Ruimbaan Uitzendbureau Gouda

Tel: +31(0)182 - 58 28 11

Stationsplein 1
2801AK Gouda

E-mail: gouda@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Allround Schilder

Regio Gouda, Nederland | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Ben jij een harde werker en in het bezit van een vakopleiding als schilder? Ben je daarnaast flexibel en woon je in de omgeving van Gouda? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Allround Schilder

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een leuke opdrachtgever in Gouda. Samen met je collega's ga je aan de slag voor verschillende projecten. Voornamelijk ga je bij particulieren aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in de onderhoud- , renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Logistiek Medewerker

Regio Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Logistiek

Ben jij enthousiast een teamplayer en op zoek naar een baan in de logistiek? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Je gaat aan de slag met het reinigen van tankwagens en containers, het bewaken van opwarmplaatsen, overladen en containers met goederen brengen naar een tijdelijke opslag, waarna je later deze container met goederen van het ene vervoersmiddel naar de ander verplaatst. Daarbij zal je ook kleine reparaties verrichten aan het rollende materiaal.

Heb jij ervaring in de logistiek en is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Leerling loodgieter

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek

Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Leerling Loodgieter.

Je gaat aan de slag bij particulieren. Je werkzaamheden bestaan uit het afmonteren van sanitair, gas- en waterleidingen en vloerverwarming aanleggen en tenslotte ga je afvoerputten en radioteren plaatsen. De opdrachtgever wil je graag helpen om de kneepjes van het vak te leren. De opdrachtgever zit in de woningbouw en hierdoor zal je ook weleens een ander klusje uitvoeren, zoals het bedekken van een dak. Als je ervaring hebt met de voorkomende werkzaamheden is dat een pré.

Houd jij van divers werk en steek je graag je handen uit de mouwen? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Machinist Rupskraan

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Grondwerk

Heb jij werkervaring op een rupskraan van minimaal 5 ton en heb technisch inzicht en een goed coördinatievermogen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een Machinist Rupskraan.

Je gaat aan de slag met het grondverzet en het uitgraven van bouwpercelen en in de ondergrondse infra. De minigraver wordt dagelijks verplaats op een aanhanger die door een tractor wordt getrokken. Je gaat zelfstandig aan de slag en je bent verantwoordelijk voor het proces.

Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgevers, dus een positieve werkhouding en gezonde dosis humor zijn is belangrijk!

Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan nu!

Machinist Mobiele Kraan

Regio Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Grondwerk

Heb jij ervaring met het bedienen van de mobiele kraan, kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Utrecht zijn we op zoek naar een Machinist Mobiele Kraan.

Je gaat werkzaamheden uitvoeren in de grond-, weg- en waterbouw. Je gaat onder leiding van de uitvoerder ervoor zorgen dat de werkzaamheden op tijd en veilig worden verricht. Je gaat aan de slag met civiele en cultuurtechnische werken, meten en uitzetten, samenwerken met de grondwerker indien aanwezig.

De werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend, er zijn ruime opleidingsmogelijkheden en je gaat werken bij een gecertificeerd bedrijf.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Vacatures voor deze vestiging