Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Autospuiter

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij ervaring als autospuiter, wil je graag een baan waar je vast kan blijven werken en zou je het liefste in de omgeving van Ridderkerk willen werken? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou! Voor een autoschadebedrijf in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een autospuiter/ voorbewerker. Samen met je team ga jij afwisselende taken uitvoeren in de voorbewerking en als autospuiter. In de ochtend spuit je bijvoorbeeld auto’s en in de middag doe je voorbewerkers werkzaamheden, zodat het werk lekker afwisselend blijft en niet te zwaar wordt. Het bedrijf is een gezellig Ridderkerks bedrijf die mooie partners heeft waardoor jij als autospuiter mooie klussen gaat uitvoeren. Daarnaast groeien zij mee met de tijd en zorgen zij ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën en bieden zij ook scholingen hiervoor aan.

Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Koerier

Regio Lansingerland, Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Transport

Ben jij in het bezit van een rijbewijs B? En ben jij het liefst de hele dag onderweg? Dan hebben we een leuke baan als koerier voor jou!

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die van klant naar klant rijdt om producten te leveren met de beste kwaliteit! Je doet dit zo efficiënt mogelijk en je zorgt dat je overal op tijd arriveert . Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het uitladen van zware kratten en dat je producten zo goed en veilig mogelijk bij de klant aankomen.

Is dit iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Manager schade verzekeringen

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | HBO , WO | Administratief , Management

Ben jij een geboren manager en heb je ervaring in de verzekeringsbranche (schades), of ben jij een schadebehandelaar die graag een management functie wil gaan vervullen? Lees dan snel verder!

Voor een particuliere verzekeraar in Rotterdam zijn we op zoek naar een manager voor de afdeling schade. De afdeling schade bestaat uit 10 werknemers en behandelt eigenlijk alle schades. Denk bijvoorbeeld aan schades aan tv’s, mobiele telefoons, auto’s etc. Jij gaat ervoor zorgen dat deze afdeling goed loopt en bent degene die voor iedereen klaar staat als er vragen zijn. Jij bent ook degene die alle controles uitvoert, zodat er geen fouten gemaakt worden. Daarbij kijk je als een echte manager naar verbeterplannen, procesoptimalisaties, personeelsplanningen en verzuim. Je komt te werken binnen een gezellig Rotterdams particulier verzekeringsbedrijf. De werksfeer is een echte “niet lullen maar poetsen” mentaliteit en de collega’s zijn onderling erg informeel naar elkaar toe. Is dit een baan die bij jou past? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Mobiele Schoonmaker

Regio De Drechtsteden | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak

Ben jij iemand die niet kan stilzitten, maak je graag schoon, werk je het liefste fulltime en vind je het leuk om op meerdere locaties te werken op een dag? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou! Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij namelijk op zoek naar schoonmakers die iedere dag op pad gaan om op de bouwplaats keten schoon te maken. Dit zijn de lunchruimtes van het personeel. Elke ochtend stap jij in de auto en ga jij je doorgegeven planning afrijden om alle keten spik en span te maken. De ene dag heb je een planning in Zuid-Holland en de andere dag heb je wellicht een planning in Utrecht. De planners zorgen ervoor dat jij altijd in één regio gaat werken, zodat je niet van Rotterdam naar Leeuwarden moet en weer terug via Maastricht ;).

Ben jij op zoek naar fulltime werk en wil je graag deze nieuwe uitdaging aangaan in de schoonmaak? Bekijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Voorvrouw / Voorman schoonmaak

Regio De Drechtsteden | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Management , Schoonmaak

Ben jij een ervaren schoonmaker en ben je toe aan een nieuwe stap? Of ben je een voorvrouw / voorman en ben je klaar om binnen een nieuwe organisatie te starten? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou beschikbaar! Voor een schoonmaakbedrijf in Dordrecht zijn wij op zoek naar een voorvrouw / voorman. Binnen deze functie ben jij het controlerende oog van de organisatie. Jij gaat namelijk alle locaties waar schoongemaakt wordt af om te controleren of dit netjes gedaan wordt. Bij ziekte of onderbezetting help je ook mee waar nodig met de schoonmaak zelf. Daarnaast heb je nauw contact met het kantoor voor de planningen, personeelsbezettingen, rapportages over locaties en andere zaken. De werklocaties zijn door het gehele land heen, dus je bent veel onderweg. Uiteraard is er een auto ter beschikking vanuit het bedrijf zodat jij goed door Nederland kunt tuffen.

Is dit echt een baan voor jou? Bekijk dan snel of je aan de functie eisen voldoet!

Vacatures voor deze vestiging