedrijfsteller / Operations technician) die goed toezicht kan houden en dagelijkse activiteiten kan beheren.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het plannen en analyseren van technische inbedrijfstellingsspecificaties, tekeningen, documentatie en testprotocollen
  • Het ontwikkelen van inbedrijfstellingsplannen
  • Het uitvoeren van inbedrijfstellings-, test- en kalibratieactiviteiten en / of operationele en / of reparatie- / onderhoudsactiviteiten, in overeenstemming met klantverzoeken, specificaties, kwaliteitsnormen en inbedrijfstellingsplanning, om veilige technische inbedrijfstelling en / of werking van apparatuur te garanderen, zowel lokaal op het terrein als op de locatie van de klant.

Als Commissioning / Operations Technician ga jij ook meerdere keren per jaar op sea tials, wat betekent dat je voor een aantal ononderbroken dagen weg van huis bent.

Montage medewerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij twee rechterhanden ? En ben je bereid om meerdere werkzaamheden te verrichten waardoor je veel afwisseling heb? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons in de buurt van Dordrecht zijn wij op zoek naar een montage medewerker. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de onderhouds- en montage werkzaamheden aan de units. Door het hele land ga je op veilige en efficiënte wijze monteren en demonteren aan verschillende gebouwen. Je zal nauw moeten samen werken met zowel je leidinggevende als je team. Onze klant is op zoek naar een motiverende kandidaat die niet bang is om de handjes uit de mouwen te steken en die de kwaliteit en service naar de klant toe enorm belangrijk vind. Ook heb je een technische opleiding gedaan, het niveau hiervan is niet belangrijk als het maar technisch is, je hebt dus bij voorkeur enige bouwkundige kennis.

Bankwerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Voornamelijke werkzaamheden zijn het samenstellen en installeren van machines en werktuigbouwkundige installaties aan boord van schepen.

Samenstellen/installeren
  • Samenstellen van werktuigbouwkundige componenten tot units (pompen, filters, appendages, e.d.)
  • Monteren van werktuigen, elektrische componenten en units aan boord van het schip
  • Controleren, uitlijnen eventueel corrigeren van aan boord aanwezige systemen (pompinstallatie, brandstof-, smeerolie-, koelwatersystemen, e.d.) en installaties (motoren, tandwielkasten, baggerpompen, e.d.).

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de infra/civiele techniek en zoek jij een baan met veel afwisselende werkzaamheden? Vind jij het leuk om in een team te werken en presteer je goed onder druk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een Stratenmaker. geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Je gaat zowel zelfstandig aan het werk als in teamverband. Je gaat verschillende straat- en maatwerk uitvoeren, je gaat vleien, knippen en zagen, bestraten, aftrillen van bestrating, putten opmetselen en kolken en banden zetten.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Werkvoorbereider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij degene die voor elk probleem een creatieve oplossing weet te vinden en heb je affiniteit met infratechniek? Kan jij tegen een hoge dosis verantwoordelijkheid en beschik jij over genoeg inzicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar Werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s. Een cruciale rol waarbij je het bouwproces meemaakt van tender tot aan ontwerp, uitvoering en onderhoud. Je hebt veel variëteit in je werk. Vandaag houd je je bezig met de tijdsplanning en financiën van een project, morgen richt jouw werk zich op kwaliteit en veiligheid. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Constructie schilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij een ervaren constructie schilder en ben je in het bezit van een digitaal veiligheid paspoort (veilig werken langs het spoor)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om te werken bij een leuk project in de regio Noord-Brabant of Noord-Oost Holland.

Voor verschillende projecten in de regio Noord-Brabant en/of in Noord-Oost Holland zijn wij op zoek naar een leuke, gemotiveerde constructie schilder.

Je hebt ruime ervaring met alle toebehorende werkzaamheden van een constructieschilder. Je gaat werken op basis van werkschema's en koppelt terug aan de leidinggevende. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Tandarts

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | WO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd tandarts die BIG-geregistreerd is en in het bezit is van een auto en eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een tandarts.

Je werkt je dagelijks als tandarts samen met een team van assistenten, preventie-assistenten, mondhygiënisten en prothetici aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Indien nodig worden de cliënten naar een professionele praktijkomgeving gebracht.

In deze functie kun je aan de slag als ZZP'er of in loondienst.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Mondhygiënist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd en geregistreerd mondhygiënist, die in het bezit is van een auto en eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een mondhygiënist.

