Alle vacatures


Sociaal Administratief / Receptie Medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Administratief

Ben jij administratief sterk en kun je ook lichte financiële taken goed uitvoeren? Vind je het daarnaast leuk om als receptiemedewerker te werken en in een sociale sector? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een administratief / receptie medewerker die ervaring heeft in het werken met mensen een verstandelijke beperking.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden en doorverbinden van telefonisch verkeer (let op! dit zijn gemiddeld 500 telefoontjes op een dag), het ontvangen van bezoekers en het noteren van hun gegevens. Ook behandel je klachten, verwerk je binnenkomende en uitgaande post en emailverkeer. Daarnaast lees jij bankafschriften in, fiatteer je kleine bedragen en stuur je de dagelijkse betalingsbatch uit. Je beheert de agenda en je reserveert vergaderzalen en notuleert bij vergaderingen. Daarnaast hou jij de voorraad van kantoorartikelen en de keuken bij, net als het onderhoud en beheer van het bedrijfswagenpark en de schoonmaakwerkzaamheden.

Geïnteresseerd? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Vakantiekracht groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding | Hovenier

Heb jij zin om deze zomer te werken in het groen en vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zoeken wij een vakantiekracht uit de buurt van Rotterdam.

De functie is vooral gericht op het groenonderhoud van een vakantiepark. Je zult aan de slag gaan met het grasmaaien van de plantsoenen en het bij knippen van de struiken.

Bouwkundig projectleider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Heb jij ervaring als planner in de bouw? Ben je goed in het behandelen van aanvragen voor bouwopdrachten en vind je het leuk om offertes op te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren planner die aan de slag wilt in de bouw.

Je taken zullen vooral l gericht zijn op het behandelen van aanvragen voor bouwprojecten. Je maakt een offerte en kijkt naar het gehele kostenplaatje. Voordat het project wordt aangenomen bekijk je welke materialen er nodig zijn, hoeveel personeel er moet worden ingezet en of het allemaal rendabel is.

Daarnaast bezoek je de verschillende projecten om het werk te bekijken en om nieuwe inschattingen te maken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Verkoopmedewerker patisserie

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Heb jij affiniteit met patisserie, ben je een echte verkoper en werk je ook graag in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Rotterdam Kralingen, zijn wij op zoek naar een echte service verlenende verkoper / verkoopster. Jij gaat ervoor zorgen dat je overheerlijke patisserie verkoopt, en daarbij volledig aanvoelt en vraagt wat de klant wenst. Wellicht kan er nog een lekkere koffie bij, of een overheerlijke milkshake, maar misschien willen ze nog extra gebak voor thuis. Jij bent iemand die dit van nature aanvoelt en die een natuurlijk verkoper / verkoopster is.

Je komt te werken voor een mooie opdrachtgever met een sterk merk die aardig aan het uitgroeien is in Nederland. Jij kan hier onderdeel van uitmaken! Lijkt dit je iets? Kijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Leerling graafmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je altijd al willen werken in het grondverzet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Barendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leerling graafmachinist die graag aan de slag wilt met het besturen van verschillende machines.

Wij zijn op zoek naar een leerling machinist die graag aan de slag wilt in het grondverzet. Er zijn verschillende (graaf)machines waar je mee om leert gaan. Ben je niet bang voor vieze handen? Beschik je over een VCA, een rijbewijs B en wil je graag nieuwe dingen leren? Reageer dan snel!

Grondwerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Hovenier

Ervaren grondwerker gezocht! Ben jij handig met het werken met een laser, het lezen van ontwerptekeningen en bezit jij genoeg kennis over de infra. Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zoeken wij een ervaren grondwerker.

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht waarbij je het ene moment zelfstandig aan de slag gaat en het andere moment samenwerkt in teamverband? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Dordrecht zoeken wij een ervaren grondwerker. Je gaat aan de slag bij verschillende klussen en er wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. Daarnaast ben je flexibel en heb je geen probleem met eventuele langere werkdagen.

Callcenter Medewerker op ZZP basis

Vestiging Gouda | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Commercieel

Op zoek naar een baan waar je al je energie in kwijt kunt en ben jij een uitstekende verkoper? Wij zijn op zoek naar jou!

Onze klant in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Zelfstandige Callcenter Medewerker.

Het is jouw taak om een mooi product te verkopen aan verschillende klanten. Jij bent een echte salestijger.

De opdrachtgever biedt dagelijkse sales trainingen aan om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Zeer hoge verdiensten zijn mogelijk!

Interesse? Lees dan snel verder.

Proces Operator

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voor onze opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een Procesoperator.

Dit grote internationale bedrijf in Gouda heeft een team vol gepassioneerde en enthousiaste mensen en zijn op zoek naar net zo iemand.

Als Proces Operator begeleidt en ondersteun jij het team van productiemedewerkers en zorg jij voor het optimaliseren van het productieproces van de jute zakken.

Wil je meer weten? Lees dan snel de functie eisen!

Hoofd Monteur Buitendienst

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Ben je handig en toe aan een nieuwe uitdaging? En vind je het leuk om leiding te geven? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Hazerswoude-dorp zijn wij opzoek naar een hoofd monteur buitendienst. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het monteren en het demonteren van opslagsystemen. Ook zal jij moeten leidinggeven over het montageteam, dit zal gaan om 1 tot 5 monteurs. Jij bent eindverantwoordelijk voor het toegewezen project.

Een erg uitdagende baan dus!

Zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan snel!

Heftruck/reachtruckchauffeur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Productie , Transport

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een heftruck/reachtruckchauffeur.

Als heftruck/reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je gaat met de heftruck en reachtruckchauffeur laden en lossen, dit zullen voornamelijk containers zijn.

Wil jij aan de slag als heftruck/reachtruckchauffeur? Reageer dan direct!

Bedrijfswagenmonteur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Ben jij een bedrijfswagenmonteur met ervaring? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Voor een opdrachtgever uit Mijdrecht zijn wij opzoek naar een bedrijfswagenmonteur met APK 1.

Je zal veel afwisselende werkzaamheden hebben en er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, ook middels interne en externe trainingen en cursussen. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Leerling timmerman interieur / magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij ontzettend handig, werk je graag met je handen, denk je helemaal mee out of the box en werk je graag met de mooiste producten in het hogere segment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een montage medewerker. Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door de architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Je komt te werken met de mooiste meubels en jij weet natuurlijk hoe je daarmee moet omgaan. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie.

De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Spuiter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste spuiter.

Je houdt je onder andere bezig met het spuiten, het voorbereiden en het gereed maken van industriële objecten. Ben je net als alle collega’s betrokken, gemotiveerd, is je doel om een mooi werk neer te zetten en heb je hart voor de zaak?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commercieel medewerker binnendienst makelaardij

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief , Commercieel

Ben jij een expert in het maken van taxatierapporten én zit jij helemaal op je plek in de binnendienst bij een makelaarskantoor? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een makelaarskantoor in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een leuke spontane commercieel medewerker binnendienst. Het gaat om een mooi makelaarskantoor die in het hogere segment huizen verkopen. Wat heel belangrijk is bij deze vacature is dat je echt veel ervaring hebt met het maken van taxatierapporten en dat je echt je toekomst ziet liggen op de binnendienst. Het bedrijf heeft namelijk momenteel genoeg mensen in de buitendienst, waardoor ze een vaste hand missen op de binnendienst afdeling.

Maar wat ga je precies doen? Je gaat aan de slag met het agendabeheer, bezichtigingen inplannen, commerciële activiteiten uitvoeren, plattegronden uitwerken, taxatierapporten uitwerken en je bent een helpende hand voor de buitendienst. Je vindt het ook geen probleem als je even naar buiten moet om een bord in de tuin te zetten. Kortom ben jij de spin in het web op de binnendienst. Jij gaat ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt!

Past dit helemaal bij jou? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Allround Hovenier

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , MBO | Hovenier

Heb jij ervaring als hovenier en wil je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Dordrecht zijn wij op zoek naar een allround hovenier met ervaring binnen het vakgebied.

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht waarbij je het ene moment zelfstandig aan de slag gaat en het andere moment samenwerkt in teamverband? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Dordrecht zoeken wij een ervaren allround hovenier. Je gaat aan de slag bij verschillende klussen en er wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. Daarnaast ben je flexibel en heb je geen probleem met eventuele langere werkdagen.

Chauffeur Rijbewijs C

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Logistiek

Maak je graag veel kilometers? En ben je niet vies van wat sjouwwerk tijdens het bezorgen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gevestigd in Gouda. Ze houden zich o.a. bezig met Business to Business transport, spoedzendingen en internationaal spoedtransport.

Is dit echt de functie voor jou? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Graafmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Hovenier

Heb jij ervaring als graafmachinist en vind je het leuk in de buitenlucht aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een machinist voor graafmachines. Klinkt dit voor jou interessant? Solliciteer dan nu!

Je gaat aan de slag met het coördineren en mede uitvoeren van diverse werkzaamheden in de groene buitenruimte. Daarnaast ga je ook aan de slag met verschillende graafmachine werkzaamheden en sta je in contact met de opdrachtgevers. Er wordt van je verwacht dat je de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren, flexibel kent en ook goed kan samenwerken in teamverband. Uitlopende werkdagen zijn voor jou geen probleem

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Manager Montage

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | HBO | Management

Ben jij een Manager in hart en nieren, ben je daarnaast handig en resultaatgericht? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Manager Montage.

Als Manager Montage bij deze trappenfabriek ben je verantwoordelijk voor de planning, montage en service aan de geplaatste trappen. Jij gaat een groot team van monteurs aansturen, hebt vakinhoudelijke kennis en bent een gedreven persoon.

Interesse in deze functie? Lees dan snel of je in aanmerking komt.

Productiemedewerker Vis

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij mesvaardig, bereid om in ploegendiensten te werken en per direct beschikbaar? Onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam is op zoek naar een Productiemedewerker Vis!

Je zal gaan werken in ploegen. De tijden zijn van 6.30-16.00 uur en van 22.00-6.30 in de nacht. Je moet dus nachtdiensten willen draaien.

De Nederlandse taal is niet vereist, Engels is ook goed.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Planner

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wil jij de spin in het web zijn van het bedrijf en denk jij de meest effectief mogelijke planning te kunnen maken voor onze werknemers?

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zoeken wij iemand die communicatief en organisatorisch sterk is en die het overzicht kan bewaren tussen al onze bouwtechnische opdrachten en werknemers. Jij bepaalt welke werknemer geschikt is voor welke opdracht zodat de planning zo soepel mogelijk verloopt.

Je komt te werken in een prachtig bedrijf waar nog veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne sfeer heerst.

Spreekt deze functie jou aan en denk de functie eisen te beheersen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Leerling servicemonteur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben je technisch? En vind je het niet erg om in de hoogte te werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Nieuwkoop zijn wij opzoek naar een Leerling servicemonteur. Je zal reparatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden aan scheidingswanden en podiuminstallaties uitvoeren. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van storingen.

Ben je flexibel en vind je het niet erg om zelfstandig te werken? Solliciteer dan snel!

Medewerker klantenservice en sales

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio van Gouda op zoek naar een Medewerker Service & Verkoop. Zou jij graag het team willen versterken en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van het Verkoop & Service team is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe medewerker. Wil jij een team van 10 komen versterken? Dan is dit een leuke uitdaging voor jou! De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden van contacten met bestaande klanten en het leggen van contacten met nieuwe klanten. Het gaat om de verkoop van standaard en speciale trappen. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren van servicemeldingen en je stuurt het serviceproces intern en extern aan.

Technisch medewerker binnendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij technisch onderlegd en ben jij per direct op zoek naar een nieuwe baan? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een technisch medewerker binnendienst. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder!

De kandidaat die zij zoeken heeft ervaring in het hout, is hoog technisch, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, kan tekeningen lezen, kan moeilijke leuningen frezen, is per direct beschikbaar en spreekt de Nederlandse taal.

Het is een groot dynamisch familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en jij geen nummer bent. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt reiskosten per dag.

Stukadoor

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij de vakman die met passie het stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels? Versta jij je vak en zorg je graag voor verfraaiing en bescherming van het interieur? Ben jij een Stukadoor in hart en nieren? Dan willen wij jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Stukadoor! Onze opdrachtgever heeft verschillende projecten in heel Zuid-Holland. Je gaat stucwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafond en gevels. Je hebt echt een passie voor dit vak en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om een goed resultaat te leveren en hierbij let je goed op de bescherming van het interieur.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten doet!

Onderhoudsschilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij goed in onderhoudswerk en ben jij per direct beschikbaar? Voor een klant in Gouda zijn wij op zoek naar een Onderhoudsschilder.

Als onderhoudsschilder in regio Zuid-Holland verzorg je het schilderwerk voor o.a. woningbouwverenigingen.

Jij werkt professioneel en klantgericht. Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden en werkt zelfstandig.

Sta jij voor kwaliteit en lever jij vakmanschap? Lees dan snel verder of jij aan de functie eisen voldoet.

Technisch medewerker buitendienst

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij technisch onderlegd en ben jij per direct op zoek naar een nieuwe baan? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een technisch medewerker buitendienst. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder!

De kandidaat die zij zoeken is een servicegerichte kandidaat, kan tekeningen lezen, inmeten, problemen oplossen, is flexibel en moet zelfstandig op pad kunnen. Jij bezit dus over een rijbewijs B.

Daarnaast ben je ook per direct beschikbaar en spreek je de Nederlandse taal vloeiend.

Het is een groot dynamisch familiebedrijf waar een informele sfeer heerst en jij geen nummer bent. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt reiskosten per dag.

Schoonmaak medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 8 - 16 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij op zoek naar werk in de schoonmaak? En kan je goed zelfstandig werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een schoonmaker.

Dit zal gaan om diverse vakantiehuizen, sportverenigingen, kantoren en particulieren huizen. Deze klanten liggen in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Van het bedrijf krijg je een auto mee met alle schoonmaakspullen.

Vind jij het niet erg om zelfstandig schoon te maken? Dan is dit wellicht een geschikte vacature voor jou!

Medewerker Groenvoorziening

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving Alphen aan den Rijn opzoek naar een groenvoorziener.

Vind jij het leuk om buiten te werken en heb jij groene vingers?

Voor deze functie zou jij voornamelijk bezig zijn met een bosmaaier en heggenschaar. Kan jij wel overweg met een schoffel? Dan zijn we opzoek naar jou!

IJzervlechter

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Metaal

Ben jij handig met ijzer en vind je het leuk om op locaties door heel Nederland te werken? Dan is dit de ideale vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden zijn wij op zoek naar een ijzervlechter. Voor deze functie ben je elke dag op pad en in de buitenlucht aan het werk.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor de basis van de nieuwbouw voordat het beton gestort word. Samen met een team van collega's maak jij de wapeningen voor funderingen, kolommen, wanden, vloeren en lateien.

Ook maak je de wapeningsstaven op de juiste afmeting door ze te knippen. Daarnaast buig je de staven in bochten om een stevig geheel te krijgen en er voor te zorgen dat het betonstaal op zijn plaats blijft tijdens het betonstorten.

Lijkt jou dit wat solliciteer dan snel!

Kraanmachinist

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Heb jij recente ervaring als kraanmachinist en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn op zoek naar een kraanmachinist. Je zal diverse werkzaamheden uitvoeren van kleine tot grote projecten in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Het opgraven rioleringen, sloten en diverse sloopwerkzaamheden is voor jou geen probleem.

Ben jij de machinist die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Trappensteller

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Heb jij al ervaring met het stellen van trappen en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een trappensteller in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Deze opdrachtgevers is met spoed op zoek naar een trappensteller.

Elke trap is weer anders waardoor het erg belangrijk is nauwkeurig bent tijdens het werk. Of het nu gaat om een open of dichte trap, korte of lange trap of rechte of gebogen trap. Voor jou is dat geen enkel probleem.

Omdat je bij veel bedrijven en particulieren over de vloer komt is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent.

Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Glazenwasser

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Kan jij streeploos ramen zemen en heb je geen hoogtevrees? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een glazenwasser. Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Voor dit schoonmaak bedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser. Zij richten zich voornamelijk op zakelijke klanten.

Je zal voornamelijk diverse kantoren, winkels en verdiepingen schoonmaken.

Zij zijn het liefst op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft als glazenwasser. Mocht je dit nog niet hebben is dat ook geen probleem zou willen je daar graag in opleiden.

Ben jij onze ideale kandidaat? Solliciteer dan snel bij Ruimbaan Uitzendbureau!

Trainer / Rijinstructeur

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Onderwijs

Ben jij een trainer / Rijinstructeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En heb je kennis en ervaring met voertuigen en machines? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

Wij zijn voor een opdrachtgever in de omgeving van Alpen aan den Rijn op zoek naar een Trainer / Rijinstructeur. Je bent verantwoordelijk voor het overbrengen van theorie en praktijk (Zowel kennis als veiligheid) naar de deelnemers.

Ze zoeken een trainer die instructies en cursus kan geven aan beroepschauffeurs binnen de sector AMBOR(Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte) Hiervoor dient de trainer in het bezit te zijn van een WRM certificaat (bij voorkeur categorie C)

Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel!

Metselaar

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie als metselaar? Voor een van onze opdrachtgevers zij wij per direct op zoek naar een ervaren metselaar voor in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Voor dit familiebedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar. Jij als metselaar zal verantwoordelijk zijn voor het juist aanleggen van een nieuwbouwproject of een aanbouw. Daarnaast kan het ook zijn dat je een tuinmuur, kademuur of rioolput moet metselen. Tekeningen lezen en alles juist uitmeten zal dan voor jou ook geen enkel probleem zijn.

Bent u al enthousiast geworden? Solliciteer dan snel bij Ruimbaan Uitzendbureau.

Bouwopruimer

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de bouwplaats er netjes en veilig bij ligt, zodat iedereen veilig te werk kan gaan?

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor een project in Amsterdam op zoek naar een bouwopruimer. Jij zal diverse bouwketen gaan schoonmaken en daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opruimen van de bouw.

Je zal om 07:00 uur aanwezig in Amsterdam moet zijn, belangrijk is dat je hier zelf kan komen. Als het van beide kanten bevalt is dit werk voor langere tijd!

Voor dit project ga je €11,27 bruto per uur verdienen.

Lijkt jou dit wat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Werkvoorbereider / Tekenaar

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Techniek

Beschik jij over ervaring met tekenprogramma's en vindt je het daarnaast leuk om de klant van A tot Z te helpen met het ontwerpen van sprinklersystemen, lees dan snel verder!

Je werkzaamheden zullen voor 50% bestaan uit het ontwerpen, uittekenen en calculeren. De overige tijd zul je besteden aan intern/extern overleg en bijbehorende administratieve taken. Je werkt nauw samen met een team van technische medewerkers en projectleiders.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Leerling timmerman

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Vind jij het leuk om met je handen te werken? En heb je ervaring in de bouw? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Mijdrecht zijn wij opzoek naar een leerling timmerman. Je hebt bij voorkeur al ervaring in de zonweringen, zodat je precies weet hoe je deze kan monteren en afstellen.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Glazenwasser

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Schoonmaak , Overig

Zien jouw ruiten er altijd glimmend uit, omdat jij over jarenlange ervaring als glazenwasser beschikt? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Glazenwasser.

Binnen deze functie ga je voor een mooi schoonmaakbedrijf aan de slag in de omgeving van Gouda. Het is een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je hebt geen problemen met de hoogtes die je bereikt met de ladder of hoogwerker bij het schoonmaken van de ramen. Naast glasbewassing doe je ook de gevelreiniging. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Interesse? Lees dan snel verder!

Allround Bouwmedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Kun jij zowel tegels zetten als schilderen? En ben jij overal in te zetten op de bouw? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Allround Bouwmedewerker in Delft!

Het bedrijf werkt in het vastgoedonderhoud. Zij hebben op dit moment een project in Delft en zijn daarvoor op zoek naar mensen die ervaring hebben op meerdere gebieden in de bouw waaronder tegels zetten, schilderen en timmeren. Met meerdere collega's ga jij aan de slag op deze locatie. Jij kunt dus ook goed samenwerken.

Ervaring in alle vakgebieden word dan ook gevraagd. Het zou heel handig zijn als je zelfstandig in Delft zou kunnen komen.

Enthousiast geworden van deze afwisselende functie? Lees dan snel verder!

Chauffeur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Transport

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur en heb jij daarnaast spierballen? Voor onze klant in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Chauffeur.

Het werk bestaat voornamelijk uit het laden van keukenbladen en het rondrijden en afleveren van de bladen. Je gaat deze afleveren bij klanten en particulieren.

Af en toe is er ook wat huiswerk wat je aanpakt. De ene week is er meer werk dan de andere week. Je hebt dus geen vaste uren. Jij bent dus flexibel inzetbaar.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Bouwmarkt medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Commercieel

Voor onze opdrachtgever van een bouwmarkt in de omgeving van Gouda, zijn wij op zoek naar een werkwillige en klantvriendelijke bouwmarkt medewerker.

Wat zijn je werkzaamheden? Je gaat je in het begin voornamelijk bezig houden met jezelf bekend maken met het complete inventaris. Je gaat de producten leren kennen, waar ze voor dienen en waar een klant het kan terugvinden. Je gaat op een gegeven moment klanten adviseren en op de juiste weg helpen naar hun ultieme verbouwing/ klus! Indien je een technische achtergrond hebt is het op een gegeven moment ook mogelijk om een stuk van de buitendienst mee te pakken, zoals het plaatsen van horren etc.

Zie je jezelf hier nou helemaal in terug? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Engineer/tekenaar

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij technisch, meedenkend en ben je thuis in de ontwerpwereld? Dan zijn we op zoek naar jou

Ter uitbreiding van het team zoekt onze opdrachtgever een nieuwe collega die zich voornamelijk bezighoudt met het uitwerken, onderzoeken en doorvoeren van productverbeteringen, alsmede het ontwikkelen van nieuwe producten. Het betreft een functie op fulltime basis en voor langere periode. Daarnaast controleer je de tekeningen op de haalbaarheid en adviseer je de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en draag je zorg aan bij de overdracht hiervan.

Medewerker Groenvoorziening

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Heb jij al ervaring in de groenvoorziening, vind je het leuk om buiten te werken en ben je niet bang voor een beetje regen of kou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een medewerker groenvoorziening voor het onderhoud van onder andere parken en plantsoenen.

Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdracht aan het einde van de dag of aan het einde van het project netjes is afgerond. De opdrachten of projecten zijn in verschillende plaatsen. Flexibel werken hoort dus bij je baan! Ben je bekend met de bladblazer, bosmaaier enzovoorts? Solliciteer dan snel!

Timmerman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | LBO | Houtbewerking

Wij zijn op zoek naar een timmerman in de omgeving van Gouda! Ben jij een timmerman in hart en nieren en wil je graag aan de slag? Dan is dit jouw kans!

Voor onze opdrachtgever in omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een hulp timmerman. Samen met je collega's ben je werkzaam op een project in Geervliet. Het is een project van twee weken waarbij je de timmerman ondersteunt met het aangeven van materialen. Uiteraard ben je zelf ook bezig met diverse timmerwerkzaamheden. Je werkt in een klein team en gaat door tot de klus is geklaard.

Kan je je vinden in de omschrijving? Check dan snel de functie eisen.

Medewerker Front Office

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Administratief

Voor onze opdrachtgever in de verzekeringsbranche in de omgeving van Gouda, zijn wij op zoek naar leuke en spontane Front Office medewerker.

Wat zijn je werkzaamheden? Je bent het eerste aanspreekpunt en beantwoordt alle vragen over zakelijke verzekeringen: opstal, goederen, aansprakelijkheid, verzuim, cyber en werkmaterieel. Je kent de meest gestelde vragen en staat de relaties snel te woord of brengt ze in contact met een schadebehandelaar of adviseur. Je gaat bezoeken voorbereiden van de adviseurs en werkt deze later uit. Je assisteert de adviseur met het omzetten van contacten naar contracten. Je kan goed in een team werken maar ook zelfstandig.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Medewerker Timmerfabriek

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Overig

Op zoek naar een baan in de timmerfabriek? Ben je daarnaast ook in het bezit van een VCA? Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Timmerfabriek in Gouda.

Bij deze opdrachtgever ga je aan de slag binnen een constant vernieuwende en groeiende timmerfabriek, waarbij het bedrijf dan ook marktleider is zijn product. Dit bedrijf produceert o.a. schuttingen, kozijnen, bekistingen en dakkapellen. Jij houdt je bezig net het maken van houten materialen. Daarnaast beschikt je technisch en ruimtelijk inzicht.

Je gaat werken binnen een hecht team en zijn ze op zoek naar een kandidaat voor langere tijd. Het werk is voor 40 uur in de week.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Elektriciën

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de Installatietechniek en in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Elektricien.

Als Elektricien ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektrische installaties, die nodig zijn om elektriciteit veilig te kunnen gebruiken. Je zorgt er dan ook voor dat gebruikers op een veilig manier gebruik kunnen maken van stroom.

Je gaat installaties installeren volgens de juiste voorschriften en met de juiste materialen, zodat er geen kortsluitingen of andere storingen kunnen ontstaan. Tevens moet je een bouwtekeningen goed kunnen lezen en kunnen bepalen waar de bedrading moet lopen en waar de stopcontacten en lichtschakelaars geplaatst moeten worden.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Vind jij het leuk om buiten te werken en fysiek werk te doen en heb je ervaring als stratenmaker of wil je dit vak graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Stratenmaker.

Je gaat aan de slag met de mooiste projecten, van terminals tot aan parkeerterreinen. Zo ga je hoogtes uitzetten, de baan voorbereiden, vleien, knippen en zagen, bestraten, de bestrating aftillen en putten opmetselen en kolken en banden zetten. Het is afwisselend werk waarbij het belangrijk is dat je mooi resultaat wilt boeken.

Is dit echt iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Glaszetter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Overig

Heb jij technisch inzicht en ben jij op op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Glaszetter.

Jij hebt als glaszetter ervaring met afkitten en afmessen van de kit en je hebt diverse soorten glas geplaatst en vervangen.

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat, communicatief vaardig is en in het bezit is van een rijbewijs B en in het bezit is van een VCA.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Zelfstandig Stratenmaker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een zelfstandige Stratenmaker. Als Stratenmaker moet je zelfstandig kunnen werken, leiding kunnen geven aan 2 a 3 man, daarbij moet je tekeningen kunnen lezen en zelf kunnen maatvoeren. Je gaat dus divers straat- en maatwerk uitvoeren, je gaat vleien, knippen en zagen, bestraten, aftrillen van bestrating, putten opmetselen en kolken en banden zetten.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Particulier Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een particuliere schilder met een aantal jaar ervaring en zoek je per direct werk? Wij zijn op zoek naar een particulier schilder in de omgeving van Gouda.

Wij zijn voor onze klant in Gouda op zoek naar een Particulier Schilder.

Met jouw jarenlange ervaring als schilder werk je bij klanten thuis en kun jij volledig zelfstandig aan de slag.

Daarnaast ben jij in het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer en een VCA.

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Kijk dan snel of je in aanmerking komt voor deze vacature!

Schoonmaker Gouda en omgeving

Vestiging Gouda | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Schoonmaak

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in de omgeving van Gouda? Lees snel verder!

Wij hebben diverse schoonmaakopdrachten openstaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen, verzorgingstehuizen, gymzalen en zorginstellingen. Het kan fysiek zwaar werk zijn en gaat daarbij €11,05 per uur verdienen. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Grondwerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Hovenier

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een grondwerker/opperman.

Als grondwerker doe je grond-en graafwerkzaamheden met de hand en met graafmachines. Jij legt als grondwerker de kabels en buizen aan, groen of wegen en bouw je woningen en gebouwen of reinig je de grond.

Je bent een aanpakker, flexibel en je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Operator Kaasbehandelingslijn

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij een harde werker en heb jij ervaring in het kaas? Is voor jou overwerken geen probleem en ben je per direct beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Operator Kaasbehandelingslijn.

Sta jij graag als verantwoordelijke voor het bedienen en controleren van kaas behandelingslijnen? Heb je ervaring met het zelfstandig verhelpen van kleine storingen? Dan zoeken wij jou!

Je gaat werken in twee ploegen. Van 06:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 0:00. Je gaat bij de belangrijkste handelspartner binnen de kaas aan de slag. Je gaat voornamelijk aan het werk in de vestiging in Moordrecht. Het is een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Interesse? Lees dan snel of je in aanmerking komt in de functie eisen.

Lijn operator

Vestiging Gouda | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je technisch inzicht? Als je ervaring hebt als operator in de foodbranche dan zit je hier goed! Neem snel contact met ons op!

Voor deze fulltime functie in de regio van Gouda ga jij machines bedienen en instellen. Daarbij ben je een echte aanpakker, heb je technisch inzicht en ben je resultaatgericht.

Als Operator motiveer, begeleid en geef je instructies aan de lijnmedewerkers in de productie. Daarbij ga je kwaliteitcontroles uitvoeren, toezicht houden en de gebruikte grondstoffen en verpakkingsmaterialen registreren.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

CV Monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren CV monteur.

Als CV monteur bij dit bedrijf houd je je o.a.. bezig met storingen oplossen en ketels plaatsen. Hierin heb jij ook minimaal 1 jaar ervaring.

Jij gaat samen met een collega op pad onderweg naar klanten waar jij onderhoudswerkzaamheden uit gaat voeren.

Jij bent zelfstandig, klantvriendelijk en bent flexibel.

Kun jij je vinden in de functie omschrijving? Ga dan snel verder naar de functie eisen.

Loodgieter

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Loodgieter? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Loodgieter.

Als Loodgieter ben je verantwoordelijk voor dat elke klus, storing of lekkage op tijd en naar wens wordt verholpen. Je gaat onder andere sanitair, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallatie plaatsen, onderhouden en repareren.

De opdrachtgever vindt het belangrijk om plezier te hebben tijdens het harde werken. Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke baan en zie jij het wel zitten om in een gezellig team aan de slag te gaan? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Allround inbouwers

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar allround inbouwers. Je vindt het leuk om onder de mensen te zijn en om in teamverband je werkzaamheden te verrichten. Een 9 tot 5 mentaliteit ken jij niet omdat je een echte aanpakker bent en graag resultaat ziet. Je dag zal nooit hetzelfde zijn met de werkzaamheden die je uitvoert. Denk hierbij aan het installeren van bedrijfswageninrichtingen, houtbewerking, imperiaal aanbrengen en diverse elektronica installaties. Je zal terecht komen in een positief ingesteld bedrijf, waarbij je de nodige ondersteuningen krijgt om een zo goed mogelijk resultaat te creëren.

Spreek dit je aan en sta je openen voor een nieuwe uitdaging? neem dan zo snel mogelijk met ons contact op!

Allround Schilder

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Overig

Ben jij een harde werker en in het bezit van een vakopleiding als schilder? Ben je daarnaast flexibel en woon je in de omgeving van Gouda? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Allround Schilder

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een leuke opdrachtgever in Gouda. Samen met je collega's ga je aan de slag voor verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in de onderhoud- , renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Voorman

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Heb jij twee rechterhanden, ben je een aanpakker en vind je het leuk om mensen te begeleiden en aan te sturen in het werk en daarbij zelf mee te werken? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze functie!

Voor onze opdrachtgever in de regio van Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar voormannen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het aansturen en begeleiden van medewerkers, het zelfstandig uitvoeren van grond- en bouwwerkzaamheden en het invullen van werklijsten.Je bewaakt mede de planning en zorgt voor een goede voortgang van alle werkzaamheden. Daarbij heb je als Voorman veiligheid hoog in het vaandel staan.

Is dit echt een baan voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Straler

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een straler. Dit bedrijf is actief in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het stralen in een 20m lange straalcabine en het gereed maken van industriële objecten. Je zult zowel zelfstandig werken als in teamverband. Heb jij ervaring met het spuiten van producten en/of constructies en woon jij in de omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geinteresseerd in deze functie? Lees snel of je aan de vereisten voldoet!

Kwekerij medewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met je handen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Kwekerij medewerker.

Je zal werkzaam zijn in een boomkwekerij, zij hebben meer dan 1.000 soorten bomen in hun assortiment.

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de netheid van de kwekerij en zet je de bestellingen klaar.

Daarvoor heb je wel wat kracht voor nodig, daarom is het handig als je weet van aanpakken.

Je bent beschikbaar om te werken in de periode van 2 jun t/m 1 september.

Interesse? Lees dan snel verder!

Zelfstandig Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Kun jij zelfstandig straten, schuttingen zetten en tekeningen lezen? En ben jij daarnaast per direct op zoek naar een fulltime baan? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een zelfstandig hovenier.

Als zelfstandig hovenier bij dit bedrijf krijg je een busje mee en ga je langs verschillende projecten. Het zijn voornamelijk particuliere klanten dus jij bent klantvriendelijk en servicegericht.

De werkzaamheden zijn o.a.: schuttingen zetten, schuren bouwen, tekeningen lezen, verlichting aansluiten en zelfstandig straten.

Enthouasiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt.

Allround Hovenier

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Heb jij ervaring met aanleg- en onderhoudswerkzaamheden, plannen en rapporteren en ben je daarnaast goed met mensen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Allround Hovenier.

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanleg- onderhoudswerkzaamheden bij scholen/ kinderdagverblijven, bedrijven en instellingen. Je gaat speel-, school en bedrijfstuinen aanleggen en onderhouden, je gaat rapporteren en opnemen/inmeten van kleine werkzaamheden en je gaat aanleggen van hekwerken, speeltoestellen, schuttingen en overige bouwkundige bouwwerken.

Je gaat aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Kraanmachinist

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Agrarisch

Voor onze opdrachtgever, werkzaam in de groenvoorziening en gebiedsbeheer, zijn wij op zoek naar een kraanmachinist in de omgeving van Gouda. Je gaat een rupskraan besturen.

Jij hebt minimaal vijf jaar ervaring op de kraan.

Het is een groot professioneel bedrijf met fijne collega's en een prettige werksfeer.

Onze klant zoekt iemand die geen 7 tot 4 mentaliteit heeft, zichzelf wil ontwikkelen en iemand met ervaring in de GWW.

Kun jij je een beetje vinden in deze omschrijving? Lees dan snel verder.

Orderpicker Bloemen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Ben jij een fan van bloemen en een ster in orderpicken en sorteren van deze bloemen ? Voor onze opdrachtgever, een kwekerij in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een orderpicker bloemen ! Wil jij aan de slag in de tuinbouw?

Je bent verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de productiewerkzaamheden bloemen sorteren. Je verwerkt binnenkomende orders en controleert of de specificaties van de klant juist zijn verwerkt door de bon goed te lezen. De bloemen moeten op de juiste kwaliteit zijn en volgens de eisen van de klant worden verpakt. Dit alles verloopt soepel omdat jij prioriteiten stelt en mensen aanstuurt.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Sociaal juridisch medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Ben jij op zoek naar een baan als sociaal juridisch medewerker? Beschik jij over sterke administratieve vaardigheden en ben je ook sociaal ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een sociaal juridische medewerker.

Je gaat intakes houden met mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten. Je verwerkt beschikkingen, je vraagt beheerrekeningen en kwijtscheldingen aan, berekent en bewaakt de belastingvrije voet en de voortgang van de schuldhulpverlening en de Wsnp. Daarnaast zorg je voor alle andere werkzaamheden van de persoonlijke financiële administratie en vraag je bijzondere bijstand aan voor de kosten van de bewindvoering, het mentorschap en de curatele. Ook hou jij overzicht en bewaak jij het zorgplan.

Het is belangrijk om te weten dat deze functie niet gericht is op coaching, begeleiding of maatschappelijk werk. Ook moet je je niet presenteren als zorgverlener. De klanten worden toegelaten op basis van de lichamelijke of geestelijke van de klant die over het algemeen gering te noemen is. Hierdoor is het moeilijk om veel face to face contact, begeleiding en ontwikkeling bij de klant te verwachten.

Zoek je een baan waarin je face to face contact, begeleiding en ontwikkeling van de cliënt zoekt, dan zijn onze werksoorten daar minder geschikt voor.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Opperman Gouda

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Weet jij van aanpakken, werk je graag samen en vind je het fijn om buiten te werken? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Het gaat om een aannemersbedrijf in de omgeving van Gouda. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een opperman.

Je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn. Samen met de stratenmaker ga je aan de slag. Je bent zijn rechterhand en helpt hem waar nodig.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Betontimmerman Gouda

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Overig

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een betontimmerman. Ben jij proactief en ben je in bezit van een VCA diploma? Neem contact met ons op!

De opdrachtgever is op zoek naar een betontimmerman die een afgeronde timmeropleiding heeft, bekend is in de funderingswereld en bouwkundig inzicht heeft.

Bij dit bedrijf willen ze investeren in jouw loopbaan en geven ze je kansen om te groeien.

Spreekt dit jou aan? Kijk dan snel of je in aanmerking komt en wellicht kunt u snel aan de slag!

Tegelzetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een tegelzetter die ervaring heeft met specie. Nauwkeurigheid en accuraat te werk gaan is voor jou vanzelfsprekend, daarbij ga je altijd voor het beste eindresultaat!

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf met een grote vaste klantenkring. Zij voeren vrijwel alle tegel-en natuursteen werken uit in Nederland en daarbuiten. Je kan daarbij denken aan: nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw, particulieren, standbouw, gevelbekleding, zwembaden.

Je gaat werktekeningen lezen en interpreteren, wand- en vloertegels op maat snijden, sloopwerk uitvoeren, aanmaken van lijm, mortel of specie, voorstrijken van ondergrond met hechtmiddel, oppervlakken meten en markeren van het betegelen.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Productiemedewerker Kaas

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het kaas en ben je per direct beschikbaar? Wij zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker kaas in de omgeving van Gouda.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een flexibele en harde werker.

Je zal gaan werken in ploegen.

De tijden zijn van maandag t/m donderdag: van 06:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 23:30

De vrijdag is van 06:00 tot 10:00 en van 10:00 tot 17:00.

Ben jij enthousiast geworden en kom je graag in aanmerking voor deze functie? Lees dan snel verder.

Schilder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar schilders. Deze schilderbedrijven zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, glas- en behangwerk, houtwerkinspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering. Je gaat aan de slag in de renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Je gaat aan de slag met diverse projecten in diverse steden. De klanten van de opdrachtgever bestaan uit overheden, corporaties, instellingen en andersoortige eigenaren van vastgoed.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Horecamedewerker

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Horeca / Festival

Haal jij je voldoening uit het ontvangen van gasten alsof ze thuis bij jou op bezoek komen en wil jij maar al te graag de avonden van de gasten tot een zeer geslaagde avond maken? Lees dan gauw verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een gezellig restaurant in de omgeving van Gouda. Je bent verantwoordelijk voor het op gastvrije wijze bedienen van gasten, het opnemen en het serveren van de bestelling en het advies geven over wijn en spijs.

Allround klusjesman renovatie

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een klusjesman die allround is en zelfstandig allerlei werkzaamheden op het gebied van elektra, timmeren, tegelzetten en loodgieterswerkzaamheden kan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround klusjesman renovatie. De werkzaamheden bestaan met name uit renovatiewerk in de eerder genoemde gebieden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Betontimmerman Alphen aan den Rijn

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kun jij tekeningen lezen? Voor onze opdrachtgever in Alphen a/d Rijn zijn wij opzoek naar een betontimmerman!

De opdrachtgever is op zoek naar een betontimmerman die een vakopleiding heeft afgerond, ervaring heeft met het aanbrengen van bouwkundige aanpassingen in oa. hout en het egaliseren en controleren van grondwerk.

Het bedrijf is een midden grote organisatie en gespecialiseerd in funderingen. Je zal samen werken in een klein team betontimmermannen. Spreekt dit jou aan? Kijk dan snel of je in aanmerking komt en wellicht kunt u snel aan de slag!

Calculator/ projectbegeleider

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | HBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een calculator/ projectbegeleider met verstand van funderingen. Beschik je over sterke communicatieve-, commerciële- en administratieve vaardigheden en zet je deze graag in de praktijk in? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is ter uitbreiding van het team op zoek naar een ervaren calculator/ projectbegeleider met een achtergrond in funderingen. Binnen deze functie verzorg je o.a. alle calculaties en voorbereidende werkzaamheden met betrekking op funderingen en beton werken. Je gaat calculaties en offertes controleren en sluit de beste deals met de opdrachtgevers. Ga jij graag in een aantrekkelijke werkomgeving aan de slag samen met gemotiveerde collega's en ben je op zoek naar een vaste aanstelling? Graag gaan we dan een gesprek je aan om deze functie uitgebreider te bespreken!

Lees snel verder om te kijken of je in aanmerking komt voor deze functie.

Prothesetechnicus

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | HBO | Overig

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een prothesetechnicus. Streef je altijd naar het beste resultaat en heb je aantoonbare werkervaring als prothesetechnicus? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van het team en vanwege de achterstallige werkzaamheden i.v.m. corona, is onze opdrachtgever met spoed op zoek naar een prothesetechnicus. In deze rol wordt er van je verwacht dat je kwaliteit moet leveren en secuur werkt. Je beheerst alle processen van begin tot eind en je kan zelfstandig een prothese vervaardigen. Het betreft een vaste aanstelling.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Callcenter Medewerker Outbound

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur | Voortgezet onderwijs | Callcenter

Vind jij het leuk om koude acquisitie te bellen en ben jij commercieel en telefonisch erg sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Delft zijn wij op zoek naar een callcenter medewerker outbound die het leuk vindt om bedrijven te bellen om extra klanten voor bedrijven binnen te halen.

Je gaat koude acquisitie bellen voor diverse klanten zoals uitzendbureaus, verzekeraars, bedrijven in de installatietechniek, schoonmaakbedrijven. Het is echt B2B contact. Je probeert andere bedrijven als klant binnen te halen voor de eerder genoemde klanten. Dit doe je door jouw commerciële en telefonische kwaliteiten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Financieel Adviseur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Heb jij een afgeronde opleiding in accountancy, boekhoudkunde, bedrijfseconomie of ervaring als financieel adviseur bij een bank of verzekering? Ben je daarnaast ook sociaal aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Krimpen aan den Lek zijn wij op zoek naar een financieel adviseur die opgeleid wilt worden tot hypotheek adviseur.

Als hypotheekadviseur begeleidt je kopers met de aankoop van hun woning. Je hebt contact met banken voor prijsopgaven, bent een vraagbaak voor de kopers, bewaakt de deadlines waar nodig, je plant hypotheekgesprekken in en houdt contact met makelaar, notarissen en andere partijen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vakantiemedewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Heb jij vakantie? En wil je wat extra geld verdienen? Dan is dit iets voor jou!

Voor meerdere opdrachtgevers uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar vakantiemedewerkers. Omdat de schoolvakantie bijna gaat beginnen, zijn ze opzoek naar vakantiewerkers die bijvoorbeeld alle stoelen en tafels uit de lokalen kunnen halen zodat de vloeren helemaal gereinigd kunnen worden.

Dus heb jij zin om in je vakantie lekker de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan snel!

Pracownik produkcji mięsa

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Productie

Szukasz dobrej pracy jako pracownik produkcyjny, czy chcesz ciężko pracować i nie masz problemów z pracą w chłodni? Czytaj dalej! Poszukujemy dla naszego klienta kandydatów, którzy chcieliby pracować przy mięsie !

Jako pracownik produkcji współpracujesz w zespole, pakujesz i przetwarzasz produkty oraz zamówienia w sposób jak najbardziej wydajny. Robisz to w taki sposób, aby mogły być dostarczone do wszystkich klientów na czas. Na tym stanowisku jesteś odpowiedzialny za pewną część procesu produkcji / pakowania. Chociaż pracujesz niezależnie, praca w zespole jest również bardzo ważna. Razem zapewniasz, że wszystko działa płynnie!

Czy ta funkcja Ci się podoba? Reaguj szybko !

Acceptant Zakelijke Verzekeringen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel , Financieel

Ben jij in het bezit van een WFT Schade Zakelijk en op zoek naar een uitdaging waarbij je leiding gaat geven over een kleine afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een acceptant zakelijke verzekeringen.

Je geeft leiding aan een kleine afdeling, maar kan ook zelfstandig posten sluiten. Hiervoor moet je creatief zijn in je eigen netwerk om verzekeringen te kunnen sluiten.

Heb je hier al ervaring mee of kun je niet doorgroeien bij je bedrijf, maar ben je klaar voor een leidinggevende functie? Solliciteer dan nu!

Magazijnmedewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Ben jij een logistieke topper? En vind je het leuk om in een magazijn te werken? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een magazijnmedewerker, dit magazijn is gevestigd in Badhoevedorp. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit order picken. Je zal te werk gaan met airco's en onderdelen van airco's.

Dit betreft fulltime werk en met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor deze opdrachtgever zal jou salaris liggen tussen de €13/14 bruto per uur. Dit is afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur | LBO | Schoonmaak

Hou jij het liefst alles zo schoon mogelijk en ben je een echte aanpakker ? Woon je daarnaast in de directe omgeving van Rotterdam Alexander / Nesselande / Capelle aan den IJssel / Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn regelmatig op zoek naar schoonmakers die parttime aan de slag kunnen voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor fulltime schoonmaakwerk kun je bij ons terecht. Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen en verzorgingstehuizen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Heb jij ervaring met het onderhouden en repareren van auto's of is dit jouw grote hobby? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Spijkenisse zijn wij op zoek naar een automonteur.

Bij het werk van automonteur horen natuurlijk de werkzaamheden, zoals het onderhoud aan auto's, de reparaties van auto's en het vervangen van de banden. Maar ook zorg je ervoor dat het wagenpark schoon wordt gehouden doordat je de auto's wast en de werkplaats goed opgeruimd en schoon houdt. Tot slot ontvang je ook klanten en voer je eventuele baliewerkzaamheden uit.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Bedrijfsleider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Schoonmaak

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar geen enkele dag hetzelfde zal zijn? Dan is dit wellicht iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor diverse schoonmaak projecten. Daarnaast weet jij jou medewerkers te motiveren en te stimuleren, zodat zij het beste resultaat leveren.

Ook is het belangrijk om nieuwe projecten binnen te halen dit kan doormiddel van koude en warme acquisitie. Zodat dit bedrijf zich kan uitbreiden naar meer projecten en wellicht meer branches. Voor nu zijn zij alleen werkzaam binnen de schoonmaakbranche het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt binnen deze branche.

Mocht er een zieke of uitval zijn binnen jou team zal jij het ook geen probleem vinden om project over te nemen op de werkplaats.

Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Teamleider Verpakkingen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Ben jij communicatief sterk en goed met leidinggeven in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een teamleider verpakkingen.

Tijdens jouw werk zorg jij ervoor dat de juiste producten op het juiste moment worden verpakt. Je moet hier snel kunnen schakelen en ook de planning snel kunnen omgooien. Je werkt op een afdeling met machines die veel herrie maken. Onder deze omstandigheden stuur jij mensen aan en motiveert hen waar nodig. Ook neem jij soms taken over als de omstandigheden hier om vragen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Medewerker technische dienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring met elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor een perfect functionerend machinepark op de productieafdeling. Je pleegt preventief onderhoud, verhelpt storingen en draait storingsdiensten. Je signaleert technische problemen, je stelt verbeteringen voor, maar bestelt en voert ook werkzaamheden uit in het bedrijfsmiddel onderhoudsprogramma. Je leeft daarnaast de technische wet en regelgeving en procedures op het gebied van veiligheid en milieu na. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Service Monteur Logistiek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring met mechanische en elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een service monteur in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor de correctieve en preventieve werkzaamheden aan systemen en zorgt ervoor dat er geen storingen komen. Als deze er wel zijn dan ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het onderhoud. Je houdt de installaties in topconditie door zowel mechanische, elektrotechnische en bestuurstechnische reparaties te verhelpen. Je handelt dit ook administratief af.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Machine Operator Kratten

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek , Productie

Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en heb jij affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een machine operator kratten in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het draaiende houden van de krattenwasmachine. Ook maak je deze machine regelmatig schoon en voer je de kratten in met behulp van een palletwagen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leerling Vloerenlegger

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij woonachtig in Rotterdam en vind jij het geen probleem om 7 uur in de ochtend te beginnen met werken? Ben je daarnaast een ervaren vloerenlegger of juist iemand die dit vak wilt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een vloerenlegger.

Je gaat met name kunststof vloeren leggen bij bedrijven. Als je nog geen ervaring hebt loop je de eerste periode mee met een ervaren man om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leerling monteur dakramen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw , Techniek

Vind jij het leuk om een nieuw vak te leren in de bouw / techniek, heb je geen problemen met buiten werken én sta je te popelen om vast aan het werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling dakraammonteur! Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Je hoeft geen ervaring te hebben want het bedrijf zorgt ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert. Het bedrijf is gespecialiseerd in dakramen en kozijnen plaatsen, en doet dit vooral bij particulieren thuis. Elke dag ga je (samen) op pad naar verschillende klanten om hen te voorzien van de mooiste dakramen en kozijnen.

Is dit nou echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Teamleider Productie

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Productie

Ben jij communicatief sterk en goed met leidinggeven in de productie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een teamleider productie.

Tijdens jouw werk ben jij met je team verantwoordelijk voor het verpakkingsproces. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan 25 tot 40 medewerkers, waardoor het verpakken van producten aan de lopende band, de controle, het opstapelen en klaarzetten van deze producten voor de vrachtwagens op een juiste manier verloopt. Daarnaast hou jij functioneringsgesprekken, waardoor je werknemers een ontwikkeling laat doormaken en zie je toe op een correcte naleving van de huis- en gedragsregels. Tot slot bekijk je ook waar de werkprocessen verbeterd kunnen worden waar nodig, zodat je door hard te werken het beste resultaat behaald. Je rapporteert alles aan de teammanager.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Teamleider Warehouse

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Ben jij communicatief sterk en goed met leidinggeven in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een teamleider warehouse.

Tijdens jouw werk ben jij verantwoordelijk voor de direct operationele aansturing in dit logistieke bedrijf. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan zo'n 50 medewerkers, waardoor de uitvoer van het proces van inslag, opslag en uitslag op een juiste manier verloopt. Daarnaast hou jij functioneringsgesprekken, waardoor je werknemers een ontwikkeling laat doormaken en zie je toe op een correcte naleving van de huis- en gedragsregels. Tot slot bekijk je ook waar de werkprocessen verbeterd kunnen worden waar nodig, zodat je door hard te werken het beste resultaat behaald. Je rapporteert alles aan de teammanager.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Machine Operator

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb jij affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een machine operator in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor het verpakken van allerlei groente en fruit. Je stuurt productiemedewerkers aan, helpt mee met de productie, maar verhelpt ook storingen aan de machines en vult voorraden op de machine. Je controleert de werkzaamheden van de productiemedewerkers, ook op de veiligheids- en hygiëne regels en geeft de voortgang van de productie aan hen door. Ook zoek je constant naar verbeteringen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Medewerker Control Room

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Ben jij handig met ICT en heb je kennis van een Warehouse Management Systeem (WMS)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een medewerker Control Room.

Tijdens jouw werk monitor je de logistieke processen en zorg je ervoor dat op de werkvloer alles soepel verloopt. Je vindt het belangrijk dat het logistieke proces steeds beter verloopt en organiseert dan ook vergaderingen met de betrokken partijen om dit te verbeteren. Verder is het werk divers en kun je goed zelfstandig uit de voeten. Werkprocessen vernieuwen is geen probleem voor jou! Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Bouwopruimer / schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de bouwplaats er netjes en veilig bij ligt, zodat iedereen veilig te werk kan gaan?

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij voor een project in Amsterdam op zoek naar een bouwopruimer / schoonmaker. In de ochtend ga je de bouwketens schoonmaken, zodat de bouwvakkers weer aan een schone tafel kunnen lunchen. In de middag ga je helpen bouw opruimen, hierbij zorg je dat de bouwplaats netjes blijft zodat de bouwvakkers goed te werk kunnen gaan.

Voor dit project ga je €11,27 bruto per uur verdienen.

Lijkt jou dit wat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Productiemedewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Productie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? En werk je graag met je handen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een productiemedewerker. Je werkzaamheden zullen aan een lopende band plaatsvinden, dit is fysiek erg zwaar werk. Daarnaast zal je wat hand-en-spandiensten verrichten rondom de machine. Je zal in deze werkzaamheden rouleren met je collega's, een erg afwisselende functie dus.

Bij dit bedrijf werken ze met ploegendiensten. De dagdienst is van 07.00 uur tot 16.00 uur. De avonddienst is van 15.30 uur tot 00.00 uur.

Je zal altijd maar bij 1 soort ploegendienst worden ingezet, je zal dus altijd vaste tijden hebben.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Projectleider Meet- en Regeltechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider in de meet- en regeltechniek? Heb je daarnaast ervaring met kleine en grote utiliteitsprojecten en het aansturen van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een projectleider meet- en regeltechniek.

Je bent verantwoordelijk voor eigen projecten en betrokken bij engineering en het schrijven of aanpassen van de benodigde software. Je analyseert meldingen die binnenkmen en verzorgt aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties. Daarnaast voorkom je storingen en ondersteun je service-engineers. Je houdt daarbij intensief contact met opdrachtgevers en signaleert en adviseert proactie voor oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het budget van een project en verzorgt calculaties van contracten en het installatiewerk. Ook zie je toe op het naleven van de richtlijnen op de werkvloer.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Gibo bouwer

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een gibobouwer voor door heel Zuid-Holland.

Heb jij ervaring als gibobouwer en sta je te springen om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Als gibobouwer bouw je de wanden op die bestaan uit gipsbeton. Je zet gips beton wanden, inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals het verzagen van blokken, het lijmen van de blokken en het gladstrijken van den naden tussen de blokken. Een gibobouwer kan met losse blokken een wand bouwen of met hele elementen een wand opbouwen.

Het is belangrijk dat je als gibobouwer ook de tekening kunt lezen.

Enthousiast geworden? Kijk dan snel of je in aanmerking komt!

Schoonmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 8 - 16 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij een schoonmaker in hart en nieren? En ben je bereid om verschillende dagdelen te werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar ervaren schoonmakers. Je zal schoonmaken op diverse scholen en kantoren in de omgeving van Alphen aan den Rijn. De tijden zijn als volgt: 07:00 tot 09:00 uur 15:00 tot 17:00 uur 15:30 tot 17:30 uur

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Loodgieter / installatiemonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring als loodgieter / installatiemonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit! Voor een middelgroot installatie bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren loodgieter / installatie monteur. Lees snel verder want wij hebben een leuke vacature beschikbaar!

Het werk varieert van kleine klussen, zoals de aanleg van water - en gasleidingen of andere technische installaties bij particulieren tot het aanleggen van compleet nieuwe installaties bij bedrijven. Hierbij werk je zelfstandig of in een team.

Het salaris wordt bepaald n.a.v. leeftijd en ervaring volgens CAO kleinmetaal. Overname door het bedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden! Ook wanneer je nog niet heel veel ervaring als loodgieter / installatiemonteur willen we je toch uitnodigen om te reageren op deze leuke vacature.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onderstaande eisen? Reageer dan snel!

Dakdekker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een dakdekker die ook lichte loodgieterswerkzaamheden kan oppakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een dakdekker.

Je legt nieuwe dakbedekking zorgvuldig en netjes aan. Je verzorgt onderhoud en verhelpt eventuele lekkages met de materialen koper, zink en lood. Ook kun je worden ingezet bij het aanleggen en vernieuwen van dakpannen en voor het vernieuwen van schoorstenen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Verkoopmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Heb jij affiniteit met food, ben je een echte verkoper en bereid om ook in het weekend te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de detailhandel in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker.

In de zaak ben jij een van de verkoopmedewerkers. Je hebt veel contact met de klanten en hebt gevoel voor verkopen. Als iemand een product afneemt wil jij er graag nog wat extra drinken bij verkopen, zonder dat dit irritant overkomt bij de klant.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vloerverwarmingsmonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een expert in het aanleggen van een vloerverwarming en op zoek naar een baan als uitzendkracht of ZZP'er? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een vloerverwarmingsmonteur, het liefst ook met ervaring als tegelzetter.

Je gaat leidingen aanleggen voor de vloerverwarming, Wanneer er tegels liggen, moeten deze eerst eruit worden gesloopt. Daarna moeten er groeven worden gemaakt voor de vloerverwarming. Daarnaast komt het mooi uit als je de tegels ook weer netjes kunt leggen. Is dit niet zo? Geen probleem dan wordt dit werk door iemand ander gedaan. De werkzaamheden zijn bij grote projecten in bedrijfspanden en mooie woningen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Latexspuiter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Heb jij werkervaring als latexspuiter en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als ZZP'er of als uitzendkracht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een latexspuiter.

Je moet tijdens de werkzaamheden goed kunnen afplakken en kitten voordat er latex gespoten wordt. Je gaat aan de slag bij grote projecten in bedrijfspanden of mooie woningen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Hovenier

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Hovenier

Heb jij ervaring als hovenier? en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht is dan iets voor jou!

Voor meerdere opdrachtgevers uit omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier.

Deze opdrachtgevers zijn op zoek naar een topper die hun team kan versterken. Jij zal zelfstandig of in teamverband aan grote of kleine projecten werken van zowel bedrijven als particulieren. Een afwisselende functie is het dus zeker!

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waar je fulltime en voor langere tijd aan de slag kan gaan? Solliciteer dan snel!

Monteur Zonwering

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Heb jij ervaring met het plaatsen van zonwering en ga je klantgericht te werk? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk zijn wij op zoek naar een monteur zonwering.

Je gaat te werk in de buitendienst van de opdrachtgever. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen, plaatsen en monteren van binnen- en buiten zonwering, rolluiken en overkappingen bij mensen thuis of bij bedrijven. De werkzaamheden starten om 7 uur en vinden plaats tot 16 uur. Als het echter druk is vind je het geen probleem om extra uren te werken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Voorbewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Kan jij goed secuur werken? En kun jij als geen ander schuren, plamuren en afplakken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren voorbewerker. Als voorbewerker ken je alle kneepjes van het vak om een auto spuit klaar te maken, zoals het opzetten en afwerken van de plamuur, het gronden van de auto en de grondverf weer glad uitschuren en het afplakken van de auto.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Ontwerper

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Techniek

Beschik jij over een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van infra / civiele techniek? Heb je daarnaast 5 jaar relevante werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn we opzoek naar een ontwerper. Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Ruimte in de haven wordt schaars en de haven gaat de komende periode ingrijpend veranderen door de energietransitie. Samen met de gebiedsmanagers en andere haven disciplines werk je voor verschillende havengebieden ontwikkelscenario’s uit. Deze uitwerking geeft invulling aan vragen zoals: hoe kunnen we de gewenste marktsegmenten ingepast krijgen, hoe wordt dit nautisch opgelost en hoe kunnen de bedrijven aangesloten worden op o.a. weg en spoor. Het gekozen scenario is de onderlegger om een gebied programmatisch (door) te ontwikkelen.

Als ontwerper ben je lid van projectteams voor veelal klant gerelateerde projecten. Op basis van functionele eisen ben je verantwoordelijk om samen met het team tot de beste voorkeursvariant (oftewel Schetsontwerp, SO) te komen. Je adviserende rol binnen projecten is te komen tot een optimale inpassing van de projectopgave in de bestaande ruimte conform de Master- en Ontwikkelplannen. Het gekozen SO is de basis voor een investeringsbesluit en wordt daarna door een extern i-bureau uitgewerkt van VO, DO tot Bestek. In deze fasen van het project toets je of de uitwerking conform de ruimtelijke uitgangspunten van het SO is. Voor de terreinuitgifte aan klanten stel je verschillende soorten contracttekeningen op.

Bouwopruimer / Sloper

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken? En kan jij er voor zorgen dat alles er opgeruimd bij ligt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een bouwopruimer / Sloper.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor een opgeruimde werkplaats zodat je collega's goed hun werk kunnen verrichten. Dit bedrijf heeft projecten door heel Nederland. Het is belangrijk dat je zelfstandig op de werklocatie kan komen in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Zij zijn op zoek naar iemand die fulltime kan werken en voor langere tijd beschikbaar zal zijn.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Neem zo snel mogelijk contact op met Ruimbaan Uitzendbureau.

Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over minimaal 3 jaar werkervaring als onderhoudsmonteur? Heb je daarnaast een afgeronde MBO4 opleiding in de richting van installatietechniek of werktuigbouwkunde? Dan zijn wij op zoek voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.

In deze rol ga jij je bezighouden met het oplossen van storingen en voer je onderhoud uit bij gebouwen die installatie gebonden zijn. Je werkt conform de planning en voert in de ingeplande tijd alle voorkomende reparatie werkzaamheden uit aan kleinere installaties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het werk wat jij aflevert.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Chauffeur CE

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Transport

Heb jij passie voor je vak? En vind jij het leuk om veel km te maken op een dag? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een chauffeur CE.

Voor deze opdrachtgever lever je bouwmaterialen bij de bouwplaatsen, ook is het belangrijk dat je een kooiaap kan besturen. Je werktijden zullen van 05.30 uur tot ongeveer 17.30 uur zijn, ook zal het wel eens voorkomen dat je een nacht moet rijden.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Productiemedewerker Vlees

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Productie

Zoek je een leuke baan als productiemedewerker, ben je bereid om hard te werken en heb je geen problemen met het werken in een koude ruimte? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een productiemedewerker vlees. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Als productiemedewerker vlees werk je samen in een team om zo efficiënt mogelijk de producten en bestellingen in te pakken en te verwerken. Dit doe je zodat ze op tijd kunnen worden bezorgd bij alle klanten. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een bepaald gedeelte in het productie/inpak proces. Ondanks dat je zelfstandig werkt is het werken in teamverband ook erg belangrijk. Samen zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel!

Tekenaar/Werkvoorbereider

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Techniek

Als tekenaar en werkvoorbereider ben je onmisbaar. Zonder jou kunnen de projecten niet in goede banen geleid worden. Met jouw oog voor detail weet je precies de tekening te illustreren. Naast het maken van technische tekeningen in SolidEdge houd je je ook bezig met de werkvoorbereiding.

Samen met je directe collega werk je naar een goed eindresultaat. Naast het harde werken is er ook genoeg tijd voor een lolletje. Daarnaast wordt er elke vrijdagmiddag een gezellige borrel georganiseerd.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Eikenprocessierups bestrijder

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Hovenier

Voel je je thuis in het groen? En heb je geen hoogtevrees? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in omgeving Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een Eikenprocessierups bestrijder.

Samen met de collega ga je naar de klus toe, en bespreek je de werkzaamheden voor die dag. Hierna trek je allebei een pak aan die je zal beschermen tegen de brandharen van de eikenprocessierups. Vervolgens klim je de hoogwerker in en ga je de lucht in.

Je gaat de bomen langs op zoek naar een nest met processierupsen. Eenmaal een nest gevonden ga je deze weghalen met het gereedschap wat je bij je hebt. Dit kan een stofzuiger zijn of een brander. Bij deze werkzaamheden komen de brandharen van de rups vrij vandaar is het beschermingspak nodig.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Project leider / Tekenaar Tekla

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wij zijn opzoek naar een Project Leider / Tekenaar Tekla in Rotterdam.

In een team van 40 gemotiveerde medewerkers ben jij in staat om samen, of op zelfstandige basis te werken aan gebouw- en gebouw gebonden staalconstructies, industriële- en offshore constructies, ankerplannen, merkenoverzichten, detail- en werkplaatstekeningen en constructieoverzichten met details. Je werkt in een team of leidt je eigen projecten, dat wil zeggen: doorspreken, voorcalculatie, eventueel inmeten, modelleren, uitleveren, het bijhouden van meer- of minderwerk en nacalculatie.

Er wordt vooral getekend in (3D) TEKLA, maar heb je ervaring met andere pakketten daar leer je Tekla ''on-the-job''. Je hebt overleg met opdrachtgevers, architecten en constructeurs. Natuurlijk is er altijd overleg met de overige leden van het team.

Werkvoorbereider / Calculator Metaal

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider en lijkt het je fantastisch om dit in de metaalindustrie te gaan uitvoeren voor een goede werkgever? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een werkvoorbereider / calculator. Het bedrijf maakt producten op maat voor klanten in bijvoorbeeld de chemie, foodindustrie, transport en nog veel meer. Voorbeelden van producten die ze maken zijn ramen en kozijnen, hekwerken, plaatwerken, trappen, constructiewerk etc. Het bedrijf heeft service hoog in het vandaal staan, waardoor jouw werk als werkvoorbereider ontzettend divers en uitdagend is. Jij als werkvoorbereider gaat er binnen het bedrijf voor zorgen dat de opdracht die jij binnenkrijgt volledig in goede banen wordt geleid. Zo heb je contact met de klant, maak je offertes, verzorg je tekeningen op maat (via Autocad), maak je calculaties en verzorg je de inkoop zodat de productie aan de slag kan met de opdracht. Kortom beheer je het proces van A tot Z. Hiertegenover staan mooie arbeidsvoorwaarden zoals een uitzicht op een vast contract en opleidingsmogelijkheden.

Orderpicker/productiemedewerker bloemen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur | Voortgezet onderwijs , LBO | Logistiek

Voor een lang bestaande en groeiende opdrachtgever in omgeving Westland zoeken wij een orderpicker/productiemedewerker. Elke maandag en woensdag ga je de producten van de lopende band bij de juiste regio box plaatsen. Je zorgt ervoor dat je de bloemen en planten controleert op kwaliteit en deze klaar maakt om te verzenden.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet?

Vakantiebaan als magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Ben jij de komende maanden fulltime of parttime beschikbaar als oproepkracht? Wil je daarnaast graag aan de slag in een bouwmarkt? Check dan snel deze vacature! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Montfoort zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Wil je wat geld bijverdienen deze zomer? Solliciteer dan nu!

Je gaat aan de slag in het magazijn. Hier doe je allerlei klusjes die voorkomen in het magazijn. Denk hierbij aan de ontvangst van goederen en het verwerken van deze goederen, orderpicken, klanten helpen, maar ook eenvoudig zaagwerk.

Wil je wat geld bijverdienen deze zomer? Solliciteer dan nu!

Verkoopadviseur techniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Heb jij affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een commerciële uitdaging? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur techniek.

Je komt te werken in de buitendienst. Je bezoekt klanten die zich bezighouden met de verkoop van onder andere gereedschappen of andere hout, metaal en kunststofproducten. Je wilt graag deze klantenkring uitbreiden. Het is belangrijk om je technisch inzicht te koppelen aan jouw commerciële vaardigheden. Om aan het bedrijf te wennen en een goede productkennis op te doen start je in het logistieke proces van het bedrijf.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

ICT medewerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 24 - 32 uur | MBO | ICT
Heb jij net de opleiding ICT afgerond? En zoek je een leuke, uitdagende baan in deze richting? Lees dan snel verder!
Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een ICT medewerker.
Samen met jou collega's ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van diverse problemen betreft systemen, printers en diverse accounts.
Vind jij het een uitdaging om zelfstandig de problemen op te lossen? En zie je het wel zitten om zo nu en dan langs de klanten te gaan om ze op locatie te helpen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Technisch Commercieel medewerker Binnendienst

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel
Ben jij technisch maar ook commercieel ? Zou jij graag voor een internationaal bedrijf willen werken? Ben je fulltime beschikbaar ? Lees dan snel verder! Voor een klant van ons in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar technisch maar ook een commercieel persoon. Je gaat aan het werk in het een internationaal bedrijf wat actief is inde scheepvaart. De producten van onze klant zijn dan ook complete machines en/of onderdelen, ook zorgt het bedrijf elf voor de logistieke afhandeling wereldwijd! Je gaat het technisch binnendienst team versterken, denk daarbij aan ; offertes en aanvragen , orders, die je uiteraard afhandelt met je commerciële en technische achtergrond. Zie deze vacature dan ook als een kans om je technische en commerciële vaardigheden te bundelen maar ook om ze in te zetten in een internationaal en dagelijks groeiend bedrijf. Spreekt deze vacature je echt aan ? Lees dan snel verder of je voldoet aan de functie eisen!

Airconditioning Monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij in het bezit van een F-Gassen certificaat en een VCA diploma? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Airconditioning Monteur.

In deze functie ga je zelfstandig VRF systemen en airconditioning installeren. Naast je vakkennis is klantgerichtheid hierbij een belangrijk onderdeel.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Allround Graafkraanmachinist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij in het bezit van een VCA en beschik jij over veel ervaring als kraanmachinist van een graafmachine? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een allround graafkraanmachinist.

De projecten vinden voornamelijk plaats in Noord- en Zuid-Holland. Je gaat aan de slag als allround machinist van een graafmachine. Hierbij werk je op verschillende projecten. Je verricht onder andere graafwerkzaamheden op het spoor, bij tunnels of bij nieuwbouwprojecten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Werkvoorbereider / Calculator

Vestiging Alphen a/d Rijn | 32 - 36 uur | MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als werkvoorbereider / calculator? En vind jij het leuk om in een hecht en betrokken team te werken? Dan is dit misschien wat voor jou! Wij zoeken voor een opdrachtgever in omgeving Alphen aan de Rijn een werkvoorbereider / calculator.

Je zal verantwoording dragen voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van kleinschalige opdrachten. En dit alles in een hecht en betrokken team waar jij je snel thuis gaat voelen!

Als bouwkundig calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen van onderhoud en/of renovatie projecten. Als er wijzigingen in overeenkomsten optreden ben jij de aangewezen persoon om kostprijseffecten hierin door te berekenen. Als calculator / werkvoorbereider verzorg je de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de uitvoeringsfase die zijn afgestemd op de specifieke situatie, prioriteiten en klantbelangen binnen het project.

Jouw taken bestaan o.a. uit klantcontact onderhouden en uitbouwen, verzorgen van opnames, opstellen van kostprijsberekeningen + advies, zorgdragen voor materiaal/materieel, begrotingen + meerwerk opstellen, bewaken van de voortgang en aansturing waar nodig.

Zie jij jezelf al de uitdagendste berekeningen maken voor de mooiste projecten in de randstad? Solliciteer dan snel!

Montage medewerker interieur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij ontzettend handig, werk je graag in de montage, denk je helemaal mee out of the box en werk je graag met de mooiste producten in het hogere segment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een montage medewerker. Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door de architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Je komt te werken met de mooiste meubels en jij weet natuurlijk hoe je daarmee moet omgaan. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie.

De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Gevelreiniger

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Beschik je minimaal over een jaar werkervaring als gevelreiniger en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een gevelreiniger.

Jouw werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties binnen, maar ook iets buiten de regio Rotterdam. Je maakt hier de gevels schoon van diverse panden en objecten.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Kozijnmonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Heb jij affiniteit met het plaatsen van kozijnen en heb je daarnaast oog voor kwaliteit? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk zijn wij op zoek naar een kozijnmonteur.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen, plaatsen en monteren van kunststof en aluminium kozijnen bij mensen thuis of bij bedrijven. De werkzaamheden starten om 7 uur en vinden plaats tot 16 uur. Als het echter druk is vind je het geen probleem om extra uren te werken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Houtbewerking

Ben jij een timmerman en gespecialiseerd in het hangen van deuren? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman die fulltime aan de slag kan.

Tijdens je werkzaamheden moet je zelfstandig en in teamverband beveiligingen kunnen aanbrengen in woningen of panden van particulieren of bedrijven. Je zal je met name specialiseren in het hangen van deuren, waarna een collega de beveiliging verder kan monteren. Ongeveer één keer per maand zal je een week bouwkundige storingsdiensten draaien, waarbij je soms ook opgeroepen kan worden. Je kunt zo veel van beveiligingstechnieken leren, maar je gaat dus vooral als timmerman aan de slag.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Inbedrijfsteller

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO , WO | Bouw , Techniek

Wij zoeken een Comissioning Engineer (Inbedrijfsteller / Operations technician) die goed toezicht kan houden en dagelijkse activiteiten kan beheren.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het plannen en analyseren van technische inbedrijfstellingsspecificaties, tekeningen, documentatie en testprotocollen
  • Het ontwikkelen van inbedrijfstellingsplannen
  • Het uitvoeren van inbedrijfstellings-, test- en kalibratieactiviteiten en / of operationele en / of reparatie- / onderhoudsactiviteiten, in overeenstemming met klantverzoeken, specificaties, kwaliteitsnormen en inbedrijfstellingsplanning, om veilige technische inbedrijfstelling en / of werking van apparatuur te garanderen, zowel lokaal op het terrein als op de locatie van de klant.

Als Commissioning / Operations Technician ga jij ook meerdere keren per jaar op sea tials, wat betekent dat je voor een aantal ononderbroken dagen weg van huis bent.

Hulp monteur

Vestiging Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Techniek

Heb je affiniteit met koeltechniek en airconditioning? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda op zoek naar een hulp monteur voor langere tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te komen.

Je assisteert en ondersteunt de eerste monteur met diverse montage werkzaamheden voor de airconditioning en koelingen. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met klanten, collega's en het kantoor.

Het harde werken wordt uiteraard beloond met een marktconform salaris, maar ook door mooie ontwikkelingskansen, een gezellig en hecht team (met leuke bedrijfsuitjes), ruimte voor eigen inbreng en korte lijnen.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Allround timmerman

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw
Heb jij affiniteit met hout en heb je ervaring als timmerman? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een allround timmerman.
Samen met je team ga jij naar diverse projecten toe, van particulieren tot bedrijfspanden.
Het plaatsen van wanden, dakkapellen zullen onder andere je werkzaamheden zijn. Daarnaast voer je ook onderhoudswerkzaamheden uit.
Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Grondwerker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 32 - 36 uur | LBO | Bouw

Ben jij graag buiten aan het werk en vind je het fijn om altijd samen te werken? Bekijk dan snel deze vacature! Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar grondwerkers.

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het grondwerk bij projecten. Je takenpakket bestaat uit het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden die voorkomen bij het bouw- en woonrijp maken, aanbrengen ondergrondse constructies, uitzetten, het aanleggen en repareren van straatwerken. Daarnaast zal je ook diverse rioolwerkzaamheden uitvoeren.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan snel!

Lasser

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Metaal

Ben jij graag met metaal bezig en hou jij er van om nieuwe producten aan elkaar te lassen? Lees dan snel verder want voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren lasser.

Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit slijpen, polijsten, walsen en tekeningen lezen. Ook het onderhouden van apparatuur valt onder 1 van jouw werkzaamheden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Metselaar

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw
Heb jij 2 rechterhanden en ben je fysiek sterk?
Voor diverse opdrachtgevers in omgeving Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een ervaren metselaar.
Als metselaar zullen je taken vooral zijn het verrichten van vies en schoonmetselwerk, het maken van scheidingswanden en wat eenvoudig voeg en raapwerk.
Je zal werkzaam zijn bij particulieren maar ook bij bedrijfspanden.
Ben jij de metselmeester die we zoeken? Solliciteer dan snel hier!

Stratenmaker

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een kei in straten en vind je het leuk om zowel bij particulieren als voor overheidsinstanties te werken? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar stratenmakers. Samen met je team ben jij verantwoordelijk om een wijk mooier te maken.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Montage medewerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij twee rechterhanden ? En ben je bereid om meerdere werkzaamheden te verrichten waardoor je veel afwisseling heb? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons in de buurt van Dordrecht zijn wij op zoek naar een montage medewerker. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de onderhouds- en montage werkzaamheden aan de units. Door het hele land ga je op veilige en efficiënte wijze monteren en demonteren aan verschillende gebouwen. Je zal nauw moeten samen werken met zowel je leidinggevende als je team. Onze klant is op zoek naar een motiverende kandidaat die niet bang is om de handjes uit de mouwen te steken en die de kwaliteit en service naar de klant toe enorm belangrijk vind. Ook heb je een technische opleiding gedaan, het niveau hiervan is niet belangrijk als het maar technisch is, je hebt dus bij voorkeur enige bouwkundige kennis.

Bankwerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Voornamelijke werkzaamheden zijn het samenstellen en installeren van machines en werktuigbouwkundige installaties aan boord van schepen.

Samenstellen/installeren
  • Samenstellen van werktuigbouwkundige componenten tot units (pompen, filters, appendages, e.d.)
  • Monteren van werktuigen, elektrische componenten en units aan boord van het schip
  • Controleren, uitlijnen eventueel corrigeren van aan boord aanwezige systemen (pompinstallatie, brandstof-, smeerolie-, koelwatersystemen, e.d.) en installaties (motoren, tandwielkasten, baggerpompen, e.d.).

Stratenmaker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de infra/civiele techniek en zoek jij een baan met veel afwisselende werkzaamheden? Vind jij het leuk om in een team te werken en presteer je goed onder druk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een Stratenmaker. geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Je gaat zowel zelfstandig aan het werk als in teamverband. Je gaat verschillende straat- en maatwerk uitvoeren, je gaat vleien, knippen en zagen, bestraten, aftrillen van bestrating, putten opmetselen en kolken en banden zetten.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Werkvoorbereider

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij degene die voor elk probleem een creatieve oplossing weet te vinden en heb je affiniteit met infratechniek? Kan jij tegen een hoge dosis verantwoordelijkheid en beschik jij over genoeg inzicht? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar Werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s. Een cruciale rol waarbij je het bouwproces meemaakt van tender tot aan ontwerp, uitvoering en onderhoud. Je hebt veel variëteit in je werk. Vandaag houd je je bezig met de tijdsplanning en financiën van een project, morgen richt jouw werk zich op kwaliteit en veiligheid. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Grondwerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Houd jij van werken in de buitenlucht, ben je fysiek sterk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een grondwerk.

In deze functie werk je met goed werkende machines en ben je bezig met handmatige grond- en graafwerkzaamheden. Het gaat om verschillende soorten grondwerk: sloopwerkzaamheden, waterwerken, baggeren en rioolwerk.

Je bent een harde werker en houdt ervan om een mooi resultaat te krijgen. Daarbij kan je zowel goed zelfstandig als samenwerken. Ben je geïnteresseerd in de functie? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Medewerker tropisch planten

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier
Ben jij een duizend poot in de bloemen en planten? Geeft de sportschool je te weinig voldoening ? Ben je kieskeurig en een perfectionist ? Lees dan snel verder! Zou jij graag willen werken in een leuke en mooie kwekerij voor de mooiste tropische planten voor in huis en alles willen leren op het gebied van tropische planten en bloemen? Dan hebben wij een leuke openstaande vacature voor je. In de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een verkoop medewerker, Die bereid is om flink aan te poten. je gaat namelijk hard werken, gaat meer dan 10.000 stappen per dag zetten waardoor de sportschol eigenlijk overbodig word. Het gaat om een kwekerij waar de mooiste bloemen en planten gekweekt worden maar ook onderhouden worden vanuit de tropen. Je moet dan ook leiding kunnen geven, in een team kunnen werken maar ook goed zelfstandig, je bent dus in feiten de duizendpoot van het bedrijf !

Constructie schilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Ben jij een ervaren constructie schilder en ben je in het bezit van een digitaal veiligheid paspoort (veilig werken langs het spoor)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om te werken bij een leuk project in de regio Noord-Brabant of Noord-Oost Holland.

Voor verschillende projecten in de regio Noord-Brabant en/of in Noord-Oost Holland zijn wij op zoek naar een leuke, gemotiveerde constructie schilder.

Je hebt ruime ervaring met alle toebehorende werkzaamheden van een constructieschilder. Je gaat werken op basis van werkschema's en koppelt terug aan de leidinggevende. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Tandarts

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | WO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd tandarts die BIG-geregistreerd is en in het bezit is van een auto en eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een tandarts.

Je werkt je dagelijks als tandarts samen met een team van assistenten, preventie-assistenten, mondhygiënisten en prothetici aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Indien nodig worden de cliënten naar een professionele praktijkomgeving gebracht.

In deze functie kun je aan de slag als ZZP'er of in loondienst.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Mondhygiënist

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd en geregistreerd mondhygiënist, die in het bezit is van een auto en eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een mondhygiënist.

Je werkt je dagelijks aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Daarbij heb je nauw contact met de verpleging en ben je ook het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Tot slot verzorg jij de rapportages. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Preventie assistent mondzorg

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij een gediplomeerd tandartsassistent of preventie assistent of heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in deze branches? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een preventie assistent mondzorg.

Je werkt je dagelijks aan het verbeteren van de mondhygiëne bij een vaste groep cliënten. Je behandelt de patiënten in hun vertrouwde omgeving, dit is in veel gevallen binnen de instelling. Daarbij heb je nauw contact met de verpleging en ben je ook het eerste aanspreekpunt op de afdeling. Tot slot verzorg jij de rapportages. .

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Autoschadehersteller

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Techniek

Ben jij een autoschadehersteller met ervaring én ben je op zoek naar een ontzettend leuke werkgever in de omgeving van Ridderkerk? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou beschikbaar! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Ridderkerk zijn wij op zoek naar een autoschadehersteller die al wat praktijkervaring heeft opgedaan. Je gaat bij een gezellig en sterk bedrijf aan de slag die gespecialiseerd is in autoschadeherstel. Jouw werkzaamheden bestaan uit auto's uitlezen, uitdeuken, carrosserie onderdelen uitlijnen, lassen etc. In de tussentijd houd je goed contact met verschillende afdelingen, zo heb je bijvoorbeeld nauw contact met de autospuiters. De opdrachtgever biedt jou verder goede arbeidsvoorwaarden aan, doorgroeimogelijkheden en een passend salaris n.a.v. jouw ervaring.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Tandartsassistent

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | MBO | Medisch / Zorg

Heb je altijd al in de mondzorg willen werken en heb je interesse in een leuke, uitdagende baan? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een tandartsassistent in omgeving Rotterdam/Den-Haag!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leuke kandidaat die in het bezit is van een diploma als tandartsassistent en ervaring heeft in de mondzorg. Als tandartsassistent ondersteun je de tandarts en je bent een aanspreekpunt voor patiënten. Je hebt verschillende werkzaamheden, zoals het klaarleggen van de benodigde instrumenten, het maken van röntgenfoto’s maar je verricht ook administratieve werkzaamheden. Daarnaast zal je samen met de tandarts naar verschillende locaties gaan om deze werkzaamheden uit te voeren. Vandaar dat je ook werkt in omgeving Rotterdam en Den Haag, de locaties zijn namelijk niet vast.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Tegelzetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Heb jij ervaring als tegelzetter en ben je op zoek naar een nieuwe baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Krimpen aan den IJssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste tegelzetter. Het gaat hierbij met name om de renovaties van badkamers en toiletten in de omgeving Rotterdam.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het lijmen van wandtegels in verschillende maten, het in specie tikken van vloertegels, maar ook het plakken van vloertegels van klein tot groot.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een echte timmerman en heb je een rijbewijs en eigen vervoer? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een timmerman.

De werkzaamheden vinden vooral plaats in de nieuwbouw, waar je alle diverse timmerwerkzaamheden zal uitvoeren die daarbij komen kijken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Eerste monteur elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als eerste monteur utiliteit of eerste monteur industrie in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar eerste monteurs die gespecialiseerd zijn in utiliteit of industrie. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als eerste monteur industrie of eerste monteur utiliteit zijn met name kwaliteit leveren. Jij zorgt ervoor dat de klant niks te kort komt op gebied van kwaliteit en kan zelfstandig installaties maken en prioriteiten stellen. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als eerste monteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Het mooie is dat jij in de ochtend direct in de werkbus van de zaak kunt vertrekken naar deze mooie klussen, met een volgevulde auto. In de avond komt er namelijk een bedrijf langs om jouw werkbus aan te vullen, dat hoef je dus lekker niet zelf te doen! Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Installatiemonteur elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als installatiemonteur utiliteit of installatiemonteur industrie in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar installatie monteurs die gespecialiseerd zijn in utiliteit of industrie. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als installatie monteur industrie of installatie monteur utiliteit zijn met name kwaliteit leveren. Jij zorgt ervoor dat de klant niks te kort komt op gebied van kwaliteit en doet dit samen met het team. Werken in teamverband vind jij dus echt leuk. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als installatiemonteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Servicemonteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als servicemonteur in Rotterdam binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf mét de mooiste projecten die je je maar kunt bedenken? Lees dan snel verder! Voor een elektrobedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar servicemonteurs die gespecialiseerd zijn in de beveiliging. Het bedrijf is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan leuke teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid vanuit het management maar ook vanuit de directie (de deur staat altijd open om even te praten) en een hele informele werksfeer waar je echt lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO klein metaal ligt.

De werkzaamheden die je gaat verrichten als servicemonteur zijn met name kwaliteit leveren. Jij doet onderzoek aan beveiligingsinstallaties, voert herstelwerkzaamheden uit en lost storingen op. Ook draai je mee in het storingsdinestrooster. Je doet dit samen met het team. Werken in teamverband vind jij dus echt leuk. Dit doe je op ontzettend mooie locaties en grote gebouwen waar jij als storingsmonteur trots op kan zijn dat jij daar een steentje aan hebt bijgedragen. Is dit echt iets voor jou? Bekijken dan snel of je aan de vereisten voldoet.

Leidinggevend Elektromonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een functie als leidinggevend monteur in de industrie of utiliteit binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor een elektrobedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar deze leidinggevende monteurs.

Als leidinggevend monteur utiliteit of industrie stel je prioriteiten, stuur je teamleden aan en bewaak je de kwaliteit en voortgang van een project. Je komt ook met verbeterpunten en maakt deze bespreekbaar. Je hebt een passie voor techniek, voert je werk met plezier uit en bent trots op je eigen vakmanschap. Maar het belangrijkste.... Je motiveert en stimuleert je teamleden.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid van het management, maar ook van de directie en een hele informele werksfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO kleinmetaal ligt.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Schilder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar schilders. Deze schilderbedrijven zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk, glas- en behangwerk, houtwerkinspectie, houtrotinventarisatie en houtrotsanering. Je gaat aan de slag in de renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Je gaat aan de slag met diverse projecten in diverse steden. De klanten van de opdrachtgever bestaan uit overheden, corporaties, instellingen en andersoortige eigenaren van vastgoed.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Medewerker Slagerij

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Productie

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel en heb jij ervaring met werken in een (keur) slagerij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar een medewerker slagerij.

Naast het helpen van klanten, het bereiden van gerechten en het helpen klaarmaken van vlees voor de verkoop kun je je ook bezighouden met catering en bezorging aan huis die de slagerij als extra service verzorgd.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Zeecontainerchauffeur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Transport

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging als chauffeur en heb jij ervaring met het vervoer van zeecontainers? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn wij op zoek naar een zeecontainerchauffeur.

Je werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van spullen voor diverse klanten. Naast normaal zeecontainer transport kun je ook met gekoelde zeecontainers gaan rijden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Projectleider

Vestiging Alphen a/d Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Vind jij geen enkel probleem om meerdere ballen in de lucht te kunnen houden en heb je al ervaring als projectleider? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een projectleider voor in de omgeving van Alphen aan den Rijn.
Dit bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn en hebben ongeveer 20 werknemers in dienst. Je zal terecht komen in een klein maar gezellig en werkwillig team.
Je werkzaamheden zullen gaan bestaan uit; het begeleiden van bouwprojecten, het bewaken van de planning, contact onderhouden met opdrachtgevers. Daarnaast zal je lichte calculatiewerkzaamheden moeten verrichten en in overleg de werkvoorbereiding.
Voor dit bedrijf zijn zij op zoek naar iemand die al aantoonbare ervaring heeft als projectleider.
Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan snel?

Assistent Manager

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel , Techniek

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging, waarbij je zowel technisch als leidinggevend aan de slag kan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een assistent manager.

Voor een deel vervang je de filiaalmanager en de rest van de tijd ben je bezig met het sleutelen aan auto's in de werkplaats. Je motiveert werknemers en zorgt voor een veilige werkplek. Ook geef je klanten waar nodig uitleg en doe je onderhoud aan diverse auto's.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een (leerling) automonteur.

Je doet het onderhoud van allerlei merken auto's. Hierbij kun je later nadat je dit hebt geleerd ook de complexere werkzaamheden uitvoeren. Het doel is de klanten blij te maken met jouw service.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Automonteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij een afgeronde MBO niveau 2 opleiding autotechnicus en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een (leerling) automonteur.

Je doet het onderhoud van allerlei merken auto's. Hierbij kun je later nadat je dit hebt geleerd ook de complexere werkzaamheden uitvoeren. Het doel is de klanten blij te maken met jouw service.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Pedagogisch Medewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 8 - 16 uur | MBO | Onderwijs

Ben jij op zoek naar een parttime baan en in het bezit van een MBO of HBO diploma die volgens de CAO kinderopvang benodigd is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die aan de slag gaat bij een buitenschoolse omvang.

Tijdens je werkzaamheden onderhoud je het contact met ouders en zorg je natuurlijk voor de opvang en begeleiding van kinderen. Je zorgt voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich goed kunnen ontplooien en ontwikkelen. Je ben creatief in de dagelijkse activiteiten en stimuleert met deze activiteiten ook de ontwikkeling van de kinderen.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Torenkraan (Wipkip) machinist

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

Als wip kip machinist ga jij een mobiele kraan van 5 Ton bedienen in de bouwloods.

Kraanmachinst TTS Dekkraan

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO | Transport

Ben jij een ervaring kraanmachinist en wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Als de bediener van de TTS Knuckleboom Dekkraan ga je aan boord van schepen werken.

Het is een 50 Ton Offshore Knuckle Boom Crane Uitvoering.

Badkamer monteur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Heb jij een goede werkmentaliteit en heb je ervaring met de renovatie van badkamers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Papendrecht zijn wij op zoek naar een badkamer monteur.

Je houdt je bezig met de renovatie van de volledige badkamer, of met het zetten van tegels in de badkamer. Ben jij een tegelzetter of juist sterk op andere punten in de badkamerrenovatie? Solliciteer dan nu!

Chauffeur Perswagen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Logistiek

Voel jij je thuis in het ophalen van afval en ben jij in het bezit van een rijbewijs BC samen met een chauffeursdiploma CCV-B of code 95? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een chauffeur perswagen die helpt met het ophalen van afval.

Je voert dagelijkse controle uit aan het voertuig, denk hierbij aan het tanken en de controle van de dagelijkse documenten. Daarnaast controleer je de aard en de hoeveelheid afval. Je houdt je aan de veiligheidsregels, milieuvoorschriften en toegestane tijden dat je kunt rijden en rusten. Je zorgt daarbij dat de vrachtwagen netjes en op orde is.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Verkeersregelaar

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding | Overig

Zoek jij werk in de buitenlucht, zónder negen tot vijf mentaliteit? Ben je verantwoordelijk en kan je snel handelen? Ga aan het werk als verkeersregelaar!

Wil jij zorgen voor een goede verkeersstroom rondom onder andere evenementen en bouwprojecten? Ben jij daarnaast gemotiveerd om deze projecten door heel Nederland uit te voeren, zowel overdag als in de nacht? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkeersregelaar.

Je voert verkeersregelwerkzaamheden uit bij onder andere evenementen en bouwprojecten. Deze projecten vinden plaats door heel Nederland. Je wordt altijd thuis opgehaald, waarna je gezamenlijk naar het project rijdt. Het kan daarbij ook voorkomen dat je in de nacht moet werken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Glazenwasser

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij een glazenwasser en woon je in de nabije omgeving van Maassluis? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je hebt geen problemen met de hoogtes die je bereikt met de ladder of hoogwerker bij het schoonmaken van de ramen. Naast glasbewassing doe je ook de gevelreiniging. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Bouwopruimer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij gemotiveerd en fysiek sterk? En heb je geen hoogtevrees? Lees dan snel verder! Als sloper voor onze opdrachtgever word je ingezet op diverse projecten door heel Nederland. Geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf. In de vroege ochtend vertrek je vanaf het verzamelpunt met de collega's naar het project. De ene dag haal je alle dakbedekking van het dak en zorg je ervoor dat het op juiste wijze wordt afgevoerd. De andere dag leg je een mooi dakterras aan.

Spreekt dit je ook aan? Kijk dan snel of je aan alle functie eisen voldoet.

Programmeur Metaal

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Wil jij ervoor zorgen dat verschillende materialen met verschillende diktes zo efficiënt mogelijk worden gesneden? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een programmeur metaal.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van plannen om verschillende materialen zo efficiënt mogelijk te snijden. Op kantoor worden deze plannen gemaakt en vervolgens ingepland bij de snijafdeling. Je zorgt er zo voor dat er zo min mogelijk materiaal wordt verspild.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Helpende zorg / Thuiszorgmedewerker

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Medisch / Zorg

Ben jij in het bezit van een helpende zorg niveau 2 diploma en wil jij een stapje verder maken in jouw carrière? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Spijkenisse / Hoogvliet, zijn wij op zoek naar helpende thuiszorg. Het is voor een opdrachtgever die jou na enkele maanden een opleiding aanbiedt voor verzorgende in de zorg. Je kunt dus werken en in de praktijk leren. Maar hoe ziet die praktijk er dan precies uit? Allereerst start je gewoon met de werkzaamheden die je altijd uitvoerde als helpende. Denk hierbij aan het verzorgen en begeleiden van de cliënten op basis van de afspraken in het zorg-leefplan. Daarnaast voer je taken uit zoals de pols tellen, temperatuur meten, medicatie toedienen, wonden verzorgen en steunkousen aantrekken. Dit doe je in wijken in Hoogvliet of Spijkenisse. Uiteraard word je niet ingedeeld op twee steden en krijg je een goede en duidelijke planning vooraf toegestuurd. Daarbij is de planning de planning, je wordt niet opeens afgezegd en afspraken zijn afspraken.

Als je na een aantal maanden je kennen en kunnen bewezen hebt, kun je meedoen aan de opleiding die de opdrachtgever aanbiedt voor VIG niveau 3. Zoek jij echt een baan in de wijkverpleging en zet jij je voor de volle 100% in? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

CNC Kanter / CNC Zetter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Metaal
Kun jij tekeningen lezen van plaatwerk en heb jij ervaring met plaatwerk in het algemeen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC Kanter / CNC Zetter. Je houdt je als CNC kanter / CNC zetter bezig met het zetten van verschillende plaatwerkproducten met een CNC kantbank van merken zoals Durma en LVD. Je kunt de machines zelfstandig programmeren en in- en omstellen aan de hand van tekeningen die je krijgt van het bedrijfsbureau. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Junior Taxateur

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het vastgoed, maar heb je nog geen ervaring in de branche? Dan hebben wij een hele interessante vacature openstaan voor jou! Voor een opdrachtgever in het vastgoed zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoed topper. Maar wat ga je nou precies doen als vastgoedtopper? Het bedrijf zoekt een HBO afgestudeerde collega die affiniteit heeft met vastgoed / verhuur. Hun business is namelijk het taxeren van zakelijke panden. Denk hierbij aan grote kantoorpanden of de bakker op de hoek. Jouw taak wordt uiteindelijk ook het taxeren van deze panden. Voordat je dit gaat doen, krijg je een uitgebreide inwerkperiode om dit te leren en werk je mee met de ervaren taxateurs. Hierbij hoort ook een opleiding als bedrijfstaxateur die je aangeboden krijgt vanuit de opdrachtgever. Als taxateur ziet jouw dag er ontzettend divers uit. Je komt in contact met verhuurders, investeerders, gemeentelijke instellingen etc. Daarnaast ben je veel bezig met het opmaken van rapporten, werk je veel met cijfers en ben je administratief onderlegd bezig. Het is dus een mooie combinatie van werk waar je in contact bent met mensen en back office werkzaamheden uitvoert.

Ben jij analytisch en ontzettend communicatief vaardig? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet!

Operator Lasersnijmachines

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Metaal

Beschik jij over kennis van RVS, staal en aluminium en ben jij op zoek naar een baan? Stop dan met zoeken. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een operator lasersnijmachines. Als operator lasersnijden voer je werkzaamheden uit aan de hand van een orderformulier. Je laadt en lost zendingen en controleert de kwaliteit van de producten. Ook zorg je dat alles klaarstaat voor transport en zorg je dat de lasersnijmachine in optimale conditie blijft. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vrachtwagenchauffeur (CE)

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Transport

Heb jij je vrachtwagen rijbewijs CE met code 95? Ben je ook in het bezit van een heftruck certificaat? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar een vrachtwagen chauffeur die op z'n minst 3 jaar werk ervaring heeft. Je verzorgt het laden en lossen op een verantwoordelijke en zorgvuldige manier volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Je zorgt dat de goederen op tijd bij de klanten aankomen. Je vult daarnaast ook de bijbehorende dagstaten en administratie in. Lijkt dit jou een leuke vacature? Solliciteer dan snel!

Hulpmonteur zonwering

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij technische ervaring, of interesse in de techniek, ben je een echte aanpakker en op zoek naar een leuk bedrijf om voor een lange periode tot vast te werken? Stop dan met zoeken want wij hebben de ideale baan voor je!

Voor een leuke opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag worden ingewerkt als monteur in de zonwering. Het bedrijf werkt voor de zakelijke en particuliere markt en verkoopt mooie producten. Denk bijvoorbeeld aan zonweringsbesturingen, terrasschotten, rolluiken etc. Doordat ze verschillende klanten hebben, is het erg afwisselend werk, van projecten tot losse klussen.

Wat ga je doen? Als hulpmonteur ga je op pad samen met een volwaardige monteur. Samen ga je van maandag tot en met vrijdag op pad naar opdrachten van verschillende klanten. De monteur leert je alle kneepjes van het vak waardoor je in de toekomst ook zelfstandig op pad kan. Klinkt goed toch? Lees snel verder om te kijken of je voldoet aan de functie-eisen!

Pas jij helemaal binnen het profiel? Solliciteer dan snel of neem contact op met 010-2206539 voor meer informatie.

Medewerker groenvoorziening

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | LBO | Agrarisch

Heb jij al ervaring in de groenvoorziening, vind je het leuk om buiten te werken en ben je niet bang voor een beetje regen of kou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het onderhoud van onder andere parken en plantsoenen.

Daarbij zorg je ervoor dat jouw opdracht aan het einde van de dag of aan het einde van het project netjes is afgerond. De opdrachten of projecten zijn in verschillende plaatsen. Flexibel werken hoort dus bij je baan! Ben je bekend met de bladblazer, bosmaaier enzovoorts? Solliciteer dan snel!

Bouwopruimer

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, werk je het liefst lekker buiten en ben je fysiek sterk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alblasserdam zijn wij op zoek naar een bouwopruimer.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn werkschoenen en een boel motivatie. Een VCA certificaat is hierbij niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de bouwvakkers. Denk bijvoorbeeld aan materialen sjouwen, meehelpen met timmeren en andere ondersteunende werkzaamheden. Als de werkgever tevreden is over jouw verrichtte werk, kan het werk langer doorlopen.

Ben jij per direct beschikbaar en kan jij gemakkelijk in de omgeving van Alblasserdam komen? Solliciteer dan snel!

Inside Sales Representative

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel

Geniet je van het werk in de IT branche en ben je communicatief en commercieel? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een inside sales representative. In deze rol is acquisitie voor jou geen probleem. Wil jij je graag door blijven ontwikkelen en met plezier werken bij een mooi bedrijf in een commerciële functie? Dan is dit de baan voor jou!

Tijdens je werk ligt de focus op het groeien in jouw functie, maar natuurlijk ook zorgen voor de groei bij het bedrijf. Jij geniet ervan om voor klanten en collega’s de spin in het web te zijn met betrekking tot de commerciële trajecten. Je verbetert het verkoopproces en bouwt een eigen klantenkring op. Je haalt nieuwe klanten binnen en bent niet bang om de telefoon op te pakken. Je hebt commercieel talent en acquisitie is geen probleem voor jou.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Technicus automatisering

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Beschik jij over een afgeronde MBO 4 opleiding elektrotechniek, elektronica of mechatronica en ben je analytisch sterk waardoor je een storing snel weet te vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een technicus in de industriële automatisering. Je zorgt ervoor dat storingen snel worden opgelost, zodat machines niet te lang stilstaan. Je bent de specialist op het gebied van elektronica en mechatronica.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Woningstoffeerder

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Heb jij ervaring als woningstoffeerder / projectstoffeerder? Ben jij daarnaast op zoek naar een baan met goede doorgroeimogelijkheden? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een woningsstoffeerder / projectstoffeerder.

Tijdens dit werk houd jij je bezig met het leggen van vloerbedekking, linoleum en laminaat. Dit betreft ook het snijden van deze vloerbedekking en linoleum.

Ben je geinteresseerd? Solliciteer dan nu!

Commercieel medewerker binnendienst

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij communicatief vaardig, servicegericht en een held in de commerciële wereld? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Voor een verzekeringsbedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar commercieel talent. Jij komt op de afdeling sales te zitten en gaat ervoor zorgen dat er nieuwe (auto)verzekeringen worden afgesloten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het benaderen van huidige en nieuwe zakelijke relaties om een afspraak in te plannen voor de accountmanager. Daarnaast werk je de planning bij en zorg je voor de voorbereiding en uitwerking van de bezoeken van de accountmanager. Ook maak je polissen en offertes op, en ben je potentiële klanten op om een verzekering af te sluiten.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Winkelmedewerker fietsen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij spontaan, heb jij een passie voor fietsen, woon je in de nabije omgeving van Veenendaal en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Veenendaal zijn we op zoek naar een spontane fietsenverkopers. Als verkoper voorzie je de klanten van deskundig advies en de beste service. Je doet dit in een leuk team in een mooie organisatie voor een prachtig merk. Naast het verkopen van fietsen test je ze ook zelf uit en woon je bijvoorbeeld evenementen bij!

Ben jij de spontane fietsverkoper die wij zoeken? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Magazijnmedewerker

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een magazijnmedewerker.

Je zal samen met 3 andere collega's werkzaam zijn binnen dit magazijn. Samen gaan jullie de vrachtwagens laden en lossen met een pompwagen of met de heftruck.

De werktijden voor deze functie zullen van 13:00 uur tot ongeveer 20:30 uur zijn.

Deze functie is fulltime voor langere tijd. Ideaal als je dus werk zoekt met uitzicht op een vast contract!

Verkoopmedewerker fietsen

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij spontaan, heb jij een passie voor fietsen en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Schiedam zijn we op zoek naar een spontane fietsenverkopers. Als verkoper voorzie je de klanten van deskundig advies en de beste service. Je doet dit in een leuk team in een mooie organisatie voor een prachtig merk. Naast het verkopen van fietsen test je ze ook zelf uit en woon je bijvoorbeeld evenementen bij!

Ben jij de spontane fietsverkoper die wij zoeken? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Scheepsinterieurbouwer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek , Overig

Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een scheepsinterieurbouwer die gister al kon beginnen!

Als de ingenieur ben jij verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van de mechanische installaties aan boord van schepen. Jij gaat de verschillende machines en systemen testen om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert. Jij gaat de systemen overdragen aan classificatiebureaus en aan de klanten. Verder ben je veel in contact met andere afdelingen van het bedrijf en andere (internationale) bedrijven.

Juniorfunctie Bouwkundig Adviseur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda, zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Adviseur die een juniorfunctie ambieert. De werkzaamheden zijn vooral gericht op renovatie, ver- en nieuwbouw.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn het assisteren bij zowel bouwkundige inspecties als NEN-metingen, toezicht houden en directievoeren tijdens projecten en assisteren bij visuele woningsopnames. Verder ga jij assisteren bij het geven van algemeen bouwkundig en onderhoudsadviezen. Ook vind jij veiligheid heel belangrijk en inspecteer en verzorg je brandscans.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Werkvoorbereider/Calculator

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Ben jij op zoek naar een functie als Werkvoorbereider/Calculator binnen een dakdekkersbedrijf waarbij je verschillende projecten in renovatie, onderhoud en reparatie op je neemt? En vind je het leuk om in een kleine organisatie te werken en de verantwoording te nemen? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Werkvoorbereider/Calculator zijn: het calculeren van projectaanvragen en daarbij het uittrekken van tekeneingen. Je gaat windlast- en bouwfysische berekeningen uitvoeren samen met collega's, hiervoor zal je een interne opleiding volgen. Je gaat tekeningen ten behoeve van veiligheidssystemen en afschot maken. Je gaat nauw samenwerken met collega's op hetzelfde gebied en hierbij bereid je samen de werkzaamheden voor.

Geinteresseerd in deze functie? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Operator Buigmachine

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

In de regio van Sliedrecht zijn wij op zoek naar een operator buigmachine.

De voornamelijke werkzaamheden zijn het buigen van buizen door de juiste bediening van machines en het juiste gebruik van gereedschap. Je gaat isometrische tekeningen lezen, je gaat tussentijdse controles uitvoeren en eindcontroles op maatvoeringen.

Je gaat de machines en het gereedschap bijhouden en onderhouden.

Werkvoorbereider Utiliteit

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Techniek

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider utiliteit binnen een ontzettend leuk elektrotechnisch bedrijf waarbij je projecten in de woningbouw en utiliteit op je neemt? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor een elektrobedrijf in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar deze werkvoorbereider.

Als werkvoorbereider utiliteit ben jij verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding van projecten in de utiliteit. Je werkt hierbij samen met de projectleider. Je komt met initiatieven voor verbeteringen en schakelt tussen de betrokken partijen. Overzicht en plezier zijn belangrijk bij deze baan.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een mooie organisatie die er alles aan doet om jou een leuke werktijd te geven. Denk hierbij aan teamuitjes, gezellige vrijdagmiddagborrels, betrokkenheid van het management, maar ook van de directie en een hele informele werksfeer waar je lekker jezelf kunt zijn. Daarnaast bieden ze jou ook echt goede opleidingen aan om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden ze een salaris aan die ver boven de CAO kleinmetaal ligt.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Monteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een geldig VCA certificaat. Je beheerst de Engelse taal om ook instructies en elektrotechnische tekeningen te kunnen lezen in het Engels. Je bent in staat om de juiste keuze te maken op het gebied van draaddiameters en draadkleuren en andere operationele elektrogebonden zaken.

