Ruimbaan Uitzendbureau Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 - 44 60 40

Van Boetzelaerstraat 46
2406BG Alphen aan den Rijn

E-mail: alphen@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Zetter / Plaatwerker

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Metaal

Heb jij ervaring met plaatmateriaal en vind jij het leuk om met een CNC machine te werken? Wellicht ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een zetter / plaatwerker.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk van Aluminium, messing en RVS. Naast het leveren van het materiaal, verwerken ze het ook tot eindproduct.

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het vormen van plaatwerkdelen en lichte frameconstructies.

Vind jij het fijn om persoonlijke aandacht te hebben dan is dit ook wellicht een geschikt bedrijf. Dit bedrijf heeft korte lijntjes en kent je bij naam niet bij nummer.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel!

Schilder

Regio Alphen aan den Rijn | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij een gemotiveerde schilder met passie voor het schildersvak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren schilder.

Dit kleine maar gezellige en nuchtere schildersbedrijf is op zoek naar een ervaren schilder. Jij zal heel het jaar kunnen doorwerken op binnen- en buitenprojecten. Je hoeft dus niet een paar maanden thuis te zitten om te wachten op een volgende klus. Interessant als je op zoek bent naar vastigheid!

Dit zal voornamelijk bij onderhouds- en nieuwbouwprojecten zijn in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij al een paar jaar ervaring als schilder? Solliciteer dan snel!

Vochtbestrijder / stukadoor

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie en heb jij ervaring of affiniteit met renovatie? Dan zij wij wellicht op zoek naar jou! Voor een bedrijf uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een vochtbestrijder / stukadoor.

Voor een familiebedrijf die zich richten op renovatie en restauraties zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die bereid is om zijn handen uit de mouwen te steken.

Zij willen jou laten opleiden tot volwaardig vochtbestrijder / stukadoor. Jij zal de muren en vloeren injecteren met een speciale techniek en zal dit vervolgens netjes afdichten met stuc. Wellicht heb jij al wat ervaring als stukadoor of heb je er de feeling voor. Bij dit soort projecten zal het niet gaan om de gemaakte meters maar om het juist en netjes afwerken.

Dit bedrijf heeft voornamelijk projecten in de Randstad. Je hoeft dus geen uren in de auto te zitten voordat je bij een project bent.

Voor deze functie is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent, netjes werkt en leergierig bent zodat je zelfstandig kan worden.

Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Bouwopruimer

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | LBO | Bouw

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de bouwplaats er netjes en veilig bij ligt, zodat iedereen veilig te werk kan gaan? Lees dan snel verder.

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn we opzoek naar een bouwopruimer. Jij bent verantwoordelijk voor het opgeruimd houden van de bouwplaats.

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van je VCA Basis certificaat. Ook is het hier erg belangrijk dat je in het bezit bent van je rijbewijs B en eigen vervoer. Zodat je zelf naar de projecten kunt.

Lijkt jou dit wat en ben je per direct beschikbaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Grondwerker

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur | MBO | Grondwerk

Ben jij een ervaren grondwerker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht een mooie vacature voor jou!

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een grondwerker.

Je voert werk uit voor bedrijven, openbare instellingen, overheden waterschappen en aannemingsbedrijven. Het bedrijf heeft alles in huis om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren door middel van een uitgebreid machinepark. Dit zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn.

De werkzaamheden die binnen deze functie horen zijn erg divers. Je kunt denken aan rioleringswerkzaamheden, het aanleggen van riolering en duikers, het plaatsen van putten, het aanbrengen van kolken en werkzaamheden betreft maatvoering.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging