Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Gouda

Tel: +31(0)182 - 58 28 11

Stationsplein 1
2801AK Gouda

E-mail: gouda@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Hovenier

Regio Gouda | 36 - 40 uur | MBO | Hovenier

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij opzoek naar een vakbekwame hovenier. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanleg- of onderhoudswerkzaamheden bij particulieren.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: het snoeien van hagen, maaien, aanplanten, tuinen klaarmaken en straatwerk. Het groen moet er natuurlijk goed verzorgd uit zien zodat de klant tevreden is!

Lees snel of je aan de functievereisten voldoet!

IT support / Technisch support medewerker

Regio Zoetermeer | 36 - 40 uur | MBO , HBO | ICT

Is IT jouw passie, heb je twee jaar werkervaring in de IT én vind je het leuk om klanten telefonisch te helpen met technische problemen als support medewerker? Beschik je daarnaast over kennis van van helpdesk (registratie) en remote tools (Teamviewer) en heb je voldoende kennis van Windows server 2008+, Exchange server 2007+, Windows Clients (recente jaren) en Active Directory? Dan is dit de uitgelezen baan voor je!

Voor een IT bedrijf in de omgeving van Den Haag zijn we namelijk op zoek naar een eerstelijns IT’er die klanten te woord kan staan en kan helpen met technische storingen of vraagstukken. Je beantwoordt storingsmeldingen, wijzigingsverzoeken, voert patchmanagement uit en richt computers en laptops in.

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Voorman

Regio Alphen aan den Rijn | 36 - 40 uur

Voor onze opdrachtgever in de regio van Alphen a/d Rijn zijn wij op zoek naar voormannen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het aansturen en begeleiden van medewerkers, het zelfstandig uitvoeren van grond- en bouwwerkzaamheden en het invullen van werklijsten.Je bewaakt mede de planning en zorgt voor een goede voortgang van alle werkzaamheden. Daarbij heb je als Voorman veiligheid hoog in het vaandel staan.

Is dit echt een baan voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Lijn operator

Regio Gouda, Utrecht | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur

Voor deze fulltime functie in de regio van Gouda ga jij machines bedienen en instellen. Daarbij ben je een echte aanpakker, heb je technisch inzicht en ben je resultaatgericht.

Als Operator motiveer, begeleid en geef je instructies aan de lijnmedewerkers in de productie. Daarbij ga je kwaliteitcontroles uitvoeren, toezicht houden en de gebruikte grondstoffen en verpakkingsmaterialen registreren.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Timmerman

Regio Gouda | 36 - 40 uur | Bouw , Houtbewerking , Overig

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gouda zijn wij op zoek naar een timmerman. Je gaat gebouwen preventief brandveilig maken en houden door de brandwerende installatie af te timmeren. Je gaat kozijnen, afdichtingen en glas en deuren timmeren.

Vacatures voor deze vestiging