Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Winkelmedewerker Damesmode

Regio Rotterdam | 16 - 24 uur | MBO , HBO | Commercieel

Ben jij mode bewust? Commercieel ingesteld en combineer jij zelfs de kleinste accessoires met je kleding ? Ben je altijd bezig met de laatste trends voor dames ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een ontzettend leuke kleding zaak in de omgeving van Rotterdam Alexandrium zijn wij op zoek naar leuke commerciële dame , die houdt van aan pakken. Het gaat om een kleding en accessoires winkel van het hogere segment. Ze zijn bekend in de omgeving om de mooie en bekende producten maar ook om het persoonlijke contact met klanten. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder of je aan de functie eisen voldoet !

Interieurtekenaar 3D / verkoopadviseur

Regio Rotterdam | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Overig

Ben jij dé expert in Vectorworks en ben jij helemaal thuis in het maken van 3D tekeningen met Vectorworks? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een interieurtekenaar. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van 3D aanzichten voor prachtige merken in de interieurbranche. Je tekent een mooi plan, houdt rekening met de wensen van de klant, gebruikt de nieuwste trends en gaat het plan volledig uitwerken tot een mooi 3D plan. Bij de uitwerking kijk je naar de meubels, de gordijnen die daarbij passen, rekening houdend met materialen, welke onderdelen vereist zijn voor jouw plan en het maken van een lichtenplan. Je gaat dus erg gedetailleerd aan de slag en werkt het plan van top tot teen uit. Dit doe je met fantastische producten en hoogwaardige kwaliteit meubelen. Daarnaast kun jij jouw creatieve plannen goed vertalen naar de klant, zodat zij precies weten wat er gaat komen.

Daarbij vind je het leuk om de commerciële wereld te leren kennen. Je gaat alle kneepjes van het verkopen/adviseren leren en kan naast een fantastische 3D tekening ook nog eens meubels verkopen, of juiste mede door jouw 3D plan! Kortom is dit een erg diverse functie waarin je vast aan de slag kan gaan, werkt met mooie merken en een mooie kans krijgt om alles te leren van de interieurbranche. Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Marketing medewerker interieur

Regio Rotterdam | 8 - 16 uur , 16 - 24 uur | HBO | Marketing / Sales
Ben jij een expert op het gebied van naamsbekendheid vergroten, alle sociale kanalen, campagnes voeren en evenementen organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren marketing- en communicatie medewerker. Het is voor een bedrijf die in het hogere segment interieurinrichting zit. Denk hierbij aan complete wooninrichtingen die verkocht worden en exclusieve meubels. Het bedrijf is erg aan het groeien en is hierdoor op zoek naar iemand die voor 2 of mogelijk 3 dagen in de week marketingactiviteiten gaat uitvoeren. De focus is met name op de naamsbekendheid, website optimalisatie, het beheren van de sociale kanalen waaronder Instagram en Facebook, het opzetten van campagnes en het organiseren van evenementen voor bestaande klanten en partners. Ben jij voor 16 - 24 uur in de week beschikbaar en zou je in loondienst of op ZZP basis aan de slag willen? Kijk dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Montage medewerker interieur

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Overig

Ben jij ontzettend handig, werk je graag in de montage, denk je helemaal mee out of the box en werk je graag met de mooiste producten in het hogere segment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zoeken wij een montage medewerker. Elke dag ga je op pad om klanten blij te maken met de mooiste meubels en producten die zij gekocht hebben. Je kunt het je zo voorstellen dat klanten naar de winkel komen om een ontwerp te laten maken voor hun woninginrichting, dat ontwerp wordt door de architecten ontwerpen en wordt vervolgens besteld. Die bestelling ga jij met een bakwagen afleveren en daar zit veel maatwerk tussen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de producten en het juist monteren van de meubelen. Uiteraard ga je niet alleen op pad en werk je in ieder geval met z'n tweeën en soms met drieën. Iedere opdracht is anders doordat het bedrijf werkt met ontzettend veel verschillende klanten. De ene keer zorg je voor de volledige inrichting van een woning en de andere keer plaats je een kast met verlichting. Je komt te werken met de mooiste meubels en jij weet natuurlijk hoe je daarmee moet omgaan. Verder vind je het ook leuk om maatwerk te leveren, je bent dus niet bang voor wat timmerwerk op locatie.

De opdrachtgever biedt jou verder ook opleidingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een meubelmaker opleiding gaan volgen vanuit het bedrijf of kun je je rijbewijs C gaan behalen.

Geïnteresseerd? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Commercieel medewerker binnendienst

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Administratief , Commercieel

Ben jij communicatief vaardig, ben jij een held in de commerciële wereld en bezit je over een portie lef? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Het gaat om een verzekeringsbedrijf in de omgeving van Rotterdam Alexander. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar commercieel talent. Jij komt op de afdeling sales te zitten en gaat ervoor zorgen dat er nieuwe (auto)verzekeringen worden afgesloten. Jouw werkzaamheden zijn als volgt: - Opmaken van offertes en polissen - Ondersteunen van de accountmanager (bijvoorbeeld planningen maken, voorbereidingen doen en administratieve taken) - Potentiële zakelijke relaties bellen voor een mogelijke samenwerking Kortom zorg jij ervoor dat er meer leads binnenkomen en ondersteun je de accountmanagers met hun sales activiteiten. Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Vacatures voor deze vestiging