Je hebt je eigen overall, veiligheidsschoenen, veiligheidshelm en veiligheidsbril.

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur elektrotechniek. Je voornamelijke werkzaamheden zijn het aanleggen en onderhouden van de verlichting, elektroverdelers, de lasdampafzuigers, menggasverdelers en de gas- en zuurstofverdelers op de diverse projecten van dit bedrijf. Verder ga jij tijdelijke voedingen op de installaties van schepen aansluiten.

Projectleider elektrotechniek

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Management , Techniek

Bezit jij over een berg kennis in de elektrotechniek, heb je ervaring als projectleider of leidinggevende én wil jij het aanspreekpunt worden voor jouw zakelijke klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar een projectleider in de zakelijke branche. Het bedrijf voert grote projecten uit in met name de zakelijke branche. Ze zijn een grote speler in de markt en hebben daarom een ontzettend leuke werksfeer gecreëerd. Denk hierbij aan een lekker Rotterdamse mentaliteit, flauwe grapjes op de werkvloer, leuke borrels en uitjes en vooral veel plezier met elkaar.

Jouw werkzaamheden als projectleider voor dit leuke bedrijf zijn het in goede banen leiden van projecten. Jij zorgt voor goed contact met de klant, duidelijke afspraken, een goede aansturing van het team en natuurlijk dat alle projecten tip top uitgevoerd worden. Dit doe je door de voortgang en kwaliteit te bewaken en de financiën in de gaten te houden.

Herken jij jezelf hier helemaal in? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Woningconsulent(e)

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | HBO | Overig , Juridisch
Ben jij helemaal thuis in de woningcorporatie wereld, zou je graag als woonconsulent willen werken en kun je makkelijk in de Hoeksche Waard komen? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een woonconsulent. Als woonconsulent voer je taken uit in de breedste zin van het woord. Jouw hoofdtaak is dat je ervoor zorgt dat bewoners in een prettige leefklimaat zijn. Zo zorg je ervoor bij signaleringen van een slecht leefklimaat dat dit aangepakt gaat worden. Maar je bent ook het aanspreekpunt voor huurders bij lastige situaties, denk bijvoorbeeld aan conflicten, huurachterstand ed. Jij als woonconsulent bent het aanspreekpunt voor deze huurders om dit op te lossen of aan te pakken. Daarnaast ben je ook betrokken in het proces van nieuwbouw, jouw afdeling zorgt ervoor dat er advertenties geplaatst worden, dat het huurproces gecoördineerd wordt, welke bruto huurprijs er gaat komen (hierin word je betrokken) en nog andere juridische zaken. Daarbij zorg je ook voor informatiebijeenkomsten voor bewoners wanneer er bijvoorbeeld verhogingen komen in de huurprijzen of als er ontwikkelingen zijn voor de woning. Kortom ben jij een hele belangrijke speler binnen de woningcorporatie. Kun jij goed omgaan met deze verantwoordelijkheid? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Opzichter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 32 - 36 uur | MBO , HBO | Bouw

Ben jij een ster in plannen, heb jij alle touwtjes in handen en heb jij ervaring (of soortgelijke) als opzichter in de woningbouw / aannemersbedrijven? Dan hebben wij een zeer uitdagende functie voor je!

Voor woningcorporaties in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar allround opzichters. Als allround opzichter houd je je bezig met het voorbereiden, begeleiden en toezichthouden op planmatige onderhoudsprojecten. Ook houd je bezig met geplande tijd, budgetten, kwaliteitseisen en een klantgerichte werkwijze. Zo ben je dus verantwoordelijk voor de planning, begroting en werkvoorbereiding.

Is dit een functie wat echt bij jou past? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Autospuiter

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring als autospuiter, wil je graag een baan waar je vast kan blijven werken en zou je het liefste in de omgeving van Ridderkerk willen werken? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou! Voor een autoschadebedrijf in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een autospuiter/ voorbewerker. Samen met je team ga jij afwisselende taken uitvoeren in de voorbewerking en als autospuiter. In de ochtend spuit je bijvoorbeeld auto’s en in de middag doe je voorbewerkers werkzaamheden, zodat het werk lekker afwisselend blijft en niet te zwaar wordt. Het bedrijf is een gezellig Ridderkerks bedrijf die mooie partners heeft waardoor jij als autospuiter mooie klussen gaat uitvoeren. Daarnaast groeien zij mee met de tijd en zorgen zij ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën en bieden zij ook scholingen hiervoor aan.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Supervisor Ijzerwerk

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek

Voor deze fulltime functie in de regio van Krimpen aan den Ijsel ga jij leiding geven aan jouw ploeg ijzerwerkers en/of supervisors. Als supervisor heb jij een hele nauwe samenwerking met las supervisors en natuurlijk ook andere afdelingen.

Jij gaat instructies en uitleg geven, jij gaat controles uitvoeren, toezicht houden, de uren en materialen bijhouden en jij bent bereid om incidenteel werkzaamheden buiten de eigen locatie te doen.

Mechanisch Assembleur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Je voornamelijke werkzaamheden zijn het lezen van tekeningen en daarop gebaseerd de onderdelen monteren tot het gewenste eindproduct. Tijdens de montage controleer je je eigen werk, de tekeningen, materialen en het gereedschap en meldt afwijkingen aan de meewerkend montage voorman mocht je deze tegenkomen.

Je gaat deelnemen aan Toolbox meetings en bent verantwoordelijk voor het correct dragen van de juiste PBM. Je zorgt ervoor dat het gereedschap en de machines in de juiste staat zijn om gebruikt te worden en meldt het aan de meewerkend montage voorman als dit niet zo is. Jij gaat preventief onderhoud verrichten aan de machines en gereedschap.

QC Coördinator

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Techniek

- Zorgen voor de naleving van huidige reglementen

- Het toezicht houden en rapporteren van alle activiteiten en procedures

- Het ontwikkelen, implementeren en rapporteren van interne audit instrumenten

- Oplossingen vinden en het implementeren van kwaliteitsverbetering plannen

- Regelmatige inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat werknemers zich houden aan de kwaliteits- en veligheidsbeleid

- Je gaat assisteren bij de ontwikkeling van bedrijfsbeleid, processen en procedures

- Ondersteuning bieden bij de kwaliteitsplanning van verschillende afdelingen

- Het uitvoeren van trainings- en kwaliteitstrainingsessies

- Het opstellen en onderhouden van kwaliteitsmanagementdocumentatie

Software engineer

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | HBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in de regio van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een software engineer die enthousiast en gemotiveerd is, die gelijk aan de slag kan gaan!

De voornamelijke werkzaamheden zijn het ontwikkelen en in bedrijf stellen van besturingssoftware (PLC en Scada) voor industriële installaties. Je houd je bezig met het ontwerpen, schrijven en testen van verschillende applicaties. Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Aangezien je op verschillende locaties werkt moet je flexibel inzetbaar zijn.

Je gaat technische documenten opstellen (FDS of gebruikershandleiding), acceptatie testen uitvoeren (FAT) en applicaties in bedrijf stellen op de locatie (SAT). Je moet eventuele storingen kunnen lokaliseren en kunnen verhelpen. Verder ga je I/O lijsten opstellen en hardware ontwerp begeleiden.

Monteur paneelbouw

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een monteur paneelbouw.

Je voornamelijke werkzaamheden zijn het assembleren en bedraden van besturingspanelen. Dit doe je gebaseerd op het ontwerp en de schema's/tekeningen die erbij horen. Omdat je veel ervaring hebt en precies weet waar je mee bezig bent controleer je je eigen werkzaamheden en je bewaakt je eigen planning.

Service & Onderhoudsmonteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Techniek , Overig

Voor onze opdrachtgever in de regio van Barendrecht zoeken wij een service- en onderhoudsmonteur die graag opdrachten uitvoert die van Customer Support binnenkomen.

Je werkt op een zelfstandige manier want je hebt kennis en ervaring op het gebied van telecom en beveiligings-systemen.

Hiernaast ben je natuurlijk ook onderhoudsmonteur, dus jij realiseert preventief en correctief onderhoud voor het gehele beveiligingspakket.

Luchtkanalen monteur

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Techniek

De voornamelijke werkzaamheden zijn het produceren, installeren en het monteren van luchtkanalen.

Je gaat de luchtkanalen plaatsen en je gaat ervoor zorgen dat de kanalen goed verbonden zijn met elkaar.

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Houtbewerking

Voor onze opdrachtgever in Vlaardingen zoeken wij een allround timmerman die ervaring heeft met al de verschillende soorten timmerwerk. Je neemt projecten aan met je team in het particuliere sector, dus is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Je hebt timmer ervaring in de bouw. Ook wordt het van je verwacht dat je ervaring hebt in elektrotechniek en installatietechniek. Dit betekent dat jij bijvoorbeeld een wasmachine en kabels kan aanleggen.

Houtrot timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Den Haag een houtrot timmerman die snel aan de slag kan gaan! Jij bent gespecialiseerd in het repareren van hout, jij kan het weer tot leven brengen. De belangrijkste werkzaamheden zijn het verwijderen en herstellen van houtrot.

Schoonmaker

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaker die het pand spic en span achterlaat.

Woon jij in de regio van Zoetermeer of Bleiswijk? Kon jij gister al beginnen met werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zelfstandige timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een zelfstandige timmerman in de regio van Alblasserdam.

Je moet een allround timmerman zijn die alles kan leren aan een leerling timmerman. Je neemt verschillende projecten aan en bent bekend met al de werkzaamheden van een timmerman.

Senior B2B Marktonderzoekers

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | MBO , HBO | Callcenter

Als marktonderzoeker ga jij verschillende organisaties en bedrijven telefonisch benaderen en ervoor zorgen dat zij na het gesprek voldoende geïnformeerd, inventariseert en geïnteresseerd zijn. Je gaat contact opnemen met nieuwe klanten, oude klanten en online leads. Als eind doel is het belangrijk dat de relatie een nuttige en gekwalificeerde bezoekafspraak in zijn agenda heeft staan!

De bedrijven waarmee jij contact gaat opnemen komen voornamelijk uit de financiële dienstverlening, consultancy, industrie en ICT. Het zijn allemaal gerenommeerde partijen.

Wees er zeker van dat je een uitdaging kan vinden in deze baan! Vind jij het leuk én makkelijk om contact te maken met de persoon aan de andere kant van de lijn? Ben jij proactief met het stellen van interessante vragen? Kan jij goed luisteren en communiceren op hoog niveau (ook C-level)? Heb jij ook nog eens inzicht in koopprocessen en koopmotieven? Dan heb jij zojuist jou match gevonden!

Neem snel contact op!!

Timmerman

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Renovatie timmerman, bij voorkeur een koppel, die diverse projecten in en rondom Rotterdam gaat opnemen!

Je gaat bij particulieren en bedrijven werken en ervoor zorgen dat ieder uniek project tot in de puntjes is afgewerkt. Als renovatie timmerman ga jij bouwwerken en constructies repareren of monteren, bouwtekeningen lezen, bestaande elementen betimmeren of vervangen en veel meer!

Stagiaire HR bij Ruimbaan Rotterdam

Vestiging Rotterdam Centrum | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | MBO , HBO | HR

Wij zijn op zoek naar een MBO of HBO stagiair(e) voor onze vestiging in Rotterdam Centrum, in het hart van Rotterdam.

Werkzaamheden zullen zijn: telefoonaanname, eerste intakes voeren met kandidaten, contact onderhouden met kandidaten, afhandeling van de algemene e-mail en correspondentie, administratieve ondersteuning en bijkomende administratieve werkzaamheden.

DAV\'er

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO | Bouw , Asbestsanering / Steigerbouw

Of het nu gaat om complete woningbouwrenovaties, nieuwbouw, restauratie, kleinschalige verbouwingen of onderhoud. Ze zijn van alle markten thuis. Ze werken voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

- Asbestverwijderaars - Timmerlieden - Metselaars Alle voorkomende werkzaamheden in de bouw!

Aluminium samensteller

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een aluminium samensteller.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het bewerken, op maat maken en het samenstellen van aluminiumplaten.

Voor deze functie is het belangrijk dat je tekeningen kan aflezen, nauwkeurig en netjes kan werken.

Sloper

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Bouw
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een sloper die graag in projecten werkt. Je gaat aan de slag bij verschillende klanten waar je sloopwerkzaamheden uitvoert en sjouwwerk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebouwen die volledig gestript moeten worden en waar vervolgens het puin ook geruimd moet worden. De meeste klussen zijn in gebouwen of op bouwplaatsen in verschillende steden van Zuid-Holland.

DAV\'er

Vestiging Rotterdam Centrum | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Bouw , Asbestsanering / Steigerbouw

Onze opdrachtgever in Rotterdam is op zoek naar asbestverwijderaars voor heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Utrecht, en Limburg. Houd jij van een informele gezellige sfeer op het werk, elke vrijdag patatdag en andere leuke dingen doen met je collega's? Reageer dan snel!

We hebben (langdurige) projecten in zowel de bouw als de industrie. Keuze genoeg!

Constructieschilder

Vestiging Rotterdam Centrum | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

-Poetsen

-Stofzuigen

-Dweilen

-Prullenbakken opruimen

Telefonisch Marktonderzoeker

Vestiging Rotterdam Centrum | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | LBO , MBO , HBO | Callcenter

Wij zijn momenteel op zoek voor onze klant naar gekwalificeerde telefonische marktonderzoekers voor verschillende talen en tijdens verschillende werktijden. Gesprekken worden gevoerd met bedrijven en particulieren (B2C en B2B). Het is geen verkoop, maar onderzoek per telefoon.

Als je geen ervaring hebt met telefonisch marktonderzoeken binnen in een Call Center dan kunnen we de juiste mensen voorzien van een volledige opleiding.

Commercieel medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker. Voor dit bedrijf zijn ze op zoek naar iemand die verkoopafspraken kan maken met potentiële klanten. Dit zal voornamelijk outbound bellen gaan.

Daarnaast zal je het CRM-systeem up-to-date moeten houden.

Je zal een onderdeel zijn binnen een klein, gezellig en enthousiast team.

Schoonmakers

Vestiging Rotterdam Centrum | 0 - 8 uur , 16 - 24 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Poetsen, stofzuigen, dweilen, prullenbakken opruimen. Klinkt dit jou bekend in de oren en wil je meer uurtjes of fulltime aan de slag? Let us know!

Voor diverse opdrachtgevers in o.a. Rotterdam, Den Haag, Drechtsteden, Maassluis, Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar hardwerkende schoonmakers. Het zijn allemaal verschillende projecten op fulltime of parttime basis. Wil je maar tijdelijk aan de slag voor een aantal weken (tijdens de vakantie) of juist voor langere tijd? Alles is mogelijk!

Soort projecten: - Trappenhuizen (fulltime) - Scholen (parttime) - Kantoren (parttime) - Openbare ruimtes (fulltime of parttime) - Zorginstellingen (parttime)