Ruimbaan Rotterdam Alexandrium

Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Vakantiebaan als archiefmedewerk(st)er

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO | Administratief
Heb jij zomervakantie en ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Vlaardingen zijn we per direct op zoek naar vakantiekrachten die gaan archiveren bij een groot autobedrijf. Je gaat samen met andere vakantiekrachten aan de slag om alle archieven op te schonen n.a.v. de nieuwe privacywetgeving. Elk uur krijg je een pauze van tien minuutjes zodat je even bij kan komen van het archiveren! Daarnaast zorgt de opdrachtgever goed voor je en krijg je snacks en drinken. Zou jij dit wel aan willen pakken? Neem dan snel contact met ons op via 010-2206539 of via rotterdam@ruimbaan.nl.

Verkeersregelaar

Regio Amsterdam | 17-24 uur , 25-32 uur , 33-40 uur | Basisonderwijs , LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Transport , Logistiek , Overig

Wil jij zorgen voor een goede verkeersstroom rondom onder andere evenementen en bouwprojecten. Ben jij daarnaast gemotiveerd om deze projecten in met name Amsterdam uit te voeren, zowel overdag als in de nacht? Solliciteer dan nu!

Commercieel medewerker binnendienst (junior)

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Commercieel
Verleen jij graag telefonische service en ben je commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor één van onze opdrachtgevers in de verzekeringsbranche zijn we op zoek naar een junior commercieel medewerker binnendienst, Je komt te werken op de afdeling schade en zorgt er samen met jouw collega's voor dat alles goed verloopt. Zo behandel je de e-mail, telefoontjes maar beoordeel en behandel je ook schadedossiers. Naast de diversiteit aan werkzaamheden biedt het bedrijf goede arbeidsvoorwaarden. Zo is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk voor het bedrijf waardoor er opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn. Ook biedt het bedrijf haar werknemers een premievrij pensioen. Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer dan snel!

IT starter gezocht!

Regio De Drechtsteden | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO | ICT
Ben jij een IT’er in hart en nieren? Heb je daarbij al een beetje werk- leerervaring in de IT opgedaan? Of heb je bijvoorbeeld thuis servers gebouwd en wil je graag van je hobby je vak maken bij één van de leukste IT opdrachtgevers? Dan is dit de uitgelezen baan voor je! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn we namelijk op zoek naar een eerstelijns IT’er die de Technical IT Support Engineers kan ondersteunen. De opdrachtgever is een groeiende organisatie volledig gericht op IT. Je komt te werken in een gezellig team met leuke arbeidsvoorwaarden, activiteiten, bbq’s en andere leuke teambuilding activiteiten. Naast deze leuke voorwaarden kun je vanzelfsprekend rekenen op doorgroei en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Het allerbelangrijkst is dat IT je grootste hobby is. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Marketing- en communicatiemedewerker

Regio Rotterdam | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Marketing
Ben jij een kei in creatieve ideeën bedenken, content schrijven, websites beheren en weet jij alles van marketingtools af? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een sportieve marketing- en communicatiemedewerker. De opdrachtgever is een leuke organisatie in de fietswereld! Je gaat bijvoorbeeld leuke offline en online ideeën bedenken om de organisatie te laten groeien maar je maakt ook persberichten en bent contactpersoon van verschillende externe partijen. Naast dat de organisatie een gezellig team en leuke arbeidsvoorwaarden heeft, waaronder een fiets van de zaak, is er ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat jij je talenten optimaal kunt benutten! Interesse? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging