ZZP


Rb Vacatures In De Bouw

ZZP'ers

Ruimbaan Uitzendbureau is ook opdrachtgever voor ZZP’ers en freelancers in allerlei sectoren, zoals de techniek en bouw.

Wij werken hierbij volgens de Nederlandse wetgeving en de voorschriften van de belastingdienst. Om aan deze wetgeving en voorschriften te voldoen dient de ZZP'er de volgende documenten te kunnen voorleggen:

  • Een uittreksel van de Kamer van Koophandel van de ZZP-er, maximaal 3 maanden oud, gerekend vanaf de datum van ondertekening van de overeenkomst;
  • Met betrekking tot de vaststelling van de identiteit van de ZZP-er, het soort identiteitsbewijs, het documentnummer en de geldigheidsduur ervan.
  • Een officiële brief van de belastingdienst met de vermelding van het BTW nummer van het bedrijf van de ZZP-er.

Op deze manier kan er geen enkele onduidelijkheid kan zijn over het ondernemerschap. Voor de ZZP-ers wordt er, net als voor de uitzendkrachten, rekening gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturen worden altijd snel en binnen de afgesproken termijn betaald.

Wil jij als ZZP-er ook een mooie opdracht binnen halen? Klik hier en neem contact op met één van onze vestigingen. Of kies voor een van de onderstaande opties.