Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Medewerker Schoonmaak

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 0-8 uur , 9-16 uur , 17-24 uur
Hou jij het liefst alles zo schoon mogelijk? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou. Wij hebben diverse schoonmaakopdrachten openstaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar parttime schoonmaakwerk in de ochtend? Of juist in de middag of avond? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook voor fulltime schoonmaakwerk kun je bij ons terecht. De opdrachten die momenteel openstaan zijn te vinden in: - Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs - Schiedam - Zoetermeer - Rotterdam Het gaat met name om de schoonmaak van kantoren, scholen en verzorgingstehuizen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Service Medewerker Automotive / Werkplaatsreceptie

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Administratief , Commercieel , Techniek
Ben jij een communicatief wonder, heb je affiniteit met de automotive sector en straal jij gastvrijheid uit? Dan hebben wij de perfecte baan voor je! Voor een groot autobedrijf in Rotterdam zijn we op zoek naar een communicatief en klantgericht talent. Je komt op de afdeling service te werken en ontvangt klanten die reparaties of onderhoud aan hun auto’s nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen kan worden en schakelt met alle afdelingen die daar betrokken bij zijn, alles om de klant blij te maken. Voor een stukje commercie laat je je ook niet van je pad slaan want een mooie auto verdient de mooiste producten/diensten. Is dit helemaal iets voor jou? Lees snel verder!

Schilder woningcorporaties vast

Regio De Drechtsteden, Rotterdam | 33-40 uur | Basisonderwijs , LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Bouw
Heb jij aantoonbare werkervaring als schilder, ben je op zoek naar een vaste baan en vind je het leuk om voornamelijk in het gezellige Brabant aan de slag te gaan? Stop dan nu met zoeken. Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een schilder die aantoonbare werkervaring heeft opgedaan. Je gaat aan de slag voor een mooi bedrijf die met name badkamer- en keukenreparaties uitvoert. Jij als schilder gaat voor vast aan de slag voor dit bedrijf en zorgt ervoor dat alle keukens, badkamers en soms ook toiletten er weer prachtig geverfd uit komen te zien. In de winter is er dus gewoon fulltime werk voor je! Je gaat vaak aan de slag in een team wat bestaat uit timmermannen, tegelzetters, kitters en stukadoors. Verder ga je als schilder wel zelfstandig aan de slag. Het bedrijf hanteert de bouw CAO waardoor er goede arbeidsvoorwaarden zijn, denk aan ADV dagen en goede salarissen. Ben jij een schilder met enige ervaring en zoek jij nu een vaste baan? Bekijk dan snel of je aan de arbeidsvoorwaarden voldoet!

Schadebehandelaar Verzekeringen

Regio Rotterdam | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Administratief , Financieel
Ben jij een ervaren schadebehandelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren schadebehandelaar voor de particuliere en zakelijke markt. Je gaat je met name bezighouden met het behandelen en beoordelen van van particuliere en zakelijke schades en garantieclaims en je ziet toe op de externe afhandeling van letsel- en buitenlandschades. Zie jij dit als een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel!

Loodgieter

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Techniek
Weet jij alles af van de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar loodgieters. Tijdens jouw werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van diverse problemen bij particulieren en bedrijven. Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging