Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Verkoopmedewerker fietsenwinkel

Vestiging Rotterdam Alexandrium | 17-24 uur , 25-32 uur , 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Commercieel
Ben jij spontaan, heb jij een passie voor fietsen en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Veenendaal/Driebergen zijn we op zoek naar spontane fietsenverkopers. Als verkoper voorzie je de klanten van deskundig advies en de beste service. Je doet dit in een leuk team in een startende organisatie. Naast het verkopen van fietsen test je ze ook zelf uit! Het harde werken wordt beloond, want de opdrachtgever biedt namelijk een mooi marktconform salaris en een goede pensioenregeling. Ben jij de spontane fietsverkoper die wij zoeken? Lees dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Binnenhuisarchitect

Regio Lansingerland, Rotterdam | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Overig , Techniek
Ben jij een medior binnenhuisarchitect, heb je daarnaast een gigantisch creatief denkvermogen en ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen de binnenhuisarchitectuur? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een veelzijdige binnenhuisarchitect. De opdrachtgever is een betrouwbare organisatie die complete woninginrichtingen (op sanitair na) verzorgd voor particulieren en bedrijven. Het is een organisatie die hogere kwaliteit meubelen aanbiedt en jaren in het vak zit. Jij gaat ervoor zorgen dat een woonhuis of bedrijf ingericht wordt naar de wensen van de klant en je klanten in de winkel met een grote glimlach ontvangt en helpt. Je tekent een mooi plan, houdt rekening met de wensen, nieuwste trends en gaat het plan uitwerken. Bij de uitwerking kijk je naar de meubels, de gordijnen die daarbij passen rekening houdend met materialen, welke onderdelen vereist zijn voor jouw plan en het maken van een lichtenplan. Je gaat dus erg gedetailleerd aan de slag en werkt het plan van top tot teen uit. Daarnaast kun jij jouw creatieve plannen goed vertalen naar de klant, zodat zij precies weten wat er gaat komen. Verder sta je in de winkel en verwelkom je klanten die op zoek zijn naar woninginrichtingen. Kortom een hele creatieve en veelzijdige functie. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder!

Productiemedewerker Vlees

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO | Industrie
Ben jij een aanpakker die graag aan de slag gaat in de vleesproductie? Heb jij daarbij de intentie om een vast dienstverband te krijgen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een productiemedewerker vleesproductie. Beschik jij over ervaring met het laden en lossen van vrachtwagens en wil jij voor een vast contract gaan? Solliciteer dan snel!

( Leerling ) Drukker

Regio Rotterdam | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Industrie , Marketing , Overig
Heb jij een grafische achtergrond en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw loopbaan? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ( Leerling ) Drukker. Hierbij kan het zijn dat je al ervaring hebt in flexodrukken en je gelijk aan de slag kunt. Maar ook als je nog geen ervaring hebt kun je voor deze vacature in aanmerking komen. Voorwaarde is wel dat je dan een grafische achtergrond hebt. Je houdt je tijdens de werkzaamheden onder andere bezig met het bedienen, schoonhouden en bevoorraden van de drukpers, het ontwikkelen van drukvormen, maar ook de nabewerking van de producten. Is dit een leuke baan voor jou? Solliciteer dan snel!

Systeembeheerder (2e lijns)

Regio De Drechtsteden | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | ICT
Zoek jij een baan in de IT, los je met enthousiasme complexe vraagstukken op en is IT jouw passie? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Drechtsteden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste ervaren Technical IT Support Engineer. Je gaat aan de slag voor een bedrijf die volledig gericht is op IT services voor het MKB maar ook middelgrote bedrijven. Samen met jouw collega's zorgen jullie voor de beste IT dienstverlening. Verder is het bedrijf een groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld leuke teambuilding aan zoals gaming middagen of barbecues. Daarnaast bieden ze goede arbeidsvoorwaarden aan. Past dit helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging