Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Gouda

Tel: +31(0)182 - 58 28 11

Stationsplein 1
2801AK Gouda

E-mail: gouda@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Support Associate AGRI

Regio Den Haag, Gouda, Rotterdam | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief

Voor onze opdrachtgever uit omgeving Capelle a/d Ijssel zoeken wij een Support Associate AGRI. In deze administratieve functie werk je nauw samen met de Product Managers. De Product Managers zijn verantwoordelijk voor de inkoop van de productgroep (AGRI) binnen het bedrijf. Je gaat de kwaliteit onderhouden van deze productgroep en de service naar alle andere internationale vestigingen.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan of je aan de vereisten voldoet!

Opperman

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Weet jij van aanpakken, werk je graag samen en vind je het fijn om buiten te werken? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Het gaat om een aannemersbedrijf in de omgeving van Gouda. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een opperman.

Je houdt tempo in het werken om uiteindelijk een mooi resultaat te zien. Ook vind je het leuk om samen te werken en onder de mensen te zijn. Samen met de stratenmaker ga je aan de slag. Je bent zijn rechterhand en helpt hem waar nodig.

Lijkt dit je wat en ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op.

Planner

Regio Gouda | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wil jij de spin in het web zijn van het bedrijf en denk jij de meest effectief mogelijke planning te kunnen maken voor onze werknemers?

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zoeken wij iemand die communicatief en organisatorisch sterk is en die het overzicht kan bewaren tussen al onze bouwtechnische opdrachten en werknemers. Jij bepaalt welke werknemer geschikt is voor welke opdracht zodat de planning zo soepel mogelijk verloopt.

Je komt te werken in een prachtig bedrijf waar nog veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne sfeer heerst.

Spreekt deze functie jou aan en denk de functie eisen te beheersen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Medewerker Financiële administratie

Regio Gouda | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Oudewater zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. Je bent als financieel administratief medewerker verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Je werkzaamheden zijn onder andere facturen en facturatie, het controleren van de in- en output van facturen, het boeken van crediteuren en de voorraadadministratie.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Regio Gouda

Heb jij interesse en ervaring in de makelaarswereld? Dan zoeken wij jou!

Je zal fulltime actief zijn als binnendienstmedewerker in de omgeving van Gouda. Je dag zal erg divers worden ingevuld door de werkzaamheden die je verricht. Je houdt je bezig met communicatie en administratie, correspondentie en dossiervorming, opstellen van internetprestaties en je zal verschillende bezichtigingen bijwonen waarbij taxaties en bouwkeuringen worden uitgevoerd. Beheers jij uitstekende sociale vaardigheden en ben je een echte multitasker met weinig stress?

Dan is deze functie echt wat voor jou!

Vacatures voor deze vestiging