Waarom Ruimbaan?


Website Banner Administratief

Jij verdient leuk(er) werk

Ruimbaan is ervan overtuigd dat iedereen plezier in zijn/haar werk kan hebben. Om goed te kunnen presteren, moet je gewoon helemaal happy zijn met je baan, de werksfeer en je collega’s. Daarom checken we van tevoren grondig of het beoogde werk en de bedrijfscultuur wel bij jou passen. Dat kan alleen als we je persoonlijk kennen en je ons vertelt wat je boeit en waar je krachten liggen.

Wees gerust kritisch

Het ene mens komt eerder optimaal tot ontplooiing in een klein team, de ander vindt een grote organisatie leuker. Ruimbaan houdt daar rekening mee. Prefereer je werk bij een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen extra zwaar laat wegen, dan brengen wij jou daarmee in contact. De juiste kracht op de juiste plek, daar gaat het ons om. Dus kijken we goed naar opleiding, eventuele blanco plekken in de scholing en ervaring en hoe je die het beste kunt invullen om je marktwaarde en kansen te verbeteren.

Voor alle leeftijden

De maatschappij verandert en Ruimbaan verandert mee. Dit betekent onder andere dat Ruimbaan inmiddels net zoveel jonge mensen (waaronder “starters”) van dienst is, als meer ervaren krachten. Ook mensen die al meer dan 20 jaar aan het arbeidsproces deelnemen, kunnen we vaak naar een interessante nieuwe baan begeleiden.

Veel kans van slagen

De meeste vacatures in onze banenbestanden vallen onder de rubrieken administratief, commercieel, industrieel of technisch. Maar ook in andere branches hebben wij regelmatig vacatures. Zoek je een job in een toeristische, medische of bijvoorbeeld agrarische sector, kom ook dan vooral even praten. Bij ons heb je alle kans van slagen voor fulltime en parttime werk, voor bepaalde en onbepaalde tijd.