Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Sloper

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw
Ben jij een sloper met ervaring en ben je in het bezit van een VCA? Ben je fulltime beschikbaar en ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een sloper die echt weet van aanpakken. Je gaat vooral aan de slag met sloopwerkzaamheden in bijvoorbeeld badkamers en keukens. Het is erg belangrijk dat je oplossingsgericht te werk gaat. Het bedrijf is op zoek naar gemotiveerde werknemers die zelf initiatief tonen en bijspringen waar nodig. Daarnaast is het erg belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en verstaat. Veiligheid is onwijs belangrijk in dit vakgebied. Daarom is het noodzakelijk dat je beschikt over een geldig VCA. Klinkt dit voor jou interessant? Reageer dan direct!

Leerling bouw / tegelzetter

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Bouw

Wil je graag met je handen werken en lijkt het je heel leuk om aan de slag te gaan in de bouw? Dan hebben wij een hele leuke baan voor je bij een mooi tegelzetbedrijf! Voor een tegelzetbedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling tegelzetter. Het is voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het tegelen van badkamers, keukens en zwembaden. Dit is onder andere voor projecten waarin renovatie wordt uitgevoerd maar ook nieuwbouw. Je taken zijn dus erg divers maar jouw basis werkzaamheden zullen hetzelfde zijn. Denk hierbij aan het inmeten van badkamers. Hoeveel tegels heb je nou precies nodig voor een badkamer, hoe werkt een tegelsnijder en waar komen nou precies de naden? Dit is allemaal meetwerk wat je vooraf goed gecalculeerd moet hebben. Uiteraard hoef je dit niet direct te kunnen maar inzicht in rekenwerk is dus erg belangrijk. Het werk is voor lange tot vaste periode en de projecten zijn met name in de Randstad. Je werkt bij particulieren en bij zakelijke klanten op de mooiste locaties.

Heb jij een beetje bouwkundig inzicht en wil je aan de slag bij de mooiste projecten? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Junior calculator / werkvoorbereider groen

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Ben jij een ervaren calculator in de groenvoorziening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een junior calculator die open staat voor een nieuwe uitdaging! Onze opdrachtgever is een gerenommeerd groen bedrijf dat op korte termijn op zoek is naar een secure collega die aan de slag wilt met het maken van calculaties. Deze opdrachten komen vaak vanuit de gemeente en moeten worden berekend of het rendabel is. Daarna moet er een mooi plan geschreven worden waarom dat juist het bedrijf waar jij werkt deze aanbesteding verdiend. Jij als adviseur hierin, gebruikt al jouw creatieve denk vermogen om dit waar te maken. Naast het uitwerken en schrijven van aanbestedingen, calculeer je de kosten. Daarnaast draag je jouw steentje bij in de werkvoorbereiding van projecten. Je overlegd met de planning en met de projectleiders om samen tot een heel mooi project te komen. Ook krijg je de kans om mee te denken op het gebied van biodiversiteit en ecologische vernieuwingen.

Ben jij nou de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan direct!

Meubelmaker

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij ontzettend handig, werk je graag met meubels, denk je helemaal mee out of the box en werk je graag met de mooiste meubels in het hogere segment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een meubelmaker. Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door jouw collega architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Denk hierbij aan kasten, banken, gordijnen en nog veel meer. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Je hoeft nog niet veel ervaring in deze branche te hebben, alleen de wil om het te leren. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie. De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Leerling monteur dakramen

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | LBO | Bouw , Techniek

Vind jij het leuk om een nieuw vak te leren in de bouw / techniek, heb je geen problemen met buiten werken én sta je te popelen om vast aan het werk te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling dakraammonteur! Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Je hoeft geen ervaring te hebben want het bedrijf zorgt ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert. Het bedrijf is gespecialiseerd in dakramen en kozijnen plaatsen, en doet dit vooral bij particulieren thuis. Elke dag ga je (samen) op pad naar verschillende klanten om hen te voorzien van de mooiste dakramen en kozijnen.

Is dit nou echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Vacatures voor deze vestiging