Ruimbaan Uitzendbureau (nl) Rotterdam Centrum

Tel: +31(0)10 - 741 02 09

Groenendaal 251
3011ZW Rotterdam

E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Ontwerper

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | HBO | Techniek

Beschik jij over een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van infra / civiele techniek? Heb je daarnaast 5 jaar relevante werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn we opzoek naar een ontwerper. Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan snel!

Ruimte in de haven wordt schaars en de haven gaat de komende periode ingrijpend veranderen door de energietransitie. Samen met de gebiedsmanagers en andere haven disciplines werk je voor verschillende havengebieden ontwikkelscenario’s uit. Deze uitwerking geeft invulling aan vragen zoals: hoe kunnen we de gewenste marktsegmenten ingepast krijgen, hoe wordt dit nautisch opgelost en hoe kunnen de bedrijven aangesloten worden op o.a. weg en spoor. Het gekozen scenario is de onderlegger om een gebied programmatisch (door) te ontwikkelen.

Als ontwerper ben je lid van projectteams voor veelal klant gerelateerde projecten. Op basis van functionele eisen ben je verantwoordelijk om samen met het team tot de beste voorkeursvariant (oftewel Schetsontwerp, SO) te komen. Je adviserende rol binnen projecten is te komen tot een optimale inpassing van de projectopgave in de bestaande ruimte conform de Master- en Ontwikkelplannen. Het gekozen SO is de basis voor een investeringsbesluit en wordt daarna door een extern i-bureau uitgewerkt van VO, DO tot Bestek. In deze fasen van het project toets je of de uitwerking conform de ruimtelijke uitgangspunten van het SO is. Voor de terreinuitgifte aan klanten stel je verschillende soorten contracttekeningen op.

Project leider / Tekenaar Tekla

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | MBO , HBO | Bouw

Wij zijn opzoek naar een Project Leider / Tekenaar Tekla in Rotterdam.

In een team van 40 gemotiveerde medewerkers ben jij in staat om samen, of op zelfstandige basis te werken aan gebouw- en gebouw gebonden staalconstructies, industriële- en offshore constructies, ankerplannen, merkenoverzichten, detail- en werkplaatstekeningen en constructieoverzichten met details. Je werkt in een team of leidt je eigen projecten, dat wil zeggen: doorspreken, voorcalculatie, eventueel inmeten, modelleren, uitleveren, het bijhouden van meer- of minderwerk en nacalculatie.

Er wordt vooral getekend in (3D) TEKLA, maar heb je ervaring met andere pakketten daar leer je Tekla ''on-the-job''. Je hebt overleg met opdrachtgevers, architecten en constructeurs. Natuurlijk is er altijd overleg met de overige leden van het team.

Technisch Commercieel medewerker Binnendienst

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | HBO | Commercieel
Ben jij technisch maar ook commercieel ? Zou jij graag voor een internationaal bedrijf willen werken? Ben je fulltime beschikbaar ? Lees dan snel verder! Voor een klant van ons in de omgeving van Rotterdam zijn wij opzoek naar technisch maar ook een commercieel persoon. Je gaat aan het werk in het een internationaal bedrijf wat actief is inde scheepvaart. De producten van onze klant zijn dan ook complete machines en/of onderdelen, ook zorgt het bedrijf elf voor de logistieke afhandeling wereldwijd! Je gaat het technisch binnendienst team versterken, denk daarbij aan ; offertes en aanvragen , orders, die je uiteraard afhandelt met je commerciële en technische achtergrond. Zie deze vacature dan ook als een kans om je technische en commerciële vaardigheden te bundelen maar ook om ze in te zetten in een internationaal en dagelijks groeiend bedrijf. Spreekt deze vacature je echt aan ? Lees dan snel verder of je voldoet aan de functie eisen!

Inbedrijfsteller

Regio Rotterdam | 36 - 40 uur | HBO , WO | Bouw , Techniek

Wij zoeken een Comissioning Engineer (Inbedrijfsteller / Operations technician) die goed toezicht kan houden en dagelijkse activiteiten kan beheren.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het plannen en analyseren van technische inbedrijfstellingsspecificaties, tekeningen, documentatie en testprotocollen
  • Het ontwikkelen van inbedrijfstellingsplannen
  • Het uitvoeren van inbedrijfstellings-, test- en kalibratieactiviteiten en / of operationele en / of reparatie- / onderhoudsactiviteiten, in overeenstemming met klantverzoeken, specificaties, kwaliteitsnormen en inbedrijfstellingsplanning, om veilige technische inbedrijfstelling en / of werking van apparatuur te garanderen, zowel lokaal op het terrein als op de locatie van de klant.

Als Commissioning / Operations Technician ga jij ook meerdere keren per jaar op sea tials, wat betekent dat je voor een aantal ononderbroken dagen weg van huis bent.

Montage medewerker

Regio De Drechtsteden | 36 - 40 uur | MBO | Techniek
Ben jij een echte duizendpoot? Heb jij twee rechterhanden ? En ben je bereid om meerdere werkzaamheden te verrichten waardoor je veel afwisseling heb? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever van ons in de buurt van Dordrecht zijn wij op zoek naar een montage medewerker. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de onderhouds- en montage werkzaamheden aan de units. Door het hele land ga je op veilige en efficiënte wijze monteren en demonteren aan verschillende gebouwen. Je zal nauw moeten samen werken met zowel je leidinggevende als je team. Onze klant is op zoek naar een motiverende kandidaat die niet bang is om de handjes uit de mouwen te steken en die de kwaliteit en service naar de klant toe enorm belangrijk vind. Ook heb je een technische opleiding gedaan, het niveau hiervan is niet belangrijk als het maar technisch is, je hebt dus bij voorkeur enige bouwkundige kennis.

Vacatures voor deze vestiging