Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Zonweringsmonteur / Hulp Zonweringsmonteur

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Techniek

Heb jij technische ervaring, of interesse in de techniek, ben je een echte aanpakker en op zoek naar een leuk bedrijf om voor een lange periode tot vast te werken? Stop dan met zoeken want wij hebben de ideale baan voor je!

Voor een leuke opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag worden ingewerkt als monteur in de zonwering. Het bedrijf werkt voor de zakelijke en particuliere markt en verkoopt mooie producten. Denk bijvoorbeeld aan zonweringsbesturingen, terrasschotten, rolluiken etc. Doordat ze verschillende klanten hebben, is het erg afwisselend werk, van projecten tot losse klussen.

Wat ga je doen? Als hulpmonteur ga je op pad samen met een volwaardige monteur. Samen ga je van maandag tot en met vrijdag op pad naar opdrachten van verschillende klanten. De monteur leert je alle kneepjes van het vak waardoor je in de toekomst ook zelfstandig op pad kan. Klinkt goed toch? Lees snel verder om te kijken of je voldoet aan de functie-eisen!

Pas jij helemaal binnen het profiel? Solliciteer dan snel of neem contact op met 010-2206539 voor meer informatie.

Logistiek medewerker

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij een echte fietsfanaat en per direct beschikbaar? Ben je daarnaast een echte aanpakker met een oog voor het picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen en het versturen van pakketten? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Het is voor een leuk logistiek bedrijf die volledig gespecialiseerd is met fietsen. Iedere dag ben jij mede verantwoordelijk voor het correct picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen, het versturen van pakkettten naar dealers en het netjes houden van het magazijn.

Uiteraard zijn er ook mooie arbeidsvoorwaarden zoals leuke bedrijfsuitjes, korting op je sportschoolabonnement en een fiets van de zaak!

Ben jij de logistieke fietsfanaat die we zoeken? Kijk snel of je aan de vereiste voldoet!

Klantenservice medewerker bouw / administratief medewerker bouw

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Administratief , Bouw

Heb jij affiniteit met de bouw, vind je het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor bewoners en de administratieve afhandeling hiervan te regelen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker / administratief medewerker (m/v) die fulltime kan werken (40 uur). De opdrachtgever is een gezellig Rotterdams aannemersbedrijf die bouwprojecten uitvoert. Jij wordt het aanspreekpunt voor bewoners en onderaannemers én voert administratieve werkzaamheden uit. Daarnaast plan je werkzaamheden in en verwerk je orderbonnen die gedurende de dag binnenkomen. Je bent dus klantgericht, administratief en ook gedeeltelijk financieel bezig. Belangrijk in deze functie is dat jij het echt leuk vindt om in de bouw te werken en bij voorkeur hier al ervaring in hebt opgedaan. Verder werk je tijdens kantoortijden die rond 08.00 uur starten.

Is dit iets voor jou? Kijk dan snel of je aan de vereiste voldoet!

Slaap Adviseur

Regio Rotterdam | 16 - 24 uur , 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | MBO , HBO | Commercieel , Overig
Hou jij van slapen? En ben je altijd geïnteresseerd geweest in hoe slapen eigenlijk werkt? Of ben je bereid om het te leren? Lees dan snel verder Wil jij graag werken in een leuke en mooie beddenzaak en alles willen leren op het gebied van slapen? Dan hebben wij een leuke openstaande vacature voor je. In de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een verkoop medewerker, die bereid is om een training te volgen. Je gaat een opleiding volgen van 2 a 3 weken tot een echte slaap adviseur! De baan is dan ook voor een langere tot vaste periode. De winkel zit in het hogere segment, waarbij dus de service en interesse naar de klant op nummer 1 moeten staan. Je helpt klanten met de informatie en kennis die jij hebt opgebouwd om uit eindelijk het perfecte bed voor de klant te hebben samen gesteld. Je bent commercieel ingesteld maar ook ontzettend gedreven.

Hoofd Sorteerder Bloemen

Regio Rotterdam | 24 - 32 uur , 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Voortgezet onderwijs , LBO , MBO | Logistiek

Ben jij een fan van bloemen en een ster in orderpicken en sorteren van deze bloemen ? Voor onze opdrachtgever, een kwekerij in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een hoofd sorteerder bloemen ! Wil jij aan de slag in de tuinbouw?

Je bent verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de productiewerkzaamheden bloemen sorteren. Je verwerkt binnenkomende orders en controleert of de specificaties van de klant juist zijn verwerkt. Hierbij geef je leiding aan de andere sorteerders van bloemen, maar ook vakantiekrachten en inleenkrachten. De bloemen moeten op de juiste kwaliteit volgens de eisen van de klant worden verpakt.

Vacatures voor deze vestiging