Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Technisch DTP 'er

Regio Rotterdam | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | ICT , Marketing
Kun jij goed overweg met diverse Adobe programma's en hou jij ervan om goede producten te leveren? Dan hebben wij goed nieuws! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij namelijk per direct op zoek naar een technisch DTP 'er. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het aanleveren van ontwerpen met de goede eigenschappen. Natuurlijk krijg je ook een klein deel van de tijd de kans om je creatieve kant naar boven te halen en zelf ontwerpen te maken. Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Verpleegkundige / Verzorgende IG

Regio Lansingerland, Zoetermeer | 25-32 uur , 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Zorg
Ben jij verpleegkundige of verzorgende IG, vind je niks leuker dan interactie met cliënten en werk je graag met ouderen? Dan hebben wij de uitgelezen baan voor je! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Lansingerland/Rotterdam zijn wij op zoek naar een gediplomeerde verpleegkundige of verzorgende IG. Je gaat aan de slag op een zorgafdeling waar bewoners verblijven met een somatische- of PG-indicatie. Het is een zeer afwisselende baan met mooie doorgroeimogelijkheden. Zo mag je ook je eigen uren bepalen, is er kans op een contract voor een onbepaalde tijd én zijn er meer mooie arbeidsvoorwaarden. Word jij hier nou helemaal enthousiast van? Solliciteer dan snel!

IT medewerker

Regio De Drechtsteden | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | ICT
Zoek jij een baan in de IT, los je met enthousiasme complexe vraagstukken op en is IT jouw passie? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Drechtsteden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste ervaren Technical IT Support Engineer. Je gaat aan de slag voor een bedrijf die volledig gericht is op IT services voor het MKB maar ook middelgrote bedrijven. Samen met jouw collega's zorgen jullie voor de beste IT dienstverlening. Verder is het bedrijf een groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld leuke teambuilding aan zoals gaming middagen of barbecues. Daarnaast bieden ze goede arbeidsvoorwaarden aan. Past dit helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!

Medewerker Schoonmaak

Regio De Drechtsteden, Lansingerland, Rotterdam, Zoetermeer | 9-16 uur , 17-24 uur , 25-32 uur , 33-40 uur | Basisonderwijs , LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Schoonmaak
Hou jij het liefst alles zo schoon mogelijk? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou. Wij hebben diverse schoonmaakopdrachten openstaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor fulltime schoonmaakwerk kun je bij ons terecht. De opdrachten die openstaan zijn voornamelijk te vinden in de omgeving van Rotterdam, Lansingerland en de Drechtsteden. Het gaat met name om kantoren en scholen, maar soms ook bij evenementen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Preventie assistent(e)

Regio Rotterdam | 17-24 uur , 25-32 uur , 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Medisch
Heb jij affiniteit met ouderen, ben je op zoek naar een functie als preventie assistent(e) en wil je aan de slag gaan voor een mooie organisatie? Dan hebben wij de uitgelezen baan voor jou beschikbaar! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we op zoek naar een preventie assistent(e) met passie voor het vak. Je behandelt 80 tot 90-jarigen waarin jij je eigen patiëntengroep krijgt die je bezoekt aan huis. Een rijbewijs is daarom ook een vereiste. Verder werk je in een dynamische omgeving in een hecht teamverband. Is dit nou echt iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging