Ruimbaan Uitzendbureau Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 - 44 60 40

Van Boetzelaerstraat 46
2406BG Alphen aan den Rijn

E-mail: alphen@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Toezichthouder Asbestverwijdering

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Asbestsanering

Heb jij ervaring als toezichthouder op de asbestverwijderaars en ben je in het bezit van een certificaat DTA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een toezichthouder asbestverwijdering. Het is belangrijk dat je de nodige ervaring hebt om toezicht te kunnen houden op meerdere medewerkers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de eindcontrole.

Je zal de verschillende medewerkers instrueren en begeleiden. Je verricht zelfstandig en hebt de technische en organisatorische leiding over alle voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden. Het betreft een fulltime functie.

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Asbest Verwijderaar

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Asbestsanering

Heb jij ervaring met het verwijderen van asbest en ben je in het bezit van o.a. een certificaat DAV-2? Dan zoeken wij jou!

Voor een opdrachtgever uit Alphen aan den Rijn zijn we op zoek naar een asbest verwijderaar. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een certificaat DAV-2, basisveiligheid en bedrijfshulpverlening. Daarnaast moet je ook ervaring hebben in de asbestsaneringswerkzaamheden.

Je zal zelfstandig alle voorkomende saneringswerkzaamheden uitvoeren conform het projectplan. Daarnaast zorg je voor tijdige terugkoppeling naar de uitvoerder met betrekking tot de voortgang van de werkzaamheden. Het is handig als je een rijbewijs hebt en het betreft een fulltime functie.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel!

Keukenmonteur

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Overig

Heb jij ervaring met het monteren van keukens en wil je een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever uit Hazerswoude-Dorp zijn we op zoek naar een keukenmonteur. Het is belandrijk dat je ervaring hebt, want je bent verantwoordelijk voor de complete installaties van de keuken bij de klant.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan nu!

Verkoper Keuken en Sanitair

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Commercieel

Ben jij een goede verkoper en heb je affiniteit met keukens en badkamers? Dan zoeken wij jou!

Voor een opdrachtgever uit Hazerswoude-Dorp zoeken we een (junior) verkoper. Het is dus wel belangrijk dat je commercieel bent. Je zal de keukens en badkamers verkopen aan de klanten. Dus je moet wel mensen kunnen overtuigen.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Solliciteer snel!

Technisch Adviseur Buitendienst

Regio Alphen aan den Rijn, Den Haag, Gouda, Rotterdam | 16 - 24 uur , 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Heb je affiniteit met de (monumentale) vastgoedmarkt? En woon je in de randstad? Lees dan snel verder.

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een Technisch Adviseur Buitendienst. Je werkzaamheden bestaan uit bouwkundig onderzoek van uiteenlopend vastgoed. Je inventariseert de wensen en behoeften van de opdrachtgever. En daaruit komt een technisch advies op maat. Je zal het gehele proces van onderzoek, advies/offerte , opstarten van werkzaamheden tot aan oplevering begeleiden.

Je weet jou technische kennis goed over te brengen aan de klant, zowel mondeling als schriftelijk.

Wil jij in een laagdrempelig bedrijfscultuur werken? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging