Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Verkeersregelaar

Regio Rotterdam | 0 - 8 uur , 8 - 16 uur , 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding nodig | Overig

Zoek jij werk in de buitenlucht, zónder negen tot vijf mentaliteit? Ben je verantwoordelijk en kan je snel handelen? En ben je in het bezit van een verkeersregelaarspas? Ga aan het werk als verkeersregelaar!

Wil jij zorgen voor een goede verkeersstroom rondom onder andere evenementen en bouwprojecten? Ben jij daarnaast gemotiveerd om deze projecten door heel Nederland uit te voeren, zowel overdag als in de nacht? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkeersregelaar.

Je voert verkeersregelwerkzaamheden uit bij onder andere evenementen en bouwprojecten. Deze projecten vinden plaats door heel Nederland. Je wordt altijd thuis opgehaald, waarna je gezamenlijk naar het project rijdt. Het kan daarbij ook voorkomen dat je in de nacht moet werken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Orderpicker Koelcel

Regio Gouda, Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Vind jij een beetje kou niet erg? Zoek je vastigheid en wil je aan de slag in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het gaat om een ontzettend leuk bedrijf in Waddinxveen die gespecialiseerd is en verschillende voeding. Je werkt in een groot team met meerdere personen samen om het logistieke proces goed te laten verlopen. Zo ga je aan de slag met orders picken, kan je op de heftruck aan de slag gaan en moet je ook weleens wat ladingen lossen. Geen dag is hetzelfde en samen met je collega's maak je er een groot feest van. Hierbij is nauwkeurigheid belangrijker dan snelheid. Heb je interesse? Solliciteer dan snel!

Productiemedewerker bakkerij

Regio Rotterdam, Nederland | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Overig
Je gaat aan de slag met het inpakken van verschillende broden, het klaar zetten van de orders en het schoon houden van de productieafdeling. Het bedrijf is op zoek naar medewerkers die echt kunnen aanpakken en het zware werk aan kunnen. Het werk is een combinatie tussen handmatig en machinaal werk. Het is een fulltime functie met mooie doorgroeimogelijkheden. Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd? Solliciteer dan direct!

Financieel administratief medewerker

Regio Rotterdam | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur | MBO | Administratief

Voor een ontzettend leuke opdrachtgever in de Drechtsteden zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker met of zonder ervaring. Je kan dus ook als beginnend financieel medewerker in aanmerking komen voor deze functie.

Maar wat ga je precies doen? Je gaat voor een groenvoorzieningsbedrijf aan de slag met financiële taken. Denk hierbij aan het opstellen van verkoopfacturen, betalingen verrichten, crediteuren en debiteuren bewaking, inkoopfacturen verwerken, tussenrekeningen bijhouden en uiteindelijk ook jaarrekeningen opstellen zodra je hier aan toe bent. Belangrijk binnen deze functie is dat je weet wat financieel werk inhoud en wat bijvoorbeeld een balans is en hoe je die opstelt. Basiskennis van het vakgebied is dus wel belangrijk.

Het bedrijf heeft jou mooie voorwaarden te bieden. Je komt te werken in een ontzettend gezellig team waar elke vrijdagmiddag een gezellige borrel georganiseerd wordt. Daarnaast bieden ze een marktconform salaris aan en wordt er echt naar jouw kwaliteiten gekeken waardoor je altijd doet wat je leuk vindt.

Bouwopruimer / sloper

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs | Bouw

Ben jij gemotiveerd en fysiek sterk? En heb je geen hoogtevrees? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar een bouwopruimer. Als sloper voor onze opdrachtgever word je ingezet op diverse projecten door heel Nederland. Geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf. In de vroege ochtend vertrek je vanaf het verzamelpunt met de collega's naar het project. De ene dag haal je alle dakbedekking van het dak en zorg je ervoor dat het op juiste wijze wordt afgevoerd. De andere dag leg je een mooi dakterras aan.

Spreekt dit je ook aan? Kijk dan snel of je aan alle functie eisen voldoet.

Vacatures voor deze vestiging