Je werkt je dagelijks aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Daarbij heb je nauw contact met de verpleging en ben je ook het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Tot slot verzorg jij de rapportages. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Preventie assistent mondzorg

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd tandartsassistent of preventie assistent of heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in deze branches? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een preventie assistent mondzorg.

Je werkt je dagelijks aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Daarbij heb je nauw contact met de verpleging en ben je ook het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Tot slot verzorg jij de rapportages. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Tandartsassistent

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | MBO | Medisch / Zorg

Heb je altijd al in de mondzorg willen werken en heb je interesse in een leuke, uitdagende baan? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een tandartsassistent in omgeving Rotterdam/Den-Haag!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leuke kandidaat die in het bezit is van een diploma als tandartsassistent en ervaring heeft in de mondzorg. Als tandartsassistent ondersteun je de tandarts en je bent een aanspreekpunt voor patiënten. Je hebt verschillende werkzaamheden, zoals het klaarleggen van de benodigde instrumenten, het maken van röntgenfoto’s maar je verricht ook administratieve werkzaamheden. Daarnaast zal je samen met de tandarts naar verschillende locaties gaan om deze werkzaamheden uit te voeren. Vandaar dat je ook werkt in omgeving Rotterdam en Den Haag, de locaties zijn namelijk niet vast.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een echte timmerman en heb je een rijbewijs en eigen vervoer? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman.

De werkzaamheden vinden vooral plaats in de nieuwbouw, waar je alle diverse timmerwerkzaamheden zal uitvoeren die daarbij komen kijken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Eerste monteur elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als eerste monteur utiliteit of eerste monteur industrie in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar eerste monteurs die gespecialiseerd zijn in utiliteit of industrie. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als eerste monteur industrie of eerste monteur utiliteit zijn met name kwaliteit leveren. Jij zorgt ervoor dat de klant niks te kort komt op gebied van kwaliteit en kan zelfstandig installaties maken en prioriteiten stellen. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als eerste monteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Het mooie is dat jij in de ochtend direct in de werkbus van de zaak kunt vertrekken naar deze mooie klussen, met een volgevulde auto. In de avond komt er namelijk een bedrijf langs om jouw werkbus aan te vullen, dat hoef je dus lekker niet zelf te doen! Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Installatiemonteur elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als installatiemonteur utiliteit of installatiemonteur industrie in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar installatie monteurs die gespecialiseerd zijn in utiliteit of industrie. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als installatie monteur industrie of installatie monteur utiliteit zijn met name kwaliteit leveren. Jij zorgt ervoor dat de klant niks te kort komt op gebied van kwaliteit en doet dit samen met het team. Werken in teamverband vind jij dus echt leuk. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als installatiemonteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Servicemonteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als servicemonteur in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar servicemonteurs die gespecialiseerd zijn in de beveiliging. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als servicemonteur zijn met name kwaliteit leveren. Jij doet onderzoek aan beveiligingsinstallaties, voert herstelwerkzaamheden uit en lost storingen op. Ook draai je mee in het storingsdinestrooster. Je doet dit samen met het team. Werken in teamverband vind jij dus echt leuk. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als storingsmonteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Leidinggevend Elektromonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een functie als leidinggevend monteur in de industrie of utiliteit binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor een elektrobedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar deze leidinggevende monteurs.

Als leidinggevend monteur utiliteit of industrie stel je prioriteiten, stuur je teamleden aan en bewaak je de kwaliteit en voortgang van een project. Je komt ook met verbeterpunten en maakt deze bespreekbaar. Je hebt een passie voor techniek, voert je werk met plezier uit en bent trots op je eigen vakmanschap. Maar het belangrijkste.... Je motiveert en stimuleert je teamleden.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid van het management, maar ook van de directie en een hele informele werksfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO kleinmetaal ligt.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Schilder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar schilders. Deze schilderbedrijven zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, glas- en behangwerk, houtwerkinspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering. Je gaat aan de slag in de renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Je gaat aan de slag met diverse projecten in diverse steden. De klanten van de opdrachtgever bestaan uit overheden, corporaties, instellingen en andersoortige eigenaren van vastgoed.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een (leerling) automonteur.

Je doet het onderhoud van allerlei merken auto's. Hierbij kun je later nadat je dit hebt geleerd ook de complexere werkzaamheden uitvoeren. Het doel is de klanten blij te maken met jouw service.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Pedagogisch Medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur | MBO | Onderwijs

Ben jij op zoek naar een parttime baan en in het bezit van een MBO of HBO diploma die volgens de CAO kinderopvang benodigd is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die aan de slag gaat bij een buitenschoolse omvang.

