Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Tandartsassistent

Regio Den Haag, Rotterdam | 32 - 36 uur | MBO , HBO | Medisch / Zorg

Heb je altijd al in de mondzorg willen werken en heb je interesse in een leuke, uitdagende baan? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een tandartsassistent in omgeving Rotterdam/Den-Haag!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leuke kandidaat die in het bezit is van een diploma als tandartsassistent en ervaring heeft in de mondzorg. Als tandartsassistent ondersteun je de tandarts en je bent een aanspreekpunt voor patiënten. Je hebt verschillende werkzaamheden, zoals het klaarleggen van de benodigde instrumenten, het maken van röntgenfoto’s maar je verricht ook administratieve werkzaamheden. Daarnaast zal je samen met de tandarts naar verschillende locaties gaan om deze werkzaamheden uit te voeren. Vandaar dat je ook werkt in omgeving Rotterdam en Den Haag, de locaties zijn namelijk niet vast.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Compliance officer zorg

Regio Rotterdam | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | HBO , WO | Financieel , Medisch / Zorg

Ben jij iemand die de wet- en regelgeving tot in de puntjes uitpluist, heb je al wat werkervaring opgedaan als compliance officer en zou je graag binnen een mooie zorginstelling willen werken? Dan is dit wellicht een interessante baan voor jou! Binnen deze uitdagende functie ga je aan de slag als compliance officer voor een mooie zorginstelling in de omgeving van Rotterdam. Jij bent iemand die leeft voor de wet- en regelgeving en geen detail mist van wijzigingen hierin. Als compliance officer monitor jij alles compliances en stel je analyses op. Je probeert de compliance die jij aanpakt te verbeteren en te beoordelen en schrijft adviezen. Deze rapporten communiceer je direct naar de directie. Daarnaast is het ook jouw taak om het personeel intern te wijzen op de urgentie van deze de compliances met jouw overtuigingskracht. Zo controleer je ook transacties en gedragingen van werknemers gebaseerd op de wet- en regelgeving. Je kunt hierin goed feedback geven aan jouw collega’s en zorgt ervoor dat er verbetering in het proces komt. Verder voer je ook taken uit die een analist uitvoert, denk hierbij aan de geldstromen controleren en je pakt kansen in het vakgebied aan waar ingespeeld wordt op regel- en wetgeving. Is dit de uitdagende baan die je zoekt? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet.

Logistiek medewerker

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Werk jij graag in een magazijn en heb je interesse in sport? Ben je daarnaast een echte aanpakker met een oog voor het picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen en het versturen van pakketten? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker / magazijnmedewerker.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Het is voor een leuk logistiek bedrijf die volledig gespecialiseerd is met fietsen. Iedere dag ben jij mede verantwoordelijk voor het correct picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen, het versturen van pakkettten naar dealers en het netjes houden van het magazijn.

Uiteraard zijn er ook mooie arbeidsvoorwaarden zoals leuke bedrijfsuitjes, korting op je sportschoolabonnement etc.

Ben jij de logistieke fietsfanaat die we zoeken? Kijk snel of je aan de vereiste voldoet!

Medewerker verzekeringen / Verzekeringsadviseur

Regio Rotterdam | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief , Commercieel

Ben jij ontzettend goed in advies geven, vind je "het old school" persoonlijke en directe contact met klanten leuk en lijkt het je fantastisch om bij een mooi bedrijf in de verzekeringswereld te werken? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou beschikbaar!

Voor een gezellig particulier verzekeringsbedrijf in Nissewaard (omgeving Hoogvliet) zijn wij op zoek naar een verzekeringsadviseur gericht op particulieren. Het leuke van deze baan is dat ervaring niet vereist is (alleen een WFt Particulier), je krijgt volledig de kans om alles te leren van de verzekeringswereld. Maar wat ga je precies doen? Jij gaat zowel telefonisch als face to face advies geven aan particulieren die geïnteresseerd zijn in een verzekering afsluiten. Hier gaat het om autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en nog veel meer. Je hebt dus een breed aanbod om aan te bieden aan de particulier waardoor jij als een echte professional kunt adviseren.

Heb jij een dosis energie en zou jij ontzettend graag in aanmerking willen komen voor deze functie? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Slaap Adviseur

Regio Rotterdam | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel , Overig
Hou jij van slapen? En ben je altijd geïnteresseerd geweest in hoe slapen eigenlijk werkt? Of ben je bereid om het te leren? Lees dan snel verder Wil jij graag werken in een leuke en mooie beddenzaak en alles willen leren op het gebied van slapen? Dan hebben wij een leuke openstaande vacature voor je. In de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoop medewerker, die bereid is om een training te volgen. Je gaat een opleiding volgen van 2 a 3 weken tot een echte slaap adviseur! De baan is dan ook voor een langere tot vaste periode. De winkel zit in het hogere segment, waarbij dus de service en interesse naar de klant op nummer 1 moeten staan. Je helpt klanten met de informatie en kennis die jij hebt opgebouwd om uit eindelijk het perfecte bed voor de klant te hebben samen gesteld. Je bent commercieel ingesteld maar ook ontzettend gedreven.

Vacatures voor deze vestiging