Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium

Tel: +31(0)10 - 220 65 39

Kleine Beer 19
3067ZW Rotterdam

E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Magazijnmedewerker

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Bouw , Techniek
Heb jij ervaring in het magazijn, of zou je het graag willen leren en ben je in het bezit van een rijbewijs B, lees dan snel verder! Voor een mooie opdrachtgever in de bouw/technische branche zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker die het ook leuk vindt om te bezorgen. Je gaat aan de slag met orders picken, laden lossen en andere logistieke werkzaamheden. Op een dag kunnen er veel incidentele orders binnenkomen waardoor geen één dag hetzelfde is. Hierdoor kan het ook voorkomen dat je een bus moet laden en zelf even de bestelling aflevert bij de klant. Je bent dus echt een manusje van alles in een ontzettend leuk team. Het gaat om een bedrijf die erg gesteld is op werk voor langere tijd. Ze willen jou graag alles leren over de branche waardoor ze je ook graag voor langere tijd tot vast willen aannemen.

Leerling planner / administratief medewerker

Regio De Drechtsteden | 36 - 40 uur | HBO | Financieel

Wil jij graag aan de slag met plan werkzaamheden en administratieve werkzaamheden zoals berekeningen en calculaties maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een cijfermatige kandidaat die open staat voor een nieuwe uitdaging! Onze opdrachtgever is een gerenommeerd groen bedrijf dat op korte termijn op zoek is naar een secure collega die aan de slag wilt met het maken van calculaties van projecten en aanbestedingen in het groen. Dit houdt in dat er een opdracht binnenkomt vanuit de gemeente waar jij mee aan de slag gaat. Dit zijn aanbestedingen van bijvoorbeeld onderhoud van plantsoenen, mooie nieuwe projecten waar een nieuw park aangelegd moet worden of een leuke steigerplaats en nog veel meer. Deze opdrachten komen vaak vanuit de gemeente en moeten worden berekend of dit rendabel is voor het bedrijf. Jij gaat kijken of de eisen haalbaar zijn, of de kosten niet te ver oplopen en of het project de moeite waard is. Daarna moet er een mooi plan geschreven worden waarom dat juist het bedrijf waar jij werkt dit project of deze aanbesteding verdiend. Jij als adviseur hierin, gebruikt al jouw creatieve denk vermogen om dit waar te maken. Uiteraard word je helemaal meegenomen in de branche, als je dus nog geen groen kennis hebt kan dit worden aangeleerd. Naast het uitwerken en schrijven van aanbestedingen, calculeer je de kosten. Daarnaast draag je jouw steentje bij in de werkvoorbereiding van projecten, dus ook wel de planning. Je overlegd met de planning en met de projectleiders om samen tot een heel mooi project te komen. Ook krijg je de kans om mee te denken op het gebied van biodiversiteit en ecologische vernieuwingen.

Ben jij nou de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan direct!

Machine Operator

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO | Agrarisch , Logistiek , Productie

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb jij affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een machine operator in de logistiek.

Tijdens jouw werk ben je verantwoordelijk voor het verpakken van allerlei groente en fruit. Je stuurt productiemedewerkers aan, helpt mee met de productie, maar verhelpt ook storingen aan de machines en vult voorraden op de machine. Je controleert de werkzaamheden van de productiemedewerkers, ook op de veiligheids- en hygiëne regels en geeft de voortgang van de productie aan hen door. Ook zoek je constant naar verbeteringen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Leerling fietsenmaker

Regio Rotterdam | 32 - 36 uur , 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Techniek
Heb jij een passie voor fietsen en vindt je het leuk om van je hobby je werk te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar (leerling) fietsenmakers in de buurt van Rotterdam en Utrecht. Ben jij de kandidaat waar wij naar zoeken? Reageer dan snel! Je wordt door het bedrijf intern opgeleid tot een allround fietsenmaker. Het is belangrijk dat je technisch sterk bent en graag met je handen werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je sociaal bent en open staat voor een praatje met de klanten. We zijn op zoek naar een kandidaat die fulltime aan de slag kan bij een leuk bedrijf!

Medewerker Groenvoorziening

Regio Lansingerland, Zoetermeer | 36 - 40 uur | Geen opleiding nodig | Groenvoorziening

Heb jij ervaring in de groenvoorziening en hou jij er van om buiten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bleiswijk / Zoetermeer zijn wij op zoek naar groenvoorzieners.

Je houdt je bezig met het echte onderhoudswerk. Van schoffelen tot maaien en snoeien. Dit doe je met name met bosmaaiers, een heggenschaar en een schoffel.

Kan jij goed overweg met deze middelen? Solliciteer dan snel!

Vacatures voor deze vestiging