Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 - 44 60 40

Van Boetzelaerstraat 46
2406BG Alphen aan den Rijn

E-mail: alphen@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Constructiebankwerker/ lasser

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker/ lasser. Je zal werkzaam zijn in de omgeving van Alphen aan den Rijn en binnen een klein en gezellig team terecht komen.

Je zal als constructiebankwerker/ lasser zelfstandig te werk gaan vanuit een opdrachtbon, planning en tekening. Als constructiebankwerker/lasser zal je veel bezig zijn met het lassen en samenstellen van hydraulische constructies.

Meewerkend voorman

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO

Ben jij graag werkzaam in een kleiner team, vind je het een uitdaging om leiding te geven en heb je ervaring met de metaalbranche? Dan is dit wellicht een geschikte vacature voor jou!

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een meewerkend voorman. Dit zal gaan om een fulltime functie.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het aansturen van je team daarnaast bewaak je de planning en werk je samen met de planner. Samen met de planner bespreek je knel- en verbeterpunten en houd je de voorraad nauwkeurig bij.

Daarnaast ben je zelf ook werkzaam op de werkplaats en voer je opdrachten uit vanuit een opdrachtbon, planning en tekening.

Vakantiemedewerker

Regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO , HBO , WO

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nieuw-Vennep zijn wij per direct op zoek naar vakantiemedewerkers.

Dit zal gaan om een functie waarbij je veel afwisseling hebt. Je zal voornamelijk bezig houden met het inpakken van producten, controleren van producten, het aanvullen van de voorraad, het sorteren en schoonhouden van het magazijn en daarnaast hou jij het buiten ook schoon.

Kwekerijmedewerker

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Agrarisch

Voor dit wat kleinere kwekerij in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar een kwekerij medewerker.

Jij zal samen met een aantal collega's fulltime werkzaam zijn op de kwekerij. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de teelt en de omliggende zaken.

Commercieel medewerker binnendienst Franstalig

Regio Alphen aan den Rijn, De Ronde Venen | 36 - 40 uur | Administratief , Commercieel

Ben jij een native speaker Frans en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als commercieel medewerker binnendienst? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het team voor langere tijd wil komen versterken. Naast de Franse taal is het belangrijk dat je ook de Nederlandse taal beheerst, dit is de voertaal binnen het bedrijf. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het (telefonisch) adviseren van klanten, bezoekers ontvangen, orders verwerken en diverse administratieve taken. Onze opdrachtgever is werkzaam in de technische branche, technische kennis is niet vereist maar je moet wel bereid zijn om tekeningen te leren lezen.

Spreekt het je aan om dagelijks met vier enthousiaste collega's te werken in een gezellig, informeel bedrijf en daarbij de beste resultaten wil behalen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze functie.

Vacatures voor deze vestiging