Ruimbaan Uitzendbureau Gouda

Tel: +31(0)182 - 58 28 11

Stationsplein 1
2801AK Gouda

E-mail: gouda@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Verkoopmedewerker Slagerij

Regio Gouda | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding nodig | Commercieel

Ben jij woonachtig in de omgeving van Gouda en heb jij ervaring met werken in de verkoop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Verkoopmedewerker Slagerij.

Naast het helpen van klanten, vleeswaren snijden, vlees verpakken, de vitrine vullen en de voorraad aanvullen ga je later ook de klanten adviseren. Deze slagerij verkoopt luxe producten en is dan ook een mooie winkel voor het hogere segment.

De werktijden zijn in overleg.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Meewerkend Voorman

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Productie

Heb jij ervaring als meewerkend voorman en ben jij flexibel inzetbaar? Onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda is op zoek naar een Meewerkend Voorman. Interesse? Lees dan snel verder.

Als meewerkend voorman bij dit kaaspakhuis stuur jij een team productiemedewerkers aan. Het is belangrijk dat je jouw team goed aanstuurt. Je kunt goed overweg met machines en kunt storingen oplossen.

Er heerst een informele sfeer en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden.

In de functie eisen kun je checken of je in aanmerking komt.

Administratief medewerker

Regio Gouda, Zoetermeer | 24 - 32 uur | Voortgezet onderwijs | Administratief

Ben jij een kei in administratie? Wil jij de gehele administratie beheren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Administratief medewerker.

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de isolaties. Je hoofdtaak bestaat uit alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Daarbij beheer je dus de gehele administratie. Dat wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van de het administratieve proces. Hierbij zal je commercieel moeten rekenen. Je verzorgt de boekhouding en calculeert na. Het betreft een parttime functie voor ongeveer 24-32 uur per week en de dagen zijn bespreekbaar.

Ben jij iemand die de uitdaging aandurft? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Hoofdleidster kinderdagverblijf

Regio Gouda | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | HBO | Onderwijs

Heb jij ervaring als leidinggevende van een kinderdagverblijf , ben jij iemand die van diverse taken houdt en waarbij geen een dag hetzelfde is? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Voor onze opdrachtgever uit Gouda zijn we op zoek naar een Hoofdleidster voor op een kinderdagverblijf.

In deze functie heb je diverse taken. Je gaat aan de slag met zorgdragen voor een goede staat van onderhoud van gebouw, ruimtes en materiaal. Je beheert de kleine kas, administratietaken, diverse zaken regelen en lezen van mail, relevante informatie. je inventariseert benodigd meubilair, spelmateriaal en creatief materiaal. Je geeft inhoud aan het groepsoverleg waaronder: plannen, voorzitten en notuleren. Je neemt observatielijsten door en bespreekt ze. Je onderneemt actie als ontwikkeling van een kind niet volgens plan verloopt. Je neemt deel aan een sollicitatieprocedure, indien nodig. Je neemt deel aan staf en oudercommissie vergaderingen. Je neemt deel aan de kinderfeestcommissie. Je onderhoudt contacten met ouders, oudercommissie en de instandhouding hiervan. Je informeert naar tevredenheid, je houdt intakegesprekken met een rondleiding. Je plant en organiseert de jaarlijkse ouderavond. Je schrijft nieuwsbrieven en mededelingen. Je houdt compensatie-uren van de groepsleiding bij.

Daarbij draag je zorg voor een goede begeleiding van stagiaires. Toezicht houden op en sturing geven aan de huishoudelijke dienst en schoonmaak. Je voert minimaal 1 keer per jaar voortgangsgesprekken.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan verder of je aan de vereisten voldoet!

Opperman Gouda

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Weet jij van aanpakken, werk je graag samen en vind je het fijn om buiten te werken? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Het gaat om een aannemersbedrijf in de omgeving van Gouda. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een opperman.

Je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn. Samen met de stratenmaker ga je aan de slag. Je bent zijn rechterhand en helpt hem waar nodig.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Vacatures voor deze vestiging