Ruimbaan Uitzendbureau Gouda

Tel: +31(0)182 - 58 28 11

Stationsplein 1
2801AK Gouda

E-mail: gouda@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Constructiebankwerker

Regio Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Metaal

Ben jij technisch, kan je metaal bewerken en ben je woonachtig in de omgeving van Gouda? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit Gouda zijn we op zoek naar een constructiebankwerker.

Jij vervaardigt delen van metaalconstructies aan de hand van tekeningen, dit doe je zowel op de fabriek als bij opdrachtgevers. Je gaat werken met verschillende gereedschappen en machines, zo ken jij de zaagmachine en de kantbank als geen ander. Ook weet jij precies hoe je te werk moet gaan met een lasapparaat of een ponsmachine. Vervolgens zorg je voor een goede nabewerking van metaalconstructies op een mechanische wijze. Gezien jouw verantwoordelijkheid bewaak jij de veiligheid op de werkplaats.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Allround bouwmedewerker

Regio Zoetermeer | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij handig, houd je van werken met je handen en heb je ervaring met schilderen, metselwerk, betonherstel of wil je dit graag leren? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zoetermeer zijn we op zoek naar een Allround Bouwmedewerker.

Je gaat aan de slag met schilderwerk, waarbij je houten kozijnen, ramen en deuren gaat schilderen. Je gaat voegen vullen met zand en cement, daarbij ga je ook kitten. Ook ga je beton herstellen, deze delen zijn betonnen voor- en onderzijde van balkons en galerijvloeren. Je gaat aan het werk bij particulieren en de projecten zitten in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Amsterdam. Je moet voor dit werk daarom ook een rijbewijs hebben. Werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur en je gaat altijd met een collega of meerdere collega's werken. Je bent dan ook goed in samenwerken.

Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Leerling schilder

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Heb jij een beetje ervaring met sausen, ben je een starter op de arbeidsmarkt en wil jij graag het schildersvak leren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een Leerling Schilder.

Onze opdrachtgever die in het binnen- en buitenschilderwerk zit. Doet ook aan waterschade herstelwerkzaamheden en renovatie. Je gaat aan de slag met voorbereidend werken, het afplakken en schuren. Je gaat voornamelijk binnen aan de slag en gaat sausen, lakken en natuurlijk schilderen.

Mocht je momenteel niet in het bezit zijn van een schilders diploma, maar ben jij er wel van overtuigd dat jij de juiste drive hebt? Reageer dan direct!

Medewerker Groenvoorziening

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Hovenier

Is buiten werken echt jouw ding en vind je het fijn om samen te werken? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een Medewerker Groenvoorziening!

Je gaat mee lopen in de onderhoudsploeg voor woningcorporaties. Je werkt in een vast team en op vaste locaties. Je gaat dus veel optrekken met je nieuwe collega's. De terreinen ga je onderhouden. Je gaat schoffelen, maaien, zagen, harken. Daarbij controleer je de kwaliteit van de bodem en bestrijd je ongedierte en ongewenste begroeiing.

Als je wat minder ervaring hebt in het onderhoud, maar wel in het aanleggen van tuinen en straatwerk en wil je daarbij op hoogtes werken, neem dan contact met ons op!

Je bent een aanpakker, flexibel en je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Solliciteer dan direct!

Kraanmachinist

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Agrarisch

Ben jij per direct beschikbaar, gemotiveerd en heb jij ervaring als kraanmachinist? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn we op zoek naar een kraanmachinist voor op de Hitachi 27.

Jij hebt minimaal drie jaar ervaring op de kraan en je heb ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. Je gaat graafwerkzaamheden verrichten met behulp van een hydraulische kraan. Indien nodig assisteer je je collega's in de werkplaats. Het is een groot professioneel bedrijf met fijne collega's en een prettige werksfeer.

Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder of je aan de vereisten voldoet!

Vacatures voor deze vestiging