Belangrijke zekerheden


NEN-4400

Het keurmerk NEN-4400 van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle personeelbemiddelaars en (onder)aannemers van werk. Het actuele NEN-4400 register is te raadplegen op de website van de SNA.

NBBU

De NBBU is een koepelorganisatie met meer dan 600 leden op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering, bemiddeling en werving & selectie. De NBBU is een actieve vereniging die haar leden met raad en daad terzijde staat, zodat deze zich naar hun opdrachtgevers toe als solide uitzendbureau kunnen opstellen. Als NBBU-uitzendbureau staan wij 100% in voor de kwaliteit, flexibiliteit en de betrouwbaarheid van haar uitzendkrachten en hanteren wij onze eigen NBBU-Cao voor uitzendkrachten.

De intercedenten van NBBU-uitzendbureaus zijn goed opgeleid en kunnen uitzendkrachten volledig informeren over bijvoorbeeld de cao-bepalingen. De NBBU helpt de intercedenten van bij NBBU aangesloten uitzendbureaus om de kennis over de wet- en regelgeving op peil te houden door middel van een helpdesk die 24 uur per dag per e-mail bereikbaar is om vragen over deze en andere onderwerpen te beantwoorden.