Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Productiemedewerker / Vakantiebaan

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Industrie
Heb jij net je examens afgerond, heb je een tussenjaar of ben je gewoon op zoek naar een leuke baan? Dan hebben wij iets leuks voor jou beschikbaar! Voor een groot printbedrijf in de omgeving van Rotterdam West zijn we op zoek naar een gezellige productiemedewerker. Je komt te werken in een jong team waar je werkzaamheden uitvoert om de mooiste printprestaties te leveren. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van machines, inkt bijvullen, samenwerken etc. Ben jij per direct beschikbaar voor een leuke baan en zie jij het wel zitten om in een gezellig team aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op met Ruimbaan!

Bijbaan bouw hulp

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Bouw
Ben jij op zoek naar een leuke fysieke bijbaan, of gewoon een leuke baan voor de komende weken? Dan hebben wij een leuke bouwklus voor je! Voor de komende 4 weken zijn we op zoek naar een bouwhulp in Schiedam. Het gaat om een oud jaren 30 pand waar dakwerzaamheden uitgevoerd moeten worden. Het pand is 3 verdiepingen hoog. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel, sloopwerkzaamheden, het werken op steigers etc. Ben jij per direct beschikbaar en was je het liefste gisteren al aan de slag? Neem dan snel contact met ons op via 010-2206539 of solliciteer snel!

Belader

Regio Rotterdam | 33-40 uur | Basisonderwijs , LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Bouw , Transport , Overig
Vind jij het belangrijk dat Nederland schoon blijft en ben je fulltime beschikbaar? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in Zuidplein zijn wij op zoek naar een belader. Je gaat werken op diverse locaties, waar afval opgehaald moet worden met de vrachtwagen. Het carpoolpunt is op Zuidplein en de starttijd is om 5.15 uur, lekker vroeg beginnen dus! Verder is het werk voor een aantal weken, maar als je goed werkt, wil het aannemersbedrijf jou voor verschillende klussen gaan inzetten. Dus hoe meer je je best doet, hoe groter de kans op een vaste baan voor 40 uur per week! Is deze baan echt iets voor jou? Solliciteer dan snel !

Schilder

Regio Rotterdam | 17-24 uur , 25-32 uur , 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Bouw
Heb jij ervaring als schilder, lever je kwaliteit af en ben je een gemotiveerde werknemer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar schilders. Afhankelijk van de opdrachtgever gaat het hierbij om een functie als onderhouds-, constructie- of nieuwbouwschilder. Hierbij kun je voornamelijk denken aan schilderwerk bij particuliere woningen, maar ook aan bedrijfspanden of instellingen. Elke dag is anders en daardoor kun je ook veel leren van het vak. Samen met je collega's zorg je voor goed afgeleverd werk en tover je een lach op het gezicht van de klant. Er hangt vaak een gezellige werksfeer met een echte "hands on" mentaliteit. Is dit nou helemaal iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Hovenier

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Groen
Heb jij ervaring als hovenier, doe je niks liever dan buiten werken en vind je het leuk om te werken voor een bedrijf die verschillende projecten uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar hoveniers. Als hovenier houd je je bezig met het uitvoeren van leuke projecten zoals het aanleggen of onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven of monumentale panden. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Vacatures voor deze vestiging