Tijdens je werkzaamheden onderhoud je het contact met ouders en zorg je natuurlijk voor de opvang en begeleiding van kinderen. Je zorgt voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich goed kunnen ontplooien en ontwikkelen. Je ben creatief in de dagelijkse activiteiten en stimuleert met deze activiteiten ook de ontwikkeling van de kinderen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Torenkraan (Wipkip) machinist

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

Als wip kip machinist ga jij een mobiele kraan van 5 Ton bedienen in de bouwloods.

Kraanmachinst TTS Dekkraan

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO | Transport

Ben jij een ervaring kraanmachinist en wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Als de bediener van de TTS Knuckleboom Dekkraan ga je aan boord van schepen werken.

Het is een 50 Ton Offshore Knuckle Boom Crane Uitvoering.

Chauffeur Perswagen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Logistiek

Voel jij je thuis in het ophalen van afval en ben jij in het bezit van een rijbewijs BC samen met een chauffeursdiploma CCV-B of code 95? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een chauffeur perswagen die helpt met het ophalen van afval.

Je voert dagelijkse controle uit aan het voertuig, denk hierbij aan het tanken en de controle van de dagelijkse documenten. Daarnaast controleer je de aard en de hoeveelheid afval. Je houdt je aan de veiligheidsregels, milieuvoorschriften en toegestane tijden dat je kunt rijden en rusten. Je zorgt daarbij dat de vrachtwagen netjes en op orde is.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

CNC Kanter / CNC Zetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal
Kun jij tekeningen lezen van plaatwerk en heb jij ervaring met plaatwerk in het algemeen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC Kanter / CNC Zetter. Je houdt je als CNC kanter / CNC zetter bezig met het zetten van verschillende plaatwerkproducten met een CNC kantbank van merken zoals Durma en LVD. Je kunt de machines zelfstandig programmeren en in- en omstellen aan de hand van tekeningen die je krijgt van het bedrijfsbureau. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Operator Lasersnijmachines

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Metaal

Beschik jij over kennis van RVS, staal en aluminium en ben jij op zoek naar een baan? Stop dan met zoeken. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een operator lasersnijmachines. Als operator lasersnijden voer je werkzaamheden uit aan de hand van een orderformulier. Je laadt en lost zendingen en controleert de kwaliteit van de producten. Ook zorg je dat alles klaarstaat voor transport en zorg je dat de lasersnijmachine in optimale conditie blijft. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vrachtwagenchauffeur (CE)

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Transport

Heb jij je vrachtwagen rijbewijs CE met code 95? Ben je ook in het bezit van een heftruck certificaat? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een vrachtwagen chauffeur die op z'n minst 3 jaar werk ervaring heeft. Je verzorgt het laden en lossen op een verantwoordelijke en zorgvuldige manier volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Je zorgt dat de goederen op tijd bij de klanten aankomen. Je vult daarnaast ook de bijbehorende dagstaten en administratie in. Lijkt dit jou een leuke vacature? Solliciteer dan snel!

Technicus automatisering

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over een afgeronde MBO 4 opleiding elektrotechniek, elektronica of mechatronica en ben je analytisch sterk waardoor je een storing snel weet te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een technicus in de industriële automatisering. Je zorgt ervoor dat storingen snel worden opgelost, zodat machines niet te lang stilstaan. Je bent de specialist op het gebied van elektronica en mechatronica.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Magazijnmedewerker

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een magazijnmedewerker.

Je zal samen met 3 andere collega's werkzaam zijn binnen dit magazijn. Samen gaan jullie de vrachtwagens laden en lossen met een pompwagen of met de heftruck.

De werktijden voor deze functie zullen van 13:00 uur tot ongeveer 20:30 uur zijn.

Deze functie is fulltime voor langere tijd. Ideaal als je dus werk zoekt met uitzicht op een vast contract!

Scheepsinterieurbouwer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek , Overig

Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een scheepsinterieurbouwer die gister al kon beginnen!

Als de ingenieur ben jij verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van de mechanische installaties aan boord van schepen. Jij gaat de verschillende machines en systemen testen om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert. Jij gaat de systemen overdragen aan classificatiebureaus en aan de klanten. Verder ben je veel in contact met andere afdelingen van het bedrijf en andere (internationale) bedrijven.

Juniorfunctie Bouwkundig Adviseur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda, zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Adviseur die een juniorfunctie ambieert. De werkzaamheden zijn vooral gericht op renovatie, ver- en nieuwbouw.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn het assisteren bij zowel bouwkundige inspecties als NEN-metingen, toezicht houden en directievoeren tijdens projecten en assisteren bij visuele woningsopnames. Verder ga jij assisteren bij het geven van algemeen bouwkundig en onderhoudsadviezen. Ook vind jij veiligheid heel belangrijk en inspecteer en verzorg je brandscans.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Operator Buigmachine

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

In de regio van Sliedrecht zijn wij op zoek naar een operator buigmachine.

De voornamelijke werkzaamheden zijn het buigen van buizen door de juiste bediening van machines en het juiste gebruik van gereedschap. Je gaat isometrische tekeningen lezen, je gaat tussentijdse controles uitvoeren en eindcontroles op maatvoeringen.

Je gaat de machines en het gereedschap bijhouden en onderhouden.

Werkvoorbereider Utiliteit

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider utiliteit binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf waarbij je projecten in de woningbouw en utiliteit op je neemt? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor een elektrobedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar deze werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider utiliteit ben jij verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding van projecten in de utiliteit. Je werkt hierbij samen met de projectleider. Je komt met initiatieven voor verbeteringen en schakelt tussen de betrokken partijen. Overzicht en plezier zijn belangrijk bij deze baan.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid van het management, maar ook van de directie en een hele informele werksfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO kleinmetaal ligt.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Monteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een geldig VCA certificaat. Je beheerst de Engelse taal om ook instructies en elektrotechnische tekeningen te kunnen lezen in het Engels. Je bent in staat om de juiste keuze te maken op het gebied van draaddiameters en draadkleuren en andere operationele elektrogebonden zaken.

Je hebt je eigen overall, veiligheidsschoenen, veiligheidshelm en veiligheidsbril.

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur elektrotechniek. Je voornamelijke werkzaamheden zijn het aanleggen en onderhouden van de verlichting, elektroverdelers, de lasdampafzuigers, menggasverdelers en de gas- en zuurstofverdelers op de diverse projecten van dit bedrijf. Verder ga jij tijdelijke voedingen op de installaties van schepen aansluiten.

Projectleider elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Management , Techniek

Bezit jij over een berg kennis in de elektrotechniek, heb je ervaring als projectleider of leidinggevende én wil jij het aanspreekpunt worden voor jouw zakelijke klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar een projectleider in de zakelijke branche. Het bedrijf voert grote projecten uit in met name de zakelijke branche. Ze zijn een grote speler in de markt en hebben daarom een ontzettend leuke werksfeer gecreëerd. Denk hierbij aan een lekker Rotterdamse mentaliteit, flauwe grapjes op de werkvloer, leuke borrels en uitjes en vooral veel plezier met elkaar.

Jouw werkzaamheden als projectleider voor dit leuke bedrijf zijn het in goede banen leiden van projecten. Jij zorgt voor goed contact met de klant, duidelijke afspraken, een goede aansturing van het team en natuurlijk dat alle projecten tip top uitgevoerd worden. Dit doe je door de voortgang en kwaliteit te bewaken en de financiën in de gaten te houden.

Herken jij jezelf hier helemaal in? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Supervisor Ijzerwerk

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek

Voor deze fulltime functie in de regio van Krimpen aan den Ijsel ga jij leiding geven aan jouw ploeg ijzerwerkers en/of supervisors. Als supervisor heb jij een hele nauwe samenwerking met las supervisors en natuurlijk ook andere afdelingen.

Jij gaat instructies en uitleg geven, jij gaat controles uitvoeren, toezicht houden, de uren en materialen bijhouden en jij bent bereid om incidenteel werkzaamheden buiten de eigen locatie te doen.

Mechanisch Assembleur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Je voornamelijke werkzaamheden zijn het lezen van tekeningen en daarop gebaseerd de onderdelen monteren tot het gewenste eindproduct. Tijdens de montage controleer je je eigen werk, de tekeningen, materialen en het gereedschap en meldt afwijkingen aan de meewerkend montage voorman mocht je deze tegenkomen.

Je gaat deelnemen aan Toolbox meetings en bent verantwoordelijk voor het correct dragen van de juiste PBM. Je zorgt ervoor dat het gereedschap en de machines in de juiste staat zijn om gebruikt te worden en meldt het aan de meewerkend montage voorman als dit niet zo is. Jij gaat preventief onderhoud verrichten aan de machines en gereedschap.

QC Coördinator

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Techniek

- Zorgen voor de naleving van huidige reglementen

- Het toezicht houden en rapporteren van alle activiteiten en procedures

- Het ontwikkelen, implementeren en rapporteren van interne audit instrumenten

- Oplossingen vinden en het implementeren van kwaliteitsverbetering plannen

- Regelmatige inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat werknemers zich houden aan de kwaliteits- en veligheidsbeleid

- Je gaat assisteren bij de ontwikkeling van bedrijfsbeleid, processen en procedures

- Ondersteuning bieden bij de kwaliteitsplanning van verschillende afdelingen

- Het uitvoeren van trainings- en kwaliteitstrainingsessies

- Het opstellen en onderhouden van kwaliteitsmanagementdocumentatie

Meubelmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO

Heb jij oog voor detail, ben jij technisch aangelegd en heb je affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een (Junior) Meubelmaker. Starters zijn welkom!

Je gaat stap voor stap de kneepjes van het vak leren, je gaat meubels monteren en afwerken, werken met verschillende (zaag)machines, controleren van de onderdelen op maatvoering en kwaliteit. Het meubilair gereedmaken voor vervoer en montage, inclusief alle benodigdheden.

Ben jij enthousiast geworden van het bedrijf en de werkzaamheden die je als meubelmaker zou uitvoeren? Lees dan snel wat er van jou verwacht wordt!

Service & Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek , Overig

Voor onze opdrachtgever in de regio van Barendrecht zoeken wij een service- en onderhoudsmonteur die graag opdrachten uitvoert die van Customer Support binnenkomen.

Je werkt op een zelfstandige manier want je hebt kennis en ervaring op het gebied van telecom en beveiligings-systemen.

Hiernaast ben je natuurlijk ook onderhoudsmonteur, dus jij realiseert preventief en correctief onderhoud voor het gehele beveiligingspakket.

Luchtkanalen monteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

De voornamelijke werkzaamheden zijn het produceren, installeren en het monteren van luchtkanalen.

Je gaat de luchtkanalen plaatsen en je gaat ervoor zorgen dat de kanalen goed verbonden zijn met elkaar.

Chauffeur Bloemen rijbewijs C

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch , Transport

Ben jij een chauffeur met een rijbewijs C (met code 95) en heb je ervaring met het werken in de bloemenexport? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een chauffeur die graag in de nacht aan de slag wilt!

Je werkdag begint rond 17:00 en eindigt de volgende ochtend. Je gaat aan de slag met het vervoeren van bloemen en planten naar België en neemt retouren weer mee terug. Ben jij diegene die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Houtbewerking

Voor onze opdrachtgever in Vlaardingen zoeken wij een allround timmerman die ervaring heeft met al de verschillende soorten timmerwerk. Je neemt projecten aan met je team in het particuliere sector, dus is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Je hebt timmer ervaring in de bouw. Ook wordt het van je verwacht dat je ervaring hebt in elektrotechniek en installatietechniek. Dit betekent dat jij bijvoorbeeld een wasmachine en kabels kan aanleggen.

Houtrot timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Den Haag een houtrot timmerman die snel aan de slag kan gaan! Jij bent gespecialiseerd in het repareren van hout, jij kan het weer tot leven brengen. De belangrijkste werkzaamheden zijn het verwijderen en herstellen van houtrot.

Schoonmaker

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaker die het pand spic en span achterlaat.

Woon jij in de regio van Zoetermeer of Bleiswijk? Kon jij gister al beginnen met werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zelfstandige timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een zelfstandige timmerman in de regio van Alblasserdam.

Je moet een allround timmerman zijn die alles kan leren aan een leerling timmerman. Je neemt verschillende projecten aan en bent bekend met al de werkzaamheden van een timmerman.

Senior B2B Marktonderzoekers

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | MBO , HBO | Callcenter

Als marktonderzoeker ga jij verschillende organisaties en bedrijven telefonisch benaderen en ervoor zorgen dat zij na het gesprek voldoende geïnformeerd, inventariseert en geïnteresseerd zijn. Je gaat contact opnemen met nieuwe klanten, oude klanten en online leads. Als eind doel is het belangrijk dat de relatie een nuttige en gekwalificeerde bezoekafspraak in zijn agenda heeft staan!

De bedrijven waarmee jij contact gaat opnemen komen voornamelijk uit de financiële dienstverlening, consultancy, industrie en ICT. Het zijn allemaal gerenommeerde partijen.

Wees er zeker van dat je een uitdaging kan vinden in deze baan! Vind jij het leuk én makkelijk om contact te maken met de persoon aan de andere kant van de lijn? Ben jij proactief met het stellen van interessante vragen? Kan jij goed luisteren en communiceren op hoog niveau (ook C-level)? Heb jij ook nog eens inzicht in koopprocessen en koopmotieven? Dan heb jij zojuist jou match gevonden!

Neem snel contact op!!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Renovatie timmerman, bij voorkeur een koppel, die diverse projecten in en rondom Rotterdam gaat opnemen!

Je gaat bij particulieren en bedrijven werken en ervoor zorgen dat ieder uniek project tot in de puntjes is afgewerkt. Als renovatie timmerman ga jij bouwwerken en constructies repareren of monteren, bouwtekeningen lezen, bestaande elementen betimmeren of vervangen en veel meer!

Stagiaire HR bij Ruimbaan Rotterdam

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | MBO , HBO | HR

Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO stagiair(e) voor onze vestiging in Rotterdam Centrum, in het hart van Rotterdam.

Werkzaamheden zullen zijn: telefoonaanname, eerste intakes voeren met kandidaten, contact onderhouden met kandidaten, afhandeling van de algemene e-mail en correspondentie, administratieve ondersteuning en bijkomende administratieve werkzaamheden.

DAV\'er

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO | Bouw , Asbestsanering

Of het nu gaat om complete woningbouwrenovaties, nieuwbouw, restauratie, kleinschalige verbouwingen of onderhoud. Ze zijn van alle markten thuis. Ze werken voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

- Asbestverwijderaars - Timmerlieden - Metselaars Alle voorkomende werkzaamheden in de bouw!

Aluminium samensteller

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een aluminium samensteller.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het bewerken, op maat maken en het samenstellen van aluminiumplaten.

Voor deze functie is het belangrijk dat je tekeningen kan aflezen, nauwkeurig en netjes kan werken.

Sloper

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een sloper die graag in projecten werkt. Je gaat aan de slag bij verschillende klanten waar je sloopwerkzaamheden uitvoert en sjouwwerk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebouwen die volledig gestript moeten worden en waar vervolgens het puin ook geruimd moet worden. De meeste klussen zijn in gebouwen of op bouwplaatsen in verschillende steden van Zuid-Holland.

DAV\'er

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Asbestsanering

Onze opdrachtgever in Rotterdam is op zoek naar asbestverwijderaars voor heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Utrecht, en Limburg. Houd jij van een informele gezellige sfeer op het werk, elke vrijdag patatdag en andere leuke dingen doen met je collega's? Reageer dan snel!

We hebben (langdurige) projecten in zowel de bouw als de industrie. Keuze genoeg!

Constructieschilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Schoonmaak

-Poetsen

-Stofzuigen

-Dweilen

-Prullenbakken opruimen

Telefonisch Marktonderzoeker

Vestiging Rotterdam Centrum | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Callcenter

Wij zijn momenteel op zoek voor onze klant naar gekwalificeerde telefonische marktonderzoekers voor verschillende talen en tijdens verschillende werktijden. Gesprekken worden gevoerd met bedrijven en particulieren (B2C en B2B). Het is geen verkoop, maar onderzoek per telefoon.

Als je geen ervaring hebt met telefonisch marktonderzoeken binnen in een Call Center dan kunnen we de juiste mensen voorzien van een volledige opleiding.

Commercieel medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker. Voor dit bedrijf zijn ze op zoek naar iemand die verkoopafspraken kan maken met potentiële klanten. Dit zal voornamelijk outbound bellen gaan.

Daarnaast zal je het CRM-systeem up-to-date moeten houden.

Je zal een onderdeel zijn binnen een klein, gezellig en enthousiast team.

Schoonmakers

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 16 - 24 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Poetsen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken opruimen. Klinkt dit jou bekend in de oren en wil je meer uurtjes of fulltime aan de slag? Let us know!

Voor diverse opdrachtgevers in o.a. Rotterdam, Den Haag, Drechtsteden, Maassluis, Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar hardwerkende schoonmakers. Het zijn allemaal verschillende projecten op fulltime of parttime basis. Wil je maar tijdelijk aan de slag voor een aantal weken (tijdens de vakantie) of juist voor langere tijd? Alles is mogelijk!

Soort projecten: - Trappenhuizen (fulltime) - Scholen (parttime) - Kantoren (parttime) - Openbare ruimtes (fulltime of parttime) - Zorginstellingen (parttime)