Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Centrum

Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam

Tel: +31(0)10 - 741 02 09

E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl


Vacatures voor deze vestiging

Bouwmedewerker

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO | Bouw
Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren bouwmedewerker. Je ruimt op, doet alle voorkomende klussen op de bouw, eerst op een project in Ridderkerk, daarna in Vlaardingen. Het gaat om een langdurige opdracht. In verband met het uitleggen van de werkzaamheden is beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk. Bel ons snel voor meer informatie over deze afwisselende functie.

Magazijnmedewerker

Vestiging Rotterdam Centrum | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO | Logistiek
Ben jij per direct beschikbaar en versterk jij de magazijnploeg? Lees dan snel door. Wij zoeken namelijk een magazijnmedewerker in pijnacker die wel weet van aanpakken. Voor deze functie zoeken wij iemand die houd van aanpakken, in het bezit is van een heftruckcertificaat met de benodigde ervaring. Je bent door de dag heen bezig algemeen magazijnwerk, orderpicken en opslaan van goederen, verschillende compterwerkzaamheden (en hebt daar de basisvaardigheden van), het laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck en het transporteren van goederen met de heftruck. Verder is kennis van de bovenloopkraan een pre en beheers je de Nederlandse taal.

IJzervlechter

Regio Rotterdam | 33-40 uur | LBO, MAVO, VMBO | Bouw
Ruimbaan is op zoek naar ervaren IJzervlechters, voor een langdurig project in Rotterdam. Als je daarnaast korven kunt plaatsen is dat mooi meegenomen. Aanvang: per direct voor lange periode

Bankwerker

Regio Rotterdam | 33-40 uur | Bouw , Techniek
Weet jij wel raad weet met het samenstellen en installeren van machines en werktuigbouwkundige installaties aan boord van schepen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Voor onze opdrachtgever in Kinderdijk en Krimpen zoeken wij namelijk een bankwerker die wel weet van aanpakken. Jouw werkzaamheden zullen onder anderen zijn; - Het samenstellen en monteren van werktuigbouwkundige componenten tot units (zoals pompen en filters) - Controleren, uitlijnen en eventueel corrigeren van aan boord aanwezige systemen (pompinstallatie, brandstof-, smeerolie-, koelwatersystemen, e.d.) en installaties (motoren, tandwielkasten, baggerpompen, e.d.). - Het hanteren van meetgereedschappen - Het bewerken, samenstellen, uitlijnen monteren, bevestigen en pasmaken van onderdelen met behulp van handgereedschappen en machines Ook ben je verantwoordelijk voor het passend maken van samen te stellen onderdelen en het volgens de eisen installeren van aan boord aanwezige installaties.

Scheepsinterieurbouwer

Regio De Drechtsteden, Rotterdam | 33-40 uur | Techniek
Ben jij een creatief en praktische werker en bouw jij graag complete accommodaties aan boord van schepen dan hebben wij de baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in Krimpen aan den Ijse zijn wij namelijk op zoek naar scheepsinterieurbouwers. De werkzaamheden zijn onder anderen; - Het lezen van tekeningen - Het plaatsen en uitzetten van wanden, plafonds ,met de benodigde basisconstructies en meubilair. - Het afmonteren van diverse ruimtes zoals; naamplaatjes, kapstokhaken en deurstoppers Verder moet je zowel zelfstandig als in een team kunnen werken en bezit je goede communicatievaardigheden.

Vacatures voor deze vestiging