Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 - 44 60 40

Van Boetzelaerstraat 46
2406BG Alphen aan den Rijn

E-mail: alphen@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Kwekerijmedewerker

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een kwekerijmedewerker.

Je zal werkzaam zijn in een boomkwekerij, zij hebben meer dan 1.000 soorten bomen in hun assortiment.

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk de kwekerij netjes te houden maar ook de bestelling klaar te zetten.

Daarvoor heb je wel wat kracht voor nodig, daarom is het handig als je wel weet van aanpakken.

Teamleider klantenservice

Regio Alphen aan den Rijn, De Ronde Venen | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel , Management , Techniek

Vind jij het leuk om een team aan te sturen en daarnaast mee te werken op de klantenservice van een technisch bedrijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Reageer dan snel!

Je bent verantwoordelijk voor een team van klantenservice medewerkers. Deze medewerkers stuur jij aan en help je waar nodig zodat zij de gewenste kwaliteit kunnen leveren. Je voert functioneringsgesprekken en helpt nieuwe medewerkers op weg binnen het bedrijf. Tevens ondersteun je het management met het uitvoeren van analyses en het aanleveren van rapportages. Voor deze functie is het van belang dat je een echt ''mensen-mens" bent die over ervaring beschikt als teamleider en bij voorkeur werkervaring heeft in de customer care.

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf die werkzaam is in de technische branche. Affiniteit met techniek en het spreken van meerdere vreemde talen is hierdoor een pré.

Magazijnmedewerker

Regio Alphen aan den Rijn, De Ronde Venen | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek , Productie

Ben jij een logistieke topper en op zoek naar een baan als magazijnmedewerker? Reageer dan snel! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker.

Klantenservice medewerker

Regio Alphen aan den Rijn, De Ronde Venen | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Commercieel

Werk jij graag met mensen en vind jij het leuk om een dienstverlenende rol te vervullen binnen een bedrijf? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker.

Als klantenservice medewerker hou jij je voornamelijk bezig met het beantwoorden van vragen, het behandelen van klachten en klanten op de hoogte houden van hun leveringen en retouren. Verder hou jij je bezig met administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van offertes, het tijdig doorgeven van creditnota's aan de boekhouding en hou je contact met de accountmanagers. Onze internationale opdrachtgever is werkzaam in de technische branche, affiniteit met techniek is een pré.

Balieverkoper/magazijnmedewerker

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Commercieel , Logistiek

Ben jij een aanpakker en help je graag de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een balieverkoper/ magazijnmedewerker.

Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat het magazijn geordend en goed gevuld is.

Daarnaast als balieverkoper beantwoord je de vragen van klanten en zorg je dat je de klant goed adviseert over de artikelen.

Vind jij het leuk om klanten te helpen en daarnaast het magazijn spik en span te maken? Dan is dit wellicht een geschikte functie voor jou!

Vacatures voor deze vestiging