Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Gouda

Tel: +31(0)182 - 58 28 11

Stationsplein 1
2801AK Gouda

E-mail: gouda@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Monteur Tuinmachines

Regio Gouda | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch

Heb jij een passie voor groen, ben jij handig en heb je ervaring met het repareren van tuinmachines? Wij zijn voor een klant in de omgeving van Gouda op zoek naar een monteur voor tuinmachines.

De kandidaat die ze zoeken is nauwkeurig, kan goed plannen, is creatief, servicegericht en heeft ervaring met het repareren van tuin- en parkmachines.

Het bedrijf heeft een informele werksfeer. Jouw collega's zijn hoveniers, loonwerkers en stratenmakers.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel.

Verkoopmedewerker

Regio Gouda | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij een liefhebber van groen, gereedschap en tuinmachines en ben jij per direct beschikbaar? Woon jij daarnaast ook in de omgeving van Gouda? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker.

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die goed in een team kan werken, enthousiast is en kennis heeft van het groen.

Jij geeft de klanten het beste advies en je bent creatief in oplossingen bedenken. De ideale kandidaat draait zijn hand niet om voor een stukje administratie en websitebeheer.

In deze informele werksfeer, een hecht team en afwisselende baan heb jij kansen om te groeien.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Lijn operator

Regio Gouda, Utrecht | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur

Voor deze fulltime functie in de regio van Gouda ga jij machines bedienen en instellen. Daarbij ben je een echte aanpakker, heb je technisch inzicht en ben je resultaatgericht.

Als Operator motiveer, begeleid en geef je instructies aan de lijnmedewerkers in de productie. Daarbij ga je kwaliteitcontroles uitvoeren, toezicht houden en de gebruikte grondstoffen en verpakkingsmaterialen registreren.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Straler

Regio Gouda | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij per direct op zoek naar een straler. Dit bedrijf is actief in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industriële objecten.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het stralen in een 20m lange straalcabine en het gereed maken van industriële objecten. Je zult zowel zelfstandig werken als in teamverband. Heb jij ervaring met het spuiten van producten en/of constructies en woon jij in de omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geinteresseerd in deze functie? Lees snel of je aan de vereisten voldoet!

Heftruckchauffeur

Regio Gouda, Rotterdam, Nederland | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Productie , Transport

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur.

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het optimaal afwikkelen van de interne goederenstroom. Je gaat met de heftruck laden en lossen, dit zullen voornamelijk containers zijn.

Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur? Reageer dan direct!

Vacatures voor deze vestiging