Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Bouwopruimer Tiel

Regio Nederland | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, werk je het liefst lekker buiten, ben je fysiek sterk en zoek je per direct werk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een opdrachtgever in Tiel zijn wij op zoek naar bouwopruimers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn werkschoenen en een boel motivatie. Een VCA certificaat is hierbij niet verplicht.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de bouwvakkers. Denk bijvoorbeeld aan materialen sjouwen, meehelpen met timmeren en andere ondersteunende werkzaamheden. Als de werkgever tevreden is over jouw verrichtte werk, kan het werk langer doorlopen.

Ben jij per direct beschikbaar en kan jij gemakkelijk in Tiel en omstreken komen? Solliciteer dan snel!

zoek naar bouwopruimers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Bouwopruimer Utrecht

Regio Utrecht | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Bouw

Ben jij een echte aanpakker, werk je het liefst lekker buiten, ben je fysiek sterk en zoek je per direct werk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar bouwopruimers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn werkschoenen en een boel motivatie. Een VCA certificaat is hierbij niet verplicht.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de bouwvakkers. Denk bijvoorbeeld aan materialen sjouwen, meehelpen met timmeren en andere ondersteunende werkzaamheden. Als de werkgever tevreden is over jouw verrichtte werk, kan het werk langer doorlopen.

Ben jij per direct beschikbaar en kan jij gemakkelijk in Utrecht en omstreken komen? Solliciteer dan snel!

zoek naar bouwopruimers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Commercieel Medewerker Contracten

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel , Juridisch

Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding in de technische, bouwkundige, facilitaire of juridische richting? En heb je daarnaast ervaring met callcenter of klantenservice werk? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker contracten.

Je bel regelmatig met klanten om te zorgen dat alle contracten de juiste bijgewerkte informatie en regels bevatten. Je past de informatie in de contracten goed aan en zorgt ervoor dat er een up to date contractenoverzicht is. Ook moet alles natuurlijk kloppend blijven. Verder stel je rapportages op en informeer je managers wanneer er van afspraken wordt afgeweken. Tot slot zorg je dat de facturatie op tijd en volgens de gestelde eisen geschiedt.

Heb jij interesse? Solliciteer dan snel!

Junior Commercieel Medewerker Buitendienst

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel

Leg jij gemakkelijk contact en beschik jij over kennis van de (installatie)techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Commercieel Medewerker Buitendienst.

Je benadert nieuwe en bestaande klanten en bent continu op zoek naar nieuwe kansen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële vaardigheden en ondernemende karakter.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Baliemedewerker Technische Groothandel

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Commercieel

Ben jij op zoek naar een baan als baliemedewerker en beschik je over kennis van installatietechniek? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een baliemedewerker technische groothandel.

Aan de balie lever jij de service die de klant wilt krijgen. Zo ben je klantvriendelijk, kun je advies geven over verschillende onderdelen en hou jij de voorraad goed bij. Natuurlijk ben je ook enthousiast, iets wat de klant een extra prettige ervaring geeft.

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Vacatures voor deze vestiging