Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Vakantiepark medewerker

Regio Rotterdam | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur | Geen opleiding | Hovenier

Ben jij op zoek naar een chille vakantiebaan en wil jij makkelijk geld bijverdienen deze zomer? Check dan nu de volgende vacature! Voor onze opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zoeken wij een vakantiepark medewerker!

Je bent vooral lekker buiten aan het werk. Komt dat mooi uit deze zomer! Je gaat grasmaaien en je zorgt ervoor dat ook de struiken er goed bij blijven staan op dit vakantiepark.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan nu!

Glazenwasser

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij een glazenwasser en woon je in de nabije omgeving van Maassluis? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Voor een schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een glazenwasser voor een langere periode. Je hebt geen problemen met de hoogtes die je bereikt met de ladder of hoogwerker bij het schoonmaken van de ramen. Naast glasbewassing doe je ook de gevelreiniging. Je gaat aan de slag bij verschillende locaties en krijgt een bus van de zaak mee. Je werkt bij mooie locaties en geen dag is hetzelfde!

Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel of je aan de vereisten voldoet!

Ervaren schoonmaker Maassluis

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding , Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Schoonmaak
Woon jij in de buurt van Maassluis, heb jij heel veel schoonmaakervaring, kun jij fulltime werken en ben je op zoek naar een vaste baan? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Maassluis zijn we op zoek naar een schoonmaker die wat zwaarder schoonmaakwerk kan verrichten. Denk hierbij aan het schoonmaken van trappenhuizen, ramen zemen, portieken schoonmaken en het hekwerk schoonmaken. Het is voor 36,5 uur (5 dagen) in de week waarvan je de vrijdag wat eerder klaar bent met werken. Het kan fysiek vrij zwaar zijn, maar je kunt wel lekker vast blijven werken op deze locatie met een uurloon van €11,27 per uur. Je komt vooral zelfstandig te werken en af en toe ook in teamverband. Het bedrijf is een leuke opdrachtgever om voor te werken, met leuke collega's! Zij geven jou duidelijke taken met een vaste structuur, perfect voor als jij op zoek bent naar een vaste baan! Heb jij veel ervaring in de schoonmaak en lijkt deze functie jou wel wat? Lees dan snel verder!

Industrieel / Handmatig Schoonmaker

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Schoonmaak

Ben jij beschikbaar van 12.00 uur tot 21.00 uur en heb jij ervaring met de schoonmaken met een hogedrukspuit en handmatig schoonmaakwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een industrieel schoonmaker.

Je gaat schoonmaken bij een vleesproductiebedrijf. Hier zorg jij dat alle machines weer schoon zijn om de volgende dag in gebruik te nemen. Je begint om 12.00 uur met wat handmatig schoonmaakwerk. Denk hierbij aan de kantoren schoonmaken, klein schoonmaakwerk met een poetsdoek, toiletten reinigen, vloeren dweilen etc. Vanaf 17.00 uur ga je aan de slag met de hogedrukspuit in de productieomgeving en zorg je ervoor dat alle machines schoon zijn.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Timmerman

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Geen opleiding | Bouw

Ben jij een ervaren timmerman of juist iemand die het vak wilt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman of juist een leerling timmerman.

Je gaat onderhoud doen voor woningcorporaties. Je gaat hier timmerwerkzaamheden verrichten, denk hierbij aan nieuwe deuren hangen, keukens plaatsen, timmerwerk in de badkamer, constructies vernieuwen maar ook licht tegelwerk en licht loodgieterswerk. Het werk is voor een vaste periode met uitkijk op overname. En natuurlijk is het bij een mooie opdrachtgever die langdurige samenwerkingen heeft met woningcorporaties. Ze zijn heel menselijk en kijken erg naar de ontwikkeling van hun personeel.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vacatures voor deze vestiging