Wat zeggen uitzendkrachten?


Chaib

"Ik ben goed geholpen. Ruimbaan had vertrouwen in mij. Ik ben aan het werk gekomen en ik heb leuke collega's. Super mooi!"

Sandra

"Ik voelde na een intakegesprek al gelijk een klik. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd gelijk een opdrachtgever voor me gebeld. Deze baan past zo goed bij mij dat ik word overgenomen. De medewerkers van Ruimbaan voelen goed aan hoe een persoon is en kunnen hierdoor een goede match maken met welke baan het beste bij je past. Ze zijn open, vriendelijk, luisterend en relaxt."

Alfonso

"Ik vind jullie helemaal leuk! Ik heb bijna altijd werk en ik vind werk heel belangrijk. Er werken allemaal vriendelijke en goede mensen bij Ruimbaan."

Tony

"Ik ben echt super tevreden over het bedrijf waar ik werk en ook over Ruimbaan. Ik ben snel geholpen en vooral echt overlegd en daar ben ik heel tevreden over".

Jordi

"Ik doe mijn schoonmaakwerk met veel plezier. Ik ga pas met een gerust hart naar huis als de afdeling van de ouderen ontsmet en schoon is".

Ozkan

"Ruimbaan is 100% netjes en alles is goed! Ze geven op tijd antwoord en ik kon heel snel beginnen met werken."

Sadiyo

"Ruimbaan is een goed uitzendbureau! Omdat ik werk heb gevonden in deze moeilijke tijd en daarbij is de service top!"

Jason

"Ik ben zeer tevreden met de samenwerking met Ruimbaan. Zeer vriendelijk uitzendbureau, vol gepassioneerd personeel. Ik heb enkel goede ervaringen met Ruimbaan gehad. Ik raad ieder die op zoek naar werk is, contact op te nemen met uitzendbureau Ruimbaan."